comeback 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2013 παιδια καλησπερα.επεσε το ματι μου καταλαθος σε αυτο το εργαλειο.ερωτας με την πρωτη ματια.τι εχετε να πειτε για αυτο το μιχανακι?απο θεμα αξιοπιστιας σε σχεση με την τιμη του 11590 ευρο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2013 Υπαρχει και με 8500...κουτα αλλα χωρις abs Ωραιο μηχανημα....... Διαφορετικος σχεδιασμος,κινητηρας της BMW αλλα βελτιωμενος στα 900 cc,θεματα αξιοπιστιας δεν εχουν ακουστει........ Αλητικο εργαλειο ........ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
comeback 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2013 ναι και το απλο ειναι υπεροχο.αλλα αν εχεις φραγκα περνεις το καλυτερο.δεν περιμενα να δω κατι τετοιο απο την husqvarna πραγματικα εντυπωσιαστηκα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2013 ναι και το απλο ειναι υπεροχο.αλλα αν εχεις φραγκα περνεις το καλυτερο.δεν περιμενα να δω κατι τετοιο απο την husqvarna πραγματικα εντυπωσιαστηκα.... Για το R σου μιλαω κι εγω........ Δεν ξερω που το βρηκες 11590 που λες..... http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/3871767/ 9480 2013 μοντελο και με abs.... Aυτο που σου ειπα εγω ειναι 2012 χωρις abs.... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
meccanica 223 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2013 το χουν ενας γνωστος και ενας φιλος και ειναι και οι 2 πολυ ευχαριστημενοι και επισης και οι 2 ειναι εμπειροι μοτοσυκλετιστες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Thunderstickss 337 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2013 Το είχα δοκιμάσει back to back με το KTM SMR πέρυσι..Το ΚΤΜ ήταν ανώτερο σε ΌΛΑ(ακόμα και σε εμφάνιση κατα την γνώμη μου, αν και είμαι λίγο biased) Αν ήταν να διαλέξω κάτι απο τα 2, αυτην την στιγμή θα έπαιρνα το Nuda R, μιας και παίζει σε καλή τιμή, και απο του χρόνου δεν θα βγαίνει σε παραγωγή(Δεν είμαι 100% σίγουρος) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
meccanica 223 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2013 να προσθεσω οτι και οι 2 το R εχουν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2013 ωραιο εργαλειο αν εισαι ετοιμος να κανεις τους συμβιβασμους που χρειαζονται τι χρηση θες να του κανεις?τι εμπειρια εχεις? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mi_ka 2.388 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2013 Μετά την μεταβίβαση της Χάσκυ στην ΚαΤεΜε το μονδέλο εδολοφονήθει. Καθώς βασίζεται σε ΜπεΜπε 800 πολλά πράγματα θα κουμπώνουν από εκεί αλλά αν φτου κακά χρειαστεί στο απώτερο μέλλον κάτι που δεν κουμπώνει πχ μυστήριος στρόφαλος/κεφαλή ανταλλακτικά πιθανόν να μην υπάρχουν τουλαχιστον σε τιμές βατές. Για 3-4 χρόνια μια χαρά το βλέπω πάντως, έχει μαμώ τους ήχους. Οι Χάσκηδες φαίνεται δώσανε ψυχή στον εντελώς ηλεκτρικό κινητήρα της Μπέμπας με τα πειράγματα που του κάνανε αλλά που να καταλάβουν οι ξενέρωτοι Γερμανοί από τέτοια πράματα... 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2013 ειναι πιστολι πανω απο 100 αλογα, σε τιμη που θεριζει.. και με περιφεριακα ακρως ευρωπαικα. value for money αγορα. και οτι θες απο ανταλλακτικα συνεχιζουν να καλυπτουν και η μπεμπε και η κατε εμ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2013 Δες και εδώ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.986 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2013 Απο ηχο παντως "τα σπαει" αν και δεν ειναι του στυλ μου αυτες οι μηχανες μια Nuda θα την ηθελα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2013 Υποψιν οτι ο τυπος που κανει τα βιντεο την εχει με acrapovic δεν κανει ετσι απ' τη μανα της :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2013 Ακομα και με την εργοστασιακη εξατμιση ο ηχος του δεν παιζεται....... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
comeback 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2013 ωραιο εργαλειο αν εισαι ετοιμος να κανεις τους συμβιβασμους που χρειαζονται τι χρηση θες να του κανεις?τι εμπειρια εχεις? εμπιρια μην φανταστεις τρελα.αυτην την στιγμη καβαλαω husaberg 600 αλλα επιδει ηθελα να παρω του χρονου ενα κτμ 640 του 2000 λεω να κρατησω τα λεφτα να μασω και να παρω αυτο Για το R σου μιλαω κι εγω........ Δεν ξερω που το βρηκες 11590 που λες..... http://www.car.gr/cl...s/view/3871767/ 9480 2013 μοντελο και με abs.... Aυτο που σου ειπα εγω ειναι 2012 χωρις abs.... στο μοτοτριτη το ειδα και μετα ειδα στο car.gr. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2013 640=καμια σχεση με το nuda. Γιατι δεν κοιτας καποιο 690-r? Τι χρηση θες να κανεις? Εαν θες κατι σε motard το nuda δε θα σε καλυψει καθως ειναι προς τη naked μερια. Εαν θες μηχανη-μηχαναρα απ' την αλλη ειναι αυτο που ψαχνεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gollas 85 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2013 Dreambike!! Μου αρέσει η μοναδικότητα της και φυσικά ο ήχος που βγάζει, ειδικά μέσα από τα βίντεο του Royal Jordanian πραγματικά απολαμβάνεις τις αντιδράσεις του κόσμου, φοβερό μηχάνημα. Η αλήθεια πάντως είναι πως θα πρέπει να κάνεις αρκετούς συμβιβασμούς, δεν ξέρω αν μπορείς κάνεις ταξίδι με αυτήν και πόσο μάλλον δικάβαλος. Αλλά ακόμα και να μην σε τραβάνε τέτοιου είδους μηχανές, την Nuda την ερωτεύεσαι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2013 Πολυ καλη μηχανη κορυφαια περιφερειακα και ωραιο μοτερακι στην τιμη που ειναι θα το παιρνα ααανετα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
estebahn 7.692 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2014 (τροποποιήθηκε) Προβληματίστηκα αρκετά πριν γράψω τα παρακάτω κυρίως για το αν έπρεπε να συνεχίσω στο παρόν θέμα ή να ανοίξω ένα νέο σχετικά με design και και. Εξηγούμαι: Αγαπώ τις μοτοσυκλέτες. Και την μηχανολογία, την οποία σπούδασα. Το βιομηχανικό design, ακόμη περισσότερο ο σχεδιασμός μοτοσυκλετών, με τραβάνε ιδιαίτερα. Την αρχιτεκτονική σαν επιστήμη την σέβομαι, την πλειονότητα των αρχιτεκτόνων όμως όχι. Περί marketing και λοιπών σχετικών "εμπορικών" επιστημών δηλώνω πλήρη άγνοια. Δεν μπορούσα όμως να μην νευριάσω (το λιγότερο) διαβάζοντας αυτές τις "μαντείες", δημοσιευμένες σε καλοκαιρινό τεύχος του περιοδικού ΜΟΤΟ. Πρόκειται για την κριτική αρχιτέκτονα σχετικά με το Nuda. Έχουμε και λέμε λοιπόν: [...] " Ο υποψήφιος ιδιοκτητης του Nuda είναι είτε κάποιος στην ηλικία των 30 που ζει με την κοπέλα του, είτε κάποιος μεγαλύτερος κατά μια δεκαετία που έχει το δικό του σπίτι. Αποκλείεται να είναι μεγαλύτερος ή μικρότερος από αυτές τις δύο ηλικίες, δεν νομίζω ότι το σχέδιο αυτό απευθύνεται σε όλους. Μου δίνει την αίσθηση ότι απευθύνεται σε εξεζητημένο target group, σε ανθρώπους που βρίσκονται στη μέγιστη ρώμη τους. Οπότε βλέποντας το από την δική μου ματιά, θα τοποθετήσω τον κύριο του πρώτου παραδείγματος σε ένα διαμέρισμα στο κέντρο της αθήνας, παλίο αλλά φωτεινό και δροσερό, περίπου 70 τετραγωνικά. Παλιά κουζίνα, λιτή διακόσμηση όπως τραπέζι σε τρίποδα, μεταλλική βιβλιοθήκη, τηλεόραση 36 ιντσών, απλός καναπές και πάτωμα από μωσαϊκό που όμως ως σύνολο είναι περιποιημένο και ευχάριστο. Αντίστοιχα ο κύριος του δεύτερου παραδείγματος, έχει αποκτήσει το Nuda για να τονώσει τον εγωισμό του, έχει δικό του υπόγειο γκαράζ και σπίτι με ξύλινα πατώματα και προσεγμένες λεπτομέρειες σε ιταλικό design. Είναι παντρεμένος με παιδιά, αλλά το nuda είναι το δικό του παιχνίδι." Έφριξα. ΕΤΣΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΤΟ MARKETING???? Αυτοί, οι εμφανώς ανίδεοι από μοτοσυκλέτα αποφασίζουν τι μας αρέσει; Ακόμη και αν όχι, κάποιοι τους πληρώνουν αδρότατα για να σχεδιάσουν / διακοσμήσουν το σπίτι τους (ή κατοικία, όπως αρέσκονται να τα αποκαλούν); Εν ολίγοις από το παραπάνω κείμενο διαπιστώνουμε ότι αν είσαι .. μπακούρι ή έχεις... πλακάκια στο σπίτι σου δεν εμπίπτεις στο πολύ συγκεκριμένο target group. Μάλιστα ο άνωθεν κύριος ξέρει πόση την έχεις, με ακρίβεια ίντσας. Δεν πιάνω ένα - ένα τα στοιχεία που έδωσε γιατί θα νευριάσω περισσότερο. Κατανοώ οτι έχουν παρέλθει οι mucho εποχές της μοτοσυκλέτας, οι πιο αγνές επίσης, αλλά τι στο καλό; Η φιλοσοφία πίσω από την μοτοσυκλέτα και το κοινό της τέτοια είναι; Απαράδεκτη τοποθέτηση και απορώ πώς δημοσιεύτηκε. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 10 , 2014 από τον estebahn 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.986 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2014 Εγω ειμαι 30, παντρεμενος και νοικιαζω σπιτι 85 τμ με πλακακια, η τηλεοραση μου ειναι 40αρα, τι μηχανακι να παρω? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Εddie 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2014 Δε μπα να λεει κ ο Χορταρεας τι μηχανακι να παρεις αμα εισαι τοξοτης, μπομπολια μας γινανε με τα περιοδικα κ τις θεωριες του καθε καβαλημενου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
psychoboy 125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2014 22 ρεμάλι της κοινωνίας (φοιτητής ) δεν έχω γκόμενα δεν έχω λεφτά και μένω σε τρύπα αλλά ένα nuda το έπαιρνα ! 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2014 Κουκλάρα η μηχανή μεγάλος έρωτας! Να την πάρεις να την χαζεύουμε. Εγώ που έκανα τη μαλακία και πήρα 40" τιβί τι κάνω, έχει κάποιος τον τύπο για μετατροπή από ίντσες τηλεόρασης σε κυβικά? 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vasilis_20 81 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2014 Εγω ειμαι 30, παντρεμενος και νοικιαζω σπιτι 85 τμ με πλακακια, η τηλεοραση μου ειναι 40αρα, τι μηχανακι να παρω? 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.986 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2014 Χαχαχαχαχα... πολυ δυνατο!!! ελιωσα μιλαμε!!! Με κατακρεουργησες, οχι και το μακρυ ρε φιλε!!!! Ειλικρινα ομως, κατι τετοια αυτοκινητα προτεινει και ο κουμπαρος μου οταν μιλαμε για κουτια.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες