Jump to content
flaskas

Kawasaki Ninja H2 (Supercharged)

Recommended Posts

Τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται... :closedeyes:

Σε Μπουρνάζι ή Ζαρουχλέικα, ναι. :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

το marketing της Kawasaki (κατα την αποψη μου) ειναι σε πολυ υψηλοτερο επιπεδο...δεν ξερω γιατι προτιμουν

αυτοι busa, αλλα μπορω να σου πω γιατι θα προτιμουσα εγω μιας και για αρκετα χρονια ασχοληθηκα με βελτιωσεις

μαζι με φιλους που τα σκαγαμε ψιλοχοντρα, κι εχω μια μικρη αποψη γιατι ειδα πραγματα με τα ματια μου σε διαφορες μαρκες...

busa τερμα φτιαγμενο ατμοσφαιρικο με κυβικα, σχεδον 220hp αντεξε πριν χρειαστει νεα μεταλλα 17000km, ενω ΖΧ14 με ιδιο

φτιαξιμο και αναλογη ιπποδυναμη χρειαστηκε νεα μεταλλα πριν καν φτασει τις 5000km...για Honda δεν μιλαω γιατι θα πεσει κλαμα :grin:

Δε μιλάμε για βελτιώσεις ή βελτιωμένα μηχανάκια.....

Γιατί εκεί παίζουν πάρα πολλά ρόλο.

Ακόμα κι έτσι όμως, Κωστή, ένα μοτέρ από μόνο του δε κάνει καλύτερο ένα μηχανάκι στο σύνολό του.

Και όταν μιλάμε για ιπποδυνάμεις 170+ τροχό, μαμά, με παραπλήσιες επιδόσεις, είναι αδιανόητο να σπρώχνει η Suzuki στην αγορά μηχανάκι που δεν έχει φρένα που να ταιριάζουν στις περιστάσεις.

Marketing + χαμηλή τιμή πώλησης = πωλήσεις πολλές, δημιουργία μύθου, αύξηση εκ νέου των πωλήσεων.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε παιδιά, είμαι συντάκτης, παίρνω την Κάβα και της λέω

- "Γιο, ένα H2 περδικαλώ για συγκριτικό, γιο μαν"

και απαντάνε

- "εεεμ οκ από το MCN? Βεβαίως. Και για τι συγκριτικό μιλάμε για να έχουμε να λέμε?"

- "ΑΑΑΑ θα τα βάλω με R1 και Μπούσα!",

- "Οκ μαγκιά σου, το R1 είναι για άλλη δουλειά και το Μπούσα το έχουμε για πρωινό οπότε χαχα φάτε σκατά ανταγωνιστές!".

- "ΤΕΛΕΙΑ" λεω, "φίλε μου μιας και είμαστε εδώ δεν βάζεις και ένα 14άρι στο μενού?",

- "Να το κάνεις τι?",

- "Για το ίδιο συγκριτικό ντε τι λέμε, ξεβούλωνε αυτί ρε μάγκα!".

- "Θες μια μοτο της εταιρίας μας, για να την στήσεις με άλλη μοτό της εταιρίας μας και να καταλήξεις πως ή σταματήστε να παίρνετε ZX14 ή μην πάρετε το H2?"

- "NAI ρε μαν, me niotheis που λέμε και στο χωριό."

- "..."

και σου κλείνει το τηλέφωνο.

Ή απλά ο συντάκτης έχει το common sense πως δεν το κάνεις αυτό για να έχεις καλές επαφές με την αντιπροσωπία. Δεν νομίζω πως είναι κάποια μεγαλύτερη θεωρία συνωμοσίας.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

συμφωνω οτι το ZX14 εχει καλυτερα φρενα απο το busa, αλλα το busa δεν ειναι μια σκοτωστρα χωρις φρενα :grin:

μια χαρα φρεναρει για το γκαζι του αλλα συμφωνω κι επαυξανω οτι οι καραγκιοζηδες θα μπορουσαν να του ειχαν καλυτερα φρενα :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

συμφωνω οτι το ZX14 εχει καλυτερα φρενα απο το busa, αλλα το busa δεν ειναι μια σκοτωστρα χωρις φρενα :grin:

μια χαρα φρεναρει για το γκαζι του αλλα συμφωνω κι επαυξανω οτι οι καραγκιοζηδες θα μπορουσαν να του ειχαν καλυτερα φρενα :crazy:

Εγω θα σου πω κατα λεξη τι μου ειπε ο μηχανικος εκει που το παω που εχει μπουσα.

Αν απο τα 300 θες να σταματησεις στα 100,στη μεση μενεις απο φρενα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω θα σου πω κατα λεξη τι μου ειπε ο μηχανικος εκει που το παω που εχει μπουσα.

Αν απο τα 300 θες να σταματησεις στα 100,στη μεση μενεις απο φρενα.

edit

κι εγω εχω busa και δεν ειμαι ευχαριστημενος απο τα φρενα του...αλλο πραγμα ομως δεν ειμαι απολυτα

ευχαριστημενος και θα μπορουσε να ειχε καλυτερα φρενα και αλλο πραγμα ΔΕΝ ΕΧΕΙ φρενα... :lipssealed:

Τροποποιήθηκε από τον ghostkon

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ενταξει δε μας λεει κατι το πανω βιντεο.

Εχουμε αντιστοιχες αποστασεις για αλλες μηχανες?

Και βασικα πρεπει να γινει στις ιδιες συνθηκες για να ειναι εγκυρη η συγκριση.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το μονο που θα σου πει το πανω βιντεο ειναι οτι το μηχανακι δεν ξεμενει απο φρενα στα μισα οπως σου λεει ο μηχανικος σου...

συγκριση για πιο λογο? το busa εχει τα χειροτερα φρενα απο τα υπολοιπα Hypersport, αλλα ΕΧΕΙ ΦΡΕΝΑ...

το BMW K1300S εχει καλυτερα φρενα απο το ZX14...αυτο δεν σημαινει οτι το ZX14 ειναι σκοτωστρα χωρις φρενα...

με αυτη τη λογικη, ολα τα μηχανακια που δεν εχουν τα φρενα των εργαλειων του motoGP ειναι μηχανακια χωρις φρενα :grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με ενα φρεναρισμα απο κρυο δε σου λεει κατι.

Ας παει να κανει καπακι 2ο,αν οχι απο 300 σε σταση,τουλαχιστον στα 100,τι θα γινει?

Δηλαδη εαν φρεναρεις στην εθνικη 2 φορες θα μεινεις τη 2η?

Δε βλεπω λογο να μου πει ψεμματα και το μηχανακι το εχει ο ανθρωπος και το ξερει.

Εβαλε και 19αρα brembo και τα ιδια χαλια μου ειπε ειναι.

Για αυτο και εχω διαπιστωσει οτι η suzuki πρεπει να βαζει χαλια δισκοπλακες.

Το ιδιο και στα sv ,το ιδιο και στα v strom.

Στα sv αλλαζαν ολο το μπροστινο και μαζι και τις δισκοπλακες με το τροχο για να δουν βελτιωση.

Τροποποιήθηκε από τον Dant3

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

http://www.motorcycl...-yamaha-yzf-r1/

Καλό διάβασμα.

Προσέξτε τα σχόλια για τις επιδόσεις αλλά κ την αυτονομία.

Όπως επίσης την επιβεβαίωση όσων έγραφα παλιότερα για τα φρένα των busa (το abs που έβαλαν δε θα έκανε καλύτερα τα φρένα, ούτε οι 4πίστονες brembo χωρίς μια συνολική αναβάθμιση και κυρίως μελέτη)

Αν το H2 είχε μεγαλύτερο ρεζερβουάρ και κυρίως θέση συνεπιβάτη, θα ήταν dream bike μου ήδη.

Αναμένω αντικαταστάτη της 14αρας (H1???) με 240hp, 15+ kgm κ άνετη 2πλη σέλα!!!!

Κ καμιά 35αρια κιλά μικρότερη μάζα

Είναι πάντως λίγο... άκυρο το συγκριτικό, έτσι; Και οι τρεις είναι αρκετά διαφορετικές μηχανές. Η καβα είναι ολίγον τι one trick pony (κατ'εμέ), το R1 έχει το track pedigree του και το busa είναι ουσιαστικά touring. Πέραν των ομολογουμένως διαστημικών ταχυτήτων που πιάνουν και τα τρία, δεν υπάρχουν άλλες ομοιότητες μεταξύ τους και δεν πιστεύω πως απευθύνονται στο ίδιο κοινό.

Απ'τα τρία πάντως εγώ το busa θα επέλεγα! :peep:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω εχω φρεναρει παρα πολυ δυνατα στην εθνικη αρκετες συνεχομενες φορες...ποτε δεν με αφησε, κι εχω και το 1ης γενιας

με τις εξαπιστονες που λενε οτι δεν εχουν διαρκεια...δεν δικαιολογω το μηχανακι και απο μονος μου λεω οτι οι ανθρωποι εκει

ειναι καραγκιοζηδες και θα μπορουσαν να ειχαν πολυ καλυτερα φρενα στο Hayabusa...το μονο που προσπαθω να πω και μαλλον

δεν με καταλαβαινει κανεις ειναι οτι τα φρενα του επαρκουν και δεν ειναι τοσο ελεεινα οσο τα παρουσιαζουν μερικοι...τπτ αλλο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είναι πάντως λίγο... άκυρο το συγκριτικό, έτσι; Και οι τρεις είναι αρκετά διαφορετικές μηχανές. Η καβα είναι ολίγον τι one trick pony (κατ'εμέ), το R1 έχει το track pedigree του και το busa είναι ουσιαστικά touring. Πέραν των ομολογουμένως διαστημικών ταχυτήτων που πιάνουν και τα τρία, δεν υπάρχουν άλλες ομοιότητες μεταξύ τους και δεν πιστεύω πως απευθύνονται στο ίδιο κοινό.

Απ'τα τρία πάντως εγώ το busa θα επέλεγα! :peep:

τώρα άμα σου πω πως το ίδιο σκέφτομαι και εγώ τι θα πεις; :secret:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
τώρα άμα σου πω πως το ίδιο σκέφτομαι και εγώ τι θα πεις; :secret:

οτι εισαι θυμα του marketing της Suzuki που βγαζει μια διαφημιση στα 10 χρονια :grin:

και μιας και το θυμηθηκα...τι γ@ματη διαφημιση ηταν για την εποχη της :blush2:

edit...sorry για το off topic...δεν συνεχιζω αλλο :grin:

Τροποποιήθηκε από τον ghostkon

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μαααααα

στην Εθνική Οδό πας με 120 άντε με 125 να προσπεράσεις οπότε τα φρένα είναι μια χαρά στα Μπούσα σας και απλώς το ψειρίζετε για αυτά τα σπάνια ταξίδια στις αούτομπαν, έτσι δεν είναι?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η Κάβα πάντως το πάει πολύ καλά. Εμπλουτίζει με μικρούς κυβισμούς, εξελίσσει ωραιότατα μεσαία μηχανάκια, βγάζει εξαιρετικά μαστόδοντα κάθε τύπου, έχει πάντα αξιοπρεπέστατα κι ανταγωνιστικά σπορ και πρωτοπορεί με πυραύλους εδάφους. Σέβας!

Από τη Σούζι περιμένουμε εναγωνίως νέο τζίξερ αν και πιστεύω δε θ΄αργήσει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Άριστη σκέψη κ εκτέλεση!!!!!

Η ευκολότερη diy αλλαγή λαδιών :)

Τι είπες τώρα; Πολύ μπροστά η Kawasaki! Εγώ βέβαια φαντάζομαι Έλληνα μάστορα να λέει: σιγά μην πάω μα αγοράσω το καλώδιο, θα βάλω μια καρφίτσα να το ανοίξω και όλα πένα. ;-)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και η πραγματική λειτουργία του ποια είναι;

Τελος τα φαγωμενα σπειρωματα?

Αλλαγη λαδιων σε 2 λεπτα χωρις εργαλεια?δεν ειναι χρησιμο σε ενα αγωνιστικο?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωραίοι αν έχουν κάπου και μαγνητική τάπα ή έστω χώρο για μαγνήτες ρινισμάτων στο φίλτρο.

Όλο το θέμα είναι τα κουζινέτα του κομπρέσσορα.

Και όσοι το πάρουν βέβαια να θυμούνται να τον κρυώνουν πριν το σβήσουν.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα