innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2014 Που'ναι ο Γιαμαχάκιας ΧΞΞΣΚΙΣΤΕ ΜΕ ? :clapping: :clapping: Να δει το βίντεο...... Νικόλα, μπράβο για την προετοιμασία, τις φωτό και φυσικα το βίντεο ! Η Βεφα και πάλι ζωντανή ! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2014 Πήρε! Ρε φίλε γιατί χάρηκα τόσο? :D 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ritchie 1.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2014 Πήρε! Ρε φίλε γιατί χάρηκα τόσο? :D Αυτό αναρωτιέμαι κι εγώ. :D 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vforever 1.225 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2014 Επανηλθε στη ζωη η κουκλα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2014 Αυτό αναρωτιέμαι κι εγώ. :D Διότι οι μοτοσυκλέτες όλες, ειναι φτιαγμένες απο το υλικό των ονείρων. Σε ενα αμάξι, απλά θα εβαζες μπρός και θα βρόνταγες την πόρτα, βγαίνοντας απο μέσα.... 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2014 ΟΕ ΟΕ ΟΕ ΟΕ Ο Ε Ο Ε ! :vv: :vv: :vv: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2014 Οντως και εγω χαρηκα απιστευτα! Αντε νομιζω εφυγε ενα μεγαλο βαρος και κοστος. Παντως τα οργανα να τα τσεκαρετε μη μεινει νερο πουθενα και σε βαθος χρονου δημιουργησει προβληματα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2014 μετά από όλη αυτη την περιπέτεια, το video που αναρτήθηκε είναι ότι χρειαζόταν για επίλογος 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos_pc 2.873 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2014 Πολύ ωραίο το βίντεο, καθώς έβλεπα που μιζαρες έλεγα πάρε, πάρε μέχρι που πείρε. Πω λες και είναι ανάσταση το Πάσχα ένιωσα πολύ ωραία άντε με το καλό να την δούμε και στον δρόμο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Chris1981 2.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2014 Επίσης χάρηκα για την εξέλιξη αυτής της τόσο ψυχοφθόρας περιπέτειας σου! Περιμένουμε και άλλα βίντεο από την επισκευασμένη σου ΑΥΡΑ! Σου εύχομαι να βγείτε και πάλι στους δρόμους! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
doctoras9 1.755 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2014 πω!! μπράβο σας πολύ γρήγορα το καταφέρατε! με τέτοια προετοιμασία στο εργαστήριο και τέτοιο νοικοκυριό στα εργαλεία δε μασάς με τίποτα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Di_Manolio 2.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2014 Αυτά είναι! Σύντομα ξανά στο δρόμο εύχομαι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2014 Η συνεχεια επι της οθονης... :worshippy: :worshippy: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.380 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2014 (τροποποιήθηκε) Η συνεχεια επι της οθονης... Δες εδώ πλαισιάρα γλυπτό, έργο τέχνης, χωράει κοτζάμ V4 μέσα του (με πίσω κυλίνδρους), τον δένει κι από 4 σημεία ανά πλευρά με άκαμπτο τρόπο, είναι ελαφρύ είναι και ...στενό, είναι και όμορφο σε επεργασία και φινίρισμα. Κατά τα άλλα διαβάζουμε επιχειρήματα τύπου ''δεν χώραγε ο κομπρέσορας σε πλαίσιο αλουμινίου και για αυτό έπρεπε να μπει χωροδικτύωμα''......... Όχι αδερφέ, μια χαρά χωράνε και μεγαλύτερα πράγματα , όπως βλέπουμε πραγματικότητα εδώ, απλά δεν είναι Honda το εργοστάσιο, που ξέρει να το φτιάξει έτσι. Για την εκκίνηση στο βίντεο, τι να πω... Έχω εκκινήσει-αναστήσει διάφορα παρατημένα V4 της, η στιγμή που παίρνει μπροστά σαν να μην παρατήθηκε ποτέ, παραμένει πάντα μαγική. Εκείνη την δεκαετία, ήταν όλα τόσο καλοφτιαγμένα, που τα βασανίζεις, τα πεθαίνεις, τα παρατάς, τα σκορπάς, σε ποτάμια τα ρίχνεις, εεε και μετά ένα καθάρισμα από άνθρωπο που νοιώθει και ...βρουμ-βρουμ, ''έτοιμος αφεντικό για που είμαστε;'' ;) Στην περίπτωση του Νίκου, ήμουν βέβαιος ότι με ένα σωστό καθάρισμα, και μια -εύκολη απέξω απέξω- επισκευή σε ότι ηλεκτρικό πέριξ του ρελέ-κλειδαριάς-φις είχε χαλάσει στο νερό, θα έπαιρνε άμεσα. Όπως κι έγινε. Χοροπήδαγα στο βίντεο σαν να το έφτιαξα εγώ, εννοείται... Άιντε, τώρα καλή τακτοποίηση-ρυθμίσεις-λοιπές επισκευές, από εμένα. EDIT: Δεν ξέρω τι διαδικασίες καθαρίσματος έχουν γίνει και αλλαγής λαδιών, αλλά επειδή το νερό είναι άτιμο πράγμα και εισχωρεί κυρίως εκεί που δεν πρέπει, ΕΓΩ δεν θα κράταγα πολύ καιρό τα λάδια των Ιρλανδών μέσα, σίγουρα δε, δειγματοληψία για λίγο καιρό για ''γαλακτώματα'' θα την έκανα. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 5 , 2014 από τον FlyingInADream 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2014 Άιντε, τώρα καλή τακτοποίηση-ρυθμίσεις-λοιπές επισκευές, από εμένα. Ώρες-ώρες σε πάω ρε πόστη.... :lipssealed: :grin: :grin: :grin: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cantona 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2014 Τέλεια,πολύ χάρηκα Νικόλα ακούγοντας το "σκάσιμο" του μοτέρ στην τελευταία μιζιά!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ταξιδευτής 6.947 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2014 Εγω να δειτε πως χαρηκα παιδια! Ομολογω οτι οσο και να αγαπω αυτη τη μηχανη δεν πιστευα οτι θα δουλευε τοσο ευκολα μετα απο αυτη τη περιπετεια. Να που η καλη μου με διεψευσε πανηγυρικα! Και οχι μονο δουλεψε αλλα ξυπνησε θυμωμενη και βρυχωμενη! (Βασικα η βιδα στα carbs ηταν στο Θεο οποτε γι' αυτο και αρχισε να δουλευει τοσο ψηλα με το καλημερα -εγω δεν ακουμπουσα καν το γκαζι) Περιττο να πω δε ποσο με λατρευουν πλεον οι γειτονες μου... Οσο για τα οργανα ισως χρειαστει να παρω ενα αλλο σετ για ανταλλακτικα. Τα παντα δουλευουν κανονικα πλην του στροφομετρου που ομως φτιαχνεται ευκολα. Απλα εχει ψιλοπραγματακια που θελουν μαζεμα: οι βασεις των οργανων εσπασαν τελειως και μονο μια παραμενει ανεπαφη, το μικρο στοπ στο ταχυμετρο εχει σπασει και το οργανο δεν μενει στη θεση του, ενω και η πλακετα εχει καποια μικροθεματακια: μια κομμενη διοδος και μια αλλη ελαφρα οξειδωμενη. Αυτα ειναι πραγματα που φτιαχνονται αλλα αν βρω ενα ολοκληρο σετ σε αριστη κατασταση και καλη τιμη ισως το τσιμπησω για να γλυτωσω τον κοπο. Τωρα ξεκιναμε το καθαρισμα, επιδιορθωσεις και αντικαταστασεις. Θα σας κρατω ενημερους. :) Ώρες-ώρες σε πάω ρε πόστη.... Kαι εγω! Μιχαλη καιρος να ξαναβρεθουμε νομιζω παλιοτομαρο... 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wildbilly 1.471 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2014 ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! Το βιντεάκι όλα τα λεφτά...αυτό περιμέναμε όλοι...άντε να τελειώσεις και θα γίνει πιο κούκλα από πριν, είμαι σίγουρος...και μετά κανονίζουμε μια μεγάλη βολτάνα να συνοδεύσουμε την Αύρα πάλι στο φυσικό της στοιχείο...ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2014 (τροποποιήθηκε) Συγχαρητήρια σε σας αλλά και στον Σοϊχίρο. :vv: Σίγουρα του χαρίσατε μερικούς αιώνες αιωνιότητας ακόμα εκεί πάνω. :lol: ..................... ......Σημερα ειχα εναν εξαιρετικο ασσο στο μανικι: την παρουσια και πολυτιμη βοηθεια ενος καλου φιλου που προτιμα να παραμεινει ανωνυμος και που εχοντας ηδη μελετησει το ζητημα ηξερε ακριβως που και τι να κοιταξει για να κανουμε τα πρωτα ουσιαστικα βηματα. ............................... ...................... Μα να μην πάει ο νους μου ποιός να είναι....... :D Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 6 , 2014 από τον Kostas-MotoLover 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Wolf1138 2.924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2014 :_thumbsup: Θέλω VFR 750 :P 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2014 Και να συμπληρώσω ότι όση υποδομή σε χώρους / εργαλεία / project / χρηματοδότηση και να έχουν οι Άγγλοι-Γάλλοι-Πορτογάλλοι, το μυαλό του Έλληνα και οι μηχανολογικές του γνώσεις σε συνδυασμό με την απίστευτη και πηγαία έφεσή του στις πατέντες, ήταν αρκετά για να πάρει μπροστά το μοτέρ. :vv: :greece: 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2014 Ωραιος....αντε με το καλο συντομα να ξανακυλησει τις ροδες της στους δρομους που θες η Αυρα σου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2014 ..... σε συνδυασμό με την απίστευτη και πηγαία έφεσή του στις πατέντες, ήταν αρκετά για να πάρει μπροστά το μοτέρ. Αυτο το εχω παρατηρησει κι εγω Κωστα κι οντως ισχυει. Ο πατερας μου, πρωην ναυτικος, εχει πολλες σχετικες ιστοριες για το μυαλο και την εφευρετικοτητα που απαιτουνταν για να βγουν απο μια δυσκολη κατασταση. Κι οπως λεει και το ιντρο του βιντεο, αφιερωμενο στα πλοια και τα πληρωματα των φορτηγων Ξεμπαρκο, αλλα πολλαν με αρεσκει! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mi_ka 2.388 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2014 Εεεεμ, πως γίνανε μάγκες οι εφοπλιστάδες μας: Όταν οι άλλοι σηκώνανε τα χέρια ψηλά ζητώντας συνεργείο μεσωκαίανα οι έλληνες μηχανικοί κάνανε την πατέντα επί της πατέντας και το ταξίδι συνεχιζόταν. Γι'αυτό τα φράγκα οι εφοπλιστάδες τα πήγανε Ιγγλιτέρα, για να ευχαριστήσουν την αυτοθυσία των πληρωμάτων τους διαλύοντας και τον οίκο ναύτου... Αν το πτηνό Φοίνικας ξεναγεννιέται από της στάκτες, η όμορφη Αύρα που ξαναγεννιέται από τα νερά τι είναι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DeadShadoW 269 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2014 Νικο κανενα νεο εχουμε ???? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες