Jump to content
efkola

BMW S1000 XR

Recommended Posts

χαλαει αυτο !!!

ασε να το παρω εγω...οταν μπορεσω :grin: :grin:

μηπως τα 11000 που ζηταει η χοντα πειραζουν

σκεψου οτι για παραδειγμα μεχρι πριν 1 1/2 χρονο η yamaha ζητουσε 11500 για το tdm900 που εδω και αρκετααααα χρονια ειναι το ιδιο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

10275483_646893722061763_4663254223803733233_o.jpg

10496129_646893712061764_8579582250018324958_o.jpg

ob_9b6014_wunderlich-s1000f-2014-2015-nicolas-pe.jpg

Χαμπούλι... δεν σε βλέπω να κρατιέσαι.... :blush2:

Εγώ εσένα δεν βλέπω Βίκτωρα..................... :shock:

(Δεν φαίνονται οι φώτο σου ρε)

:grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ασε να το παρω εγω...οταν μπορεσω :grin: :grin:

σκεψου οτι για παραδειγμα μεχρι πριν 1 1/2 χρονο η yamaha ζητουσε 11500 για το tdm900 που εδω και αρκετααααα χρονια ειναι το ιδιο.

και 15000 για το super tenere οταν το 1190 ειχε 16000!!!!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

από newsbeast

http://www.newsbeast...i-i-bmw-s1000f/

Με πηγή το γερμανικό οίκο βελτιώσεων Wunderlich, παρουσιάζουμε την τελική -κατά πάσα πιθανότητα- όψη της νέας BMW S1000F, η οποία θα παρουσιασιστεί τον Οκτώβριο στην έκθεση της Κολωνίας.

Ο οίκος Wunderlich έχει κοντά 30 χρόνια τώρα πολύ στενή σχέση συνεργασίας με την BMW, καθώς κατασκευάζει αξεσουάρ υψηλής ποιότητας για τα μοντέλα των Βαυαρών. Και στα πλαίσια της συνεργασίας αυτής, είναι λογικό να γνωρίζει ήδη όχι μόνον το πώς θα φαίνεται η μοτοσυκλέτα, αλλά και όλες τις διαστάσεις της, προκειμένου να προχωρήσει στον σχεδιασμό νέων προϊόντων που θα ταιριάζουν.

Η εικόνα δημιουργήθηκε από το γάλλο σχεδιαστή Nicolas Petit για λογαριασμό της Wunderlich και ήδη φιγουράρει στην ιστοσελίδα του σχεδιαστή αλλά και στη σελίδα της φίρμας στο Facebook.

WUNDERLICH1.jpg

Η S1000F είναι ένα νέο tourer μοντέλο στα χνάρια της Ducati Multitrada, δηλαδή με ψηλό τιμόνι αλλά καθαρά ασφάλτινο προορισμό, που χρησιμοποιεί τον κινητήρα του superbike S1000RR με τροποποιήσεις φυσικά, μεγαλύτερες διαδρομές αναρτήσεων και αισθητική Adventure. Πιστεύεται ότι θα αποδίδει τουλάχιστον 150 ίππους και θα φορά πληθώρα ηλεκτρονικών βοηθημάτων.

Έχουμε ήδη ιδεί τη μοτοσυκλέτα σε «κατασκοπευτικές» φωτό και η σύγκριση με το σχέδιο του Petit μαρτυρά ότι ο Γάλλος πιθανότατα απεικόνισε την τελική εμφάνιση της μοτοσυκλέτας.

WUNDERLICH2.jpg

Αντiγραφαρα από YAMAHA........................... ΛΕΩ...............

Τροποποιήθηκε από τον CIVIL

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σχεδιαστικα, γιαπωνοζοφερνει παρα πολυ, οπως και το s1000r δηλαδη

Φαντάζομαι θέλει να πάρει πελάτες τους "γιαπωνέζους" της κατηγορίας.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΧΑΜΠΟΟΟΟΟΟ. Ετοιμασου μ@λακα ερχεται το εργαλειο. Να σε παω Μοναχο να παρουμε 2 τεμαχια? Και καπακι παμε μια βολτα στον Παναγιωτιδη για να του φαμε ολες τις πιτσες, ετσι για το στρωσιμο ρε αδερφε...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κάντε τα τρία εκτός κι αν η ΚΤΜάρα αποφασίσει να παντρέψει το μπλε με το πορτοκαλί και μας στείλει όλους.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τι παπιομουρη ειναι αυτη?

σαν του στρωματος 1000

αν σας αρεσει αυτο και οχι το στρωμα τοτε την εκανε τη δουλεια του το ονομα μπεμβε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τι παπιομουρη ειναι αυτη?

σαν του στρωματος 1000

αν σας αρεσει αυτο και οχι το στρωμα τοτε την εκανε τη δουλεια του το ονομα μπεμβε

ΒΜW1000 ADV = Πάπια

V-Strom1000 = Τρυποκάρυδος

Μultistrada 1200 = ???

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πεθαίνω να δω αντικειμενικότητα στα περιοδικά σε συγκριτικό μεταξύ Multistrada & S1000XR!!! Τι έχουμε να διαβάσουμε πάλι θεε μου... :online2long:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δυστυχώς μέτριο αισθητικά.

Ιδιαίτερα εμπρός και στο κωλοφάναρο (από 1200LC), κυρίως γιατί είναι εκτός ουράς και χαμηλά (αλλά....NC)

Πολύ κοντή σέλα και ουρά......Κακώς......

Το φανάρι θα μπορούσε να είναι κάτω από την σχάρα, που τώρα φαίνεται σα να είναι κακή after market.

Και η σέλα συνεπιβάτη έχει ελάχιστο υλικό/πάχος (γενικά διαστάσεις) για -υποτίθεται- τουριστικό μηχανάκι!

Περιμένω τις τελικές φωτογραφίες για να ολοκληρώσω τα περί αισθητικής και 1ης εντύπωσης.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΒΜW1000 ADV = Πάπια

V-Strom1000 = Τρυποκάρυδος

Μultistrada 1200 = ? το ομορφότερο on off με τεράστια διαφορά από το δεύτερο κατά την άποψή μου.

Βλέπω και ξαναβλέπω την φωτογραφία. Η bmw εξαρχής δήλωσε πως θέλει να φτιάξει ένα μηχανάκι για να χτυπήσει το μούλτι και νομίζω πως το πάει καλά τόσο στην σχεδιαστική αντιγραφή όσο και στην φιλοσοφία. Όσο κι αν προσπάθησα να συγκρίνω οπτικά το στρομ με το μπεμπέ , δεν μπόρεσα να βρω ομοιότητες σε αντίθεση με το μούλτι που εμφανώς πάει να το κοπιάρει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ το βρίσκω πολύ όμορφο. Οπτικά το σύνολο μου φαίνεται πολύ ολοκληρωμένο στο μάτι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μια χαρα ειναι!... λεφτα να χεις .... και ολα ομορφα μου φαινονται!

:smoke: ...θα μου πεις , τι να τα κ ανεις ρε κουλαδι τοσα αλογα ...τι τα θελεις ?....

...

...

...βρε αστα να βρίσκονται Σε Λεω!!! :spiteful:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ορίστε, σιγά σιγά αποκτήσαμε πλήρη γκάμα από μηχανάκια με καρατιμόνες και πιο μπόσικες αναρτήσεις για όσους τα φτιάχνανε έτσι κάποτες για το ασφάλτινο βουνό.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα