Jump to content
efkola

YAMAHA MT-09 Tracer (2015)

Recommended Posts

Ανεβαινεις σιγα-σιγα για να εχουν επανελθει οι μπροστα αναρτησεις στην αρχικη τους θεση πριν φτασει το κρασπεδο στην εξατμιση. Αλλιως απο ραμπα μονο... Θα βοηθησει και η θεση σωματος (πισω-πισω στην αρχη, μπροστα-μπροστα στη συνεχεια)

Εκτος αν εχεις κανει εντουρας :tooth:

Τροποποιήθηκε από τον Νικολακης_Husq

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.

Ο αντικαταστάτης του Matt gray για την ευρωπαϊκή αγορά...:baby:

Τα σχόλια δικά σας.

wlgHDej.jpg

MEHKcTu.jpg

E1qtXqu.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

γιατι το καναν ετσι οι μ@κακες?

τιμής ένεκεν στους πρώτους που τα σκασανε για να το πάρουν... Ε σου λέει μη βγάλουμε κανένα πιο όμορφο από τα πρώτα και στεναχωρηθούν τα δικά μας τα παιδιά που τρεξανε και μας τα ακουμπησαν πρώτοι πρώτοι 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωραίο είναι. Το μόνο που θα άλλαζα είναι εκείνα τα καπάκια του μοτέρ που έχουν αυτό το μπρονζέ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωραίο είναι. Το μόνο που θα άλλαζα είναι εκείνα τα καπάκια του μοτέρ που έχουν αυτό το μπρονζέ.

Τα οποία δεν ταιριάζουν ούτε με τα καλάμια , ούτε με τα πλαστικά, ούτε με τον σκελετό. Ουράνιο τόξο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγώ λέω να αφήσετε την αναφορά στο fz750 στην ησυχία της και να αλλάξετε τα υπόλοιπα χρώματα αντίστοιχα (και μη πείτε πως ήταν χρυσά στο FZ γιατί μπρούτζινη εποχή, μπρούτζινα καπάκια, τότε ήταν χρυσή εποχή εξ'ου και τα χρυσά καπάκια)

Yamaha%20FZ750%2085%20%204.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το μπρονζε τα σπάει απλα ήθελαν το ίδιο βάψιμο και οι ζάντες....

Ασημι με μπρονζε ζάντες και χρυσά καλάμια... Και κοντραρει Matt gray στα ίσια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ποτε παραλαμβανεις???

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

¨Εβαλα σήμερα τα tank pads , είναι χοντρά και φαίνονται τουλάχιστον ποιοτικά .Δεν είναι και φτηνά http://www.ebay.com/itm/121798970530

xpbx2s.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Color29.jpg
Για πές το νούμερο;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εντωμεταξυ στο site τς yamaha ελλαδος εχει τα χρωματα που παιζαν και το 15 αλλα με αυτα τα μπρονζε καπακια!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδια αυτα τα μπρονζε καπακια δεν υφιστανται ειναι ακριβως τα ιδια και στο μοντελο του 15 και 16. Και το δικο μου αμα το δεις σε συγκεριμενη αντανακλαση του φωτος κανει αυτο το μπρονζε. Η φωτογραφια ειναι ακυρη που τα τονιζει ετσι...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπέρα σε όλους σκέφτομαι να βάλω βαλίτσα πίσω πείτε γνώμες αν κ δεν μου αρέσει γενικά η βαλίτσα στο πίσω μέρος αλλά λόγο υποχρεώσεων πρέπει να βάλω έχω δει κάνα δυο Tracer εδώ στην Θεσσαλονίκη που έχουν βαλίτσα τετράγωνη τύπου Bmw gs οποιός ξέρει η έχει δέκτη η βοήθεια του 

Εγώ έχω βάλει την 58αρα την trekker που είναι τεράστια αλλά εμένα μου αρέσει και είναι και ΠΡΑΚΤΙΚΟΤΑΤΗ.Μηχάνημα φυσικοθεραπείας, κράνος, 2 ζευγάρια γάντια, αδιάβροχα πάνω κάτω, disclock, πανάκι για τη σέλα όταν βρέχει.. :p και μένει και λίγο κενό ενώ κλείνει και άνετα με όλα αυτά.

Κατά τη γνώμη μου ξαναλέω, είναι και όμορφη. Γούστα είναι αυτά.

1. Ισχυει πως τα μοντέλα του 2016 έρχονται σωστά ρυθμισμένα απο το εργοστάσιο και δεν κάνουν το ενοχλητικό κοσκινισμα;;; 

2. Τελικά ο αντικαταστάτης του Matt gray ειναι το γυαλιστερό σκούρο γκρι με μπλε;;; (Ποιος φωστήρας το σκέφτηκε...)

1.Εμένα προσωπικά δε μου έχει κουνήσει στο ελάχιστο. Δεν έχω κάνει πολλά χμ αλλά έχω πιάσει 199 με 6η και 194 με 4η και το μηχανάκι ήταν τρένο.

1.86, 83 κιλά. Στο μηχανάκι έχω προσθέσει κάγκελα και givi trekker outback 58it.

2. Ναι. Ευτυχώς που δεν περίμενα το "ολομαυρο" του '16 Και πήρα το πανέμορφο κόκκινο...:thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

2. Ναι. Ευτυχώς που δεν περίμενα το "ολομαυρο" του '16 Και πήρα το πανέμορφο κόκκινο...:thumbsup:

+850!!!!!!!!! Και εγω μια απο τα ιδια.....   :laugh::laugh:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα