Jump to content
ΣΑΒΒΑΣ

Αποχαιρετισμός στα Όπλα !

Recommended Posts

Σαββα να αισθανεσαι τυχερος που μετα απο αυτην την περιπετεια πρεπει να παρατησεις μονο τη μοτοσικλετα κι οχι να παραιτηθεις απο τη ζωη. Αν βρεθουμε σε κανενα καφεδακι, θα σου εξηγησω γιατι σε καταλαβαινω απολυτα. Καλη αναρρωση κι ολα καλα ευχομαι. :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

...Λογικο βρισκω οτι λες! δυστηχως βεβαια αλλα τι να κανεις.Να ξερεις ομως οτι απο οτι εχω δει τις εμπειριες και την γνωση για μηχανες που εχεις πολλοι δεν θα την αποκτησουν ποτε και ας καβαλαν!Θα συμφωνησω με φρανκι οσον αφορα την ανακατασκευη παρε κανα παλιο μηχανακι και επειδη γνωσεις εχεις καντο cafe racer ( και σκουτερ εχω δει καφε racer μην χαλασουμε κιολας :P )

κατι τετοιο Roland-Sands-Yamaha-Tmax-4.jpg

Τροποποιήθηκε από τον ktm power

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Άμα το άγχος μη την πατήσεις υπερτερεί της διασκέδασης, καλά κάνεις.

Κάτι σε sidecar το σκέφτεσαι καθόλου για τώρα...

885933-121110-brett-poulsen.jpg

... μέχρι να γιάννεις και να πας σε κάτι σοβαρότερο?

article-2057156-0EA6341C00000578-224_634x475.jpg

ή πιο ασόβαρο?

tour_img-144424-48.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σίγουρα φίλοι μου δοξάζω τον Ύψιστο αφού έμαθα πως ακριβώς έγινε το ατύχημα από τον αδελφό που ακολουθούσε γιατί κάλλιστα θα μπορούσε να έχει χειρότερο αποτέλεσμα από το νυν.

Απλά μετά από 36 χρόνια η πικρία του να αποφεύγεις να καβαλήσεις δεν αντιμετωπίζεται εύκολα...............

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σάββα μου κρίμα και πίκρα,

από την άλλη όμως η ζωή καλό είναι να κυλάει και σε άλλα "λούκια", και κάθε εμπόδιο για καλό.

Τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι πολύ χειρότερα και ευτυχώς εχεις και τη νοημοσύνη και τη σύνεση να το καταλαβαίνεις.

Στάθηκες τυχερός μες στην ατυχία σου κι αυτό μην το λησμονήσεις.

Η μεγαλύτερη αγάπη της ζωής σου άλλωστε (και δικαίως) είναι η γυναίκα και οι κοράκλες σου.

Η μηχανή σου έδωσε πολλά, της έδωσες κι εσύ και μπορείτε να συνεχίσετε να δίνετε ο ένας στον άλλον πλέον με άλλους τρόπους.

Παρέα μας εννοείται πως θα συνεχίσεις να είσαι και θα έρχεσαι στις βόλτες με το τουτού για να μας βιντεοσκοπείς και πιο καλά! ^_^

Προβλέπω να γίνεσαι ο γκουρού της μοτοβιντεοσκόπησης

και ο γκουρού των μοτο-σέρβις.

Προβλέπω συναντήσεις όχι με καφέ και σουβλάκια, αλλά σε γκαράζ με γερμανοπολύγωνα και ροπόκλειδα!

Δώσε χρόνο στο σώμα σου να ανακάμψει.

Υπομονή και υπομονή μόνον.

Και όταν έρθει η ώρα, το θέμα της κυκλοφορίας στο κλείνον άστυ ξανασκέψου το πιο καλά κατά την άποψή μου. Μη βιαστείς.

Φιλιά!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σάββα μου κρίμα και πίκρα,

από την άλλη όμως η ζωή καλό είναι να κυλάει και σε άλλα "λούκια", και κάθε εμπόδιο για καλό.

Τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι πολύ χειρότερα και ευτυχώς εχεις και τη νοημοσύνη και τη σύνεση να το καταλαβαίνεις.

Στάθηκες τυχερός μες στην ατυχία σου κι αυτό μην το λησμονήσεις.

Η μεγαλύτερη αγάπη της ζωής σου άλλωστε (και δικαίως) είναι η γυναίκα και οι κοράκλες σου.

Η μηχανή σου έδωσε πολλά, της έδωσες κι εσύ και μπορείτε να συνεχίσετε να δίνετε ο ένας στον άλλον πλέον με άλλους τρόπους.

Παρέα μας εννοείται πως θα συνεχίσεις να είσαι και θα έρχεσαι στις βόλτες με το τουτού για να μας βιντεοσκοπείς και πιο καλά! ^_^

Προβλέπω να γίνεσαι ο γκουρού της μοτοβιντεοσκόπησης

και ο γκουρού των μοτο-σέρβις.

Προβλέπω συναντήσεις όχι με καφέ και σουβλάκια, αλλά σε γκαράζ με γερμανοπολύγωνα και ροπόκλειδα!

Και όταν έρθει η ώρα, το θέμα της κυκλοφορίας στο κλείνον άστυ ξανασκέψου το πιο καλά κατά την άποψή μου. Μη βιαστείς.

Φιλιά!

Γυναίκες ρε φίλε.

Είδε οτι θέλει 8 μήνες για 3 λεπτα βίνδεο, και σου λέει δεν το ρίχνω στο Σάββα και καλά να του κάνω χάρη;

Θα με ξεχάσουν εμένα σιγά σιγά :P

:D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα έλεγα "μη μασάς ρε δεν τρέχει τίποτα" αλλά δεδομένων των συνθηκών πολύ φοβάμαι πως ήρθε η ώρα να κόψεις και τις εντός πόλης μετακινήσεις.

Μεγάλη νίλα ρε Σάββα τι να πει κανείς. Περαστικά και μακάρι να αλλάξουν τα δεδομένα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σαββα δεν πειραζει...μην τρελενεσε ο Θεος ειναι μεγαλος...αλλα και παλι θα καβαλας...εστω και πιο κοντα!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γυναίκες ρε φίλε.

Είδε οτι θέλει 8 μήνες για 3 λεπτα βίνδεο, και σου λέει δεν το ρίχνω στο Σάββα και καλά να του κάνω χάρη;

Θα με ξεχάσουν εμένα σιγά σιγά :P

:D

τα σέρβις ξέχασες... ποιον νομίζεις θα χώσω να μου τα κάνει μαζί με τον Αλ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μην στεναχωριέσαι Σάββα, πάντα θα είσαι ένας μοτοσυκλετιστής!!! :D

όπως πολλοί άλλοι και μετά από τα τόσα χλμ, ήρθε η ώρα να μπεις στο hall of fame!!! :_thumbsup:

είναι μια απόφαση που αργά ή γρήγορα, ο καθένας για τους δικούς του λόγους, θα πρέπει να την πάρει. :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:0

Σάββα μου πρώτα απ' όλα περαστικά σου και καλή αποθεραπεία,

δεν παρακολουθώ τώρα τελευταία τόσο συχνά το forum και δεν είχα πάρει χαμπάρι...

Στενάχωρο αυτό που γράφεις, αλλά έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα και εφόσον οι γιατροί σου είναι κατηγορηματικοί, ας είναι.

Κάθε φορά που σε θα σε παίρνει από κάτω, να σκέφτεσαι πως θα μπορούσες να έχεις χτυπήσει πιο άσχημα, και να λες πάλι καλά!

Πιάνει, και εξάλλου είναι και η αλήθεια.

Σημασία έχει ότι παραμένεις όρθιος ώστε να συνεχίσεις να χαίρεσαι κ να σε χαίρεται η οικογένεια σου, όλα τα άλλα έρχονται δεύτερα!

Εννοείται ότι δεν θα χαθούμε σε βόλτες συναντήσεις κλπ, με την πρώτη ευκαιρία θα τα πούμε και από κοντά,

προτείνω μάλιστα και μια συνάντηση για όλους τους "πονεμένους", να μιλήσουμε για τα "ανταλλακτικά" που μας έχουν βάλει και για το

πως ...τα αποκτήσαμε, έτσι να δίνει παρηγοριά ο ένας στον άλλο! ^_^

Τροποποιήθηκε από τον Apisteftos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δηλαδή τώρα αν πάμε κάτω απο το σπίτι σου και φωνάζουμε "ΕΞΩ ΤΑ ΣΚΟΥΤΕΡ!", δεν θα μπορείς να μας κυνηγήσεις?

Για να μιλήσω με την οχιά του forum να σε κάνουμε μια επίσκεψη :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σαββα ασε τις μαλκιες , εδω μεσα ειναι ζουγκλα πιο αγρια απο πουθενα , αμα σου ειπε ο γιατρος ετσι , να μην καβαλησεις ουτε (κυριως βασικα κατ'εμε) μεσα στην Αθηνα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το διαβασα με λυπη και ευχομαι να επαιζε κατι τυπου Wolvering , Terminator να μας επισκευαζαν και να μη νιωθουμε πονο κ.α θεματα υγειας αλλα δυστυχως δε παιζει οποτε κανε τη καρδια σου πετρα και οτι πουν οι γιατροι γιατι με την υγεια μας δεν ειναι να παιζουμε .

Να σου πω , και το οφθαλμολουτρο μετραει παντως , απ'το τιποτα κατι ειναι !

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Διάβασα και ξενέρωσα απίστευτα... Δεν ξέρω τι να πω ρε Σάββα. Περαστικά.

Ουτε να το σκέφτομαι δεν θέλω ότι μπορεί να συμβεί αυτο.

Μια ένσταση μόνο. Αισθάνεσαι ασφαλής να οδηγάς δίκλυκλο εντός πόλης; Δηλαδή η πιθανότητα τραυματισμού είναι μικρότερη από ότι στην Εθνική; Look it up γιατί νομίζω κάνεις λάθος. Παρ'το απλά απόφαση ότι σκούτερ κομμένο. Η δικιά μου συμβουλή.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στενοχωρήθηκα....στενοχωρήθηκα πολύ ρε Σάββα με αυτό που λες.

Η υγεία πάνω απ'όλα, ασυζητητί, αλλά πραγματικά δεν το περίμενα να εξελιχθεί έτσι αυτό.

Όμως, όπως σου είπα και από κοντά η αποθεραπεία θα κρατήσει ένα εύλογο χρονικό διάστημα και είναι πολύ σημαντικό Σαββούλη να μην ρίξεις το ηθικό σου και να μην χάσεις την ευθυμία σου. Είναι σημαντικό, πίστεψέ με ρε φίλε....

Θυμάσαι....;

ΗΘΙΚΟΝ;

Α---Κ---Μ---Α---Ι---Ω---Τ---Α---Τ---Ο---Ν!!!

δεν είναι τυχαίο φίλε...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολλές ευχές και από εμένα για γρήγορη και κυρίως για πλήρη ανάρρωση!

Πέρα από τα όποια ''καταπραϋντικά'' λόγια που είναι λογικό να ακούσεις αυτές τις μέρες από τον κύκλο σου,η αλήθεια είναι πως αποτελεί πλήγμα μια τέτοια απόφαση,πόσο μάλιστα όταν δεν έχει παρθεί επειδή πραγματικά το θέλεις αλλά επειδή αναγκάζεσαι.Άλλωστε δεν είναι λίγες οι δεκαετίες που καβαλάς και έχεις συνδυάσει ένα κομμάτι του εαυτού σου με τους δύο τροχούς.Εγώ για να είμαι ειλικρινής δεν μπορώ να κατανοήσω απόλυτα όλο αυτό το πολύ συγκινητικό,σχεδόν θρηνητικό ύφος των μηνυμάτων γιατί 1.σε κάποιους μήνες λογικά θα είσαι απόλυτα υγιής,2.ποτέ δεν ήμουν αυτό που λέμε ''μηχανόβιος'',αν και τα τελευταία χρόνια κινούμαι κατά βάση με δίτροχο.

Θεωρώ πως ως προσαρμοστικά όντα που (πρέπει να) είμαστε οι άνθρωποι,μπορούμε να ζυγίζουμε γεγονότα και καταστάσεις και να λαμβάνουμε τις σωστές επιλογές,όσο κι αν υπό άλλες συνθήκες μπορεί να μην ήταν οι ίδιες.Οι γιατροί σου ήταν απόλυτα κατηγορηματικοί και έχουν δίκιο,τουλάχιστον προς το παρόν.Η κίνηση μέσα στην Αθήνα νομίζω πως είναι εξίσου επίκινδυνη...όχι μόνο για ενδεχόμενη πτώση αλλά και για μια απλή χαζοπτώση που το πρώτο που θα πλήξει θα είναι το χτυπημένο πόδι.Το μυστικό λοιπόν είναι να τα πείτε με το Σάββα,να τα συμφωνήσετε και να συμβιβαστείς με τα νέα δεδομένα,αποδεχόμενος ότι όλα γίνονται για το καλό σου.Όχι μόνο επειδή ''πρέπει'' αλλά επειδή θα βρεις αφορμές να χαίρεσαι ΚΑΙ με τα νέα αυτά δεδομένα(όπως π.χ. η αγορά ενός νέου ευέλικτου κ οικονομικού αυτοκινήτου πόλης που θα σου αρέσει και θα αποτελέσει μια καλή λύση για την αρχή της ''νέας εποχής'').Άλλωστε οι μεγάλες αγάπες της ζωής σου(ο εαυτός σου,η οικογένεια και οι παρέες σου)είναι μια χαρά και αν φροντίσεις στην πρώτη από αυτές να της χαρίσεις μια καλή αποκατάσταση του τραύματος,σύντομα όλα θα είναι όπως πριν και ίσως ακόμα καλύτερα.Μόνο η αισιόδοξη και θετική προσέγγιση των πραγμάτων αξίζει στη ζωή που είναι τόσο μικρή...άσε που κάθε τέλος συνήθως σηματοδοτεί μια νέα αρχή και μάλιστα για εμάς τα νιάτα :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σαβα..πορνογερε ασε τις κλάψες και ΣΚΕΨΟΥ καλα!ΚΑΛΑ ΡΕ!!!!

Επειδη σε κοβω ξεροκεφαλο(με την καλη εννοια...)και μοτοπρεζακια...

Δεν μπορώ ακομη να το δεχθώ πως θα το εγκαταλείψω τελείως..............δεν μπορώ..........

Θα κρατήσω λοιπόν κάτι μικρό ή αυτό πούχα αν επισκευάζεται για τις εντός πόλης μετακινήσεις σε στύλ κο κο κο και χειρότερα......ενδεχομένως όμως να καταργηθεί εντελώς.

ομως θα συμφωνησω ΑΠΟΛΥΤΑ με αυτηνα εδω χαμου...(ρε Μανωλη σορυ δηλαδηΣ... :crazy: )

Και όταν έρθει η ώρα, το θέμα της κυκλοφορίας ξανασκέψου το πιο καλά κατά την άποψή μου. Μη βιαστείς.

...οταν ερθει η ωρα και ΜΠΟΡΕΙΣ να ξανανεβεις σε ροδες...τοτε θα ελεγα οτι...ΕΔΩ ΕΙΣΑΙ.. :afro: και η μαγεία της μοτο(για την πρεζα σου...) και η σιγουρια του 4τροχου...(ασε που θα με πηξεις στα χωματα με δαυτο...ασε δε που θα σκασει και ο μοτοσυμπεθερος..) :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σωστός ο Μαθουσαλίξ.Ένα τέτοιο τέρας ίσως θα είναι η καλυτερη επιλογή.Μοτοό και τετράτροχο μαζί.Συνδυάζει βουνό και θάλασσα,γη και ουρανό. σταματάω τις μαλακίες.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σαββα μην κολονεις πουθενα!Ασε το ποδι σου κανα 2χρονια να γινει τελειος καλα και μεχρι τοτε μην ξανα καβαλισεις μηχανακι ουτε για μεχρι το περιπτερο.Αφου διορθονεται το θεμα ,μην το ρισκαρεις γιατι μετα......Παρε ενα σμαρτακι που ειναι και αυτοματο να νιωθεις σκουτερας!Περαστηκα και μην απογοητευτεις λιγος καιρος ειναι θα περασει!ελπιζω μονο να μην παιξει θεμα με την δουλεια σου και γινουν χειροτερα τα πραγματα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ έχω να πω μπράβο για το θάρρος και την απόφαση που πήρες γιατί εγώ στη θέση σου δεν πιστεύω ότι θα είχα τέτοια δύναμη. Έχοντας ζήσει παρόμοιο περιστατικό με άτσαλα σπασμένη κλίδα που ήμουν 50-50 να χάσω το χέρι, δεν άκουσα γιατρούς και συνέχιζα να καβαλάω.

Ο χρόνος είναι γιατρός των πάντων, οπότε υπομονή λίγο καιρό και μετά θα είσαι και πάλι πάνω στους 2 τροχούς

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καταρχας περαστικα και παλι και μπορω να πω οτι σε καταλαβαινω σε καποιο βαθμο γιατι κι εγω τον τελευταιο μηνα τον εχω φαει σπιτι απο μια μαλακια, κι οσο να πεις μου περασαν και μενα καποιες σκεψεις να το παρατησω οσο ειναι νωρις. Εσυ δοξα τον Θεο θεωρω οτι εισαι χορτασμενος κι απο βολτες κι απο χιλιομετρα και γενικα απο εμπειριες με μηχανες, οποτε μην στεναχωριεσαι αν πρεπει να αφησεις την αγαπη σου λιγο πιο νωρις απ οτι υπολογιζες. Πρωτα απο ολα να ειμαστε ορθιοι να στεκομαστε στα ποδια μας και μετα ολα τα αλλα. Και στο κατω κατω αν ξαναποφασησεις να καβαλησεις, υπαρχει παντα και το piaggio mp3, σκουτερακι ειναι, ποδι δεν θα χρειαζεται να πατας κατω, σιγουρα ειναι πιο ασφαλες απο οποιαδηποτε αλλο σκουτερ, εχει και το γκαζακι του μια χαρα θα σε βολεψει!! Καλη δυναμη απο δω και περα κι εμεις εδω θα μαστε να τα λεμε!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σαββα ειλικρινα σου λεω δεν μπορω να πιστεψω οτι το βαρος του σκουτερ θα εκανε τετοια ζημια.Εδω υπαρχουν τραυματιες απο αυτοκινητα με διαλυμενα ποδια οι οποιοι καταφερνουν κ αναρρωνουν πληρως γυρνοντας στις καθημερινες τους ασχολιες/χομπυ. Φυσικα αυτο οφειλεται οτι εχει προχωρησει πολυ η ορθοπεδικη χειρουργικη.

Συμφωνω απολυτα με τον kodres να μεινεις 2χρονια εκτος ωστε να δεσουν γερα τα κοκκαλα σου(πιθανον με ειδικη διατροφη) και απο κει περα νομιζω οτι μπορεις να απολαμβανεις τις εκδρομες με οποιδηποτε καλο σκουτερ παντα με ΣΩΣΤΗ! οδηγηση. Δεν εχεις να αποδειξεις τιποτε σε κανεναν το να πηγαινεις κομματια.

Τωρα για μεσα στην αθηνα οπως σου ειπαν κινδυνευεις και παιρνεις μεγαλο ρισκο.Η λυση smart προσωρινα με βρισκει συμφωνο.

Υπομονη και θα δεις οτι σιγα σιγα θα ξαναγυρισεις σε αυτο που αγαπας.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα