jimbabou 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2016 Έπεσε το car.gr σήμερα??? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sledgehammer 963 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2016 Έπεσε το car.gr σήμερα???http://www.mybike.gr/forums/topic/79969-cargr/?do=findComment&comment=2050368 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
S*izo_Vn 340 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2016 Πάλι από τον απατεώνα ρε?? Δεν τα έβαλε τα λεφτά τελικά?το Μαχ χαλαρα και χωρις ενδιασμους... ειναι ομορφο Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
achilleasv 774 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2016 https://www.pols.gr/mt-zelatina-fime-yia-defen-revenge-thunder-985898975.html Θα αντιμετωπίζω πρόβλημα το βράδυ??? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2016 εννοείται.ειδικά σε δρόμο χωρίς φώτα. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
achilleasv 774 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2016 Απλως θελω να παρω μια αλλη ζελατινα γιατι αυτη θαμπωνει. Δεν ξερω γιατι...ισως επειδη την επλενα με αζαξ...Αλλα επειδη (απο μαλ@κιες αλλωνων με πιο μεγαλα κεφαλια απο μενα που δοκιμαζαν το κρανος μου σχολειο) εχει αρχισει να σφυριζει απο τον αερα σε ταχυτητες ανω των 60 χαω το σκεφτομαι πολυ να δωσω αλλα λεφτα για αυτο το κρανος! Οποτε λεω αφου τωρα ειναι καλοκαιρι και η ζελατινα δεν θα θαμπωνει να κρατησω αυτη και να παρω μια αλλη τον επομενο χειμωνα (εκτος αν εχω λεφτα για καινουριο κρανος αλλα και αυτο που εχω τωρα ειναι πολυ καλο και με ικανοποιει πληρως σε αυτα που ζηταω) και να περασει και η αλλη η χρονια για να παρω το 2018, με το καλο, ενα αλλο κρανος... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
originalksd 1.995 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2016 (τροποποιήθηκε) α) υπάρχουν προϊόντα για τη θαμπάδα. β) δες αν δέχεται pinlock ζελατίναγ) θα μπορούσες να πάρεις καινούργιο σετ μαξιλαράκια για το κράνος αν αυτά έχουν κάτσει. Αν το κράνος δεν κάθεται σωστά στο κεφάλι σου, μπορεί να έχεις προβλήματα σε χτύπημα. Απο το να φύγει, μέχρι.....δ) Αν το κράνος το έχεις χρόνια (αν είναι παλιό) δεν θα σε καλύψει σε χτύπημα. Κάθε 3- το πολύ 4 χρόνια καλό θα είναι να παίρνεις καινούργιο. Εκτός κι αν το έχεις μόνο για τις κλήσεις... Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 28 , 2016 από τον originalksd "δ)" αφού Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
achilleasv 774 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2016 α) Αυτα δεν ειναι ανθυγειινα?β) αυτη ειναι αντιθαμβωτικη? (αν δεν κανω λαθος και στο δικο μου κρανος ειναι αντιθαμβωτικη αλλα μαλλον χαλασα την επιστρωση με το αζαξ)γ) Δεν εχουν τα μαξιλαρακια το προβλημα, το κρανος μου καθεται μια χαρα ακριβως οπως το θελω! Το θεμα ειναι οτι οταν γυρναω το κεφαλι αυτο κανει σαν να τριβεις το δαχτυλο σου πανω στο τζαμι (αν καταλαβαινεις τι εννοω) και οτι ενω δεν ειχα σφυριγματα πριν τα 80 χαω τωρα σαν να εχουν παρει μπσικα οι αεραγωγοι και να σφυριζουν (αρα και θα μπαινει και λιγος αερας μεσα) οπως επισης περναει αερας απο την μονωση της ζελατινας γυρω γυρω...Δεν ξερω γιατι εγινε αυτο...δ) Το κρανος το εχω ενα χρονο και ενα μηνα περιπου και εννοειται πως το φοραω για μενα!!Συγκεκριμενα ειναι το mt revenge limited evo https://www.pols.gr/index.php?route=product/product&product_id=2047 (δεν το πηρα απο αυτο το αγαζι αλλα αυτο βρηκα τωρα..το ειχε 98 ευρω εκει που το πηρα και μου το αφησε 90) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2016 Το σφύριγμα 90% είναι από μη εφαρμογή της ζελατίνας και όχι των αεραγωγών.Την ώρα που τρέχεις δοκίμασε να την πιέσεις με το χέρι σου σε διάφορα σημεία για να δεις αν παύει ο θόρυβος. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
achilleasv 774 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2016 (τροποποιήθηκε) Ναι η περισσοτερη φασαρια απο αυτου ειναι! Αφου καταλαβαινω την παγωνια να βαραει στα μουτρα!!Επισης με νευριαζει πολυ που οταν γυρναω το κεφαλι μου ακουγεται αυτος ο θορυβος σα να τριβεις το δαχτυλο σου πανω σε ενα τζαμι.. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 28 , 2016 από τον achilleasv Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
originalksd 1.995 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 29 , 2016 (τροποποιήθηκε) α) Αυτα δεν ειναι ανθυγειινα?β) αυτη ειναι αντιθαμβωτικη? (αν δεν κανω λαθος και στο δικο μου κρανος ειναι αντιθαμβωτικη αλλα μαλλον χαλασα την επιστρωση με το αζαξ)γ) Δεν εχουν τα μαξιλαρακια το προβλημα, το κρανος μου καθεται μια χαρα ακριβως οπως το θελω! Το θεμα ειναι οτι οταν γυρναω το κεφαλι αυτο κανει σαν να τριβεις το δαχτυλο σου πανω στο τζαμι (αν καταλαβαινεις τι εννοω) και οτι ενω δεν ειχα σφυριγματα πριν τα 80 χαω τωρα σαν να εχουν παρει μπσικα οι αεραγωγοι και να σφυριζουν (αρα και θα μπαινει και λιγος αερας μεσα) οπως επισης περναει αερας απο την μονωση της ζελατινας γυρω γυρω...Δεν ξερω γιατι εγινε αυτο...δ) Το κρανος το εχω ενα χρονο και ενα μηνα περιπου και εννοειται πως το φοραω για μενα!!Συγκεκριμενα ειναι το mt revenge limited evo https://www.pols.gr/index.php?route=product/product&product_id=2047 (δεν το πηρα απο αυτο το αγαζι αλλα αυτο βρηκα τωρα..το ειχε 98 ευρω εκει που το πηρα και μου το αφησε 90)α) δεν ξέρω, γιατί δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ....και δεν θα πω ψέματα....δες στο ίντερνετ ή σε κάποια συσκευασία προϊόντος....ή αν ξέρει κάποιο άλλο μέλος κάτι ας μας πει.β) το pinlck στην ουσία είναι μια έξτρα μεμβράνη / ζελατίνα η οποία μπαίνει εσωτερικά της αρχικής και λειτουργεί ως αντιθαμβωτική.το θέμα είναι αν το κράνος έχει εξωτερική -να την πω έτσι- ζελατίνα με σύστημα pinlock (να έχει δηλαδή αυτά τα 2 δοντάκια / τις 2 ακίδες πάνω στις οποίες πιάνει η εσωτερική ζελατίνα...το λινκ ας πούμε τις ζελατίνας που έδωσες μας δείχνει μια ζελατίνα φημέ που δεν έχει το σύστημα pinlockΑλλά η μαμά εταιρία λέει πως το κράνος είναι με αυτό το σύστημα http://mthelmets.com/en/model/revenge-limited-evo/#single-family-modelsαυτή είναι μια εσωτερική ζελατίνα pinlock :http://www.motoexpert.gr/el/mt-antithamvotiki-memvrani-pinlockκαι αυτή είναι μια εξωτερική ζελατίνα με σύστημα pinlock (έχει τα δοντάκια / τις ακίδες) και επάνω της έχει και την εσωτερική ζελατίνα δες τι εννοώ γ) κάνε αυτό που λέει ο karellen & σιγουρέψου πως δεν έχουν ξεκολλήσει λάστιχα που θα έπρεπε να πατάνε / σφραγίζουν με τη ζελατίνα όταν την κλείνεις,αν βέβαια δεν έχεις αλλάξει πρόσφατα ζελατίνα, γιατί μπορεί να είναι λάθος το μέγεθος της ζελατίνας με αποτέλεσμα να μην σφραγίζει σωστάή αν δεν έχει χαλάσει η καμπυλότητα αυτής που έχεις.... Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 29 , 2016 από τον originalksd Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
achilleasv 774 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 29 , 2016 Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σας παιδια! Ενα τελευταιο μονο..υπαρχει ζελατινα απο μονητ της αντιθαμβωτικη? Αλλιως θα παρω μια πινλοκ και θα κανω αυτο που εκανε ο τυπος στο βιντεο. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
S*izo_Vn 340 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 29 , 2016 (τροποποιήθηκε) Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σας παιδια! Ενα τελευταιο μονο..υπαρχει ζελατινα απο μονητ της αντιθαμβωτικη? Αλλιως θα παρω μια πινλοκ και θα κανω αυτο που εκανε ο τυπος στο βιντεο.sigouraedit: σιγουρα Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 29 , 2016 από τον S*izo_Vn Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ste7ios 1.738 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 29 , 2016 Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σας παιδια! Ενα τελευταιο μονο..υπαρχει ζελατινα απο μονητ της αντιθαμβωτικη? Αλλιως θα παρω μια πινλοκ και θα κανω αυτο που εκανε ο τυπος στο βιντεο.Το μόνο που δουλεύει πάντα και εγγυημένα είναι το Pinlock. Προτίμησε το. Οι επιστρώσεις χαλάνε με τον καιρό ή ότανΠροσοχή μόνο στην τοποθέτηση της σιλικόνης. Πρέπει όλα να είναι πεντακάθαρα, και καλό είναι να μην την πιάσεις χέρια αλλά με ένα πανάκι όπως αυτά για τον καθαρισμό των υαλιών οράσεως που δεν αφήνουν χνούδι... Το ίδιο και την ζελατίνα στην περιοχή που θα τοποθετηθεί η σιλικόνη. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
originalksd 1.995 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 29 , 2016 Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σας παιδια! Ενα τελευταιο μονο..υπαρχει ζελατινα απο μονητ της αντιθαμβωτικη? Αλλιως θα παρω μια πινλοκ και θα κανω αυτο που εκανε ο τυπος στο βιντεο.Το να θαμπώσει η ζελατίνα δεν οφείλεται τόσο "απλά" στο να αφήσεις πχ μια ανάσα / τα χνώτα σου επάνω της όπως πχ σε ένα τζάμι ή στα γυαλιά ηλίου / οράσεως όταν θα τα καθαρίσεις... Το βαθύτερο πρόβλημα είναι ότιόταν βάζεις το κράνος και την κλείνεις, δημιουργείται μια διαφορά θερμοκρασίας στην εσωτερική πλευρά -> με την εξωτερική πλευρά τηςλόγο της αύξησης θερμοκρασίας στο εσωτερικό του κράνους από την αναπνοή αλλά ακόμα και από την θερμότητα που ακτινοβολεί το δέρμα μαςκαι της μειωμένης εξωτερικής θερμοκρασίας του περιβάλλοντος, σε συνδυασμό με την μεγαλύτερη πτώση της κατά την οδήγηση λόγο της ταχύτερης ψύξης της από τον αέρα.Γι αυτό τον λόγο δεν έχει θάμπωμα η ζελατίνα τις ζεστές ημέρες αλλά έχει τις κρύες.Τα προϊόντα που κυκλοφορούν ή / και είναι καλυμμένες από την παραγωγή τους οι ζελατίνες το μόνο που κάνουν είναι να δημιουργούν ένα πολύ λεπτό στρώμα το οποίο θα μπορούσε πχ να μειώσει την γρήγορη αλλαγή θερμοκρασίας ή και την προσκόλληση υδρατμών / σταγονιδίων από την αναπνοή...Πόσο όμως το πετυχένουν δεν το ξέρω (κι εμένα είναι και καλά με antifog επίστρωση, αλλά παπάκια κάνει -> το mt flux έχω)........Ενώ (πιστεύω πως) το pinlock σαν πιο χοντρό στρώμα ζελατίνας το πετυχαίνει σε μεγαλύτερο βαθμό....Μέχρι η αύξηση της θερμοκρασίας στην εσωτερική πλευρά της ζελατίνας να παρασύρει τη θερμοκρασία στο εξωτερικό της,ώστε να είναι πλέον το σύνολό της ζεστό και έτσι να μην θαμπώνει....Άν κάνω κάποιο λάθος ας με διορθώσει κάποιος που να ξέρει.... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
achilleasv 774 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 29 , 2016 Ακριβως αυτο πιστευω και εγω! Ευχαριστω και παλι θα δω τι θα κανω..λογικα θα την βγαλω ετσι μεχρι τον επτεμβρη και θα παρω μια πινλοκ! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kpapageo 4.302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 29 , 2016 Κάτω από το μπροστά γρανάζι γίνεται λίγο χαμός από μάκα και λάδι από την αλυσίδα. Να το πλακώσω στο παραφινέλαιο (όχι φαρμακείου, το κλασσικό για τις λάμπες έχω) να τα διαλύσει όλα ή παίζει να έχω κανένα θέμα με ανάφλεξη εκεί από κάτω? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
scorpion92 1.127 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 29 , 2016 Πλακωσε τα ολα αλλα μετα ξεπλυνε. 4 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 29 , 2016 ριξε παραφυνελαιο αφοβα (απλα ξεπλυνε με νερο και σαπουνι στο τελος). Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 29 , 2016 (τροποποιήθηκε) Κάτω από το μπροστά γρανάζι γίνεται λίγο χαμός από μάκα και λάδι από την αλυσίδα. Να το πλακώσω στο παραφινέλαιο (όχι φαρμακείου, το κλασσικό για τις λάμπες έχω) να τα διαλύσει όλα ή παίζει να έχω κανένα θέμα με ανάφλεξη εκεί από κάτω?σημερα μου το καθαριζαν στο συνεργειο διοτι αλλαξα αλυσιδογραναζα εκεινο το σημειο, καθαρισε το με παραφινελαιο (ριξε ασε να μουλιασει λιγο τριψε και επανελαβε ) και αφου το καθαρισεις ριξε νερακι να φυγει και αμα χρειαζεται και δευτερη ""περασια"" do the same\τωρα ειδα οτι απο κατω απαντησα κι αλλου whatever Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 29 , 2016 από τον ktm power ! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kpapageo 4.302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 29 , 2016 To παραφινέλαιο πάνω σε σωληνάκια υπερχύλισης κλπ και στην πλαστική καρίνα παίζει να κάνει ζημιά? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 29 , 2016 To παραφινέλαιο πάνω σε σωληνάκια υπερχύλισης κλπ και στην πλαστική καρίνα παίζει να κάνει ζημιά?στην πλαστικη καρινα σιγουρα οχι ,στο αλλο που λες φανταζομαι πως οχι αλλα μην το αφησεις να κατσει πολυ ωρα σε αυτα οπως και να εχει Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ste7ios 1.738 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 29 , 2016 Το να θαμπώσει η ζελατίνα δεν οφείλεται τόσο "απλά" στο να αφήσεις πχ μια ανάσα / τα χνώτα σου επάνω της όπως πχ σε ένα τζάμι ή στα γυαλιά ηλίου / οράσεως όταν θα τα καθαρίσεις... Το βαθύτερο πρόβλημα είναι ότιόταν βάζεις το κράνος και την κλείνεις, δημιουργείται μια διαφορά θερμοκρασίας στην εσωτερική πλευρά -> με την εξωτερική πλευρά τηςλόγο της αύξησης θερμοκρασίας στο εσωτερικό του κράνους από την αναπνοή αλλά ακόμα και από την θερμότητα που ακτινοβολεί το δέρμα μαςκαι της μειωμένης εξωτερικής θερμοκρασίας του περιβάλλοντος, σε συνδυασμό με την μεγαλύτερη πτώση της κατά την οδήγηση λόγο της ταχύτερης ψύξης της από τον αέρα.Γι αυτό τον λόγο δεν έχει θάμπωμα η ζελατίνα τις ζεστές ημέρες αλλά έχει τις κρύες.Τα προϊόντα που κυκλοφορούν ή / και είναι καλυμμένες από την παραγωγή τους οι ζελατίνες το μόνο που κάνουν είναι να δημιουργούν ένα πολύ λεπτό στρώμα το οποίο θα μπορούσε πχ να μειώσει την γρήγορη αλλαγή θερμοκρασίας ή και την προσκόλληση υδρατμών / σταγονιδίων από την αναπνοή...Πόσο όμως το πετυχένουν δεν το ξέρω (κι εμένα είναι και καλά με antifog επίστρωση, αλλά παπάκια κάνει -> το mt flux έχω)........Ενώ (πιστεύω πως) το pinlock σαν πιο χοντρό στρώμα ζελατίνας το πετυχαίνει σε μεγαλύτερο βαθμό....Μέχρι η αύξηση της θερμοκρασίας στην εσωτερική πλευρά της ζελατίνας να παρασύρει τη θερμοκρασία στο εξωτερικό της,ώστε να είναι πλέον το σύνολό της ζεστό και έτσι να μην θαμπώνει....Άν κάνω κάποιο λάθος ας με διορθώσει κάποιος που να ξέρει....http://www.pinlock.nl/motor/products/The Pinlock insert is made of a moisture-absorbing plastic. The silicone seal on the Pinlock insert ensures there is an insulating air layer between the Pinlock insert and the shield. Σκασίλα μας η φυσική :p Δουλεύει! :D Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Tavernier 756 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 29 , 2016 Ερώτηση ... Τιράντες για παντελόνι μηχανής που έχει ηδη αναμονες υπάρχουν ;; Παντελόνι το Nordcap Dakar .οι αναμονες και φαίνονται στις φωτο Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaG3 1.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2016 Nα ειναι τα γνήσια του c50 αυτα? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες