Jump to content
ksino1100

KTM 1290 Super Adventure

Recommended Posts

ανακληση οχι, αλλα τα περισσοτερα αλλαχθηκαν (νομιζω ηταν θεμα στο ρουλεμαν) απ οτι εχω διαβασει.

Δεν έχει αλλαχτεί τπτ. Στο superduke.net δνε έχω δει κανέναν να λέει ότι του το αλλάξανε. Εμένα το έσφιξε παραπάνω ο μηχανικός και δεν παίζει αλλιώς παραμένει έτσι.

Αν έχεις κανα link πάντως στείλε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

αντι αλλαγης φιλτρου κλπ κοστοβορα πραματα (οκ 18000 που κανει, σιγα τα 100-200 ευρα που θα λπηθεις αλλα λεμε τωρα)

δε μπορεις στο σημείο που μπάζει να βάλεις κανα στεγανωτικο υλικό?

φλατζοκολα-σιλικονη-λαδι φιλτρου η δεν ξερω και γω τι?

μεταξυ φλατζας και φιλτρου δεν ειναι το προβλημα η καταλαβα κατι λαθος?

δε μου ακουγετε τοσο σοβαρο στην επιλυση (Ασχετως αν ειναι απαραδεκτο να αγοραζεις κατι καινουργιο και να εχει τετοιο προβλημα)

Αν κανεις καταργηση φιλτροκουτιου , ναι πας στα 200-300, αλλιως με ενα φιλτρο εισαι κατω απο 100 ευρω.

Ναι το προβλημα δεν θεωρειται κατι το σοβαρο, αρκει να το γνωριζεις. Πρακτικα ειναι το στεγανωτικο υλικο που λειπει.

Αυτο που περιμενω απο το 1290 ειναι να δω η νεα ζελατινα πως λειτουργει και αν κανει την δουλεια της και ποσο θα κοστισει να την βαλω στην δικια μου

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αντι αλλαγης φιλτρου κλπ κοστοβορα πραματα (οκ 18000 που κανει, σιγα τα 100-200 ευρα που θα λπηθεις αλλα λεμε τωρα)

.......................

(Ασχετως αν ειναι απαραδεκτο να αγοραζεις κατι καινουργιο και να εχει τετοιο προβλημα)

Πραγματικά, ώρες - ώρες δεν παύει να με εκπλήσσει το μέγεθος της ανοησίας των εταιρειών. Σχεδιάζεις και πουλάς ένα κορυφαίων προδιαγραφών μηχανάκι, ζητάς έναν σκασμό παράδες, και το παραδίδεις "λειψό". Δηλαδή, τί κόστος θα είχε στην ΚΤΜ να πετύχει την γαμωστεγανοποίηση; Τόσα Dakar κερδισμένα, πού είναι η "εξέλιξη μέσω των αγώνων"; Με τέτοια φιλτροκούτια τρέχουν εκεί; Δεν νομίζω...............

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πραγματικά, ώρες - ώρες δεν παύει να με εκπλήσσει το μέγεθος της ανοησίας των εταιρειών. Σχεδιάζεις και πουλάς ένα κορυφαίων προδιαγραφών μηχανάκι, ζητάς έναν σκασμό παράδες, και το παραδίδεις "λειψό". Δηλαδή, τί κόστος θα είχε στην ΚΤΜ να πετύχει την γαμωστεγανοποίηση; Τόσα Dakar κερδισμένα, πού είναι η "εξέλιξη μέσω των αγώνων"; Με τέτοια φιλτροκούτια τρέχουν εκεί; Δεν νομίζω...............

Είναι "almost ready to race". :grin:

Τροποποιήθηκε από τον Mr.Slow

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να κανεις και κατι μονος σου mister! Μπααα ολα ετοιμα τα θελουμε... τσ τσ τσ.. :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να κανεις και κατι μονος σου mister! Μπααα ολα ετοιμα τα θελουμε... τσ τσ τσ.. :P

H νέα συνεργασία της ΚΤΜ θα είναι με την ΤΑΜΙYΑ και την Maisto:

$_1.JPG?set_id=880000500F

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Την περασμένη Κυριακή το είδα από κοντά και το ανέβηκα...ομολογώ πως δεν τρελάθηκα.

6e0b7de8981ae23ffdf37d18543204e1.jpga5910fae346348a4ac68b7f52e3a9ee1.jpg8dcce73433603cc82112490d2158d8a1.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Την περασμένη Κυριακή το είδα από κοντά και το ανέβηκα...ομολογώ πως δεν τρελάθηκα.

Γιατί δεν τρελάθηκες ?

Δεν σου άρεσε ο όγκος και το ήθελες πχ λεπτότερο ? Σου άνοιγε τα χέρια ή τα πόδια περισσότερο σε σχέση με το 990 που έχεις (αν έχεις) ?

Το να λες ότι δεν σου αρέσει κάτι, τεκμηρίωσέ το, ακόμη κι αν αναφέρεσαι στο σχεδιαστικό κομμάτι που είναι καθαρά υποκειμενικό. Για μια τόσο νέα μηχανή, που κανείς μας από εδώ, τουλάχιστον προς το παρόν, δεν έχει οδηγήσει, καλό θα ήταν ακουγαμε μια διαφορετική γνώμη. Δεν είναι κακό, δεν μπορεί να αρέσει σε όλους μας. :_thumbsup:

Έντιτ: από το να κρίνεις την στάση του άλλου, πήγαινε να το οδηγήσεις να μας πεις τη γνώμη σου A-nik-i :rtfm:

Τροποποιήθηκε από τον Moustardas

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

8dcce73433603cc82112490d2158d8a1.jpg

Η απάθεια σε 2 ρόδες

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τι μηχανη ειπαμε εχεις?

Για να το παραφράσω, γιατί μάλλον με παρεξήγησες: Η απάθεια καβάλα σε 2 ρόδες

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είχα 990 μετά gs adv 1200 και τώρα gs 800.

Σταματημένο το είδα δεν το οδήγησα.

Δεν τρελάθηκα από την άποψη πως το μηχανάκι έχει να προσφέρει μόνο επιδόσεις. Επίσης τα εργοστασιακά θερμαινόμενα χερούλια με το καλώδιο από κάτω λες και τα πήρες 50€ από μοτομαγαζο, οι διακόπτες και άλλες λεπτομέρειες που το δείχνουν φτωχό σε σχέση με τον ηγέτη (για εμένα) gs1200.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

επειδη ειχα μποξερ και ξερω το ψωφιο gs ηγετη δεν θα το ελεγα για κανενα λογο...που σε ξερογκαζιες τραβαει δεξια...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είχα 990 μετά gs adv 1200 και τώρα gs 800.

Σταματημένο το είδα δεν το οδήγησα.

Δεν τρελάθηκα από την άποψη πως το μηχανάκι έχει να προσφέρει μόνο επιδόσεις. Επίσης τα εργοστασιακά θερμαινόμενα χερούλια με το καλώδιο από κάτω λες και τα πήρες 50€ από μοτομαγαζο, οι διακόπτες και άλλες λεπτομέρειες που το δείχνουν φτωχό σε σχέση με τον ηγέτη (για εμένα) gs1200.

Καλα , μεχρι και εγω που αντιπαθω το μηχανακι μου ( :sp_ike: ), λεω πως δεν εχει να προσφερει μονο επιδοσεις -_-

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να ρωτήσω. Πώς τοποθετεί η KTM τα τρία adventure μοντέλα της; 1050, 1190/R και 1290; Ποιούς ανταγωνίζεται και σε τί χρήση στοχεύει το καθένα;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να ρωτήσω. Πώς τοποθετεί η KTM τα τρία adventure μοντέλα της; 1050, 1190/R και 1290; Ποιούς ανταγωνίζεται και σε τί χρήση στοχεύει το καθένα;

1050: Βγηκε για να καλυπτει καποιες ευρωπαικες νομοθεσιες οσο αναφορα την ιπποδυναμη (χωρις να ειμαι 100% σιγουρος)

1190: Βγηκε για να ανταγωνιστει το GS1200 / Tenere 1200 / Explorer 1200

1190/R: Βγηκε για να ειναι ικανοποιημενοι η ακομα ποιο χωματινοι. Αυτοι που ηταν λατρεις του στυλ 990

1290: Bγηκε για να χτυπησει το GS1200 Adventure

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

1050: Βγηκε για να καλυπτει καποιες ευρωπαικες νομοθεσιες οσο αναφορα την ιπποδυναμη (χωρις να ειμαι 100% σιγουρος)

1190: Βγηκε για να ανταγωνιστει το GS1200 / Tenere 1200 / Explorer 1200

1190/R: Βγηκε για να ειναι ικανοποιημενοι η ακομα ποιο χωματινοι. Αυτοι που ηταν λατρεις του στυλ 990

1290: Bγηκε για να χτυπησει το GS1200 Adventure

το 1050 βγηκε για να μπορει να περιοριστει για διπλωμα Α2

''η μέγιστη ισχύς του νέου V2 των 1050cc είναι 70kW δηλαδή 95 ίπποι: ακριβώς το όριο που απαιτείται ως βάση για μια μοτοσικλέτα που είναι συμμορφώσιμη με τις προδιαγραφές των διπλωμάτων Α2''

Τροποποιήθηκε από τον billv50s

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στεφ, διαφωνώ ελαφρώς.....

Το 1290 θεωρώ πως βγήκε για να χτυπήσει το MTS 2015

Το GS Adv «το έχουν» ήδη με το 1190

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

νομιζω ο στεφ εχει δικιο...το μουλτι δεν εχει σπουδαιες αλλαγες και ακομα το παιζει μπαλα το 1190...αλλα με το νεο μεγαλο ρεζερβουαρ-προβολακια-καλυψη απο αερα-θερμαινομενα σελες και γκριπ μαλλον κοιταει προς το gs adventure...αλλα μετα βλεπεις 160 ιππους ,ημιενεργητικες αναρτησεις και cornering abs και τιμη κατω απο 19000 και καταλαβαινεις πως ειναι μια κατηγορια μονο του...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όχι ρε παιδιά,ούτε καν. Αν κάτσει κανείς μεσα στο 1290 και μετά πάνω στο Μουλτι τότε θα καταλάβει αμέσως πόσο διαφορετικές μότο είναι. Όταν υπολογίσεις και τα 30 κιλά διαφορα σε συνδυασμό με τον 17άρη τότε δεν υπάρχει σύγκριση κατά την γνώμη μου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα