Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2013 Μιχ....εεεε.....Οδυσσέα (), μη κάνεις μ@λ@κίες. Θα πας κανονικά για την ανάκληση. Το ότι η τρόμπα στο μηχανάκι σου δουλεύει σωστά, δε σημαίνει πως κάποια στιγμή δε θα σε προδώσει, ξαφνικά, μια κι έξω! Και αυτό είναι το θέμα. Μια ελαττωματική τρόμπα μπορεί να σου δουλέψει 3458 φορές σωστά, να είναι άψογη, και στην 3459 να στείλει τη μανέτα στο γκριπ. Και άντε στην έκανε στο γκαράζ και έσπασες έναν καθρέπτη, ένα φτερό. Αν στην κάνει στο τέλος της ευθείας που θες να στείλεις το κοντέρ από τα 240+ στα 160, τι κάνεις? Η νέα τρόμπα θα είναι βελτιωμένη ως ανταλλακτικό. Προχώρα και μη μιλάς. Δε δέχομαι καμία άλλη απάντησή σου πέρα από την προφανή: «πήγα και μου άλλαξαν τρόμπα» Αααα......Και κοίτα μη σου πουν καμιά χαζομάρα να πληρώσεις υγρά φρένων ή εργασία κοκ....... Καλά εννοείται ότι θα πάω για άλλαγμα. Ότι και να 'ναι μία καινούργια τρόμπα, που δεν θα παρουσιάζει τη σπογγώδη υφή μετά από μερικούς γύρους στην πίστα, δεν με χαλάει. Σίγουρα θα πάω. Όταν με το καλό έρθει η ανάκληση και στην Ελλάδα. Το θέμα είναι ότι δεν είναι αυτό το θέμα που παρουσιάζει η τρόμπα. Μέσα στην τρόμπα αναπτύσσεται αέριο που την κάνει σπογγώδη και θέλει εξαέρωση και αν το ζορίζεις σε πίστα θέλει συχνά. Το να παραδώσει ξαφνικά πνεύμα χωρίς να σε προειδοποιήσει το βρίσκω χλωμό και η περίπτωση αυτή βρίσκεται στις πιθανότητες να το κάνει οποιαδήποτε τρόμπα. Την έζησα τη φάση και μάλιστα έχω και το 4αρι μοντέλο. Ασφαλώς και θα πάμε να αλλάξουμε τρόμπα. Εκτός φυσικά απ αυτούς που έχουν αλλάξει σε aftermarket. Ακριβώς. Αφού ρε ψεύτη για σουβλάκια ήθελες να πάμε στο Αιγίνιο Και για αυτό... Αλλά πιο πολύ ήθελα να πάω να δω πως είναι η πίστα. Κατάσταση οδοστρώματως, γραμμές, να μπω πίσω από το Agusta του Τουμπίδη και να δω κάτι φιλαράκια που θα ήταν εκεί. Αλλά νταξ... με το ζόρι δεν σας τραβάω. Έχε χάρη που βρήκα παρέα για βόλτα, αλλιώς θα πήγαινα μόνος μου. Έχουμε φάει στην μάπα Ρύσιο με τα μπούνια... δεν θέλεις να δεις και καμιά άλλη πίστα δηλαδή; Απόντως Σερρών, θα γούσταρα να δω το Αιγίνιο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ιπταμενη Σαρδελα 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2013 Και το δικο μου, Κ6 1000, εχει προβλημα με το μπροστινο. Τωρα τι μπορω να κανω; Παω σε αντιπροσωπια και τους λεω ηρθα για το ταδε θεμα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2013 Όχι ακόμα... Κατά το 2014 το κόβω να δημοσιοποιείται και να αρχίζει η ανάκληση στην Ελλάδα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ger_zoym 372 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2013 παιδια πειτε μου λιγο,ισχυει τελικα?Αν ναι να το ανακοινωσουμε και στο facebook οπως και τη πρεπει να κανουν οι κατοχοι τους?Θ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Semiaz 485 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2013 Ε ανακοίνωσε το και στο FB. Σάμπως λίγες μαλακίες σπαμμάρουν εκεί μέσα; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2013 παιδια πειτε μου λιγο,ισχυει τελικα?Αν ναι να το ανακοινωσουμε και στο facebook οπως και τη πρεπει να κανουν οι κατοχοι τους?Θ Είπαμε όχι ακόμα... Δεν διαβάζεις τα παραπάνω πόστ από το δικό σου; Άιντε βλέπεις μια επικεφαλίδα και αυτό; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ger_zoym 372 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2013 Είπαμε όχι ακόμα... Δεν διαβάζεις τα παραπάνω πόστ από το δικό σου; Άιντε βλέπεις μια επικεφαλίδα και αυτό; Αφου δεν βγηκε επισημη ανακοινωση γιατι το βαλατε ως θεμα?Το διασταυρωσατε οτι δεν ειναι trollia? Kαι την επομενη φορα απαντα ποιο ομορφα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Messer 3.982 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2013 Nαι φίλε μου, το διασταυρώσαμε. Διεθνή φόρουμ, μπλογκ αλλά κυριότερα περιοδικά το έχουν ανακοινώσει Τώρα ένα θέμα που αφορά κάποιους όπως εμένα που το μηχανάκι τους είναι παραεισαγωγή (πχ Γερμανία). Οι πρώτες πληροφορίες και ανεπίσημες φυσικά που αφορούν στην Αγγλία ανέφεραν ότι για να γίνει η αντικατάσταση στη χώρα κυκλοφορίας, θα πρέπει να έχει γίνει ανάκληση στη χώρα προέλευσης. Αυτό πάλι ανεπίσημα διαψεύστηκε και είπαν ότι πάει με την άδεια κυκλοφορίας καί όχι με τη χώρα προέλευσης. Ίδωμεν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ger_zoym 372 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2013 (τροποποιήθηκε) ωραια Nαι φίλε μου, το διασταυρώσαμε. Διεθνή φόρουμ, μπλογκ αλλά κυριότερα περιοδικά το έχουν ανακοινώσει Τώρα ένα θέμα που αφορά κάποιους όπως εμένα που το μηχανάκι τους είναι παραεισαγωγή (πχ Γερμανία). Οι πρώτες πληροφορίες και ανεπίσημες φυσικά που αφορούν στην Αγγλία ανέφεραν ότι για να γίνει η αντικατάσταση στη χώρα κυκλοφορίας, θα πρέπει να έχει γίνει ανάκληση στη χώρα προέλευσης. Αυτό πάλι ανεπίσημα διαψεύστηκε και είπαν ότι πάει με την άδεια κυκλοφορίας καί όχι με τη χώρα προέλευσης. Ίδωμεν η απαντηση σου με καλυψε.Το αλλο το παλικαρι να μαθει να απανταει ανθρωπινα και αν εχει καποιο προβλημα ας με τα πει σε μνμ η στο fb. ευχαριστω Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 22 , 2013 από τον ger_zoym Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2013 Το άλλο το παιδί έχει πρόβλημα στο ότι μπαίνεις σε ένα θέμα βλέποντας μόνο την επικεφαλίδα, γράφεις ότι γράφεις χωρίς καν να δεις τα σχόλια των άλλων που έχουν κάνει πριν από σένα... Ή και να τα είδες, δεν έδωσες βάση... Κάνε πρώτα τα παραπάνω σωστά και μετά έλα πες μου για το ποιος απαντάει ανθρώπινα και ποιος όχι... Αν δεν σου αρέσει η απάντησή μου, τα κουβαδάκια σου και σ'άλλη παραλία. γκε-γκε; Αυτή λοιπόν ήταν μία απάντηση που θα πρέπει να σε θίξει. Η πρώτη είναι για να θίγονται τα παιδάκια. Κι αν δεν έχει γίνει επίσημη ανακοίνωση από την Ελληνική αντιπροσωπεία, τι; Θα σε ρωτήσω κιόλας για να ανοίξω ένα οποιοδήποτε θέμα; Έλεος με τους "θίγομαι με το παραμικρό και κλαίω κατευθείαν"... Σε ρώτησα αν διάβασες τα παραπάνω πόστ. Αυτό δηλαδή σε έθιξε; Τι να μιλάω καλύτερα και τι πρόβλημα να έχω...; Αν είναι δυνατόν... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ger_zoym 372 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2013 (τροποποιήθηκε) Είπαμε όχι ακόμα... Δεν διαβάζεις τα παραπάνω πόστ από το δικό σου; Άιντε βλέπεις μια επικεφαλίδα και αυτό; Σε παγκόσμια ανάκληση για τεχνικό έλεγχο και αντικατάσταση προχωρά η ιαπωνική εταιρία για όλα τα μοντέλα της σειράς GSX-R παραγωγής από το 2004 έως το 2013 στους κυβισμούς 600, 750 και 1000. Ειδικότερα και όπως αναφέρεται από πολλές αντιπροσωπείες της Suzuki ανά τον κόσμο (Η.Π.Α, Αυστραλία, Ηνωμένο Βασίλειο) η ανάκληση πραγματοποιείται για την τρόμπα του εμπρός φρένου, το πιστόνι της οποίας ενδέχεται να έχει παρουσιάσει διάβρωση, με αποτέλεσμα τη μειωμένη πίεση στο κύκλωμα και κατά συνέπεια τη μείωση της απόδοσης των εμπρός φρένων. Μόνο στις Η.Π.Α. η ανάκληση αφορά 210.228, ένα νούμερο που δείχνει και το πόσο δημοφιλής είναι η σειρά της Suzuki. Οι μοτοσικλέτες στις οποίες θα πραγματοποιηθεί ο έλεγχος και εφόσον χρειαστεί η αντικατάσταση της τρόμπας του εμπρός φρένου είναι οι εξής: GSX-R600: K4, K5, K6, K7, K8, K9, L0, L1, L2 και L3 GSX-R750: K4, K5, K6, K7, K8, K9, L0, L1, L2, και L3 GSX-R1000: K5, K6, K7, K8, K9, L0, L1, L2 και L3 Όπως ενημερωθήκαμε από την ελληνική αντιπροσωπεία, σύντομα θα υπάρξει και επίσημη ανακοίνωση για τα μοντέλα που έχουν διατεθεί στη χώρα μας. http://www.mototriti...-2013_98522.asp -----εσυ κρατα το μυστικο μεσα σου----------- Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 24 , 2013 από τον ger_zoym Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2013 Ρε δεν πάει καλά ο κόσμος ειλικρινά... Τόσα γίνονται με τα ΙΚΑ και τους ΕΟΠΠΥ και γω δεν ξέρω τι, κάθε μέρα κι αυτοί οι Ελληνάρες εκεί... Να μην παίρνουν τα χάπια τους με τίποτα... :wallbash: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ger_zoym 372 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2013 Είπαμε όχι ακόμα... Δεν διαβάζεις τα παραπάνω πόστ από το δικό σου; Άιντε βλέπεις μια επικεφαλίδα και αυτό; Θυμασε τι εγραψες?...ΟΧΙ ΜΗΝ ΤΟ ΒΓΑΖΕΤΕ.Αμα εσυ εχεις προβλημα επικοινωνιας εμεις δεν σε φταιμε σε τιποτα.Δλδ με ποια λογικη εγραψες ΟΧΙ μην το ανακοινωνετε οταν ολα τα site το εχουν κανει ηδη?Ουτε στην suzuki να δουλευες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2013 Έλα είπαμε τα χαπάκια... Ποιος σου είπε να μην ανακοινώσεις κάτι ρε φίλε; Σου είπα εγώ να μην ανακοινώσεις κάτι;;; ΠΟΥ ΣΚΑΤΑ ΤΟ ΕΙΔΕΣ ΑΥΤΟ; Βγες και ανακοίνωσε ότι θες... Δηλαδή αν εννοούσα με το "είπαμε όχι ακόμα" να μην το δημοσιεύσεις εσύ δεν θα πήγαινες να το κάνεις; Και ποιος είμαι εγώ να σε πω τι θα κάνεις; Λοιπόν για να δεις ποιος έχει το πρόβλημα... Η πρώτη σου ερώτηση ήταν αν ισχύει (η ανάκληση εννοείται), τελικά. Και σου απάντησα ΟΧΙ ΑΚΟΜΑ (δεν ισχύει εννοείται). Και μετά σου γράφω αν διάβασες τα παραπάνω ποστ, που ξαναγράφω ότι η ανάκληση δεν ισχύει ακόμα στην Ελλάδα... Αφού δεν ισχύει ακόμα, ΤΙ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΓΡΑΨΩ;;; Λοιπόν τα ψυχολογικά σου αλλού, μάθε να διαβάζεις και να καταλαβαίνεις τα λεγόμενα των συμφορουμιτών σου και, το κυριότερο, ΠΑΙΡΝΕ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΣΟΥ!!! Πήγες και μου τσατίστηκες χωρίς κανένα απολύτως λόγο γιατί σε ρώτησα αν διάβασες τα παραπάνω ποστ... Λες και σε έβρισα το σόι... Εδώ μέσα έρχεστε να βγάλετε τα νεύρα σας;;; Ηλίου φαεινότερον λοιπόν... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Oikopedofagos 73 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2013 Γύρω στο 2017 θα βγάλει και ανάκληση για τις δαγκάνες και θα λυθεί πλήρως το πρόβλημα :_w00t: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2013 Ορίστε και η ανακοίνωση της Ελληνικής αντιπροσωπείας, λίγες βδομάδες μετά από αυτής της Αμερικής. Πρόγραμμα ανάκλησης μοτοσικλετών SUZUKI μοντέλα GSXR600, 750 και 1000 εκτελεί η Σφακιανάκης ΑΕΒΕ. Η ανάκληση αφορά 2020 μοτοσικλέτες, που κατασκευάστηκαν από 03/12/2003 έως 20/6/2013, στις οποίες χρειάζεται να αντικατασταθεί η αντλία φρένων. Λόγω της ανεπαρκούς κατεργασίας του εμβόλου της αντλίας είναι πιθανό να δημιουργηθεί διάβρωση στο σημείο μεταξύ του εμβόλου και του ελατηρίου επαναφοράς της αντλίας. Σε εξαιρετικά ακραίες περιπτώσεις και κατόπιν μακροχρόνιας χρήσης, ο αναβάτης μπορεί να νιώσει μια «σπογγώδη» αίσθηση στη μανέτα του φρένου και να επηρεαστεί η δύναμη πέδησης. Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος. Οι ιδιοκτήτες των μοτοσικλετών, θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω συστημένης επιστολής, ώστε να προσέλθουν στο δίκτυο εξουσιοδοτημένων επισκευαστών μοτοσικλετών SUZUKI σε όλη την Ελλάδα, για να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες στο όχημά τους, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kilt_rider 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2013 Ορίστε και η ανακοίνωση της Ελληνικής αντιπροσωπείας, λίγες βδομάδες μετά από αυτής της Αμερικής. Πρόγραμμα ανάκλησης μοτοσικλετών SUZUKI μοντέλα GSXR600, 750 και 1000 εκτελεί η Σφακιανάκης ΑΕΒΕ. Η ανάκληση αφορά 2020 μοτοσικλέτες, που κατασκευάστηκαν από 03/12/2003 έως 20/6/2013, στις οποίες χρειάζεται να αντικατασταθεί η αντλία φρένων. Λόγω της ανεπαρκούς κατεργασίας του εμβόλου της αντλίας είναι πιθανό να δημιουργηθεί διάβρωση στο σημείο μεταξύ του εμβόλου και του ελατηρίου επαναφοράς της αντλίας. Σε εξαιρετικά ακραίες περιπτώσεις και κατόπιν μακροχρόνιας χρήσης, ο αναβάτης μπορεί να νιώσει μια «σπογγώδη» αίσθηση στη μανέτα του φρένου και να επηρεαστεί η δύναμη πέδησης. Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος. Οι ιδιοκτήτες των μοτοσικλετών, θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω συστημένης επιστολής, ώστε να προσέλθουν στο δίκτυο εξουσιοδοτημένων επισκευαστών μοτοσικλετών SUZUKI σε όλη την Ελλάδα, για να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες στο όχημά τους, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση. Αυτή την ανακοίνωση που ακριβώς την τσίμπησες? Ψάχνω και δε την βρίσκω πουθενά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2013 Ανακοίνωση από το υπουργείο είναι. http://www.efpolis.gr/filesbase/1681_sitefile-10837.pdf Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2013 Ορίστε και η ανακοίνωση της Ελληνικής αντιπροσωπείας, λίγες βδομάδες μετά από αυτής της Αμερικής. Πρόγραμμα ανάκλησης μοτοσικλετών SUZUKI μοντέλα GSXR600, 750 και 1000 εκτελεί η Σφακιανάκης ΑΕΒΕ. Η ανάκληση αφορά 2020 μοτοσικλέτες, που κατασκευάστηκαν από 03/12/2003 έως 20/6/2013, στις οποίες χρειάζεται να αντικατασταθεί η αντλία φρένων. Λόγω της ανεπαρκούς κατεργασίας του εμβόλου της αντλίας είναι πιθανό να δημιουργηθεί διάβρωση στο σημείο μεταξύ του εμβόλου και του ελατηρίου επαναφοράς της αντλίας. Σε εξαιρετικά ακραίες περιπτώσεις και κατόπιν μακροχρόνιας χρήσης, ο αναβάτης μπορεί να νιώσει μια «σπογγώδη» αίσθηση στη μανέτα του φρένου και να επηρεαστεί η δύναμη πέδησης. Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος. Οι ιδιοκτήτες των μοτοσικλετών, θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω συστημένης επιστολής, ώστε να προσέλθουν στο δίκτυο εξουσιοδοτημένων επισκευαστών μοτοσικλετών SUZUKI σε όλη την Ελλάδα, για να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες στο όχημά τους, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση. ............... Γελάει ο κόσμος... Όντως. Εδώ πάει καλύτερα, όχι εκεί που το έβαλες........ :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2013 (τροποποιήθηκε) Αυτή τουλάχιστον κάνει και καμιά ανάκληση... Λίγες γιατί έτσι κι αλλιώς δεν χαλάνε τα μηχανάκια της Σουζούκι, αλλά κάνει και εξυπηρετεί... Ούτε το ύφος της Χόντα έχει σε κάθε επίσημο, ούτε αφήνει τα μηχανάκια στο έλεος του κοσμάκη... Πχ με ρεύματα, μπιέλες, ανορθωτές, φλάντζες κλπ κλπ. Ξέρω εγώ που το έβαλα. Γελάει ο κόσμος και με την Χόντα και με εσάς του Χονταίους απανταχού της υφηλίου! :P Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 7 , 2013 από τον Schumi Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2013 Άντε πάλι με την Χόντα. Τόσο πολύ τσούζει ρε παιδιά; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2013 Πάντως ρε παιδιά, είναι απίστευτο. Θέμα για τα νέα μοντέλα της Χόντα, βρίζουμε την Χόντα, έχει κάποια λογική (λέμε τώρα). Σε θέμα ανάκλησης της Σουζούκι να βρίζουμε την Χόντα, χρήζει ψυχιατρικής εξέτασης......... Μου θυμίζεις αγώνες ΠΑΟΚ - ΑΡΗ που οι κάφροι της εξέδρας τραγουδούσαν εν χορώ: "Γαμ...ται ο Θρύλος και ο Κοσκωτάς" Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2013 Φίλε, κάνω αυτό που κάνεις, αν βλέπεις... Εννοείται ότι κάτω από άλλες συνθήκες ή θέμα δεν θα το έκανα. Δεν είμαι κάνας ηλίθιος. Με έχεις γνωρίσει και σε έχω γνωρίσει και έχουμε μιλήσει... Κάτω από άσχετο θέμα κι εσύ μου γράφεις για τα Σουζούκι... Λες και επειδή έχω Σουζούκι είμαι κάνας υπέρμαχός της. Λοιπόν, για να ξεκαθαρίζουμε τα πράγματα... Εγώ θα λέω για τους Χονταίους όποτε το κρίνω και βλέπω ότι τα τσουβαλιάζεται όλα και λέτε για ΑΘΡΑΥΣΤΗ και ΑΣΠΑΣΤΗ χόντα και καλύτερη εταιρία κλπ κλπ. Κι εσύ μπορείς να μπαίνεις να κράζεις τη Σουζούκι. Εν μι νοιάζει :P Έχεις γράψει και έχω διαβάσει τόσα θέματα για τα Χόντα σου και για άλλα Χόντα κλπ κλπ. Δεν έχω γράψει πουθενά κάτι για Σουζούκι, ΟΥΤΕ για τα αθραυστα χόντα κλπ αν και σε πολλές περιπτώσεις χρειάζεται κατά την άποψή μου... Αν το επιθυμείς θα πάω και σε ψυχίατρο. Πολλοί τις γράφουν αυτές τις μ....ς και νομίζουν ότι κάτι είπαν τώρα... Αποφασίστε πρώτα πότε θέλετε να μιλήσουμε σοβαρά, πότε με επιχειρήματα, πότε για την πλάκα, πότε θα κάνουμε καζούρα και πότε αυτό θα γυρνάει από το ένα στο άλλο και μετά έλα πες μου για ψυχιατρικής εξέτασης... Σύμφωνα με τα δικά σου λεγόμενα, ξέρεις πόσο χρήζει ψυχιατρικής εξέτασης το παρωπίδιασμα που έχετε ορισμένοι;;; Ουυυυ... 30 φορές παραπάνω από την δική μου περίπτωση. Α και είμαστε οφφ τόπικ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2013 Θα παίζουμε κρυφτούλι από θέμα σε θέμα? Ρε παιδιά, κόψτε το επιτέλους!! Δεν έχω τόσο χρόνο να παίζω από thread σε thread για το αν η Honda ή η Ducati ή η Suzuki κοκ είναι η καλύτερη ή η χειρότερη!!! ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΛΕΙΔΩΣΩ το παρόν γιατί τίθεται θέμα ασφαλείας και πρέπει να μείνει ανοιχτό. Ευχαριστώ προκαταβολικά για την κατανόηση! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2013 Σβήσε τα πόστ του Παναγιώτη και τα δικά μου κάτω από το πόστ #43 αν γίνεται. Τσάμπα πόστ και οφφ τόπικ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες