Jump to content
FlyingInADream

Σούργελα. Κυκλοφορούν ανάμεσά μας.

Recommended Posts

Παιδια κοντευω να ξερασω εμετο απο τα ματια με τοσα σουργελα που βλεπω ποσταρισμενα. Και το κακο ειναι οτι κυκλοφορουν

Να εφαρμοστει εδω και τωρα ο νομος οπως στην Καλιφορνια οπου τα πατουσαν στην πρεσσα. Δεν μπορω αλλο μαγκες!

Δηλαδη αντε να σε χτυπησει ενα τετοιο και να ερθει η αστυνομια για καταγραφη. Τι να πρωτογραψει; Φωτα; Εξατμιση;φρενα; αναρτηση; μετατροπες; και δεν ξερω και εγω τι αλλο δεν δουλευει; αντε και πας δικαστικως...θα πιστεψουν οι δικαστες οτι σε χτυπησε αυτο το πραγμα που μοιαζει ηδη σαν να περασε τις πυλες της Κολασης και να ξαναγυρισε στον Πραγματικο Κοσμο;....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Πρόταση για αυτοκόλλητο...

sourgelo_approved.png

Για να γνωρίζουν οι ιδιοκτήτες των εν'λόγο σουργέλων, ότι το σούργελό τους είναι σούργελο και με στάμπα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μενιδιου-Αχαρνων το αναγνωσμα.

USD ΡΕ ΦΙΛΕ!!! Ο ΤΥΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΠΡΟΣΤΑ!

ΑΣΕ ΠΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΦΑΚΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ LED, ΟΠΟΤΕ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΤΙΚΕΣ ΛΑΜΠΙΤΣΕΣ ΜΑΣ???

:crazy: :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

-Κοιτα αυτο το μηχανακι, ειναι οτι πρεπει για πειραματα....

-Δλδ θες να πειραματιστης πανω σε αυτο για να δεις πως μπορει να λειτουργισει με αλλο καυσιμο και τετοια ?

-Οχι, θελω να το κανω αεροπλανακι και να δω ποσο μακρια θα παει...

:P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εδώ είμαστε:

6716372_0_b.jpg

τόσες νεκροκεφαλές μαζεμένες έχω να δω από την εποχή του Predator

6716372_5_b.jpg

...και ευφυή μηχανολογικά δημιουργήματα

6716372_f_b.jpg 

Τροποποιήθηκε από τον karellen

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

να τον παρουνε τα παιδια στην ομαδα που ετοιμαζουνε με τα μοταρντ.

θα κανει παταγο στα βιντεοζ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτό είναι για να πετάει σπινθήρα στην εξάτμιση και να βγάζει φωτιές να'ουμε;; Γιατί αν είναι έτσι, αλλάζει το πράγμα, να φωνάξουμε τον γιώργη να τραβάει βίντεο τα φλογίδια να'ούμε και να ψήνουμε και κανένα μπριζολικό πάνω στην εξάτμα την ρέμους να'ούμ...6716372_f_b.jpg

Τροποποιήθηκε από τον strokt up

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και μπουζια για να πεταει φλογες πισω..κατω απο το φαναρι υπαρχει καμερα που αντικαθηστα τους καθρεφτες και οθονη μπροστα στο τιμονι lcd 3,5 ιντζων για να βλεπεις..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιατι το λετε αυτο ρε.... μπουζι ειναι παντα χρειαζεται ενα παραπανω να γινεται καλυτερη καυση

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εν τω μεταξύ έχει και στις 2 εξατμίσεις μπουζιΆ να'ουμ το αλάνι..Για να βγαίνουν ομοιόμορφα τα φλογίδια απο το Αργαλείο.... :baby:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα τον πάρω τηλ να του πω οτι δεν πάει το μπλε τσαντάκι με μωβ φερμουάρ , αλλιώς είναι τέλειο :yahoo:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τωρα να το πω οτι ο....δημιουργος αυτου του εργου τεχνης (1ος ιδιοκτητης) ειναι... το ξαδερφακι μου, η να μην το πω και να γλυτωσω την καζουρα?:peep:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τωρα να το πω οτι ο....δημιουργος αυτου του εργου τεχνης (1ος ιδιοκτητης) ειναι... το ξαδερφακι μου, η να μην το πω και να γλυτωσω την καζουρα?:peep:

θελουμε συνεντευξη

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα τον πάρω τηλ να του πω οτι δεν πάει το μπλε τσαντάκι με μωβ φερμουάρ , αλλιώς είναι τέλειο :yahoo:

Χαχαχα δεν είναι τσαντάκι,η γλάστρα πίσω είναι!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σκέψου την σύγχυση μου !   :blush:

Τροποποιήθηκε από τον freediver73

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και που να γίνει μέλος εδω μέσα και να δει ότι του κράζουμε ο εργαλείο...Karellen θα είσαι ο πρώτος που θα την πληρώσεις....
Φηλαράκι το δικό σου xt που δεν έχη ούτε εξατμήσης νομίζης οτι είνε καλήτερο;; Όποτε θες κόντρα με φράγγα....500€ είνε καλά για να βάλω και μπουζιά ιριηδίου μετά στις εξατμησεις;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και που να γίνει μέλος εδω μέσα και να δει ότι του κράζουμε ο εργαλείο...

Αν ειχε γινει μελος , δεν θα κατεληγε να φτιαξει αυτο το... αριστουργημα!!Θα τον ειχαμε κραξει στην πορεια και θα το ειχε σταματησει.

Εμενα μου το παρουσιασε πριν 2-3 χρονια, οταν ηδη το ειχε τελειωσει για να μην τον χειροτονησω αρχιμα..νδριτη. Απο την τσαντηλα μου που τον πιασανε "κοτσο", αρνηθηκα καθε βοηθεια μου στα παρα πολλα και "φλεγοντα":blowup: προβληματα που ειχε με τα ηλεκτρικα (εννοειτε τι εννοω ) ακομα και οταν εμεινε κανενα χρονο σκεπασμενη στο μαγαζι.

Φανταζομαι οτι γιαυτο την πουλαει ο νεος (1 μηνα την ειχε!!!) ιδιοκτητης!!!

Και που να δειτε το αμαξι που εδωσε για πραγματικα ευτελες ποσο!!

https://youtu.be/YfYZnGSZ5Dc

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν ειχε γινει μελος , δεν θα κατεληγε να φτιαξει αυτο το... αριστουργημα!!Θα τον ειχαμε κραξει στην πορεια και θα το ειχε σταματησει.

Εμενα μου το παρουσιασε πριν 2-3 χρονια, οταν ηδη το ειχε τελειωσει για να μην τον χειροτονησω αρχιμα..νδριτη. Απο την τσαντηλα μου που τον πιασανε "κοτσο", αρνηθηκα καθε βοηθεια μου στα παρα πολλα και "φλεγοντα":blowup: προβληματα που ειχε με τα ηλεκτρικα (εννοειτε τι εννοω ) ακομα και οταν εμεινε κανενα χρονο σκεπασμενη στο μαγαζι.

Φανταζομαι οτι γιαυτο την πουλαει ο νεος (1 μηνα την ειχε!!!) ιδιοκτητης!!!

Και που να δειτε το αμαξι που εδωσε για πραγματικα ευτελες ποσο!!

https://youtu.be/YfYZnGSZ5Dc

Το είχε τερματίσει το nfs underground ο ξάδερφος;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και οχι μονο , και το carbon και το most wanted και ολα τα nfs και του εχουν δωσει σαν προτζεκτ να δημιουργησει το νεο nfs.

το nfs by tolias :thumbsup:

(πιστευω να μην παρεξηγηθει ο ξαδερφος, χαβαλε κανουμε)

πολλα λεφτα παντως ο ξαδερφος....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το fast and furious εχει κανει πολυ ζημια η οποια εχει προχωρησει και στους ιδιοκτητες μοτοσυκλετων. :laugh:

με τοσα λεφτα που εχει ριξει ο τυπος στο bmw του βιντεο επαιρνε Μ3 ανετα. κορυφαιο αυτο που βγαζει νιτρο διπλα απο το καπο :laugh:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα