ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2013 Να πάρω και προπέλα μαζί να κάνω την Μέρκελ ? :rotfl: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2013 Κύριε Σάββα θα με δώκετε το εσέιτς να κάμω κανια μπάντα????? 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2013 Κύριε Σάββα θα με δώκετε το εσέιτς να κάμω κανια μπάντα????? Ξούτ από δώ κανίβαλε ! :tooth: Χόντα είναι μπρέ δεν παθαίνει - καταλαβαίνει τίποτις..........ή όχι ? :rotfl: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2013 Στα χέρια των έμπειρων, ακόμα και τα πλέον εξωτικά υλικά γίνονται πυροντέγνημα 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2013 :rotfl: :rotfl: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FZMAN 1.693 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2013 Να θεωρήσω ότι υπάρχει κάποια πρόβλεψη για να συναντηθούμε και με τα παιδιά απ΄το βόρειο κλιμάκιο που θα είναι Ευρυτανία. 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
brains 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2013 Αν και έχω εξασφαλισμένη διαμονή στο Γαλαξιδι, δυστυχώς θα είμαι σε επαγγελματικό ταξίδι και δεν θα μπορέσω να παρευρεθώ... Ρε Παναγιώτη δεν μας τρέχει, γμτ... :( Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2013 Μακαρι να πανε ολα καλα για να θυμηθω εκεινη την πρωτη φορα πριν 3χρονια που το επαιξα μοναχικος καβαλαρης! 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
brains 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2013 Τη διαδρομή απο Δεσφίνα λες, ε? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2013 Ναι κ ειδικα το χειμωνα αποκταει αλλο ενδιαφερον! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2013 Μακαρι να πανε ολα καλα για να θυμηθω εκεινη την πρωτη φορα πριν 3χρονια που το επαιξα μοναχικος καβαλαρης! που ειναι αυτο? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
brains 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2013 που ειναι αυτο? Είναι η διαδρομή Ιτέα-Δεσφίνα-Δίστομο-προς Λειβαδιά... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2013 την εκανα πριν 20 μερες! αλλα δε το θυμαμαι αυτο! η φωτο παντως μαμαει! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2013 Να θεωρήσω ότι υπάρχει κάποια πρόβλεψη για να συναντηθούμε και με τα παιδιά απ΄το βόρειο κλιμάκιο που θα είναι Ευρυτανία. χαχαχαχαχ να κλεψουμε και τιποτα κλειδια γιατι σαν πολλα Multi κυκλοφορανε ΣΕ λεω τελευταια... Κι εγω μεσα για συναντηση με τα Βορεια καρντασια...σκεφτομανε καλη φαση θα ητανε στην Ναυπακτο κατω στο Καστρο στο Λιμανι να κανουμε αποβαση Σαββατο μεσημερι....... 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2013 χαχαχαχαχ να κλεψουμε και τιποτα κλειδια γιατι σαν πολλα Multi κυκλοφορανε ΣΕ λεω τελευταια... Κι εγω μεσα για συναντηση με τα Βορεια καρντασια...σκεφτομανε καλη φαση θα ητανε στην Ναυπακτο κατω στο Καστρο στο Λιμανι να κανουμε αποβαση Σαββατο μεσημερι....... Nice thinking!!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2013 Αν και έχω εξασφαλισμένη διαμονή στο Γαλαξιδι, δυστυχώς θα είμαι σε επαγγελματικό ταξίδι και δεν θα μπορέσω να παρευρεθώ... ............... Τώρα που μου το θύμισες..... Δημητράαααακη (dim_gal), μόνο σεντόνι φέρνω, έτσι? :lol: :P ................ Κι εγω μεσα για συναντηση με τα Βορεια καρντασια...σκεφτομανε καλη φαση θα ητανε στην Ναυπακτο κατω στο Καστρο στο Λιμανι να κανουμε αποβαση Σαββατο μεσημερι....... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peterpan 1.734 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2013 Ναι καλα, σιγα σιγα και απο το πεζοδρομιο! Βρε εσεις, τοσο μακριααααα θα πατε να τους βρειτε? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2013 πρωτάθλημα beach-ρακέτες θα γίνει? 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2013 πρωτάθλημα beach-ρακέτες θα γίνει? Αμέ. Θα σας βλέπουμε με τον Φρούκ, πίνοντας καμμιά μπυρούλα + κάνα ξηροκάρπι... Βεβαια οι ποσότητες του ενός, ειναι ανάλογες του άλλου... 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2013 πρωτάθλημα beach θα γίνει? Ναι γουσταρω...bitch οπως το λες...γιεεεεεεεα! 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2013 Πούναι αυτό το καροτσάκι νάρθω νύχτα? :tooth: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2013 Σάββα εν τω πολλώ το ευ! 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peterpan 1.734 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2013 τελικα κανεις να ερθει παρεα μεχρι πανω στο Καρπενησι? Μπα ε? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2013 Αν υπάρχει διάθεση, μπορεί να κανονιστεί ένα ενδιάμεσο σημείο για συνάντηση. Την «μεσαία» μέρα πχ. Σάββατο ίσως (πρόταση κάνω, δεν υπάρχει δέσμευση). Εγώ προσωπικά θα ήθελα να βρεθεί όλη η παρέα. Και εξακολουθώ να θεωρώ άδικη και λάθος την εξέλιξη, με δύο ομάδες του mybike να βρίσκονται το ίδιο ΣΚ σε δύο διαφορετικά μέρη, πολύ κοντά το ένα με το άλλο. Εμένα μου χτυπάει και άσχημα και περίεργα. Και δεν είμαι ο μόνος....... Και το κυριότερο? Είναι κρίμα να μην είμαστε όλοι παρέα, να γίνει ωραία κατάσταση. Αυτές τις σκέψεις ήθελα να γράψω, εδώ και αρκετές μέρες. Αλλά δίσταζα γιατί φοβόμουν (και εξακολουθώ να φοβάμαι) πως μπορεί οι κουβέντες μου να παρεξηγηθούν. Η επιλογή μου δείχνει τι θεωρώ εγώ ως σωστό, δεν μπορώ να ισχυριστώ πως είναι το ίδιο σωστό για όλους. Λυπάμαι απλά γιατί ήθελα να γνωριστώ με αρκετούς από τους Βόρειους (και όχι μόνο) αλλά ίσως να μην γίνει, ούτε χρονικά ούτε σωστά. Καλή καρδιά. Θα βρεθεί χρυσή τομή? Για να δούμε...... 5 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2013 τελικα κανεις να ερθει παρεα μεχρι πανω στο Καρπενησι? Μπα ε? ακομα το επεξεργαζομαι, δεν εχω καταληξει ακομα Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες