Jump to content
innova 04

Κουβεντολόι για Πανελλήνια ΜΒ Γαλαξίδι.

Recommended Posts

Προόρισμος: Γαλαξίδι (ή Γαλαξείδι) (χάρτης περιοχής ΕΔΩ )

Ξέρετε τον δρόμο ή θα χαθείτε ? :mB_kalo_e: :mB_kalo_e: :mB_kalo_e: :mB_kalo_e:

:hunter:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Για προχώρα και θα ποστάρει συγκεντρωτικά Νότιο παρεάκι αφού δούμε κόστη κ.λ.π.

Είναι το ίδιο με την κάθοδο των Βορείων?

Άν ναι να πάψουμε να ποστάρουμε εκεί.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αλλο Γαλαξιδι αλλο Ευρυτανια.

Αν δεν γινοταν αυτο το τοπικ απο τον Θαναση δεν θα εγραφα σεβομενος τη σχετικη συσταση του Ladau να μην υπαρχουν ασχετα και σπαμ στο αλλο θεμα με τις συμμετοχες.

Αφου ομως εγινε ας γραψω τη γνωμη μου.

Θεωρω οτι τιθεται ενα θεμα οσο αφορα στις ημερομηνιες. Δεν μπορουμε να γινουμε δυο κομματια και να παμε και στα δυο.

Προσωπικα δεν θα εχανα Πανελληνια του φορουμ με τιποτα αλλα την καθοδο των Βορειων στην Ευρυτανια τη συζηταμε καιρο τωρα και τελικα αυτη θα γινει το τελευταιο ΠΣΚ του Σεπτεμβρη οποτε ακυρη η Πανελληνια για μενα παρ'οτι ειχα δηλωσει οτι οπου και να γινει θα παραβρεθω μαζι με τη Θαλεια.

• Like 2

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έλα να μαζευόμαστε οι Νότιοι, κοντά είναι το Γαλαξίδι, μια πατουσιά τόπος... :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ώχ.........άλλο είναι τελικά?

Ας το ξεκαθαρίσει κάποιος φίλος βρε παιδιά.......Θανάση ........ :help: :help: :help:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σάββα αλλο η κάθοδος των βορείων και άλλο αη πανελλήνια.

2 ξεχωριστές εκδρομές/συναντήσεις...

• Like 2

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σάββα αλλο η κάθοδος των βορείων και άλλο αη πανελλήνια.

2 ξεχωριστές εκδρομές/συναντήσεις...

Το κατάλαβα τώρα φίλε μου ........δυστυχώς.

Ευχαριστώ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν δεν έχω κλείσει κάποια δουλειά για το συγκεκριμένο ΣΚ μάλλον θα έρθω με την οικογένεια...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μάλλον έχω χάσει επεισόδια...για πότε λέμε;

Τροποποιήθηκε από τον Ravendark

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

To ψήνω άσχημα να κατεβάσω το ΑΧ-1. Αλλά θα έρθουμε μόνο για μια διανυκτέρευση, αυτή του σαββάτου, λόγω δουλειάς. Είμαστε υπό συζήτηση

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγώ είμαι μέσα!

Στις συμετοχές που δηλώνετε γράψτε και για πόσες διανυκτερέυσεις...

Τροποποιήθηκε από τον Αήρ
  • Like 2

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγώ είμαι μέσα!

ελα, χαλαρά.

Η Τρίτη θα'ναι 2 μέρες μετα την λήξη της πανελλήνιας.

Ουυυυυυυυυ, προλαβαίνεις να βαλεις φωτό, έκτροπα, κλπ.... :mB_kalo_e: :mB_kalo_e: :mB_kalo_e: :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ελα, χαλαρά.

Η Τρίτη θα'ναι 2 μέρες μετα την λήξη της πανελλήνιας.

Ουυυυυυυυυ, προλαβαίνεις να βαλεις φωτό, έκτροπα, κλπ.... :mB_kalo_e: :mB_kalo_e: :mB_kalo_e: :mB_kalo_e:

Παλιοληξουριώτη! :lol:

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βασικά, Γαλαξείδι πας από Αθήνα άνετα και μονοήμερη.

Γυρνάς νύχτα και ξαναπάς την επόμενη πάλι μονοήμερη..... :0 μπας και γλιτώσουμε καμμιά παντόφλα αν δεν ξενοκοιμηθούμε. :bop::vava: :lol:

Και θα έχεις και τη χαρά να στρίψεις στη Δεσφίνα 2 φορές στα καπάκια...... Τό 'χατε σκεφτεί αυτό? :mB_kalo_e:

Θέλω όμως να βρεθούμε και με τους βόρειους, αλλά εκεί είναι και βουνά...... :think:

Οπότε ο καιρός θ' αποφασίσει για άλλη μία φορά αν θα πάω κάπου και πού. :sopase::tooth:

• Like 2

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων και επειδή δίνεται η εντύπωση ότι η Πανελλήνια καπελώνει την εκδρομή των βορείων, σας αναφέρω ότι στις 21 Αύγουστου ενημέρωσα με πμ τον Ντενη (Captain Slow), ότι η εκδρομή του myBike (που διοργανώνεται τέτοια εποχή τα τελευταία χρόνια) είναι να γίνει μέσα στο Σεπτέμβριο.

Απάντηση μέσω forum δεν έλαβα, παρά μετά από 5 μέρες που με πηρέ τηλέφωνο ο Ντενης. Στο διάστημα που μεσολάβησε μέχρι να πάρω απάντηση, ολοκληρώσαμε το πλάνο της εκδρομής. Στο διάλογο με τον Ντένη, ανάφερα το σκοπό μας και πρότεινα να γίνει μια εκδρομή αντί για 2( δεν βλέπω λόγο να διαιρείται το φόρουμ σε φατρίες-γιατί κάπως έτσι πάει να γίνει-) και η βόλτα στην Ευρυτανία να πραγματοποιηθεί μέσα στα πλαίσια της Πανελληνίας, μιας και εμείς δεν έχουμε κανονίσει διαδρομές ακόμη και τώρα. Ο Ντενης ευγενικά αρνήθηκε και μου είπε ότι κατά λέξη ότι: θα διανυκτερεύσουνε 2 μέρες γιατί δεν βγαίνουν τα χιλιόμετρα.

Με τα παρακάτω, οφείλω να επισημάνω ότι ΔΕΝ αποσκοπουμε στο να προλαβουμε καταστάσεις και ουτε να λειτουργήσουμε εις βάρος άλλων:

• Τα τελευταία χρόνια η διοργάνωση της πανελληνίας γίνεται πάντα τέτοιο καιρό (Τέλη καλοκαιριού, αρχές φθινοπώρου)
  • Η εκδρομή των Βορείων είναι εξ αναβολής από το Μάιο και ανακοινώθηκε τελικά χτες , χωρίς να υπάρχουν λεπτομέρειες για τιμές διαμονής
  • Ενημερώθηκε ο υπεύθυνος της εξ αναβολής εκδρομης απο Βόρεια Ελλάδα, πριν ανακοινωθεί ο,τιδήποτε απο μέρους μας.
  • Έγινε πρόταση για συγχώνευση των εκδρομών και κατάρτιση προγράμματος από κοινού και απορρίφτηκε.
  • Η όλη διοργάνωση που γίνεται από μέρους μας είναι για το σύνολο του φορουμ και όχι για κατά τόπους κλιμάκια , όπως αυτά θέλουν να ορίζονται .
  • Δεν επιδιώκουμε να κλέψουμε κανενός δόξα, ούτε αποσκοπούμε σε κερδοφορία. Χρόνο που μας λείπει και χρήματα από το υστέρημα μας ξοδεύουμε .

Ελπίζω να έγινα κατανοητός

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν χρειαζονται εξηγησεις για τα ευκολως εννοουμενα θαρρω,οι οποιες επιλογες ηταν ακρως κατανοητες κ αντιληπτες,επρεπε να υπαρξει διαφορετικη ημερομηνια κατα την αποψη μου.

τωρα ποιος θα εκανε πισω..?τροφη για σκεψη η απαντηση..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τωρα ποιος θα εκανε πισω..?

Οταν υπαρχει αγαπη κανεις δεν κανει πισω(υπο την εννοια τού ριγμενου)... αλλά και οι δυο πλευρες κανουν παραχωρησεις πρός χάριν της καλης σχεσης... :mB_kalo_e:

Δινω ενα παραδειγμα

-Αγαπη μου αποψε σού εχω μια εκπληξη...

-Τι μωρο μου;

-Εχω κλεισει δυο εισητηρια στο θεατρο...στο Ναο της Τεχνης...(εννοει το Καραϊσκακη...) θα παιχτει μεγαλο εργο!Ιστορικο(παιζει ο Θρυλος με την Μαντζεστερ εννοει...)...

-Μα...αγαπη μου ....ειχαμε κανονισει να παμε μαζι στον Πλουταρχο αποψε να ακουσουμε αγκαλια το αγαπημενο μας "Στους δυο τριτος δε χωρα"...

:online2long:............σιγη ιχθυος και απο τα δυο συζυγακια ερωτευμενακια(μέσα τους ριχνουν δυο τρια γαλλικα κ καντηλια εκαστος)και τελικα πρυτανευει η λογικη ΠΡΟΣ ΧΑΡΙΝ ΤΗΣ ΚΑΛΗΣ ΣΧΕΣΗΣ

-Οκ αγαπη μου κανω μια παραχωρηση...θα σε παω Πλουταρχο...

-αααα μωρο μουυυυυ σ'αγαπωωωω...(και κοβει το φιλί στο τσακ ο φίλος μας...)

-...θα σε παω Πλουταρχο και εφυγα σφαιρα για Καραϊσκακη να δω τον Θρυλο 21.45 προλαβαινω ανετααα...θα τα σκισουμε τα μνιααα....

Το τι ακολουθει μετα....ειναι τοις πασοι γνωστο... :grin::knife::kiss::vava::argue::bash::crazy:........................................................

Αλλά επειδη εδω στο Φορουμ ουτε παντρεμενοι ειμεθα ουτε παρεξηγησιαρηδες,αν δεν παιρνει αναβολη,καλη διαθεση να εχουμε και δεν τρεχει τιποτα.Και οι Βορειοι μπορουν να κατεβουνε και εμεις απο δω χαμου να παμε Γαλαξιδι αλλά και να βρεθουμε και αμα γουσταρουμε και ολου μαζι και για μια καφεδιά Θέρμο ας πουμε και να τα πουμε και απο κοντα ολ τουγκεδερ ..

ΔΕΝ θελω κανενα να επηρεασω δεν ξερω καν αν θα μπορεσω να παω κ Γαλαξιδι.Θα ηθελα να ειμαι δίδυμος και να παω και στα δυο μιτινγκ αλλά επειδη η μανα μου δεν εκανε αλλον ομορφαντρα θα αρκεστω στο "ΜΗΝ ΧΑΛΑΜΕ ΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.το myBike ειναι ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ για μικροτητες!!! ".... :)

• Like 2

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επισκέπτης
Το θέμα δεν δέχεται άλλες απαντήσεις.

• Create New...