Jump to content
μάθο...

Φωτογραφία της ημέρας vol.2

Recommended Posts

Ε με μισό μηχανάκι να είναι μη αναρτώμενη μάζα αλλά γενικά με τόσο μεγάλο βάρος δεν είναι να του διαταράσεις την ισσοροπία. Και με τόσο πλάτος και 3 ρόδες να αποφύγεις λακούβες αδύνατον, έτσι δεν είναι?

Καλα ναι, στην αρχη ασυναισθητα σκεφτεσαι συνεχεια να περασεις την λακουβα αναμεσα στις ροδες, αλλα πιανεσαι κωτσος και πετυχαινει την πισω ροδα, μετα συνηθιζεις και η αποφευγεις η σκας μεσα

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

εσυ δλδ αν εργαζοσουν στα απολεσθεντα τι θα εκανες...?

(στα απολεσθεντα εργαζονται κ αστυνομικοι....)

Σημασια δεν εχει τι θα εκανα εγω η εσυ (εγω μπορει και να καθομουν και να τον περιμενα...) αλλα ο εκαστοτε εργαζομενος στα απωλεσθεντα. Κι επειδη δεν ξερουμε τι θα εκανε ο συγκεκριμενος υπαλληλος, λεω ποια νομιζω οτι θα ηταν η κοινη λογικη ενος δημοσιου υπαλληλου, η που τελος παντων, ετσι μας εμαθαν να τους κρινουμε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τι νομίζεις θα αλλάξει αν είναι ιδιωτικός ο υπάλληλος;

Τιποτα κι εχεις δικιο.

Απλα συνειρμικα σκεφτηκα οτι θα ηταν δημοσιος...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τίποτα σοβαρό,μια βαθούτσικη γρατζουνιά λίγο πιο πάνω από τη μπότα,στο καλάμι,7μιση η ώρα το πρωί.

Πήγα στο νοσοκομείο και με πλακώσανε τα κορίτσια στα μπεταντίν και στα σπρέυ και μετά από λίγο την κοπάνησα για Πόρτο Χέλι.

Μου άφησε και σουβενίρ μια τρυπούλα στο δερμάτινο παντελόνι,ο κερατάς! :crazy:

• Like 3

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλαμάτα? Μα αυξάνεστε και πληθύνεστε, κατ'εντολή Σαμαμπήπ :unsure:

Εδώ για ανθρώπους δεν ενδιαφέρονται, για τα ζώα θα νοιαστούν?

Αντί να ελέγξουν τον πληθυσμό σε μόνιμη βάση με στειρώσεις κλπ θα τα πλακώσουν στις φόλες όπως συνηθίζουν αι πολιτισμένοι άνθρωποι και θα αρχίσει νέος κύκλος και πάλι :greece:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όνειρο.

9429024478_0d80cec68c_b.jpg

Μιας και τα εχεις λιγο μελετησει δεν ανοιγεις ενα θεμα για αυτες τις μηχανες; Που μπορει καποιος να τις βρει στην Ελλαδα; Ανταλλακτικα; Αξιοπιστια; Ειναι ακριβες; Πανε οντως χωμα και ποσο η ειναι απλα στυλ; Μπορεις να μετατρεψεις καπου με τροπο αξιοπιστο ετσι και το virago πχ; Πολλες οι αποριες μιας και ειναι μια αγνωστη κατηγορια μηχανων..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μιας και τα εχεις λιγο μελετησει δεν ανοιγεις ενα θεμα για αυτες τις μηχανες; Που μπορει καποιος να τις βρει στην Ελλαδα; Ανταλλακτικα; Αξιοπιστια; Ειναι ακριβες; Πανε οντως χωμα και ποσο η ειναι απλα στυλ; Μπορεις να μετατρεψεις καπου με τροπο αξιοπιστο ετσι και το virago πχ; Πολλες οι αποριες μιας και ειναι μια αγνωστη κατηγορια μηχανων..

Δεν έχω δυστυχώς ιδία εμπειρία και δεν θέλω να γράψω αρλούμπες, μόνο να αναπαράγω αυτά που έχω ψάξει μπορώ... Αν σ'ενδιαφέρει όντως μπορώ ευχαρίστως να σου πω ότι έχω "μαζέψει". Περιληπτικά πάντως, τα νέα μοντέλα είναι αρκετά αξιόπιστα σε σχέση με τα παλιότερα και με καλύτερα περιφερειακά. Μεταχειρισμένα δεν τα βρίσκεις πουθενά οπότε κοιτάς απλά καινούρια, τα οποία είναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ και τα φέρνει μόνο μία αντιπροσωπεία-εταιρία στην Ελλάδα. Χώμα όντως πάνε απλά προφανώς όχι σαν εντούρο και γενικά έχουν περίεργο στυλ οδήγησης που ελάχιστη (καμία, ουσιαστικά) σχέση έχει με τα κλασσικά δίκυκλα. Μετατροπές γίνονται αλλά είναι επίσης ακριβή λύση και πρέπει να γίνει σωστά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάει ένας χρόνος και....... Προσοχή στον δρόμο παιδιά γιατί είναι ζόρι το μετά

820adc4f79d0435e448b08682214c0b3.jpg

Sent from my ST26i

Σιδερένιος πλέον?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επισκέπτης
Το θέμα δεν δέχεται άλλες απαντήσεις.