Jump to content
kostastsiou

My New Love-CBR 600 FS

Recommended Posts

Ωραίος ρε φίλε!!! Αναστήθηκε το μηχανάκι!!

Να το χαίρεσαι, καλοτάξιδο και πάντα όρθιοι!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Μια πράσινη και κίτρινη προσθήκη, και έγινε επετειακό

Τα παραδοσιακά αγωνιστικά χρώματα της Honda

motoczysz-iom-ttzero-2012-win-59.jpg

1960-honda-rc161-wallpaper%201.jpg

και άλλα πιο σύχρονα Honda έχουν τα anniversary χρώματα

vfr800anniv.jpg

honda-electric-sportbike.jpg

Και έτσι όπως είναι, αντιγράφοντας το MV F4 είναι πολύ όμορφο, και το σχέδιο αυτό του πάει πολύ, στα είπα και πιο κατοιδίαν.

Καλοτάξιδο!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κλαίω με το "κακό" ύφος και την τσιγαριά, κλαίω λέμε... Για πιο badman look μπορούσατε να κρατήσετε και κανα' όπλο, το σκεφτήκατε ? :grin: :grin:

Αυτός ο Ιάπωνας ρε πστ μου πάντως ακόμα και χρώματα κλέβει (πλην ολόκληρων μοντέλων)...Θάνατος στα ΧονΔα !1!

Τζάστ κίντινγκ Tsiou, με γειές , με γειές :grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κλαίω με το "κακό" ύφος και την τσιγαριά, κλαίω λέμε... Για πιο badman look μπορούσατε να κρατήσετε και κανα' όπλο, το σκεφτήκατε ? :grin: :grin:

Αυτός ο Ιάπωνας ρε πστ μου πάντως ακόμα και χρώματα κλέβει (πλην ολόκληρων μοντέλων)...Θάνατος στα ΧονΔα !1!

Τζάστ κίντινγκ Tsiou, με γειές , με γειές :grin:

ΜΟΝΟ ΧΟΝΤΑ φιλε ρεντενα ακομα και στις βλαβες τις τυπικες μου εχει βγαλει :P Mη νομιζεις αγκουστα ηθελα απλα κοιταξα στο λογαριασμο και επαιρνα-δεν επαιρνα μια πισω ζαντα :grin: :grin: :grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πραγματικα μια κουκλα!

να τη χαιρεσαι!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κωστα, να σε ρωτησω κατι που το εχω παντοτε απορια σε τετοια.. σουλουπωματα(;) να το πω. Ποσο χρονο χρειαστηκες για να το φερεις απο την αρχικη στην τελικη κατασταση; Ακομη και για το συγκεκριμενο μοντελο που ειχε πουλησει αρκετα φανταζομαι οτι ηταν χρονοβορο να βρεις ανταλλακτικα, που φανταζομαι μεταχειρισμενα ειναι τα περισσοτερα ετσι;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το μηχανακι το εκανες πενα φιλε χαρα στο κουραγιο και την ορεξη σου! να το χαιρεσαι, καλοριζικο και να μην ξανα πεσει ποτε! καλα χιλιομετρα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σας ευχαριστω ολους, πραγματι το τελικο ειναι ολιγον θερμοσιφωνας, αλλα η αληθεια ειναι οτι βγαζει πολυ καθαρο ηχο!

Κωστα, να σε ρωτησω κατι που το εχω παντοτε απορια σε τετοια.. σουλουπωματα(;) να το πω. Ποσο χρονο χρειαστηκες για να το φερεις απο την αρχικη στην τελικη κατασταση; Ακομη και για το συγκεκριμενο μοντελο που ειχε πουλησει αρκετα φανταζομαι οτι ηταν χρονοβορο να βρεις ανταλλακτικα, που φανταζομαι μεταχειρισμενα ειναι τα περισσοτερα ετσι;

Κοιτα να δεις το χρονοβορο ηταν να βρεις καποια πραγματα οπως για παραδειγμα ο αλουμινενιος φανοστατης δεν υπηρχε πουθενα ελλαδα(δεν απευθυνθηκα στον σαρακακη) γιατι απ´οτι καταλαβα ειναι απο τα πρωτα θυματα σε ενα τρακαρισμα.. Επειδη ηταν η πρωτη φορα που δοκιμασα να κανω κατι τετοιο μου πηρε συνολικα 2 μηνες, αλλα εκανα αρκετα οργανωτικα λαθη, δηλαδη καποιος που εχει εμπειρια με το θεμα και ξερει που να απευθυνθει ακριβως θα το καταφερνε σε πολυ λιγοτερo.

Τροποποιήθηκε από τον kostastsiou

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αγαπάμε πόρθο και χέρομαι που στο έδωσα, και βοήθησα όσο μπορουσα έστω αυτα τα λίγα. Περιμένω το σάββατο να πάμε για μπαντες τίποτα άλλο!

Ό πόρθος και οι κουκλούες του:

1273055_641850959182020_1251107863_o.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κωστάτορα, τώρα που το ξαναβλέπω πρέπει να πω πως το βάψιμο βγήκε άψογο, respect στον βαφέα :)

Aαα, και μπου 'εις, βγάλε το logo της XονΔα και κοτσάρισε αυτό :grin: :grin: :grin: :

main.png

Αυτομάτως θα του δώσεις 2-3Κg ροπή και περίπου 20 αλόγατα... :grin: :grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα