VaggosGLX 497 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2015 Παιδια κοντευω να ξερασω εμετο απο τα ματια με τοσα σουργελα που βλεπω ποσταρισμενα. Και το κακο ειναι οτι κυκλοφορουν Να εφαρμοστει εδω και τωρα ο νομος οπως στην Καλιφορνια οπου τα πατουσαν στην πρεσσα. Δεν μπορω αλλο μαγκες! Δηλαδη αντε να σε χτυπησει ενα τετοιο και να ερθει η αστυνομια για καταγραφη. Τι να πρωτογραψει; Φωτα; Εξατμιση;φρενα; αναρτηση; μετατροπες; και δεν ξερω και εγω τι αλλο δεν δουλευει; αντε και πας δικαστικως...θα πιστεψουν οι δικαστες οτι σε χτυπησε αυτο το πραγμα που μοιαζει ηδη σαν να περασε τις πυλες της Κολασης και να ξαναγυρισε στον Πραγματικο Κοσμο;.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lachaniaris 2.272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2015 Πρόταση για αυτοκόλλητο... Για να γνωρίζουν οι ιδιοκτήτες των εν'λόγο σουργέλων, ότι το σούργελό τους είναι σούργελο και με στάμπα! 8 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.368 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2015 Σωστόόόόόςςςςςςς Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2015 Μενιδιου-Αχαρνων το αναγνωσμα. USD ΡΕ ΦΙΛΕ!!! Ο ΤΥΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΠΡΟΣΤΑ! ΑΣΕ ΠΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΦΑΚΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ LED, ΟΠΟΤΕ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΤΙΚΕΣ ΛΑΜΠΙΤΣΕΣ ΜΑΣ??? :crazy: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
propapias 787 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2015 -Κοιτα αυτο το μηχανακι, ειναι οτι πρεπει για πειραματα.... -Δλδ θες να πειραματιστης πανω σε αυτο για να δεις πως μπορει να λειτουργισει με αλλο καυσιμο και τετοια ? -Οχι, θελω να το κανω αεροπλανακι και να δω ποσο μακρια θα παει... :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2015 (τροποποιήθηκε) Εδώ είμαστε: τόσες νεκροκεφαλές μαζεμένες έχω να δω από την εποχή του Predator ...και ευφυή μηχανολογικά δημιουργήματα Τροποποιήθηκε Αύγουστος 25 , 2015 από τον karellen 8 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
freediver73 1.025 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2015 τυφλώθηκα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στέργιος Βήχος 3.790 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2015 να τον παρουνε τα παιδια στην ομαδα που ετοιμαζουνε με τα μοταρντ.θα κανει παταγο στα βιντεοζ 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
strokt up 1.284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2015 (τροποποιήθηκε) Αυτό είναι για να πετάει σπινθήρα στην εξάτμιση και να βγάζει φωτιές να'ουμε;; Γιατί αν είναι έτσι, αλλάζει το πράγμα, να φωνάξουμε τον γιώργη να τραβάει βίντεο τα φλογίδια να'ούμε και να ψήνουμε και κανένα μπριζολικό πάνω στην εξάτμα την ρέμους να'ούμ... Τροποποιήθηκε Αύγουστος 25 , 2015 από τον strokt up Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2015 Μπουζόπιπα είναι αυτό πάνω στην εξάτμιση;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2015 και μπουζια για να πεταει φλογες πισω..κατω απο το φαναρι υπαρχει καμερα που αντικαθηστα τους καθρεφτες και οθονη μπροστα στο τιμονι lcd 3,5 ιντζων για να βλεπεις.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
propapias 787 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2015 Γιατι το λετε αυτο ρε.... μπουζι ειναι παντα χρειαζεται ενα παραπανω να γινεται καλυτερη καυση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
strokt up 1.284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2015 Εν τω μεταξύ έχει και στις 2 εξατμίσεις μπουζιΆ να'ουμ το αλάνι..Για να βγαίνουν ομοιόμορφα τα φλογίδια απο το Αργαλείο.... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dimitrismaxrpm 944 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2015 Πφφφ... Δεν κατέχετε ρε. Afterburner είναι! 9 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
freediver73 1.025 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2015 Θα τον πάρω τηλ να του πω οτι δεν πάει το μπλε τσαντάκι με μωβ φερμουάρ , αλλιώς είναι τέλειο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
uncle ben 328 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2015 Τωρα να το πω οτι ο....δημιουργος αυτου του εργου τεχνης (1ος ιδιοκτητης) ειναι... το ξαδερφακι μου, η να μην το πω και να γλυτωσω την καζουρα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2015 Τωρα να το πω οτι ο....δημιουργος αυτου του εργου τεχνης (1ος ιδιοκτητης) ειναι... το ξαδερφακι μου, η να μην το πω και να γλυτωσω την καζουρα?θελουμε συνεντευξη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2015 Θα τον πάρω τηλ να του πω οτι δεν πάει το μπλε τσαντάκι με μωβ φερμουάρ , αλλιώς είναι τέλειο Χαχαχα δεν είναι τσαντάκι,η γλάστρα πίσω είναι! 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
freediver73 1.025 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2015 (τροποποιήθηκε) Χαχαχα δεν είναι τσαντάκι,η γλάστρα πίσω είναι!Σκέψου την σύγχυση μου ! Τροποποιήθηκε Αύγουστος 26 , 2015 από τον freediver73 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
strokt up 1.284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2015 Χαχαχα δεν είναι τσαντάκι,η γλάστρα πίσω είναι!Και που να γίνει μέλος εδω μέσα και να δει ότι του κράζουμε ο εργαλείο...Karellen θα είσαι ο πρώτος που θα την πληρώσεις....Φηλαράκι το δικό σου xt που δεν έχη ούτε εξατμήσης νομίζης οτι είνε καλήτερο;; Όποτε θες κόντρα με φράγγα....500€ είνε καλά για να βάλω και μπουζιά ιριηδίου μετά στις εξατμησεις; 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
uncle ben 328 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2015 Και που να γίνει μέλος εδω μέσα και να δει ότι του κράζουμε ο εργαλείο...Αν ειχε γινει μελος , δεν θα κατεληγε να φτιαξει αυτο το... αριστουργημα!!Θα τον ειχαμε κραξει στην πορεια και θα το ειχε σταματησει.Εμενα μου το παρουσιασε πριν 2-3 χρονια, οταν ηδη το ειχε τελειωσει για να μην τον χειροτονησω αρχιμα..νδριτη. Απο την τσαντηλα μου που τον πιασανε "κοτσο", αρνηθηκα καθε βοηθεια μου στα παρα πολλα και "φλεγοντα" προβληματα που ειχε με τα ηλεκτρικα (εννοειτε τι εννοω ) ακομα και οταν εμεινε κανενα χρονο σκεπασμενη στο μαγαζι.Φανταζομαι οτι γιαυτο την πουλαει ο νεος (1 μηνα την ειχε!!!) ιδιοκτητης!!!Και που να δειτε το αμαξι που εδωσε για πραγματικα ευτελες ποσο!!https://youtu.be/YfYZnGSZ5Dc 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
strokt up 1.284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2015 Αν ειχε γινει μελος , δεν θα κατεληγε να φτιαξει αυτο το... αριστουργημα!!Θα τον ειχαμε κραξει στην πορεια και θα το ειχε σταματησει.Εμενα μου το παρουσιασε πριν 2-3 χρονια, οταν ηδη το ειχε τελειωσει για να μην τον χειροτονησω αρχιμα..νδριτη. Απο την τσαντηλα μου που τον πιασανε "κοτσο", αρνηθηκα καθε βοηθεια μου στα παρα πολλα και "φλεγοντα" προβληματα που ειχε με τα ηλεκτρικα (εννοειτε τι εννοω ) ακομα και οταν εμεινε κανενα χρονο σκεπασμενη στο μαγαζι.Φανταζομαι οτι γιαυτο την πουλαει ο νεος (1 μηνα την ειχε!!!) ιδιοκτητης!!!Και που να δειτε το αμαξι που εδωσε για πραγματικα ευτελες ποσο!!https://youtu.be/YfYZnGSZ5DcΤο είχε τερματίσει το nfs underground ο ξάδερφος; 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2015 και οχι μονο , και το carbon και το most wanted και ολα τα nfs και του εχουν δωσει σαν προτζεκτ να δημιουργησει το νεο nfs.το nfs by tolias (πιστευω να μην παρεξηγηθει ο ξαδερφος, χαβαλε κανουμε)πολλα λεφτα παντως ο ξαδερφος.... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2015 το fast and furious εχει κανει πολυ ζημια η οποια εχει προχωρησει και στους ιδιοκτητες μοτοσυκλετων. με τοσα λεφτα που εχει ριξει ο τυπος στο bmw του βιντεο επαιρνε Μ3 ανετα. κορυφαιο αυτο που βγαζει νιτρο διπλα απο το καπο 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2015 Θέλω και εγώ μπουζί στην εξάτμιση 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες