spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2016 (τροποποιήθηκε) λοιπον το απο πανω προβλημα λυθηκε.πηγα σε εξατμισα χτυπησαμε λιγο με κατσαβιδι και σφυρι το ζουαν(που δεν ειναι το κλασικο ζουαν αλλα κατι σαν λαστιχο με συρμα μεσα) που ειχε σφινωσει το βγαλαμε ,βαλαμε μια κολα (για να μην φευγουν τα καυσαερια) και τοποθετησαμε...ολα κομπλε και ανεξοδα.οσο για τον ηχο αν και δεν ειναι της παρουσης να πω πως ειναι αρκετα εντονος και μπασος στα χαμηλα αλλα μετα τις 5000 στροφες ηρεμει (η εχω δεν τον ακουω )το μονο σιγουρο ειναι οτι ο γειτονας βγηκε σημερα στο μπαλκονι. με βλεπω τα πρωινα να τρωω ντοματες Τροποποιήθηκε Απρίλιος 6 , 2016 από τον spiros!!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
seatcowl 1.632 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2016 Spiros μετά απο λίγες μέρες τσέκαρε το σημείο εκεί να δεις αν έχει μαυρίσει απο καυσαέρια.Ξέρει κάποιος να μου πει τον λόγο για αυτή τη μοντα στα μπροστινά?http://i.imgur.com/9F8aJyZ.jpg Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2016 Μαλακια κατα το δεσιμο μετα απο σερβις στο μπροστινο μου κανει.... 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2016 Ξέρει κάποιος να μου πει τον λόγο για αυτή τη μοντα στα μπροστινά?http://i.imgur.com/9F8aJyZ.jpgΣε μηχανάκια dragster θα το δεις αυτό. Όχι όλα βεβαίως.Επειδή τα χαμηλώνουν πολύ, εδώ με κατέβασμα στις τιμονόπλακες, οι δαγκάνες, σε φάση φρεναρίσματος είτε θα χτυπούσαν το ψυγείο είτε απλά θα «κλείδωναν» στα πλαστικά και το μηχανάκι θα ήταν ακυβέρνητο.Περιστρέφουν τις μπότες 180°, οι δαγκάνες έρχονται μπροστά και βεβαίως καταργούν το φτερό που πλέον δε θα μπορούσε να σταθεί ανθρώπινα (αφού το ράμφος θα κοιτούσε το ψυγείο εξαιτίας της θέσης των βάσεών του που πλέον είναι πίσω από τις μπουκάλες) 4 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
seatcowl 1.632 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2016 Είσαι κύριος, ksino... ευχαριστώ! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chaoskiller 111 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2016 (τροποποιήθηκε) με την νεα εξατμιση εσβησε. Πηρε λειτουεγησε στο ρελαντι για 2 _3 δευτερα και εσβησε. Injection και να σβησει. Σιγουρα απο την εξατμιση πρεπει να ειναι αλλα ειναι λογικο?Μετα ξαναπηρε με αρκετουτσικο μιζαρισμα.Λογικά ο αισθητήρας λ είναι πιο μπροστά και δεν τον πείραξες βάζοντας το τελικό, σωστά? Κάποιο καλώδιο που αποσύνδεσες για να βάλεις το τελικό? Αν δεν είχες σφίξει πολύ το τελικό και έχανε πολλά καυσαέρια πριν το τελικό, μήπως δεν έκανε backpressure και σαν κρύο που ήταν έδωσε παραπανίσιο καύσιμο και μπούκωσε και έσβησε? μπορεί και για άυτό να ήθελε αρκετό μιζάρισμα για να ξεκινήσει...μπορεί να είμαι και τελείως λάθος, αλλά το μυαλό μου προς κάτι τέτοιο πάει... Τροποποιήθηκε Απρίλιος 7 , 2016 από τον chaoskiller Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2016 Λογικά ο αισθητήρας λ είναι πιο μπροστά και δεν τον πείραξες βάζοντας το τελικό, σωστά? Κάποιο καλώδιο που αποσύνδεσες για να βάλεις το τελικό? Αν δεν είχες σφίξει πολύ το τελικό και έχανε πολλά καυσαέρια πριν το τελικό, μήπως δεν έκανε backpressure και σαν κρύο που ήταν έδωσε παραπανίσιο καύσιμο και μπούκωσε και έσβησε? μπορεί και για άυτό να ήθελε αρκετό μιζάρισμα για να ξεκινήσει...μπορεί να είμαι και τελείως λάθος, αλλά το μυαλό μου προς κάτι τέτοιο πάει...καλωδια δεν πειραξα καθολου καο ο καταλυτης ειναι πιο κατω δεν βγηκε.Τελος παντων θα το δω παλι Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2016 Ρε Σπυρε ο μονος τροπος που γνωριζω για να σβησει ενας κινητηρας παιζοντας με την εξαμιση ειναι να βαλεις ταπωμενη (εννοω βουλωμενη) ή μικροτερης διαμετρου οποτε τα καυσαερια δεν μπορουν να φυγουν κι ο κινητηρας τελικα σβηνει. Μηπως τυχον ειχε κανενα χαρτι τιποτα μεσα στη νεα εξαμιση και δεν το ειδες? Μηπως εφυγε το παλιο ζουαν (ή και κομματι αυτου) και εχει παει μεσα και στη βουλωνει?Μηπως απο κατι τετοιες ιστοριες ειχες διαρροη απο τη συνδεση και τωρα που το εφτιαξες, ταπωσε ακομα καλυτερα, και σβηνεις? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos_pc 2.873 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2016 Σε περίπτωση που έχουν σκίσει - ανοίξει η εισαγωγές αέρα τι προβλήματα θα δούμε στην μηχανή η στην λειτουργία της μηχανής. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2016 Ρε Σπυρε ο μονος τροπος που γνωριζω για να σβησει ενας κινητηρας παιζοντας με την εξαμιση ειναι να βαλεις ταπωμενη (εννοω βουλωμενη) ή μικροτερης διαμετρου οποτε τα καυσαερια δεν μπορουν να φυγουν κι ο κινητηρας τελικα σβηνει. Μηπως τυχον ειχε κανενα χαρτι τιποτα μεσα στη νεα εξαμιση και δεν το ειδες? Μηπως εφυγε το παλιο ζουαν (ή και κομματι αυτου) και εχει παει μεσα και στη βουλωνει?Μηπως απο κατι τετοιες ιστοριες ειχες διαρροη απο τη συνδεση και τωρα που το εφτιαξες, ταπωσε ακομα καλυτερα, και σβηνεις?την εξατμιση δεν την ειχα βαλει καλα. στην ουσια (αν δεις το πρασινο σημειο στην φωτο που ποσταρα πιο πισω) ηταν στον αερα σφιγμενη αφου επιανε μολις 2 ποντους πανω στην σωληνα (γιατι δεν ειχα βγαλει το μαμισιο ζουαν).ετσι οταν εβαζα μπρος και εβαζα εκει το χερι μου εφευγε απο κει αερας (καυσαερια).την εβγαλα , εβαλα παλι την μαμισια και πηγα σε εξατμισα. μου λεει αυτο (το ζουαν) πρεπει να βγει γιατι ειναι το μαμισιο. ειχε σφινωσει ομως. ριξαμε σπρευ (δεν ξερω τι) το κοπανησε λιγο και ευτυχως το βγαλαμε ατοφιο γιατι αν θελω να βαλω την μαμισια παλι θα χρειαστει.μετα βαλαμε μια κολα (για υψηλες θερμοκρασιες) για καλυτερη εφαρμογη , μπηκε κανονικα οπως επρεπε η εξατμιση , βιδωθηκε και ολα καλα.χθες και σημερα δεν μου εκανε τιποτα περιεργο το μηχανακι. λειτουργει κανονικα.βεβαια δεν μπορω να καταλαβω διαφορες οσον αφορα αποδοση σε σχεση με την μαμισια. (δεν εννοω αλογα) 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DIAMAPA 1.059 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2016 ε με ενα τελικο μονο ηχο παιρνεις, αλλα τελος καλο ολα καλα Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2016 ε με ενα τελικο μονο ηχο παιρνεις, αλλα τελος καλο ολα καλααν βαλω και φιλτρο θα καταλαβω διαφορα? δεν εννοω παλι αλογα αλλα στην λειτουργια.οσο για καταναλωση λογικα θα καιω παραπανω οχι λογο εξατμιση αλλα επειδη παρασυρομαι και παω λιγο καπως Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DIAMAPA 1.059 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2016 Ε και πάλι πολύ λίγα πράγματα, ο ήχος θα αγριέψει λίγο ακόμα. Για να δεις διάφορα θες ολόσωμη και power commander Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2016 οκ ευχαριστω Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Spyros1988 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2016 Καλησπερα παιδια,Εχω ενα Honda Supra (μαμα) και θελω να αρχησω να αλλαζω μονος μου τα λαδακια του, (θαρρω πως δεν θελει κ πτυχιο)Θα ηθελα να μου προτεινετε ποιο λαδι να του βαλω και αν υπαρχουν καποια TIPS στην ολη διαδικασια, γιατι στο μυαλο μου ειναι: ξεκουμπωνεις τη ταπα, αδειαζεις τα λαδια, κουμπωνεις, συμπληρωνεις, τελος.Υ.Γ. αν εχετε να παραθεσετε καποιο σχετικο θεμα, ευχαριστως το δεχομαι. Εψαξα ΛΙΓΟ (για να ειμαι ειλικρινης) και δεν βρηκα κατι...Ευχαριστω εκ των προτερων! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2016 Ο καλυτερος οδηγος για τη δουλεια αυτη ειναι το owners manual (εγχειριδιο χρησης) του παπιου σου. 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kpapageo 4.302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2016 Η εγγύηση μιας καινούριας μοτοσυκλέτας ισχύει μόνο στο κατάστημα που αγοράστηκε ή σε κάθε αντιπρόσωπο οποιασδήποτε πόλης? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimip 386 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2016 παντου.ακομα και στο εξωτερικο νομιζω 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
originalksd 1.995 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2016 Καλησπερα παιδια,Εχω ενα Honda Supra (μαμα) και θελω να αρχησω να αλλαζω μονος μου τα λαδακια του, (θαρρω πως δεν θελει κ πτυχιο)Θα ηθελα να μου προτεινετε ποιο λαδι να του βαλω και αν υπαρχουν καποια TIPS στην ολη διαδικασια, γιατι στο μυαλο μου ειναι: ξεκουμπωνεις τη ταπα, αδειαζεις τα λαδια, κουμπωνεις, συμπληρωνεις, τελος.Υ.Γ. αν εχετε να παραθεσετε καποιο σχετικο θεμα, ευχαριστως το δεχομαι. Εψαξα ΛΙΓΟ (για να ειμαι ειλικρινης) και δεν βρηκα κατι...Ευχαριστω εκ των προτερων!βάζεις ένα δοχείο από κάτω να μαζέψεις τα παλιά λάδια,βγάζεις τάπαμόλις τελειώσει το λάδικλείνεις πρόχειρα ταπαβάζεις λίγο λάδι (100ml περίπου)το αφήνεις 5 λεπτάμε κλειστό διακόπτη γυρνάς μανιβέλα ήρεμα 5-6 φορές,γέρνεις το παπί αριστερά κ δεξιάκαι ανοίγεις πάλι τάπα να βγει το λάδι με ότι μπόρεσε να μαζέψει από ρινίσματα που ξέμειναν μέσα στο μοτέρ.μετά κλείνεις κανονικά τάπακαι γεμίζεις με το λάδι που λέει το manual(το πιο πηχτό από τα 2 που σου γράφει γιατί καλοκαιριάζει)όσα ml λέει το manual.κλείνεις και την εισαγωγή λαδιούκαι γυρνάς πάλι σιγά - σιγά 2-3 φορές με κλειστό διακόπτη τη μανιβέλα.τέλος βάζεις μπροστά και το αφήνεις 5 λεπτά να δουλέψει με το νέο λάδι. 3 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Spyros1988 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2016 βάζεις ένα δοχείο από κάτω να μαζέψεις τα παλιά λάδια,βγάζεις τάπαμόλις τελειώσει το λάδικλείνεις πρόχειρα ταπαβάζεις λίγο λάδι (100ml περίπου)το αφήνεις 5 λεπτάμε κλειστό διακόπτη γυρνάς μανιβέλα ήρεμα 5-6 φορές,γέρνεις το παπί αριστερά κ δεξιάκαι ανοίγεις πάλι τάπα να βγει το λάδι με ότι μπόρεσε να μαζέψει από ρινίσματα που ξέμειναν μέσα στο μοτέρ.μετά κλείνεις κανονικά τάπακαι γεμίζεις με το λάδι που λέει το manual(το πιο πηχτό από τα 2 που σου γράφει γιατί καλοκαιριάζει)όσα ml λέει το manual.κλείνεις και την εισαγωγή λαδιούκαι γυρνάς πάλι σιγά - σιγά 2-3 φορές με κλειστό διακόπτη τη μανιβέλα.τέλος βάζεις μπροστά και το αφήνεις 5 λεπτά να δουλέψει με το νέο λάδι.Σ'ευχαριστω παρα πολυ! Ακριβως η απαντηση που εψαχνα! 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elmacho 152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2016 πιστεύετε κάτι τέτοιο αξίζει? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kpapageo 4.302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2016 Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω λάδια Spectro Golden στην Θεσ/νίκη? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DIAMAPA 1.059 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2016 πιστεύετε κάτι τέτοιο αξίζει? εννοείται αν είναι καλοσυντηρημενο 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kpapageo 4.302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2016 Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω λάδια Spectro Golden στην Θεσ/νίκη?Απαντάω στον εαυτό μου μήπως ψάχνεται και κάποιος άλλος:Κ. Καραμανλή 89, Extra Moto, Spectro Golden 14€ το λίτρο. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2016 Απαντάω στον εαυτό μου μήπως ψάχνεται και κάποιος άλλος:Κ. Καραμανλή 89, Extra Moto, Spectro Golden 14€ το λίτρο.μπας και παει καλυτερα το χαρχαλι σου? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες