Nippon Denso 1.443 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2014 Ένα μέτρο που θα έπρεπε να ισχύσει,είναι η δυνατότητα μηνιαίας ασφάλισης και τελών κυκλοφορίας. Επίσης,ελπίζω να μην ισχύει η κατάθεση πινακίδων για μόλις 1 χρόνο μόνο και μετά οριστική διαγραφή, είναι κατάφορα άδικο και καθαρά εισπρακτικό μέσο,για να το θέσω κομψά. Τώρα το μέτρο αυτό που προτείνεται,δυστυχώς επιβάλλεται να γίνει. Πιστεύει κανείς οτι τα 850.000 ανασφάλιστα μένουν κλειδωμένα στα γκαράζ; Φαντάζεστε να τρακάρετε με κάποιον,να γίνει χοντρή ζημία (4-5 χιλιάδες ευρώ) και να είναι ανασφάλιστος; Δυστυχώς δεν γίνεται αλλιώς,αυτό είναι το σωστό! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
doctoras9 1.755 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2014 Η καταθεση πινακιδων ειναι για 1 χρονο, μετα παει οριστικη.. μήπως κάνεις λάθος εδώ? δεν έχουμε ενημερωθεί για κάτι τέτοιο..! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2014 Στην Ελλάδα έχουμε καταντήσει ΟΛΟΙ να έχουν από ένα και δύο αυτοκίνητα... Τραγικό!!! Σε καμία πολιτισμένη χώρα δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Αποτέλεσμα είναι να μην μπορούν να τα συντηρούν και να έχει γεμίσει ο τόπος ανασφάλιστα (αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί στην Ελλάδα είναι τόσες πολλές οι περιπτώσεις εγκατάληψης μετά από ατύχημα; ), οχήματα με λάστιχα παμπάλαια-κούτσουρα και γενικότερα κακοσυντηρημένα με ότι αυτό συνεπάγεται για την ασφάλεια όλων των υπόλοιπων! Το να έχει κάποιος αυτοκίνητο συνεπάγεται ότι ΟΦΕΙΛΕΙ να μπορεί να το συντηρεί σωστά και να πληρώνει και αυτά που του αναλογούν. Το να μην μπορεί καν να διαθέσει λίγα ευρώ για να το ασφαλίσει σημαίνει πως ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να έχει αυτοκίνητο. Δυο γεμίσματα ρεζερβουάρ είναι μια ασφάλιση για έναν ολόκληρο χρόνο! Το κερατό μου δηλαδή... Τι θα πει "θα μπορεί να τα δώσει το μέλλον"; αν δεν μπορεί να διαθέσει 10 ευρώ τον μήνα για μια ασφάλεια τότε ΔΕΝ πρέπει να τα δώσει ούτε αργότερα, αλλά να τα κρατήσει για κάτι άλλο. Στο πρώτο πράγμα που λες, κάνεις λάθος. Έχουν και μάλιστα έχουν και 3ο και 4ο πολλές φορές όχημα. ΑΛΛΑ μπορούν να το συντηρήσουν με ότι αυτό συνεπάγεται (τέλη, ασφάλειες κλπ). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A-nik-i 1.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2014 Εγώ πιστεύω πως το αέρα-πατέρα στα οχήματα έχει παραγίνει στην Ελλάδα. Οι ασφάλειες είναι ένα πράγμα. Τα λάστιχα, τα φρένα κλπ στα αυτοκίνητα είναι κάτι άλλο. Και τα δύο, αν βάλουμε στην άκρη την κοινωνική οργή και τα σημεία των καιρών, είναι άκρως σημαντικά για την οδική ασφάλεια κατ'εμέ. Τα τέλη ναι, είναι μια μούφα. Πληρώνεις τέλη για να νοικιάζεις τη χρήση ενός αστείου οδικού δικτύου. Αλλά πάμε παρακάτω. Εγώ δε δέχομαι να κυκλοφορεί ούτε ένα ανασφάλιστο όχημα. Όπως ειπώθηκε, αν δεν μπορείς να συντηρείς ένα όχημα, μην το έχεις. Ναι είναι δύσκολοι οι καιροί κλπ κλπ, αλλά πώς θα γίνει; Θα παίζουμε κορώνα-γράμματα με τις ζωές ανθρώπων. Να δω όσους φωνάζουν, τι θα πουν αν επέλθει φθορά σε δική τους περιουσία και δεν αποζημιωθεί. Και για όσους λένε, "δεν το κινώ" , λέω "τι να κάνουμε όμως;". Θεωρώ πως στα 100 ανασφάλιστα , μόλις τα 5-6 μπορεί να είναι τέτοια. Τα υπόλοιπα είναι είτε τελείως ταλιμπάν, είτε στυλ Μισέλ "βγήκα μια βόλτα". Και ενώ υπάρχουν λύσεις για τα 5-6, εμείς να αγνοήσουμε μια λύση που θα πιάσει τα υπόλοιπα 94-95; Και στο κάτω, κάποιος που φτάνει στο σημείο να μην μπορεί να πληρώσει τέλη-ασφάλειες στο αυτοκίνητο του, μάλλον είναι σε κατάσταση τόσο δύσκολη, που το αν θα καταθέσει πινακίδες είναι το τελευταίο που θα τον απασχολεί. Πολύ κρίμα ο άνθρωπος αλλά "η μεγαλύτερη δύναμη είναι η ανάγκη". Άμα ζορίσουν τα πράγματα και αυτοκίνητα πουλάς και απ'όλα. Για να το κλείσω, εγώ είμαι υπέρ αυτών των υποχρεώσεων. Γιατί ούτε μακάκες είναι όσοι πληρώνουν, ούτε έχουν καμιά πρέσα για 50ευρα άμα τους χτυπήσει ανασφάλιστος 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2014 Αν και το θεμα ηδη συζητιέται σε άλλο τόπικ, ας μεινει κι αυτό. Αν δεν το κυκλοφορείς, το βγάζεις σε ακινησία στην ΔΟΥ, και δεν υποχρεούσαι ασφάλισης, τελών και τεκμηρίου. Ο νόμος σου δίνει την επιλογή. Σας προβληματίζει το πρόστιμο των ανασφάλιστων, αλλά το παραπάνω δεν το μετράτε λες και δεν ισχύει, παρόλο που επιλύει 100% τον προβληματισμό σας περί άδικου τρόπου. Σωστα. Η καταθεση πινακιδων ειναι για 1 χρονο, μετα παει οριστικη.. Δεν ισχύει φυσικά κατι τέτοιο.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.380 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2014 Το μόνο άδικο στην υπόθεση είναι ότι τα τέλη/τεκμήρια δεν είναι αναλογικά για όσο χρονικό διάστημα το όχημα είναι σε κυκλοφορία. Τα τέλη όχι, τα τεκμήρια διαβίωσης ΕΙΝΑΙ αναλογικά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.380 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2014 (τροποποιήθηκε) Ακουστε κυριοι. Οταν εγω αγορασα δευτερο αυτοκινητο, πρωτον το χρειαζομουν, και δευτερον οι νομοι ηταν διαφορετικοι. Τωρα, ειμαι δυο χρονια ανεργος και οι νομοι εχουν αλλαξει. Το κοτετσι μου (που φυσικα δεν ειναι κοτετσι αλλα αποθηκη, αφου ετσι κι αλλιως ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΕΛΑΧΙΣΤΑ το κυκλοφορουσα) το γουσταρω, θελω να το εχω, το αγαπαω και καταφερα να πληρωσω αυτο το αδικο μετρο των τελων κι ας μην το κυκλοφοραω, ε δεν θα πληρωσω ΚΑΙ το επισης αδικο μετρο της ασφαλειας κατ εμε, αφου δεν κυκλοφορει, αφου δεν ενοχλει και ουτε καν χωρο στο δημοσιο δρομο δεν καταλαμβανω. Και το πιο σημαντικο ειναι, οτι ΑΝ καταθεσω πινακιδες, αυτοματως παυω να ελπιζω οτι θα το ξαναεχω. Τωρα ελπιζω οτι θα βρω δουλεια και θα επανελθω στους φυσιολογικους μου ρυθμους. Διαφορετικα, να πουλησω και μηχανη, και να κατσω στ αυγα μου, χωρις ονειρα, και να λεω "ευχαριστω που αναπνεω". Αναρωτιεμαι αν καποιος απο σας που γραφει αυτα που γραφει, εχει χασει τη δουλεια του ΑΛΛΑ, δεν εχει και αλλους πορους διαβιωσης... Υ.Γ. Και δεν μιλαω για κανα διλιτρο τζιπ. Για ενα 1200αρι Twingακι μιλαω... Στα γράφω κοφτά πριν, όχι από έλλειψη σεβασμού στο πρόσωπό σου, ούτε από μεγαλομανία δική μου, αλλά γιατί σε έχω κόψει καιρό τώρα, ότι πιάνεις τα νοήματα χωρίς περιττά μας και σας. ΟΚ; Αν παραυτά παρεξηγείς, τα παίρνω όλα πίσω, no problem. Επί του θέματος, ρε συ, δεν σου παίρνει κανείς το αμάξι άμα το κάνεις ακινησία. Ούτε κόπος είναι, ούτε δύσκολο να το ξανακάνεις κίνηση όποτε γουστάρεις, όποτε μπορείς, όποτε σούρθει. Και γλυτώνεις και το τεκμήριο διαβίωσης, που άμα είσαι άνεργος όπως λες άρα μηδέν εισόδημα, είναι σημαντικό, γιατί σημαίνει ότι μπαίνεις σε κατηγορία φόρου εισοδήματος λόγω τεκμήριου, επειδή δεν κάνεις μια ακινησία για λόγους ψυχολογικούς. Συνεπώς, δεν βλέπω γιατί κολλάς τόσο πολύ. Δεν έχει κάτι κακό, μη-πρακτικό ή λάθος ο νόμος. ΥΓ. Κι εμείς από τα -λίγα πια- έτοιμα ζούμε... Τροποποιήθηκε Μάρτιος 31 , 2014 από τον FlyingInADream 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2014 Ακουστε κυριοι. Οταν εγω αγορασα δευτερο αυτοκινητο, πρωτον το χρειαζομουν, και δευτερον οι νομοι ηταν διαφορετικοι. Τωρα, ειμαι δυο χρονια ανεργος και οι νομοι εχουν αλλαξει. Το κοτετσι μου (που φυσικα δεν ειναι κοτετσι αλλα αποθηκη, αφου ετσι κι αλλιως ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΕΛΑΧΙΣΤΑ το κυκλοφορουσα) το γουσταρω, θελω να το εχω, το αγαπαω και καταφερα να πληρωσω αυτο το αδικο μετρο των τελων κι ας μην το κυκλοφοραω, ε δεν θα πληρωσω ΚΑΙ το επισης αδικο μετρο της ασφαλειας κατ εμε, αφου δεν κυκλοφορει, αφου δεν ενοχλει και ουτε καν χωρο στο δημοσιο δρομο δεν καταλαμβανω. Και το πιο σημαντικο ειναι, οτι ΑΝ καταθεσω πινακιδες, αυτοματως παυω να ελπιζω οτι θα το ξαναεχω. Τωρα ελπιζω οτι θα βρω δουλεια και θα επανελθω στους φυσιολογικους μου ρυθμους. Διαφορετικα, να πουλησω και μηχανη, και να κατσω στ αυγα μου, χωρις ονειρα, και να λεω "ευχαριστω που αναπνεω". Αναρωτιεμαι αν καποιος απο σας που γραφει αυτα που γραφει, εχει χασει τη δουλεια του ΑΛΛΑ, δεν εχει και αλλους πορους διαβιωσης... Υ.Γ. Και δεν μιλαω για κανα διλιτρο τζιπ. Για ενα 1200αρι Twingακι μιλαω... Το αν παραδώσεις πινακίδες γιατί παύεις να ελπίζεις ότι θα το ξαναέχεις;;; Όταν τα οικονομικά σου φτιάξουν τις ξαναπαίρνεις πίσω και ούτε γάτα ούτε ζημιά από την στιγμή που το έχεις σε αποθήκη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2014 Και το πιο σημαντικο ειναι, οτι ΑΝ καταθεσω πινακιδες, αυτοματως παυω να ελπιζω οτι θα το ξαναεχω. Φυσικά και θα το'χεις. Όποτε μπορέσεις να επανελθεις οικονομικά, πηγαινεις ΔΟΥ + ξαναπαιρνεις αδεια + πινακιδες. Σε 1, 2,10,20, όσα χρόνια θες. Δεν υπάρχει ΟΡΙΟ στην προσωρινη ακινησία. Εχω καταθεσει αδεια του DR 650, απο το 2006. Εκει ειναι + με περιμένει. Οπως βλέπεις, ΔΕΝ εισαι μόνος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Africaptan 406 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2014 Στα γράφω κοφτά πριν, όχι από έλλειψη σεβασμού στο πρόσωπό σου, ούτε από μεγαλομανία δική μου, αλλά γιατί σε έχω κόψει καιρό τώρα, ότι πιάνεις τα νοήματα χωρίς περιττά μας και σας. ΟΚ; Αν παραυτά παρεξηγείς, τα παίρνω όλα πίσω, no problem. Επί του θέματος, ρε συ, δεν σου παίρνει κανείς το αμάξι άμα το κάνεις ακινησία. Ούτε κόπος είναι, ούτε δύσκολο να το ξανακάνεις κίνηση όποτε γουστάρεις, όποτε μπορείς, όποτε σούρθει. Και γλυτώνεις και το τεκμήριο διαβίωσης, που άμα είσαι άνεργος όπως λες άρα μηδέν εισόδημα, είναι σημαντικό, γιατί σημαίνει ότι μπαίνεις σε κατηγορία φόρου εισοδήματος λόγω τεκμήριου, επειδή δεν κάνεις μια ακινησία για λόγους ψυχολογικούς. Συνεπώς, δεν βλέπω γιατί κολλάς τόσο πολύ. Δεν έχει κάτι κακό, μη-πρακτικό ή λάθος ο νόμος. ΥΓ. Κι εμείς από τα -λίγα πια- έτοιμα ζούμε... Δεν παρεξηγησα φυσικα και πολυ καλα το κανεις και τα γραφεις κοφτα οσο υπαρχει σεβασμος και ευγενεια. Ισως εχεις δικιο (οπως και οι υπολοιποι για το συγκεκριμενο θεμα) αλλα οπως το ειπατε, ειναι ψυχολογικο το θεμα. Γουσταρο να το χω στο σταβλο μου, διοτι το αγορασα με αλλες συνθηκες και το θεωρω αδικο και υπουλο να μας την φορανε οταν πλεον δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα. Ποσοι θα επαιρναν διλιτρα αμαξια αν ηξεραν απ την αρχη το τι θα ακολουθουσε; Ποσοι θα εκαναν τριτο παιδι αν δεν εταζαν επιδοματα πολυτεκοιας (ασχετα αν ειναι σωστο η οχι) κτλ; Ε δεν την μπορω την πουστια ρε γαμωτο. Τωρα, το οτι οντως το τεραστιο ποσοστο ανασφαλιστων κυκλοφορουν κανονικα και ειναι μεγας κινδυνος, το γνωριζω, το κατανοω και το κατακρινω, αλλα δεν φταιω. Τελη Νοεμβρη, με ρωτησαν αν ηθελα να κανω την αδεια καποιου για 20 μερες. Απο 15 Δεκμβρη, μεχρι 5-10 Γεναρη (τελικα εκατσα μεχρι τις 15/1). Επειδη ηταν χειμωνας κι επειδη η αλλαγη βαρδιας γινοταν στο δρομο (αρα ο πρωινος θα επαιρνε το αμαξι μου να παει στη μαντρα να παρει το δικο του) δεν μπορουσα να αναγκασω τον συναδελφο να πηγαινει με τη μηχανη στη μαντρα (χωρια που δεν θελω να δινω τη μηχανη) "αναγκαστηκα" και εκανα service στο αμαξι, αλλαξα λαστιχα περασα ΚΤΕΟ και ΦΥΣΙΚΑ το αφαλισα. Πανω απο 25 χρονια πληρωνω κανονικα, τα παντα. Τωρα ομως το πραμα εχει ξεφυγει. Δεν παει αλλο. Σε 31 μηνες ανεργειας εχω παρει 8500e. Αρα 274e ο μηνας. Ζηστε εσεις μ αυτα τα λεφτα και συντηρηστε εαυτους, οικογενεια, οχηματα, διαβιωση, τεκμηρια και καθημερινοτητα... Δεν πληρωνω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panavour 297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2014 (τροποποιήθηκε) Ρε παιδια μην το κουραζουμε το πραγμα.Ειναι δυνατον να πιστευει κανεις οτι 850000 -1000000 ανασφαλιστα αυτοκινητα,μπορει να τα ελεγξει το κρατος με περιπολα και ελεγχους στον δρομο??Θελει μια στρατια αστυνομικους να ασχολουνται με αυτο καθε μερα,και αυτο πρακτικα δεν γινεται.Το μετρο ειναι το μονο που μπορει πρακτικα να γινει, και κατ εμε ειναι το μονο σωστο.Τα περι συνταγματικοτητος-δημοκρατικοτητας κλπ τα θεωρω τουλαχιστον φαιδρα και ειναι η συνηθης καραμελα οσων κατα συστημα παραβιαζουν το νομο,(κρανος-πινακιδες κλπ).Δηλαδη ειναι συνταγματικοτερο και δημοκρατικοτερο να σου πεσει κανεις ανασφαλιστος στην κεφαλα, και να μην σε πληρωσει μετα και να τρεχεις και να μην φτανεις?Το μετρο ειναι σωστο ,και κυριως το μονο εφικτο με τις παρουσες συνθηκες και δυνατοτητες της πολιτειας και της κοινωνιας.Και μην ξεχναμε την ρηση του ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ.Πολιτικη ειναι η τεχνη του ΕΦΙΚΤΟΥ. -ΤΕΛΟΣ- Απο και και περα ο καθενας ας αναλαβει τις ευθυνες του και ας πληρωσει το κοστος της επιλογης του ,του να ειναι παρανομος η οχι. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 31 , 2014 από τον panavour 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
furious99 249 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2014 http://www.autoblog.gr/2013/01/02/den-tha-katastrefontai-oi-pinakides-kykloforias-poy-paramenoyn-stis-efories/ Η εφορια κραταει πλεον τις πινακιδες και δεν τις καταστρεφει στα 2 χρονια οπως πριν. Με βαση ομως τα παραπανω μπορει να σας ζητησει να πληρωσετε τελη μετα τα 2 χρονια οποτε πατε να παραλαβετε πινακιδες+αδεια, αν εφαρμοζεται στην πραξη το παραπανω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2014 Ε καλά αυτό εννοείται. Από πάντα δεν γινόταν; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.380 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2014 Σαχλαμάρα φαντασία του site λέει το άρθρο. Όταν κάνεις άρση ακινησίας, πληρώνεις το τέλος του τρέχοντος έτους. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2014 Σαχλαμάρα φαντασία του site λέει το άρθρο. Όταν κάνεις άρση ακινησίας, πληρώνεις το τέλος του τρέχοντος έτους. Το αυτό! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2014 Εδώ ρε παιδιά ασφαλισμένοι είναι και την κοπανάνε Σκεφτείτε να είναι και ανασφάλιστοι. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
axelpap 160 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2014 Μουαιιιιιστα..... Απο τουδε, για τους ΑΒΕΡΤΟΥΣ που η οικονομικη τους κατασταση δεν εχει επηρεαστει θα ΠΡΕΠΕΙ, το καλο μας κρατος που αποφασιζει τοσο σωστα και δικαια ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ 1ον. Αβανταρισμα στους λαστιχαδες και να αλλαζουμε λαστιχα ΚΑΘΕ ΕΞΑΜΗΝΟ διοτι ....ΠΩΣ ΤΟΛΜΑΤΕ και κυκλοφορειτε με λαστιχα πανω απο εξαμηνο...ειστε δημοσιος κινδυνος. Και φυσικα, οπως και στην γερμανια, αλλα λαστιχα τον χειμωνα, αλλα για το καλοκαιρι. 2ον. Αβανταρισμα στα συνεργεια, διοτι ΠΩΣ ΤΟΛΜΑΤΕ και κυκλοφορειτε με φθαρμενα τακακια ...ΕΙΣΤΕ δημοσιος κινδυνος κυριε (πουληστε το, καψτε το) 3ον. Αβανταρισμα στις αντιπροσωπειες διοτι , ΠΩΣ ΤΟΛΜΑΤΕ και βαζετε after market ανταλλακτικα , αλλες φορες κινεζικα ανταλλακτικα και ακομα χειροτερα!!!!! ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΕΝΤΕΣ στα μοτο σας ΜΗ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ απο τον κατασκευαστη.....ΠΩΣ ΤΟΛΜΑΤΕ ειστε δημοσιος κινδυνος!!!! 4ον. Κρανος; ΚΙΝΕΖΙΚΟ;;;;!!!! ΠΩΣ ΤΟΛΜΑΤΕ;;; Arai - Shoei Πατε και χτυπατε με τα φτηνιαρικα και επιβαρυνετε και το συστημα υγειας που πληρωνουν και αυτοι που ζουνε σε γυαλα!!! 5ον..... 6ον..... Αντι ρε γαμωτο να λετε να μειωθουν τα ασφαλιστρα χλευαζετε αυτους που ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ αλλα ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ;;;; Τους παροτρυνετε να παρατησουν οτιδηποτε, αρκει να καταργησουν κατι το οποιο απεκτησαν με ΑΛΛΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΠΟΧΗ. Αφου αποφασισαν οτι πρεπει να ζησουμε με ψιχουλα...να διαμορφωσουν αγορα με ψιχουλα. Ε Λ Ε Ο Σ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
midnek 585 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2014 (τροποποιήθηκε) Τα πρώτα 3 που αναφέρεις (θα έπρεπε να) καλύπτονται από τα KTEO. Τα κράνη επίσης πρέπει να είναι CE πιστοποιημένα και θα έπρεπε να τσεκάρονται στους ελέγχους της τροχαίας (στους ποιούς; ). Τα ασφάλιστρα καλό θα είναι να μειωθούν και αν και δεν το έχω ψάξει, έχω την εντύπωση οτι υπάρχουν αρκετά συμφέρουσες προσφορές. Δεν χλεύασε και δεν παροτρύνει κανείς κανέναν να παρατήσει το οτιδήποτε, αν δεν θες/μπορείς να κυκλοφορείς παραδίδεις πινακίδες και τέλος. Θα πρέπει όμως να μπορείς να πληρώνεις και τέλη και ασφάλιστρα ανάλογα με τον χρόνο χρήσης, τουλάχιστον για 6μηνο αν όχι και για λιγότερο. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 1 , 2014 από τον midnek Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2014 ........μάλλον κατι σας διαφευγει στην συζητηση. α. Τα οχηματα / μοτό μας, ειναι ιδιωτική περιουσία μας που αποκτηθηκε με κόπο. β. Οι δρόμοι είναι δημόσιοι, και ανήκουν σε όλους. Οι πινακίδες κυκλοφορίας + η άδεια κυκλοφορίας + το χαρτί του ΚΤΕΟ αποτελούν ΚΡΑΤΙΚΗ περιουσία. γ. Η ασφάλιση (προκειμενου να ΒΓΕΙΣ στο δρόμο) ειναι υποχρεωτική. Οι λόγοι εχουν υπεραναλυθεί + υπερεξηγηθεί πολλάκις. Όλοι εχουν δικαίωμα να πράξουν το α. Όλοι εχουν δικαίωμα να πράξουν το β, εφόσον καλυπτεται το γ. Η επιλογη α + β χωρις το γ, μας στέλενει όλους να σας πληρωνουμε. Μεινετε στο α, καταθεστε πινακιδες + άδεια, ΧΩΡΙΣ να βαζετε σε κινδυνο και ΑΛΛΟΥΣ γυρω σας. Εχετε αναρωτηθει όσοι ΔΕΝ τα ασφαλίζετε ΓΙΑΤΙ ακριβαινουν τα ασφάλιστρα ? όσο ''στραβό'' κι αν φαινεται σε καποιους το μέτρο, ΕΥΤΥΧΩΣ κινείται προς την σωστη κατευθυνση. 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
axelpap 160 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2014 (τροποποιήθηκε) Τα πρώτα 3 που αναφέρεις (θα έπρεπε να) καλύπτονται από τα KTEO. Τα κράνη επίσης πρέπει να είναι CE πιστοποιημένα και θα έπρεπε να τσεκάρονται στους ελέγχους της τροχαίας (στους ποιούς; ). Τα ασφάλιστρα καλό θα είναι να μειωθούν και αν και δεν το έχω ψάξει, έχω την εντύπωση οτι υπάρχουν αρκετά συμφέρουσες προσφορές. Δεν χλεύασε και δεν παροτρύνει κανείς κανέναν να παρατήσει το οτιδήποτε, αν δεν θες/μπορείς να κυκλοφορείς παραδίδεις πινακίδες και τέλος. Θα πρέπει όμως να μπορείς να πληρώνεις και τέλη και ασφάλιστρα ανάλογα με τον χρόνο χρήσης, τουλάχιστον για 6μηνο αν όχι και για λιγότερο. Δεν με καταλαβες, δεν εθεσα θεμα ελεγχου,οπως καποιοι υποστηριζουν (και σωστα) οτι πρεπει να πληρωνουμε ασφαλιστρα ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ. Κατα τον ιδιο τροπο και με την ιδια αιτιολογια να πληρωνεις ΟΟΟΟΛΑΑΑ που προανεφερα επισης ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ. Με αυτο τον τροπο προσπαθω να τονισω . 1ον. Οτι μερικοι αντι να ειναι αλληλεγγυοι προς αυτους που πλητονται...αποζητουν και την τιμωρια τους μεσω προστιμων 2ον. Οτι δεν διωρθωνεις κατι καταστρεφοντας το 3ον Γνωριζεις καλα οτι οι "συμφερουσες προσφορες" στην ωρα αναγκης εχουν εκπληξεις Τροποποιήθηκε Απρίλιος 1 , 2014 από τον axelpap Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.380 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2014 Αλέξη, αυτά που γράφεις, τι κάνει η οικονομία, και τι κάνουν οι φτωχοί, είναι ΑΛΛΟ θέμα συζήτησης. Οχημα σε κίνηση ΠΡΕΠΕΙ να είναι ασφαλισμένο, δεν το συζητάμε. Φαντάσου αν κάποιος δεν έχει 150e να πληρώσει ασφάλιστρο, πόσο θα έχει π.χ. 20,000e να πληρώσει ζημιές και νοσήλεια για ατύχημα. Συμφέρει ΟΛΟΥΣ το πρώτο. Δεν θέλεις να ασφαλιστείς, ε δεν θα κυκλοφορείς. Κι αυτό λογικό. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
axelpap 160 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2014 ........μάλλον κατι σας διαφευγει στην συζητηση. α. Τα οχηματα / μοτό μας, ειναι ιδιωτική περιουσία μας που αποκτηθηκε με κόπο. β. Οι δρόμοι είναι δημόσιοι, και ανήκουν σε όλους. Οι πινακίδες κυκλοφορίας + η άδεια κυκλοφορίας + το χαρτί του ΚΤΕΟ αποτελούν ΚΡΑΤΙΚΗ περιουσία. γ. Η ασφάλιση (προκειμενου να ΒΓΕΙΣ στο δρόμο) ειναι υποχρεωτική. Οι λόγοι εχουν υπεραναλυθεί + υπερεξηγηθεί πολλάκις. Όλοι εχουν δικαίωμα να πράξουν το α. Όλοι εχουν δικαίωμα να πράξουν το β, εφόσον καλυπτεται το γ. Η επιλογη α + β χωρις το γ, μας στέλενει όλους να σας πληρωνουμε. Μεινετε στο α, καταθεστε πινακιδες + άδεια, ΧΩΡΙΣ να βαζετε σε κινδυνο και ΑΛΛΟΥΣ γυρω σας. Εχετε αναρωτηθει όσοι ΔΕΝ τα ασφαλίζετε ΓΙΑΤΙ ακριβαινουν τα ασφάλιστρα ? όσο ''στραβό'' κι αν φαινεται σε καποιους το μέτρο, ΕΥΤΥΧΩΣ κινείται προς την σωστη κατευθυνση. Δεν νομιζω οτι διαφωνησε κανεις στον "κανονα" Ο κανονας ομως για να υπαρξει απαιτει προυποθεσεις. Τις οποιες προυποθεσεις το ιδιο το κρατος που βαζει τους κανονες, τους αλλαζει κατα βουληση και ενω ειναι εν γνωση του η κακη οικονομικη κατασταση. Ειναι αποψη σου οτι ο εκβιασμος ειναι σωστη κατευθυνση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2014 Δεν νομιζω οτι διαφωνησε κανεις στον "κανονα" Ο κανονας ομως για να υπαρξει απαιτει προυποθεσεις. Τις οποιες προυποθεσεις το ιδιο το κρατος που βαζει τους κανονες, τους αλλαζει κατα βουληση και ενω ειναι εν γνωση του η κακη οικονομικη κατασταση. Ειναι αποψη σου οτι ο εκβιασμος ειναι σωστη κατευθυνση ΑΝ το μέτρο ΕΙΧΕ γινει πριν 10 χρόνια -το 2004- θα σε έβρισκε σύμφωνο ? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
axelpap 160 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2014 (τροποποιήθηκε) Αλέξη, αυτά που γράφεις, τι κάνει η οικονομία, και τι κάνουν οι φτωχοί, είναι ΑΛΛΟ θέμα συζήτησης. Οχημα σε κίνηση ΠΡΕΠΕΙ να είναι ασφαλισμένο, δεν το συζητάμε. Φαντάσου αν κάποιος δεν έχει 150e να πληρώσει ασφάλιστρο, πόσο θα έχει π.χ. 20,000e να πληρώσει ζημιές και νοσήλεια για ατύχημα. Συμφέρει ΟΛΟΥΣ το πρώτο. Δεν θέλεις να ασφαλιστείς, ε δεν θα κυκλοφορείς. Κι αυτό λογικό. Μιχαλη, αυτα που γραφω ειναι ΑΜΕΣΑ συνυφασμενα με οικονομια και οικονομικα. Δεν μπορει να μου ζητα ασφαλιστρα ιδια ή και περισσοτερα απο αυτα που εδινα πριν 5 χρονια. ΑΛΛΕΣ οι συνθηκες τοτε αλλες τωρα. Καποιοι χασαν και την δουλεια τους. Αντι να υπαρξει μεριμνα ΕΣΤΩ για αυτους που χασαν την δουλεια τους, εκβιαζουν κι ολας;; Σου επαναλαμβανω, ΠΡΕΠΕΙ να εχουμε ασφαλιστικη καλυψη, με ασφαλιστρα απολυτα ισοροπιμενα με την εποχη που ζουμε. Εγω ρε φιλε ομως το εχω λυμενο το ρημαδι στο γκαραζ...ΠΩΣ με εκβιαζεις να πληρωσω για κατι που δεν κινω;;;!!! Επειδη εχουν καταθεσει πολλοι πινακιδες και εχουν χασει χρημα οι ασφαλιστικες, εκβιαζουν για αμεσο χρημα;;; Δεν το δεχομαι. Εσεις κολατε στον κανονα που πρεπει να υπαρχει ΕΦ ΟΣΟΝ οι υπολοιπες συνθηκες ειναι ιδανικες ή σχεδον ιδανικες (οικονομικες). ΔΕΝ ειναι ομως. Πανω σε αυτο π.χ. λοιπον στηριζω οτι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ να αλλαζεις λαστιχα. Γιατι κυκλοφορεις σε δημοσιο δρομο. Αν ειναι να αβανταρουμε το καθε ιδιωτικο μαγαζι ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ καποιους κανονες δικαιου που εφτιαξε σωστα ο νομοθετης, να το κανουμε σωστα και να το κανουμε για ολους. Οχι επιδη βαρανε βιολα οι ασφαλιστικες, απο κατοχους που κατεθεσαν πινακιδες και απο ασφαλιστρα ζωης που εχασαν (που ειχε χοντρο χρημα) να χοροπηδαμε σα κατσαριδες οι υπολοιποι...... ΞΑΝΑ ΕΛΕΟΣ ΑΝ το μέτρο ΕΙΧΕ γινει πριν 10 χρόνια -το 2004- θα σε έβρισκε σύμφωνο ? ΑΝ;;;; ΑΝ;;;;; Δεν εγινε ομως και υπηρχε λογος που δεν εγινε. Τι νοημα εχει να λεμε τι θα ειχε γινει πριν 10 20 30 χρονια;;; ΑΝ το μέτρο ΕΙΧΕ γινει πριν 10 χρόνια -το 2004- θα σε έβρισκε σύμφωνο ? Προφανως οι καλες ασφαλιστικες σκαγανε στο χρημα τοτε και δεν τους καιγονταν ΚΑΡΦΙ. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 1 , 2014 από τον axelpap Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
icelover 2.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2014 Ρε δεν τα γλυτώνουμε τα χάπια ώρες-ώρες....... Εχω ένα όχημα. Δεν μπορώ-δεν θέλω πλέον,για τον χψ λόγο,να το κυκλοφορώ με όποια έξοδα συνεπάγεται αυτό. Είναι τόσο δύσκολο να πάω να καταθέσω τις γ@μημένες τις πινακίδες,και να είμαι άνετος και ωραίος απέναντι στο νόμο ??? Αν δεν υπάρχει δόλος,σίγουρα υπάρχει σοβαρό πρόβλημα. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες