Antonio tracer 85 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2015 Ψάχνοντας βρήκα και τις αναμονές... Ιδού Ειμαι πολυ περίεργος να δω τι ετοιμάζεις!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Antonio tracer 85 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2015 Ψάχνοντας βρήκα και τις αναμονές... Ιδού Ειμαι πολυ περίεργος να δω τι ετοιμάζεις!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2015 Και εγω ,αλλα μη κανετε 17 quote με 4 εικονες. 9 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosTracer 222 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2015 Ειμαι πολυ περίεργος να δω τι ετοιμάζεις!!!! Λογο ελλειψης των υλικων το αποστελεσμα θα καθυστερησει... Το πολυ σε ενα μηνα πιστευω οτι θα εχω κατι να σας δειξω. Βεβαια υπαρχει και το ενδεχομενο να μη μου αρεσει το αποτελεσμα οποτε θα το επαναφερω και ουτε γατα ουτε ζημια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sportbilly13 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2015 Κανένας traceras απο πελοπόννησο, νότια πελοπόννησο κυκλοφορεί εδώ μέσα??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
juve750 272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2015 Ποσο νοτια? εχουμε ενα στην Κυπαρισσια! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kemmotar 533 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2015 (τροποποιήθηκε) Δεν μας τα λέει καλά η γιαμαχα. Αποθεμα θα υπάρχει λέει από οκτωβριο και μέχρι τότε δεν ισχύουν προσφορές παρα μόνο η ενδεικτική τιμή λιανικής. 9990 συν πινακίδες/σημα εξτρα. Άσχετα αν μέχρι πριν 20 μέρες το εδιναν 9200-9500 τελική. Βλέπουν ότι πουλαει, και μιας και δεν εχουν στοκ δημιουργούν τεχνητη ζητηση λογω μεγαλης ελλειψης προσφοράς. Εμένα με πήραν τηλ κ μου ειπαν θα επιβαρυνθείς τόσο χχχχ για να φτάσεις τα 10κ, για να δούμε και πότε θα έρθει το μηχανάκι αλλιώς πάρε την προκαταβολή πίσω κ Συγγνώμη. ... ημαρτον. Να πω ότι αισθάνομαι λίγο μλκας θα είναι ψέμα. Ξενέρωσα και απογοητευτικα από την αντιμετώπιση. Τροποποιήθηκε Μάιος 15 , 2015 από τον kemmotar Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mi_ka 2.388 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2015 Στη Βουλγαρία πόσο το δίνουν? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
freediver73 1.025 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2015 Mα θα τρέχεις να κάνεις εισαγωγή ? Άμα ψάξεις πιστεύω θα βρεις καπου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sportbilly13 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2015 Ποσο νοτια? εχουμε ενα στην Κυπαρισσια! Σπάρτη...Να κανονίσουμε καμιά συνάντηση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2015 (τροποποιήθηκε) Oντως υπάρχουν πολλέεεες αντιπροσωπείες yamaha ανα την ελλάδα και ειδικά αττικη απο κει που περναω συνήθως μου ερχονται στο μυαλό ήδη 4εις. Κάπου θα έχει ενα διαθεσιμο tracer στο χρώμα της επιλογής σου. Τροποποιήθηκε Μάιος 15 , 2015 από τον Denzo Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elprimerozen 4.154 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2015 (τροποποιήθηκε) Δεν μας τα λέει καλά η γιαμαχα. Αποθεμα θα υπάρχει λέει από οκτωβριο και μέχρι τότε δεν ισχύουν προσφορές παρα μόνο η ενδεικτική τιμή λιανικής. 9990 συν πινακίδες/σημα εξτρα. Άσχετα αν μέχρι πριν 20 μέρες το εδιναν 9200-9500 τελική. Βλέπουν ότι πουλαει, και μιας και δεν εχουν στοκ δημιουργούν τεχνητη ζητηση λογω μεγαλης ελλειψης προσφοράς. Εμένα με πήραν τηλ κ μου ειπαν θα επιβαρυνθείς τόσο χχχχ για να φτάσεις τα 10κ, για να δούμε και πότε θα έρθει το μηχανάκι αλλιώς πάρε την προκαταβολή πίσω κ Συγγνώμη. ... ημαρτον. Να πω ότι αισθάνομαι λίγο μλκας θα είναι ψέμα. Ξενέρωσα και απογοητευτικα από την αντιμετώπιση. Έτσι είχα πάθει και εγώ με το 09, δεν είχαν αυτό που ήθελα, θα ερχόταν η δεύτερη φουρνιά από τον οκτώμβριο. Είχαν πορτοκαλί που μου το έδιναν 800 euro κάτω και δώρο το βάψιμο στο ντεπόζιτο (αν είναι δυνατόν)! Έψαξα μέχρι να βρω κάποιον με ετοιμοπαράδοτο στο χρώμα που ήθελα (δεν το κατέβαζε δραχμή γιατί ήξερε ότι εδώ στον βορά μόνο αυτό το χρώμα πούλησε) και πήγα και τα έσκασα κανονικότατα, ούτε μπρελοκακι δώρο... Τροποποιήθηκε Μάιος 15 , 2015 από τον elprimerozen Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kleanthis 923 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2015 ούτε 100 σελίδες..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kemmotar 533 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2015 παιδια μηχανακια δεν υπαρχουν πια τελος. παιρνεις νουμερακι και σειρα προτεραιοτητας. 10 το μηνα θα μπαινουν για ολη την ελλαδα ως και τον οκτωβριο που θα υπαρχει φουλ στοκ. δεν προλαβαινει το εργοστασιο να παραδιδει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2015 Ότι θα υπήρχαν λεφτά και όχι μηχανάκια δεν το περίμενα. 8 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2015 Ετσι και με το 09 πριν ενα χρονο προλαβα το τελευταιο στο χρωμα που ηθελα! Βεβαια μιλα και με Μοτοδυναμικη στα κεντρικα, εγω αυτο ειχα κανει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
freediver73 1.025 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2015 Ναι και εμένα ο Νικολακόπουλος μου είπε οτι πήρα το τελευταίο 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kemmotar 533 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2015 α εσυ το πηηηηηρεεεεεςςςςς? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2015 α εσυ το πηηηηηρεεεεεςςςςς? Επρεπε να το παιξετε πετρα-μολυβι-ψαλιδι-χαρτι... :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
babaman 531 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2015 Παρέλαβα και γω σημερα Sent from my iPhone using Tapatalk 25 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Antonio tracer 85 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2015 Καλησπερα σας! Έτοιμος για ταξίδι! Sent from my iPhone using Tapatalk 15 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elprimerozen 4.154 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2015 Φτου σας! Πόσο όμορφα και τα δυο! Το καλύτερο χρώμα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2015 Καλορίζικο παίδες! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kemmotar 533 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2015 (τροποποιήθηκε) "δεν αριστευει λεει πουθενα... αλλα λογω τιμης γινεται best seller"... αναφερει ο κος Φελούκας... ρε τι μου θυμιζει... Τροποποιήθηκε Μάιος 16 , 2015 από τον kemmotar 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2015 ε καλα τι θα λεγε το Μοτο. χαχαχαχαα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες