uncle ben 328 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2014 ειμεθα στην ευχαριστη θεση να σας αναγγειλουμε την αποκτηση ενος Suzuki gsr 600 του 06!! Μετα τους ελεγχους και την δοκιμαστικη βολτα, (που ελειξε με ενα τεραστιο χαμογελο στο προσωπο μου, σαν τον Joker σε εκσταση ενα πραμα :D ) η συμφωνια επιτευχθη, και αυριο το πρωι πεφτουν οι υπογραφες. Παρατηρησεις = Το τελευταιο 3ημερο δοκιμασα και ειδα 4 μοτοσακα. Τετειο προθυμο ανοιγμα απο τις 2000 με 3η δεν συναντησα σε κανενα!!Δεν θα αναφερω μαρκες για να μην θιξω τους κατοχους. Αναλογιζομενος τα γραφωμενα στο νετ, ειχα την εντυπωση οτι θα ηταν εως πεθαμενο κατω απο τις 6000 σαλ. Τελικα δεν ηταν!! Φωτο απο αυριο , που θα ειναι και νομιμα δικο μου. Τωρα κλεισαμε απο γιαπωνεζους (εχω παρει και τις τεσσερις μεγαλες εταιρειες!) ΑΡΑ το επομενο θα πρεπει να ειναι ....ιταλικο?? 22 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2014 Καλοτάξιδο το εργαλείο, περιμένουμε φωτογραφίες! Παρεμπιπτόντως, αν σκέφτεσαι ήδη το επόμενο, δύσκολα τα πράγματα. Θα κάνω club εδώ μέσα μου φαίνεται! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nippon Denso 1.443 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2014 Επιτέλους κάποιος που λέει κατευθείαν τι πήρε! Στα περισσότερα thread με τις καμπάνες τελικά δεν έμαθα ποτέ τι πήρε ποιός,γιατί βαριέμαι να κάθομαι να διαβάζω 15 σελίδες άσκοπα. Καλορίζικο,περιμένουμε φωτογραφίες! 22 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2014 Καλορίζικο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2014 Καλοταξιδο.....παντα ορθιος και εσυ και αυτο. Καλα χιλιομετρα να γραψετε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2014 Καλοριζικο και καλες βολτες! Περιμενουμε τις φωτο! :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2014 Καλά χιλιόμετρα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2014 (τροποποιήθηκε) Καυλορίζικο το μοτόρε!!! φωτό και τα 4 σε παράταξη με το yamaha μπροστά τους φλεγόμενο Τροποποιήθηκε Μάιος 18 , 2014 από τον ax_ena_honda 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2014 Όντως ειναι "κάπως" κάθε φορά να γράφονται 5-10 σελίδες για να αποκαλυφθεί η αγορά μιας μηχανής. Καλορίζικο και από εμένα!Κανε μια αναφορά στα υπόλοιπα που δε σου άρεσαν, δεν είναι κακό νομίζω.Άλλωστε οι κάτοχοί τους έχουν δικαίωμα να διαφωνήσουν! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2014 Κανε μια αναφορά στα υπόλοιπα που δε σου άρεσαν, δεν είναι κακό νομίζω.Άλλωστε οι κάτοχοί τους έχουν δικαίωμα να διαφωνήσουν! Fazer, Hornet, ER καιαιαιαιαιαι...; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2014 Καλορίζικο και καλοτάξιδο φίλε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ghostkon 8.431 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2014 Στα περισσότερα thread με τις καμπάνες τελικά δεν έμαθα ποτέ τι πήρε ποιός,γιατί βαριέμαι να κάθομαι να διαβάζω 15 σελίδες άσκοπα. καλοταξιδο και να το χαρεις με πολλα και ασφαλη χιλιομετρα... η παραθεση απο πανω ειναι η πιο σωστη κουβεντα που εχει ειπωθει σ' αυτη την κατηγορια 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2014 καλοταξιδο και να το χαρεις με πολλα και ασφαλη χιλιομετρα... η παραθεση απο πανω ειναι η πιο σωστη κουβεντα που εχει ειπωθει σ' αυτη την κατηγορια γιατί ρε,δεν σου αρέσει να διαβάζεις 46 σελίδες και απλά να το μαθαίνεις στο τέλος και άσχετη φάση;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2014 Ή σε καφέ, μήνες μετά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
uncle ben 328 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2014 Όντως ειναι "κάπως" κάθε φορά να γράφονται 5-10 σελίδες για να αποκαλυφθεί η αγορά μιας μηχανής. Καλορίζικο και από εμένα!Κανε μια αναφορά στα υπόλοιπα που δε σου άρεσαν, δεν είναι κακό νομίζω.Άλλωστε οι κάτοχοί τους έχουν δικαίωμα να διαφωνήσουν! Θα μου επιτρεψεις να μην μπω σε αυτο το τριπακι, μιας και εχω δει πως καταληγουν ΟΛΑ τα θεματα με τετειου ειδους αντιπαραθεσεις. Αλλωστε δεν το ειπα για να δειξω και καλα οτι "η μηχαναρα μου εχει ροπαρες!!" και αλλα τετεια αστεια. Ειμαι σιγουρος οτι και οι υπολοιπες 3 εταιρειες που δοκιμασα (το ενα μοντελο το δοκιμασα σε δυο διαφορετικα μοτο, γιατι γιαυτο πηγαινα εξ΄αρχης) εχουν καποιες λεπτομερειες καλυτερες απο το σου(τ)ζουκι. Απλα αυτο μου εκανε εντυπωση στο gsr. Ευχριστω ολους για τις ευχες. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2014 Ή σε καφέ, μήνες μετά σόου τρου... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2014 Καλοταξιδος...:) ΥΓ1:Mα ουτε ενα "ντιν-νταν" ρε γμτ... ΥΓ2: Κανε μια αναφορά στα υπόλοιπα που δε σου άρεσαν, δεν είναι κακό νομίζω. ε τι...ολοι καταλαβαμε τι εννοουσε...multistrada 1200s,ktm RC8 και hayabusa Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2014 Εγώ θα το'βρισκα ενδιαφέρον το συγκριτικό πάντως, στην τελική οι δικές σου εντυπώσεις είναι. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2014 Καλορίζικο και καλόβολτο φίλε. Να το χαρείς, να το "πιείς" και να πας στο επόμενο............ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚΟΥΤΑΚΙΑΣ 181 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2014 Ισως το πρωτο θεμα που λεει απο την αρχη τι αγορασε!!!!!!!!! Μπραβο φιλε!!! Καλοταξιδη η νεα σου κουκλα!!!!!! Να τη χαιρεσε για πολλα πολλα χιλιομετρα!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ο Καλος Μητσαρας 314 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2014 Καλοριζικο φιλε μου και παντα ορθιος.. Ειναι λιγο βενζινοβορο το σκουζουκι, αλλα χαλαλι του γιατι οπως λες ειναι ζωντανο απο χαμηλα!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2014 άααααντε μπράβο επιτέλος να θυμηθούμε το πως πρέπει να γράφονται τα τόπικ... καλορίζικο, καλοτάξιδο, άπεφτο και καλά χιλιόμετρα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HaRisGs 2.341 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2014 Καλοριζικο το μοτορι.. Δυνατο εργαλειο πηρες και πολυ μπανικο.. Να το ευχαριστηθεις στο επακρο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Πανος VFR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2014 Καλοριζικο φιλε!Τρομερο μηχανακι το ειχα στην κατοχη μου για 3.5 χρονια,απο προβληματα δεν μου παρουσιασε απολυτως τιποτα ,το μονο που θα προσεξεις ειναι οι μαρσπιεδες οδηγου-συνεπιβατη,ειναι λιγο ευαισθητοι κατα τα αλλα ειναι μια μοτοσυκλετα all around εκτος απο χωμα βεβαια :D ειναι λιγο βενζινορουφηχτρα αλλα και ποιο πολυστροφο δεν ειναι?Απο οτι καταλαβα δεν εχει abs το μοντελο σου αλλα καλυτερα μιας και αυτο που ειχα εγω του 2008 και που ειχε abs μαπα ηταν :D Και βεβαια τα διαμαντια σε αυτη τη μοτοσυκλετα ειναι ο κινητηρας και η ψαλιδαρα πισω Γενικα φιλε σε αυτα τα λεφτα (φανταζομαι εδωσες 2500-2800) να ξερεις οτι πηρες ΠΟΛΥ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ .Να την χαιρεσε και οτι πληροφοριες θες εδω ειμαι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sunblock 387 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2014 Το τελευταιο 3ημερο δοκιμασα και ειδα 4 μοτοσακα. Τετειο προθυμο ανοιγμα απο τις 2000 με 3η δεν συναντησα σε κανενα!! Μου είχε κάνει κιεμένα τρομερή εντύπωση όταν το είχα κάνει test-ride το 2007. Μάλιστα το διαφήμιζε και ο αντιπρόσωπος suzuki ο οποίος με προέτρεψε να ξεκινήσω με 3η. "Ξεχνάς ν'αλλαξεις ταχύτητα" είπε. Τελικά δε το πήρα επειδή δεν κάνει το τιμόνι πολυ δεξια-αριστερά και στο παρκάρισμα έκανα ενα σωρό μπρος-πίσω για να το ευθυγραμμίσω. Προτίμησα το pegaso strada. Υπάρχουν μέρες που το μετανιώνω. Πολύ ωραίος κινητήρας, τέλειο κιβώτιο ταχυτήτων με ωραία αίσθηση αλλαγών και sexy οπίσθια και εξατμίσεις. Ίσως το επομενό μου να είναι GSR600. Μεγεία!! Πάντως εάν ενδιαφέρεσαι, πουλάω ένα σέτ μανιτάρια. (Την έκανα και τη διαφήμισή μου.) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες