Jump to content
efkola

YAMAHA MT-09 Tracer (2015)

Recommended Posts

Τελικά ισχύει ότι χαλάει η μπροστινή ανάρτηση ρυθμίζοντας την προφορτιση Στο τέρμα?

μειωνεται δραματικα η διαρκεια ζωης της αναλογα και πως και που οδηγας. 

Γιατί?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

μη ρωτάς καλύτερα

μη ρωτάς καλύτερα

??????

Τελικά ισχύει ότι χαλάει η μπροστινή ανάρτηση ρυθμίζοντας την προφορτιση Στο τέρμα?

μειωνεται δραματικα η διαρκεια ζωης της αναλογα και πως και που οδηγας. 

Γιατί?

μα όταν κάνει ένα σετ αναρτήσεων μπρος πίσω στα 7000- 7500 χλμ ... αυτό λέει ή Γιαμάχα. Αααα τα είχες τέρμα σκληρά κ τις εκλασες

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στο συνεργείο λένε έτσι?

Γιατί το manual αποκλείεται να λέει κάτι τέτοιο.....

Η αύξηση αποσβέσεων στο πιρούνι, δε θα προκαλέσει πτώση της απόδοσης.

Η σκληρή ή/& χρόνια χρήση θα το κάνει

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ε, μα! Τα λένε και συνεργειάδες τέτοια πράμματα!

Αν μια ρύθμιση χάλαγε το πηρούνι η μαμά θα είχε βάλει το στόππερ του ρυθμιστή νωρίτερα να μη μπορείς να την επιλέξεις.

Σε σφικτές αποσβέσεις "σπάει" το λάδι νωρίτερα και θέλει νωρίτερα αλλαγή. Ίσως και σε παρατεταμένα άγρια χρήση να αφρίζει από τα φαινόμενα κενού-σπηλαίωσης πιο έντονα επίσης οπότε η ανάρτηση θα "ουζάρει" επίσης  νωρίτερα σε μια πιεσμένη διαδρομή. Δεν ξέρω αν τα φαινόμενα σπηλαίωσης προκαλούν σημειακή διάβρωση όπως στις προπέλες των ταχυπλόων ή των αντιτορπιλλικών κλπ αλλά χλωμό το κόβω. Θα έβαζε η μαμά το στοπ νωρίτερα. Προτιμώ μισή ζωή με σωστές αποσβέσεις παρά διπλάσια πάνω σε σουμιέδες και ας τους κάνω σέρβις νωρίτερα.

Ότι αποσβέσεις και να έχεις αν φρενάρεις άγρια πάνω σε σαμαράκια θα φας τριβείς και λοιπά αναλώσιμα τους νωρίτερα.

Τροποποιήθηκε από τον Mi_ka

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα αμερικανακια τα έχουν στην σουζα ολη μερα, δεν ακούστηκε κάτι . Σπαστε ρε αφοβα. Καγιμπα λεμε. Japan, το χαρακίρι μου μεσα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε παιδιά , αισθάνεστε ποτέ σαν να οδηγάτε δίχρονο ? , σαν να μην έχει φρένο ο κινητήρας ?

Σε κάποιο σημείο στροφών αυτο με πιάνει , μήπως ειναι ιδέα μου?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωραίος ο tamis. :worshippy:

Τα αμερικανακια τα έχουν στην σουζα ολη μερα, δεν ακούστηκε κάτι . Σπαστε ρε αφοβα. Καγιμπα λεμε. Japan, το χαρακίρι μου μεσα.

Μαζέψου γιατρέ...... :laugh: :tongue:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ας γυρίσω απο το ταξίδι και απο σεπτέμβριο θα σας το βγάλω και σε CAD πρόγραμμα να το βάλετε και σε CNC μηχάνημα να γίνει ποιο επαγγελματικό και όμορφο ετσι γτ μπορώ και αν μπορώ εγώ μπορούμε όλοι μαζί χωρίς λεφτά πολλα κτλ τουλάχιστον για την βάση :blush:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κάντε το ωραίο και πουλήστε κομμάτια στα αμερικανάκια πριν το αντιγράψουν.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πμ αργότερα. Τώρα λιαζομαι costa costa μακρυ γιαλο Αργοστόλι

Μιλα ρε φιλε τοσες φορες συναντηθηκαμε και χαιρετηθηκαμε!Εγω με τον Fenrir ημασταν απο 10 εως 15 και μεναμε στο Ληξουρι!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μιλα ρε φιλε τοσες φορες συναντηθηκαμε και χαιρετηθηκαμε!Εγω με τον Fenrir ημασταν απο 10 εως 15 και μεναμε στο Ληξουρι!

ηρθα στο νησί 17/8. Ωραίο το Ληξούρι ήσυχο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε παιδια για ολους εμας τους επιδοξοθς αγοραστες που δεν υπαρχει τεστ ραιντ τι γινεται τελικα με το τρεμουλο?  το εχουν ολοι?  με στεμπολαιζερ λυνεται? 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ηρθα στο νησί 17/8. Ωραίο το Ληξούρι ήσυχο

Τοτε αλλον βλεπαμε ,ενα ιδιο με του Fenrir τριβαλιτσο!Καταπληκτικο το νησι τι να λεμε!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τοτε αλλον βλεπαμε ,ενα ιδιο με του Fenrir τριβαλιτσο!Καταπληκτικο το νησι τι να λεμε!

Τον γείτονα μου έβλεπες,μένει στον τρίτο στην πολυκατοικία κ ήταν στο νησί 10 με 16.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τον γείτονα μου έβλεπες,μένει στον τρίτο στην πολυκατοικία κ ήταν στο νησί 10 με 16.

Χαχαχα..... όλη η χώρα ένα χωριό είμαστε. :laugh: 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/6857446/

o lari πουλαει το εργαλειο... για παν ενδιαφερομενο μιας και απο στοκ ακομα δεν υπαρχει αριθμος... και με καλη προικα...

καλοπουλητο.

Τροποποιήθηκε από τον kemmotar

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παιδιά σχεδιάζω στο τρισδιαστατό πρόγραμμα που έχω την βάση για το GPS. όσοι ένδιαφέρονται να τους φτιάξω βάση να μου πουν τα παρακάτω στοιχεία:
1) πουν ποια ζελατίνα φοράνε μαμά ή όχι

αν ΔΕΝ φοράνε την μαμα ζελατίνα να μου πούνε το ύψος που έχει η ζελατίνα τους και τι μάρκα είναι
       Η δικιά μου είναι η airmax 35cm πχ.

2) αν έχουν κάποιο τσαντάκι θήκη κτλ που θα τους βόλευε να βάλουν μέσα στο gps ή το κινιτό σας.

στείλτε και καποια φωτογραφία απο το τσαντακι μπρος μια φοτογραφία και μια απο την πίσω μερια ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ.

πληροφορίες στο tasospardellas@hotmail.com

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σημερα γυρω στις 8 προσπερασα βιαστικος ενα ασημενιο-μπλε τρεισερ με συνοδηγο ξανθια γυναικα στον παραδρομο αττικης οδου στο Γερακα.Ημουν με ενα μπλε crypton x που εκανε φασαρια,κανεις απο δω?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπέρα σας.Θα ήθελα την βοήθεια σας.Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το μηχανάκι ,έχω διαβάσει όλα τα φορουμ και τις σελίδες.Δεν μπορώ να βρώ πουθενά testride και φυσικά γουρούνι στο σακί δύσκολα θα τολμούσα προσωπικά διοτι τα οικονομικά μου είναι μέτρια και θα χρεωθώ και κάποια χρήματα για την πάρω.Το θεωρώ πολύ καλό μηχανάκι για τα λεφτά του γι'αυτό και θα το ήθελα από το να συμβιβαστώ με κάποιο που να μην το γουστάρω αρκετά.Θα ήθελα λοιπόν να σας παρακαλούσα αν θα μπορούσε κάποιος από εδώ να αφιερώσει 1 ώρα από τον χρόνο του να πιούμε έναν καφεδάκι,να συζητήσουμε για το μηχανάκι και αν ήθελε να το κάνω ενα testride μαζι του να έχω και εγώ μια προσωπική άποψη και από εμένα θα του γεμίσω το ντεπόζιτο + καφέ . Δεν το έχω ούτε καν καβαλήσει. Μένω Αθήνα κοντά στο κέντρο αλλά έρχομαι εγώ αν δεν μπορείτε.Αν μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει θα το εκτιμούσα πολύ διότι βρίσκομαι σε αδιέξοδο και οι ελληνικές αντιπροσωπίες δεν βοηθάνε.Pm μου όποιος θα μπορούσε να με βοηθήσει.Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας. Για το mt09 tracer αναφέρομαι.Συγνώμη είμαι καινούργιος στο φορουμ.

Τροποποιήθηκε από τον kalpougeo

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα