HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2014 Ο Στεφανακος μολις σημερα το απογευμα απεκτησε ενα ωραιοτατο KTM 1190 ADV... Τα λογια ειναι περιττα.. Κλεισαμε το μαγαζι .. Και πατησε το ωραιο-μαγικο κουμπακι της μιζας.. Καλα ταξιδια φιλε .. να εισαι καλα να το χαρεις το ΚΤΜι.. Καλως ηρθες στην famillia... :clapping: :clapping: Πρωτη φορα ειδα 1190 απο τοσο κοντα.. το μηχανακι ειναι πολυ ποιοτικο και προσεγμενο.. Γεια σου αϊφε μου 68 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2014 Kαλορίζικοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο... Ζηλεύωωωωωωωωωωωωωωωωω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wildbilly 1.471 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2014 ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ! Μεγειές αγορίνα! Να το χαίρεσαι και προσεχτικά ε? Καλά ταξίδια ρεεεεεε!!!!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
john1993 409 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2014 καλοταξιδο στεφανε ... η στιγμη που ανοιγεις τον διακοπτη και στο οδομετρο βλεπεις 0km πρεπει να ειναι σκετη ηδονη ε ??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2014 Καλά ρε νταχρα, άφησες την μπύρα για να ανοίξεις θέμα? Είσαι καμένος :P να σαι καλά αιφε μου :D 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miles 867 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2014 Ώρε μάνα μ΄. Καλοτάξιδο, καλοφάγωτο, καλότυχο και απροβλημάτιστο! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
meccanica 223 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2014 Καλες βολτες και παντα ορθιος! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Acnologia 399 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2014 καλές βόλτες ρε τρελέ ,έφυγες από την οικογένεια της Honda ,αλλά πήγες σε άλλη φαμίλια, να το ξεσκίσεις στα χλμ :) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2014 ΩΡΑΙΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Εύγε αγόραρε!! Καλά χιλιόμετρα. Καλόστριφτα και πάντα χαμογελαστά :D 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Wolf1138 2.924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2014 Καλοβολτο και πάντα όρθιος! Το CBR; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
roulhs 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2014 τι πυροκαυλο ειναι τουτο ρε μαγκες καλοταξιδη και με πολυ off-road ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2014 καλές βόλτες ρε τρελέ ,έφυγες από την οικογένεια της Honda ,αλλά πήγες σε άλλη φαμίλια, να το ξεσκίσεις στα χλμ :) Δεν έφυγα. Ακόμα το έχω το γΛηγορο χοντακι μου. Να στε καλά παίδες :lol:. Έπρεπε να το πάρω αλλιώς θα έσκαγα :P 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
2noob2furious 245 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2014 Καλοτάξιδο το τέρας!!! :worshippy: Τώρα θέλουμε φωτό από Ιμαλάια και πάνω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Acnologia 399 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2014 Δεν έφυγα. Ακόμα το έχω το γΛηγορο χοντακι μου. Να στε καλά παίδες :lol:. Έπρεπε να το πάρω αλλιώς θα έσκαγα :P ναι αλλά το πουλάς :D Οπότε έχει διαφορά ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DimitrisK72 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2014 Καλορίζικο! Καλοτάξιδο! Πανέμορφο! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolas fmx 1.278 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2014 ΚΤΜ ρε χαμενε ? Αντε καλοριζικο βρε...... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2014 Τετάρτη απόγευμα και δούλεψε το Κατέμι ? Καλορίζικο το θηρίο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Rgiris7 312 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2014 Καλορίζικο, καλοτάξιδο και να το χαρείς όσο δεν πάει!! Καλώς ήρθες στην πιο όμορφη κατηγορία!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ValeRR 2.857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2014 Παντα ορθιος...! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2014 Τσαμπικο, στα ειπα και απο κοντα!! Καλοριζικο ρε φιλε το θηριο, να του κανεις ευχομαι 100αδες χιλιαδες χιλιομετρα, παντα απεφτο και αγρατζουνιστο!!! :_rock-on: Θα μας πεθανεις στις βολτες μου φαινεται!! Υ.Γ: Θα μου παρει πολυ καιρο να σε συνηθισω να καβαλας ορθιο μηχανακι! :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ibar132 1.685 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2014 Εύχομαι να χιονίζει όλο το χρονο στην Ελβετία...γιατίαάλλος θα μας ζουρλανεις με τις εκδρομές σου.. Καλοριζικο κ καλοταξιδο φιλέ!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2014 Stephan καλοταξιδο το εργαλειο.. πραγματικα πολυ ωραιο μηχανημα,καλα χιλιομετρα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2014 Εν Χριστό αδελφέ αλαρμιε καλορίζικο το νέο εργαλείο. Κούκλα. Να την χαρείς όσο πάει. Αγρατζουνιστο να ναι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kalejaios 1.952 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2014 Καλορίζικο και καλοτάξιδο ρε φίλε :D Πολλές πολλές πολλές βόλτες εύχομαι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2014 Καλοριζικο και καλοταξιδο! Πανεμορφο μηχανημα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες