Jump to content
efkola

YAMAHA MT-09 Tracer (2015)

Recommended Posts

Ψάχνοντας βρήκα και τις αναμονές... Ιδού

2757b2888da3c23ea836db5734898126.jpg

cd463f873ba13544709af512f1708605.jpg

d275875a6e4716174c42ed8e33c64486.jpg

Ειμαι πολυ περίεργος να δω τι ετοιμάζεις!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ψάχνοντας βρήκα και τις αναμονές... Ιδού

2757b2888da3c23ea836db5734898126.jpg

cd463f873ba13544709af512f1708605.jpg

d275875a6e4716174c42ed8e33c64486.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λογο ελλειψης των υλικων το αποστελεσμα θα καθυστερησει... Το πολυ σε ενα μηνα πιστευω οτι θα εχω κατι να σας δειξω. Βεβαια υπαρχει και το ενδεχομενο να μη μου αρεσει το αποτελεσμα οποτε θα το επαναφερω και ουτε γατα ουτε ζημια

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν μας τα λέει καλά η γιαμαχα. Αποθεμα θα υπάρχει λέει από οκτωβριο και μέχρι τότε δεν ισχύουν προσφορές παρα μόνο η ενδεικτική τιμή λιανικής. 9990 συν πινακίδες/σημα εξτρα. Άσχετα αν μέχρι πριν 20 μέρες το εδιναν 9200-9500 τελική.

Βλέπουν ότι πουλαει, και μιας και δεν εχουν στοκ δημιουργούν τεχνητη ζητηση λογω μεγαλης ελλειψης προσφοράς.

Εμένα με πήραν τηλ κ μου ειπαν θα επιβαρυνθείς τόσο χχχχ για να φτάσεις τα 10κ, για να δούμε και πότε θα έρθει το μηχανάκι αλλιώς πάρε την προκαταβολή πίσω κ Συγγνώμη. ... ημαρτον. Να πω ότι αισθάνομαι λίγο μλκας θα είναι ψέμα. Ξενέρωσα και απογοητευτικα από την αντιμετώπιση.

Τροποποιήθηκε από τον kemmotar

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στη Βουλγαρία πόσο το δίνουν?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ποσο νοτια? εχουμε ενα στην Κυπαρισσια!

Σπάρτη...Να κανονίσουμε καμιά συνάντηση

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Oντως υπάρχουν πολλέεεες αντιπροσωπείες yamaha ανα την ελλάδα και ειδικά αττικη απο κει που περναω συνήθως μου ερχονται στο μυαλό ήδη 4εις. :_thumbsup:

Κάπου θα έχει ενα διαθεσιμο tracer στο χρώμα της επιλογής σου.

Τροποποιήθηκε από τον Denzo

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν μας τα λέει καλά η γιαμαχα. Αποθεμα θα υπάρχει λέει από οκτωβριο και μέχρι τότε δεν ισχύουν προσφορές παρα μόνο η ενδεικτική τιμή λιανικής. 9990 συν πινακίδες/σημα εξτρα. Άσχετα αν μέχρι πριν 20 μέρες το εδιναν 9200-9500 τελική.

Βλέπουν ότι πουλαει, και μιας και δεν εχουν στοκ δημιουργούν τεχνητη ζητηση λογω μεγαλης ελλειψης προσφοράς.

Εμένα με πήραν τηλ κ μου ειπαν θα επιβαρυνθείς τόσο χχχχ για να φτάσεις τα 10κ, για να δούμε και πότε θα έρθει το μηχανάκι αλλιώς πάρε την προκαταβολή πίσω κ Συγγνώμη. ... ημαρτον. Να πω ότι αισθάνομαι λίγο μλκας θα είναι ψέμα. Ξενέρωσα και απογοητευτικα από την αντιμετώπιση.

Έτσι είχα πάθει και εγώ με το 09, δεν είχαν αυτό που ήθελα, θα ερχόταν η δεύτερη φουρνιά από τον οκτώμβριο.

Είχαν πορτοκαλί που μου το έδιναν 800 euro κάτω και δώρο το βάψιμο στο ντεπόζιτο (αν είναι δυνατόν)! Έψαξα μέχρι να βρω κάποιον με ετοιμοπαράδοτο στο χρώμα που ήθελα (δεν το κατέβαζε δραχμή γιατί ήξερε ότι εδώ στον βορά μόνο αυτό το χρώμα πούλησε) και πήγα και τα έσκασα κανονικότατα, ούτε μπρελοκακι δώρο... :pinch:

Τροποποιήθηκε από τον elprimerozen

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παιδια μηχανακια δεν υπαρχουν πια τελος. παιρνεις νουμερακι και σειρα προτεραιοτητας. 10 το μηνα θα μπαινουν για ολη την ελλαδα ως και τον οκτωβριο που θα υπαρχει φουλ στοκ. δεν προλαβαινει το εργοστασιο να παραδιδει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ετσι και με το 09 πριν ενα χρονο προλαβα το τελευταιο στο χρωμα που ηθελα!

Βεβαια μιλα και με Μοτοδυναμικη στα κεντρικα, εγω αυτο ειχα κανει

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

α εσυ το πηηηηηρεεεεεςςςςς?

Επρεπε να το παιξετε πετρα-μολυβι-ψαλιδι-χαρτι... :P :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

"δεν αριστευει λεει πουθενα... αλλα λογω τιμης γινεται best seller"... αναφερει ο κος Φελούκας... ρε τι μου θυμιζει...

Τροποποιήθηκε από τον kemmotar

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα