Jump to content
Torakusu Yamaha

Πρωτη και γερη

Recommended Posts

Άμα ψοφολογήσω δωρίζεται το Τιτάνιο στους απανταχού ρεμάλιδες για να πάρουν άλλο μοτοσακό !

Έτσι και μαζευτούμε ένας παίρνει και σπίτι λέμε ! :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Τις θερμότερες ευχές για άμεση και όσο γίνεται πιο ανώδυνη αποκατάσταση!Στατιστικά,μετά από τόσα χρόνια λογικά κάποτε θα το πάθαινες και ευτυχώς που δεν ήταν κάτι χειρότερο.Τουλάχιστον όταν έχουμε κάνει εμείς την κουτουράδα είναι κάπως λιγότερη η πίκρα,δεν ξέρω...

Στο πρώτο post έγραψες ότι αρχικά ήταν μόνο μια περίεργη αίσθηση στο πόδι και μετά αναφέρθηκες σε ''ρεσιτάλ πόνου'' στο νοσοκομείο.Εννοούσες ότι αρχικά έτσι όπως ήσουν ζεστός δεν κατάλαβες το μέγεθος της ζημιάς και σιγά σιγά όσο περνούσε η ώρα και ενώ είχες μπει στο νοσοκομείο ο πόνος έγινε αφόρητος;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πωπω χρήστο περαστικά ρε συ και ελπίζω να αναρρώσεις 100% !

Κουράγιο και καλή δύναμη!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Yamahakias never dies, περαστικά και αγύριστα.

Η φάση με το νοσοκομείο πρέπει να ήταν φρικιαστική το λιγότερο....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε τυφώνα, σάρωσες τα πάντα στο πέρασμά σου ναούμε...!!!

Περαστικά αδερφέ και υπομονή...!!!

Ένας γολγοθάς που όλοι τον ξέρουμε και δεν θέλουμε να τον ξαναζήσουμε...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

..... Κάτι πήρε τ' αυτί μου για το θέμα, :( γιατί "έλειψα ολίγον τι" και δεν το είδα. Οπότε τό 'ψαξα.

Χρηστάρα, περαστικά κι αγύριστα. Και υπομονή. Και ακολούθα τις οδηγίες για να έχεις το καλύτερο αποτέλεσμα και γρήγορα.

Μη μασάς. Οι Γιαμαχάκηδες γενικά δε μασάνε ρε. :_thumbsup:

Και να γιορτάσεις την επάνοδό σου μ' ένα καλό τσιμπούσι, όπως μόνο εσείς οι βόρειοι ξέρετε. :_rock-on:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σας ευχαριστω ολους πολυ! το οστο ευτυχως δεν ποναει πλεον, εχω μονο μυικους πονους απο το πιασιμο. γενικα ειμαι καλυτερα σηκωνομαι αρκετα, εχω βεβαια πολυ δρομο μπροστα μου. το μονο κακο ειναι πως εχω αρχισει να σκυλοβαριεμαι, και οτι εχω καινουριο μηχανακι που δεν το εχω καν καβαλησει και τρελαινομαι.

Και να γιορτάσεις την επάνοδό σου μ' ένα καλό τσιμπούσι, όπως μόνο εσείς οι βόρειοι ξέρετε. :_rock-on:

Της πουτ@νας θα γινει Κωστα :mB_kalo_e: :mB_kalo_e:

Τροποποιήθηκε από τον Γιαμαχάκιας ΧΞΣ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Της πουτ@νας θα γινει Κωστα :mB_kalo_e: :mB_kalo_e:

Άντε να δούμε μπας και δεν τη χάσω την πουτ@να αυτή τη φορά..... :mB_kalo_e::dribble::mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χρήστο προσπάθησε φίλε να το κουνάς όσο μπορείς και να το λυγίζεις, είναι μεγάλο ζόρι η αποκατάσταση, ρώτα και κανά φίλο φυσικοθεραπευτή.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτο κανω Σαββα, αυτο μου ειπαν και οι γιατροι, πλεον σηκωνομαι συνεχεια κανω και ασκησουλες, μασαζκλπ. Εχει τωρα και δυο μερες που αρχισα να λυγιζω και το γονατο ιδιοις δυναμοις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτο κανω Σαββα, αυτο μου ειπαν και οι γιατροι, πλεον σηκωνομαι συνεχεια κανω και ασκησουλες, μασαζκλπ. Εχει τωρα και δυο μερες που αρχισα να λυγιζω και το γονατο ιδιοις δυναμοις.

Μπράβο βρε Χρηστάκο,πολύ χαίρομαι φίλε μου, τα λέω γιατί ξέρεις......10 μήνες πέρασαν και ακόμα το γόνατο...

Το θέμα των μυών και του λυγίσματος είναι μεγάλης σημασίας φίλε μου και επανέρχεται σιγά σιγά πάντα ανάλογα με το χτύπημα βέβαια.

Εγώ εκτός από το συντριπτικό του μηρού σακάτεψα και το γόνατο οπότε ακόμα κουτσαίνω και όταν κουράζεται πονάω.

Κάνω τα πάντα, καβαλάω αλλά να περπατήσω μακρυά πέραν του αναγκαίου ούτε συζήτηση ακόμα, γιαυτό όσο μπορείς μέχρι να πονέσεις άσκηση φίλε μου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η αποθεραπεια ειναι μακρια και δυσκολη. Υπομονη και δυναμη Χρηστο και Σαββα.

(ενα εξαρθρημα ωμου ειχα και τραβηχτηκα δυο χρονια κοντα....)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το παραπλευρο οφελος, που ελπιζω να κρατησει και μετα την αποθεραπεια ειναι οτι απο την μερα του ατυχηματος δεν εχω βαλει τσιγαρο στο στομα. Μου ειπε με το καλημερα ο γιατρος ποσο ζημια κανει στους οστεοβλαστες και ποσο μπορει να καθυστερησει την αναρρωση. Σημερα κλεινω 15 μερες ακαπνος.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το παραπλευρο οφελος, που ελπιζω να κρατησει και μετα την αποθεραπεια ειναι οτι απο την μερα του ατυχηματος δεν εχω βαλει τσιγαρο στο στομα. Μου ειπε με το καλημερα ο γιατρος ποσο ζημια κανει στους οστεοβλαστες και ποσο μπορει να καθυστερησει την αναρρωση. Σημερα κλεινω 15 μερες ακαπνος.

Και εγώ τα ίδια αλλά.......

Τέλος πάντων, επίσης κοίτα αν υπάρχει Σαλονίκη αυτό : http://www.hbo.gr/

Δεν μπορείς να διανοηθείς για ποια επιτάχυνση ιάσεως μιλάμε........εκτός των άλλων καλών έχασα οριστικά και 10 κιλά από την αύξηση του μεταβολισμού.......30 φορές έμεινα εκεί μέσα.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα