kostastsiou 416 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2013 (τροποποιήθηκε) Καλησπερα σε ολους, Γραφω και εγω για το νεο μου αποκτημα, ενα cbr 600 f4i sport μοντελο 2002 και μαλιστα σε rossi edition (καποτε δηλαδη ηταν). Αγοραστηκε τρακαρισμενο σε αυτη την ημιθανη κατασταση απο φιλο και μελος του φορουμ. Συνοπτικα και στα γρηγορα χρειαστηκε τα εξης: Μουτρο, φανοστατη (οργανοστατης και μουτροστατης για την ακριβεια), φτερο, φαναρι, λαδια-τσιμουχες στα μπροστινα (φοραει και wp ελατηρια), ζαντα μπροστα, μανετες, ζελατινα, επισκευη βαθουλωματος στο ντεποζιτο, συγκολληση στο υποπλαισιο στη βαση του σελακιου του συνεπιβατη, καπακι πηνιων-καρτερ, ουρα, βαψιμο ολο, αντιβαρα, φλας, καθρεπτες και αλλες λεπτομερειες-αναλωσιμα. Καποια αγοραστηκαν και απο μελη του φορουμ. Ακολουθουν φωτογραφιες απο το μονταρισμα: Και τελικα: :grin: Στο συντομο μελλον θα υπαρχει και η μαμα ουρα με δισελο καθως και θα γινουν καποια μικρομαζεματακια. Οι εντυπωσεις μου ειναι πολυ θετικες, το γκαζι του με δεδομενες τις μεχρι προτεινος εμπειριες μου ειναι υπεραρκετο αλλα βγαινει με ομορφο και βολικο τροπο. Εχει πολυ καλα φρενα και σε αισθηση και σε δυναμη, εμφανισιακα με φτιαχνει, οι αναρτησεις του ικανοποιουν πολυ και αρρυθμιστες που ειναι ακομα, γενικα ολα ωραια. Κοστισε συνολικα περι τα 1800 ευρω χωρις να βαζω καποια λαθη που εκανα σε καποιες επιλογες. Τωρα θελει λαστιχα και μαλλον τακακια, ιδιαιτερως πισω. Το μονο θεμα που εχω ειναι το κλασσικο τραγουδακι του τεντωτηρα καθως και μια δυσκολια σε καποιες εκκινησεις οταν ειναι ζεστο αν δε τσιμπησω λιγο γκαζι, για το οποιο εχω καποιες υποψιες. Να ειμαστε καλα, να χαιρομαστε τις μοτοσυκλετες μας!! Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 2 , 2013 από τον kostastsiou 32 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2013 αυτα θελουμε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2013 Κουκλα το εκανες...... Καλοταξιδο και παντα ορθιοι...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2013 Γ@μώ τις μηχανές, νέα ζωή πήρε. Να την χαίρεσαι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜπάμπηςXT660X 454 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2013 Ωραίος ρε φίλε!!! Αναστήθηκε το μηχανάκι!! Να το χαίρεσαι, καλοτάξιδο και πάντα όρθιοι!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peterpan 1.734 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2013 Να κανω μια παρατηρηση; Το βαψιμο μου θυμιζει ....................Thunderace Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostastsiou 416 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2013 Εεε ισως... αλλα εγω κατι αλλο προσπαθησα να αντιγραψω :grin: 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.368 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2013 Μια πράσινη και κίτρινη προσθήκη, και έγινε επετειακό Τα παραδοσιακά αγωνιστικά χρώματα της Honda και άλλα πιο σύχρονα Honda έχουν τα anniversary χρώματα Και έτσι όπως είναι, αντιγράφοντας το MV F4 είναι πολύ όμορφο, και το σχέδιο αυτό του πάει πολύ, στα είπα και πιο κατοιδίαν. Καλοτάξιδο! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Red1 3.279 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2013 Κλαίω με το "κακό" ύφος και την τσιγαριά, κλαίω λέμε... Για πιο badman look μπορούσατε να κρατήσετε και κανα' όπλο, το σκεφτήκατε ? :grin: Αυτός ο Ιάπωνας ρε πστ μου πάντως ακόμα και χρώματα κλέβει (πλην ολόκληρων μοντέλων)...Θάνατος στα ΧονΔα !1! Τζάστ κίντινγκ Tsiou, με γειές , με γειές 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostastsiou 416 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2013 Κλαίω με το "κακό" ύφος και την τσιγαριά, κλαίω λέμε... Για πιο badman look μπορούσατε να κρατήσετε και κανα' όπλο, το σκεφτήκατε ? :grin: Αυτός ο Ιάπωνας ρε πστ μου πάντως ακόμα και χρώματα κλέβει (πλην ολόκληρων μοντέλων)...Θάνατος στα ΧονΔα !1! Τζάστ κίντινγκ Tsiou, με γειές , με γειές ΜΟΝΟ ΧΟΝΤΑ φιλε ρεντενα ακομα και στις βλαβες τις τυπικες μου εχει βγαλει :P Mη νομιζεις αγκουστα ηθελα απλα κοιταξα στο λογαριασμο και επαιρνα-δεν επαιρνα μια πισω ζαντα :grin: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Victhor 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2013 Πολύ καλή δουλειά, μπράβο, να τη χαίρεσαι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2013 Ωραιος κ αποτελεσματικος....!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
basstard 170 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2013 Ωραιότατη! Καλά χιλιόμετρα!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2013 πραγματικα μια κουκλα! να τη χαιρεσαι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2013 Πολύ ωραίο, να το χαίρεσαι..! ένα τελικό όμως ζητάει απελπισμένα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorgeSlayer 849 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2013 Σβήσε το σήμα της Honda και θα είναι κούκλα. Καλοτάξιδη! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bull tdm 148 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2013 Πολυ καλο το αποτελεσμα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2013 Μια μέρα θα στο φάω, αυτό είναι δέσμευση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
estebahn 7.692 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2013 Κωστα, να σε ρωτησω κατι που το εχω παντοτε απορια σε τετοια.. σουλουπωματα(;) να το πω. Ποσο χρονο χρειαστηκες για να το φερεις απο την αρχικη στην τελικη κατασταση; Ακομη και για το συγκεκριμενο μοντελο που ειχε πουλησει αρκετα φανταζομαι οτι ηταν χρονοβορο να βρεις ανταλλακτικα, που φανταζομαι μεταχειρισμενα ειναι τα περισσοτερα ετσι; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
preve! 458 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2013 Το μηχανακι το εκανες πενα φιλε χαρα στο κουραγιο και την ορεξη σου! να το χαιρεσαι, καλοριζικο και να μην ξανα πεσει ποτε! καλα χιλιομετρα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
parisstc 552 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2013 πολυ μου αρεσουν αυτα τα theads με το πριν και το μετα βγαλε το μπαζουκα επειγοντως Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostastsiou 416 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2013 (τροποποιήθηκε) Σας ευχαριστω ολους, πραγματι το τελικο ειναι ολιγον θερμοσιφωνας, αλλα η αληθεια ειναι οτι βγαζει πολυ καθαρο ηχο! Κωστα, να σε ρωτησω κατι που το εχω παντοτε απορια σε τετοια.. σουλουπωματα(;) να το πω. Ποσο χρονο χρειαστηκες για να το φερεις απο την αρχικη στην τελικη κατασταση; Ακομη και για το συγκεκριμενο μοντελο που ειχε πουλησει αρκετα φανταζομαι οτι ηταν χρονοβορο να βρεις ανταλλακτικα, που φανταζομαι μεταχειρισμενα ειναι τα περισσοτερα ετσι; Κοιτα να δεις το χρονοβορο ηταν να βρεις καποια πραγματα οπως για παραδειγμα ο αλουμινενιος φανοστατης δεν υπηρχε πουθενα ελλαδα(δεν απευθυνθηκα στον σαρακακη) γιατι απ´οτι καταλαβα ειναι απο τα πρωτα θυματα σε ενα τρακαρισμα.. Επειδη ηταν η πρωτη φορα που δοκιμασα να κανω κατι τετοιο μου πηρε συνολικα 2 μηνες, αλλα εκανα αρκετα οργανωτικα λαθη, δηλαδη καποιος που εχει εμπειρια με το θεμα και ξερει που να απευθυνθει ακριβως θα το καταφερνε σε πολυ λιγοτερo. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 3 , 2013 από τον kostastsiou Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lukhash 141 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2013 Αγαπάμε πόρθο και χέρομαι που στο έδωσα, και βοήθησα όσο μπορουσα έστω αυτα τα λίγα. Περιμένω το σάββατο να πάμε για μπαντες τίποτα άλλο! Ό πόρθος και οι κουκλούες του: 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bart Allen 264 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2013 Πολύ όμορφη και φαίνεται οτι το έκανες με μεράκι!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Red1 3.279 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2013 Κωστάτορα, τώρα που το ξαναβλέπω πρέπει να πω πως το βάψιμο βγήκε άψογο, respect στον βαφέα :) Aαα, και μπου 'εις, βγάλε το logo της XονΔα και κοτσάρισε αυτό :grin: : Αυτομάτως θα του δώσεις 2-3Κg ροπή και περίπου 20 αλόγατα... :grin: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες