Jump to content
Apisteftos

Το τόπικ των σύντομων απαντήσεων vol. 2

Recommended Posts

Και οι Yuasa ειναι πολυ καλες αρκει να ειναι γνησια, αν δεν εισαι σιγουρος προτιμησε varta

Τροποποιήθηκε από τον DIAMAPA
  • Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Εχει κανεις τα Nordcap Glen? να μας πει εντυπωσεις?αλλοι λενε αδιαβροχα αλλοι οχι...ζεστα ειναι?

http://motokinisi.gr/product/gantia-glen-aqua-nordcap/

Nordcap_Glen-II_01_15-12-02.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στο ινοβα εχω κομμενο φτερο μπαινει αυτο? Θα ναι ωρααιο? (με πινακιδα μικρη απανω) http://www.stelpet.gr/gr/el/products/ftero-piso-enduro-led-shark 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για λίπανση ντίζας συμπλέκτη μπορώ να χρησιμοποιήσω λάδι κινητήρα ή θα είναι πολύ παχύ για αυτή τη χρήση?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στην Θεσσαλονίκη ποιον ξέρουμε να κολάει πλαστικά από μηχανή και να τα βάφη?

Τροποποιήθηκε από τον nikos_pc

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στο ινοβα εχω κομμενο φτερο μπαινει αυτο? Θα ναι ωρααιο? (με πινακιδα μικρη απανω) http://www.stelpet.gr/gr/el/products/ftero-piso-enduro-led-shark 

μια μαλακια και μιση θα ειναι. βαλε το γνησιο φτερο με τη γνησια πινακιδα οπως το ειχες στην αρχη! παπι ειναι ρε σι, οτι και να κανεις ουτε ss θα γινει ουτε mx:winking:

Για λίπανση ντίζας συμπλέκτη μπορώ να χρησιμοποιήσω λάδι κινητήρα ή θα είναι πολύ παχύ για αυτή τη χρήση?

δε σου προτεινω λαδι γιατι με τις σκονες κτλ θα σχηματιστει βρωμια και θα κολαει. ριξε λιγο wd40 θα στρωσει. 

• Like 3

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παρήγγειλα από έναν έμπορο καινούργιο παπί με κατάθεση όλου του ποσού μπροστά, έχει περάσει 1,5 μήνας και ακόμα δεν μου το έχει φέρει, συνέχεια λέει δικαιολογίες. Τι μπορώ να κάνω νομικά ώστε να τον ζορίσω και να το φέρει?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γτ πατε και τους τα δινετε μπροστα?αφου ειναι για κλωτσιες.

Ρωτα σε ενα δικηγορο καλυτερα να δεις καταρχην ποσο χρονικο διαστημα εχει.

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μια μαλακια και μιση θα ειναι. βαλε το γνησιο φτερο με τη γνησια πινακιδα οπως το ειχες στην αρχη! παπι ειναι ρε σι, οτι και να κανεις ουτε ss θα γινει ουτε mx:winking:

Μολις εγραψα εδω παρήγγειλα το γνησιο μεταχειρο 30 ευρω + μεταφορικα..αλλα μικρη πινακιδα θα βαλω ετσι και αλλιως ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ειναι πραγματικα κριμα να τρεχεις για προστιμα για μια πινακιδα σε παπι.Ασε τη κανονικη πανω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στο πορδα βαρκαντερο καλου φιλου ξαφνικα εσβησαν τα μπροστα φωτα τελειως. (οι πορδαιοι, ως γνησιοι αυνανες, εχουν κανει την εξης υλοποιηση: με το που ανοιγεις τον κεντρικο διακοπτη αναβουν ολα τα φωτα: 2 λαμπες εμπρος + πισω οποτε ειναι πολυ ευκολο να τον πιει η μπαταρια)

Η ασφαλεια φωτων ειναι μια χαρα. Τα ρελε ειναι μια χαρα. (εχει 2 ρελε, 1 για μεσαια 1 για μεγαλα φωτα) Με τα πολλα καταληξαμε οτι δε φερνει +12 στα ρελε, αρα κι ας οπλιζουν αυτα με τη σειρα τους δεν τροφοδοτουνται οι λαμπες. 

Επειδη ειναι απιστευτη ταλαιπωρια να ανοιξεις πλαστικα (με καγκελα κλπ) και να ψαχνεις αν τυχον υπαρχει καπου ενωση, γνωριζει κανεις αν υπαρχει φισα που να παρεμβαλλεται απο ασφαλειοθηκη εως τα ρελε? (τα ρελε ειναι πισω απο το καντραν)

Το σερβις μανιουαλ που εχουμε βρει ειναι μαλλον απο πορδα 2000 και του φιλου ειναι 2005. Αυτο εχει ως συνεπεια τα χρωματα των καλωδιων να μην ανταποκρινονται πληρως και κανει δυσκολοτερη την ανευρεση του προβληματος. Υπαρχει φιλος που να εχει στην κατοχη του πιο καινουργιο σερβις μανιουαλ?

Τα χρωματα (στην κωδικοποιηση που ακολουθειται) ειναι πολλες φορες ιδιος συνδυασμος, πχ μαυρο κοκκινο. Οταν στο μανιουαλ ειναι Μαυρο (Bl) / Koκκινο (R) ειναι (προφανως???) μαυρο καλωδιο με κοκκινη ριγα ή το αντιθετο?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μολις εγραψα εδω παρήγγειλα το γνησιο μεταχειρο 30 ευρω + μεταφορικα..αλλα μικρη πινακιδα θα βαλω ετσι και αλλιως ;)

απο τι στιγμη που θα εχεις πινακιδα πανω, ποιο το νοημα να εχεις μικρη? δεν ειναι νομιμη και θα πληρωσεις προστιμο +το κοστος για να τη φτιαξεις :winking:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παρήγγειλα από έναν έμπορο καινούργιο παπί με κατάθεση όλου του ποσού μπροστά, έχει περάσει 1,5 μήνας και ακόμα δεν μου το έχει φέρει, συνέχεια λέει δικαιολογίες. Τι μπορώ να κάνω νομικά ώστε να τον ζορίσω και να το φέρει?

Νικολή μου , σκύψε και ψιθύρισε του στο αυτί δυο λογάκια αγάπης  :whistling:

Την άλλη μέρα θα το έχεις.

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπορω να φορεσω χειμωνιατικο μπουφαν (οχι μοτοσυκλετιστικο) πανω απο καλοκαιρινο μοτοσυκλετιστικο? Δεν μπορω να διαθεσω λευτα για να παρω και για χειμωνα και για καλοκαιρι και μιας αυτο που εχω (το απλο) ειναι για σκι και σε κραταει ζεστο ελεγα μηπως παρεγγελνα αυτο http://www.jopa.nl/products/furygan/textile-man/skull-vented/_122_w_2096__GB_1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπορω να φορεσω χειμωνιατικο μπουφαν (οχι μοτοσυκλετιστικο) πανω απο καλοκαιρινο μοτοσυκλετιστικο? Δεν μπορω να διαθεσω λευτα για να παρω και για χειμωνα και για καλοκαιρι και μιας αυτο που εχω (το απλο) ειναι για σκι και σε κραταει ζεστο ελεγα μηπως παρεγγελνα αυτο http://www.jopa.nl/products/furygan/textile-man/skull-vented/_122_w_2096__GB_1

με 130 παιρνει χειμονιατικο nordcap.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν εχω προβλημα να διαθεσω μεχρι και 160-170 ας πουμε, αλλα θελω να εχω και καλοκαιρινο και μετα ξεφευγει, τα 4 εποχων εχουν επενδυση απο μεσα αλλα δεν ξερω κατα ποσο δροσερα θα ειναι το καλοκαιρι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

An de μπορεις να παρεις κανονικο μπουφαν, δοκιμασε αδιαβροχο πανω απο το καλοκαιρινο μπουφαν, που θα σου κοψει πολυ κρυο, λογω οτι δε θα μπαινει αερας 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτο που εχω ειναι λεπτουτσικο και το φοραω στο σχολειο αλλα τελως παντων θα ψαξω να βρω κανα καλο αδιαβροχο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τσαμπα γραφεις εδω μεσα μιλαμε... :_hrm:

Αυτο σε βοηθαει? Ειναι για το μοντελο που θες? Η απ'τα παλιοτερα? 

Varadero_XL1000V1997-2000.jpg?t=12273765

Εντιτ: Ακυρο, ειναι παλιοτερο...

Τροποποιήθηκε από τον Νικολακης_Husq

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τσαμπα γραφεις εδω μεσα μιλαμε... :_hrm:

Για δες αυτό το post βοηθάει?

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=137082

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το φτιαξαμε ηδη παιδες, μην ασχολειστε αλλο. Απλα διαπιστωνω οτι μαλλον εχει χαθει το νοημα του φορουμ (αλληλοβοηθεια).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επισκέπτης
Το θέμα δεν δέχεται άλλες απαντήσεις.

• Create New...