Jump to content
Apisteftos

Το τόπικ των σύντομων απαντήσεων vol. 2

Recommended Posts

Την μέτρησες;

δεν την μετρησα αλλα το δαχτυλο μου το πεταει..

μπορει ενα τρυπιο πιστονι να εχει τοση συμπιεση;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Χαχαχα αυτό θα πεί greek πατέντα...Αν δεν στο πετάει δεν δουλεύει καν....Για να δεις τί φταίει πρέπει  να λύσεις και να δεις ή να βάλεις κάμερα. Για εμένα ψάξε με τη σειρά που στα λέω τσιμούχες βαλβίδων, κύλινδρο για γρατζουνιές και ελατήρια πιστονιού. Πετάει άσπρη κάπνα;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χαχαχα αυτό θα πεί greek πατέντα...Αν δεν στο πετάει δεν δουλεύει καν....Για να δεις τί φταίει πρέπει  να λύσεις και να δεις ή να βάλεις κάμερα. Για εμένα ψάξε με τη σειρά που στα λέω τσιμούχες βαλβίδων, κύλινδρο για γρατζουνιές και ελατήρια πιστονιού. Πετάει άσπρη κάπνα;

Δεν το εχω βαλει μπρος γιατι το φτιαχνω σιγα σιγα.

οταν βρω χρονο θα το ψαξω γιατι δεν προλαβαινω και πολυ (παω 3 λυκειου= διαβασμα)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ότι σίγουρα αυτό που είδε είναι λάδι και ότι το μοτέρ έχει θέμα γιατί δεν το θεωρώ σίγουρο αυτό που είδε ότι είναι λάδι. Όταν με λέει μέτρησα την συμπίεση με το δάκτυλο και είναι οκ....

Τώρα το θέμα είναι αν πετάει συνέχεια, μόνο όταν  παίρνει μπρος ή μόνο αν το ζορίσεις ψηλά. Συνήθως από τσιμούχες πετάει ένα ντουμάνι τη πρώτη φορά της μέρας που το βάζει μπρος και μετά λίγο. Αν είναι ελατήρια ή κύλινδρος τότε με το που το δώσεις γκάζι  βλέπεις από πίσω άσπρη κάπνα. Μπορεί κάτι από όλα αυτά, μπορεί και όλα μαζί όμως. Αν δεν λύσεις μοτέρ δεν ξέρεις σίγουρα. Απλά από τα συμπτώματα κάνεις διάγνωση.

Τροποποιήθηκε από τον ΓιωργοςΤΤ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καταραμενα 4χρονα... Στο διχρονο με το που το βαζεις μπροστα καταλαβαινεις, σου μιλαει το μηχανακι. Σου λεει: Πηγαινε τη βολτα σου, σε παιρνει αλλα 3,5 ντεποζιτα πριν το ανοιξεις, και οταν το ανοιξεις θελει "αυτο κι αυτο".:laugh:

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όχι φίλε μου. Έξω το λένε blue  smoke γιατί ενώ είναι άσπρος στο φως φαίνεται μπλε. Μαύρο χρώμα είναι οι υδρογονάνθρακες που προκύπτουν από ατελή καύση, δηλαδή πλούσιο μείγμα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Υπάρχει κάποιος diy τρόπος να καθαριστεί εσωτερικά η εξάτμιση, ή μόνο σε εξατμισα? Θεωρώ ότι μετά από τόσα χρόνια θα χει μαζέψει κάποια μουργα.

up

Ντιζατο είναι και παίρνει από τον μπροστινό. Αυτό άρχισε να μ τ κάνει από τη μέρα π μ τ χτύπησαν και είχε βγει και ή ντιζα από πάνω αλλά την ξαναβιδωσα. Επίσης από παλιά μ τρεμοπαιζει και ο δείκτης βενζίνης, για αυτό λέω μήπως έχει ξεχαρβαλωθει τπτ εσωτερικά. 

up

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

@DIAMAPA για την εξατμιση: if ain't broken don't fix it! :winking: 

για το δεικτη δε γνωριζω

χανει λίγο στην ενωση τελικού με το λαιμό, οποτε θ ανοιχτει έτσι κι αλλιώς.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αν στο τελικο δεν εχει γινει πιο εντονος ο θορυβος (δηλ να εχουν διαλυθει ολα μεσα) μη το ανοιξεις.

το σωληνα το φτιαχνεις σε εξαμισα, δε θα σου παρει πολλα λεφτα. μπορει και να κολλαει-επισκευαζεται αυτος που ηδη εχεις, πηγαινε και ρωτα τι μπορει να γινει.

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα παλιά λάδια που βγαζουμε όταν κάνουμε αλλαγή μόνοι στο σπίτι, που τα δίνουμε? Περιοχή Αθηνα, Νότια Προάστια κατά προτίμηση.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα παλιά λάδια που βγαζουμε όταν κάνουμε αλλαγή μόνοι στο σπίτι, που τα δίνουμε? Περιοχή Αθηνα, Νότια Προάστια κατά προτίμηση.

Σε κανένα βενζινάδικο που κάνουν ανακύκλωση. Νομίζω όλα που σου αλλάζουν λάδια αν θες κάνουν.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σε συνεργείο (τα παίρνουν) ή εναλλακτικά μια βόλτα στη Γλυφάδα στη Μαρίνα κοντά στα Δελφίνια έχει δοχεία ειδικά των 1.000 λίτρων ακριβώς για αυτό το λόγο για τα σκάφη, μια βολτίτσα βλέπουμε και θαλασσίτσα και τα αδειάζουμε εκεί.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

1ον 

αυτα τα λαστιχα http://www.mitas-moto.com/international/products/motorcycle-road/motorcycle-radial-tyres/sport-force/  ειναι για ss? δηλαδη σε εμενα δεν θα κανουν που δεν οδηγαω και πολυ σπορ

2ον 

σαν εταιρεια λεει τιποτα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα χει φίλος μου και ορκίζεται σ αυτά,γομιτσα καλή,σε GSR 600.Με έψησε και παρήγγειλα κι εγώ για το KLR.

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα χει φίλος μου και ορκίζεται σ αυτά,γομιτσα καλή,σε GSR 600.Με έψησε και παρήγγειλα κι εγώ για το KLR.

ειναι φθηνα σε σχεση με τα επωνυμα και για εμενα που δεν κανω ειδικες πιστευω θα με καλυψουν...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κάντε οικονομία σε σώβρακα,φανέλες,γκριπάκια,εξατμίσεις και λοιπά μπλιμπλίκια ΠΟΤΕ όμως σε παπούτσια και λάστιχα.....Τα mitas έχουν καλό σχετικά όνομα στα ονοφάδικα.Τώρα για street δεν ξέρω:bye:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κάντε οικονομία σε σώβρακα,φανέλες,γκριπάκια,εξατμίσεις και λοιπά μπλιμπλίκια ΠΟΤΕ όμως σε παπούτσια και λάστιχα.....Τα mitas έχουν καλό σχετικά όνομα στα ονοφάδικα.Τώρα για street δεν ξέρω:bye:

συμφωνω μαζι σου γι αυτο και ρωτησα. 

εφοσον καποιος που τα φοραει σε gsr λεει τα καλυτερα δεν εχω να φοβηθω κατι εγω. 

τι προελευση εχουν?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ο δείκτης της βενζίνης αλλοτε δεν δουλεύει καθόλου, άλλοτε ενώ ειναι γεμάτο δειχνει στην μέση και γενικώς τετοιες μλκιες. Να κοιτάξω τα καλώδια 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επισκέπτης
Το θέμα δεν δέχεται άλλες απαντήσεις.

• Create New...