nikos_pc 2.871 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2014 Καλό ρίζικο, άπεφτο και καλά χλμ. Επιτέλους κάποιος ανακοίνωσε το τι πείρε χωρίς πολλές σάλτσες μπράβο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2014 Καλοριζικο καλοστριφτο και καλοταξιδο να ειναι!!! να το χαιρεσαι και αγρατζουνιστο να ειναι! Αν χρειαζεσαι κατι να ρωτησεις, εδω ειμαστε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2014 Καλορίζικη!! Μηχανάρα πήρες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
uncle ben 328 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2014 Ευχαριστω και παλι παιδια για τις ευχες σας. @jimbakis= αχ αυτο το κοκκινο...... Αυτο ειχα πρωτοδει και ειχα παθει την πλακα μου πριν 4-5 χρονια!!( δεν εβρισκα κανενα τωρα!!) @ sunblock ευχαριστω για την προταση αλλα απο extra ειμαι φουλ (μια yoshi και ενα commander ισως... ) @ ΟΛΟΥΣ Οποιος γνωριζει κανενα linc με το service manual ας το κανει μια πασα για τι μου ειναι πολυ δυσκολο να το βρω ( ο γουγλης δεν βοηθα, μονο αγοραστα δειχνει) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stantonop 3.474 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2014 Καλορίζικο, καλοτάξιδο και απροβλημάτιστο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2014 Ευχαριστω και παλι παιδια για τις ευχες σας. @jimbakis= αχ αυτο το κοκκινο...... Αυτο ειχα πρωτοδει και ειχα παθει την πλακα μου πριν 4-5 χρονια!!( δεν εβρισκα κανενα τωρα!!) @ sunblock ευχαριστω για την προταση αλλα απο extra ειμαι φουλ (μια yoshi και ενα commander ισως... ) @ ΟΛΟΥΣ Οποιος γνωριζει κανενα linc με το service manual ας το κανει μια πασα για τι μου ειναι πολυ δυσκολο να το βρω ( ο γουγλης δεν βοηθα, μονο αγοραστα δειχνει) Πορτοκαλι :rtfm: σου στελνω πμ σε λιγο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
uncle ben 328 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2014 Πορτοκαλι :rtfm: :D που να το καταλαβω ρε jim?? Βαλε και συ μια μεγαλυτερη να μην μπερδευομαι!! :D thanx για το pm (Facebike?????? Τιν τουτο παλι?) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2014 (Facebike?????? Τιν τουτο παλι?) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johnjohn2 749 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2014 Το 1ο ποστ ευχάριστων που διάβασα μετά άπό πολύ καιρό μιας και τα υπόλοιπα παραγίνανε σπαστικά. Καλορίζικος, καλόγκαζος, καλές βόλτες και πάντα όρθιος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2014 Κυριε κύριε να πω;;;;;;;;;;;;;;; :grin: 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2014 Καλορίζικο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adnis 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2014 καλορίζικο και καλοτάξιδο :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2014 Καλορίζικο,καλοτάξιδο, άπεφτο και αγρατζούνιστο ! :_thumbsup: Επιτέλους ευχηθήκαμε και ξέρουμε για τί είναι όπως προανεφέρθη χωρίς να διαβάζουμε (σιγά μη δαιβάζαμε) 2.836 σελίδες .... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2014 Καλορίζικο και να το χαρείς μέχρι σκασμού. :D Πραγματικός οργασμός αγορών στο mb. Ποτάνα κρίση, πρώτοι εμείς σε νικήσαμε εδώ. :vv: 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
uncle ben 328 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2014 Ευχαριστω παιδες. :D Πρωτη μερα σημερα ηθελα να το βγαλω 2 φωτο και νατου πιω λιγο το αιμα μετα την δουλεια, αλλα ο σκ@τ*καιρος το παει για βροχα γαμωτ-γαμωτ-γαμωτ και γω ειμαι χειροτερος απο τον μοτο-λιακαδιτσα στην βροχη!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2014 Ποτάνα κρίση, πρώτοι εμείς σε νικήσαμε εδώ. :vv: Ναί, πετάτε τέτοια ν'αρχίσουν να μας φορολογούν με ευρώ/κυβικό εκατοστό. Εγώ λέω να κλείσει εντελώς η ενότητα "Ευχάριστα". Δεν είμαστε για τέτοια. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2014 Ευχαριστω παιδες. Πρωτη μερα σημερα ηθελα να το βγαλω 2 φωτο και νατου πιω λιγο το αιμα μετα την δουλεια, αλλα ο σκ@τ*καιρος το παει για βροχα γαμωτ-γαμωτ-γαμωτ και γω ειμαι χειροτερος απο τον μοτο-λιακαδιτσα στην βροχη!! Μπααααα, δεν υπάρχει χειρότερος σε λέω.... guarantee. :lol: Ναί, πετάτε τέτοια ν'αρχίσουν να μας φορολογούν με ευρώ/κυβικό εκατοστό. Εγώ λέω να κλείσει εντελώς η ενότητα "Ευχάριστα". Δεν είμαστε για τέτοια. Καλά λες. Να κλείσει πάραυτα και να ανοιχτεί μια νέα Ενότητα με τίτλο: "ίσα που την παλεύουμε". 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2014 (τροποποιήθηκε) Καλορίζικο ! αν έχεις κάποια συσκευή με android πιστεύω πως αυτή η εφαρμογή θα σου φανεί αρκετά χρήσιμη https://play.google....00.gailas&hl=el Τροποποιήθηκε Μάιος 19 , 2014 από τον stavros-2stroker 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
uncle ben 328 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2014 Thanx Σταυρο. Την εγκατεστησα ηδη απο χθες που το εκλεισα :D :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Krosfala 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2014 Καλοταξιδο!!Και γ@μω τα μηχανακια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2014 Καλορίζικο και καλοτάξιδο να είναι το πυραυλάκι σου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες