Jump to content
Kostas-MotoLover

Ωϊμέ ! Γυρίσανε οι κάγκουρες, τρέξτε να σωθείτε.

Recommended Posts

Οκ Κώστα κατανοητό.

Γεώργιε φίλε μου, στην ουσία δράττω την ευκαιρία κλέβοντας κάτι από το ποστ του Κώστα για να τονίσω κάτι που κάνει λάθος πολύς......μα πάρα πολύς κόσμος.

Δεν είναι θέμα άποψης.

Το να ελέγξεις πίσω πριν κάνεις ελιγμό ή αλλαγή στοίχο (λωρίδα) είναι υποχρέωση μας και όχι διακριτική ευχέρεια, μάλιστα πρέπει να γίνει έτσι ώστε να μην ανακοπεί η πορεία-ταχύτητα του πίσω αν είναι σε διπλανό στοίχο ή αν μας προσπερνάει (σε δρόμο με 1 στοίχο)

Το ίδιο γίνεται και όταν βγαίνουμε από stop, πρέπει να υπολογίσεις όχι ότι σε παίρνει να μπεις (υπάρχει χώρος) αλλά να μην αναγκάσεις τον ερχόμενο να πατήσει φρένα.

Έτσι και στουκάρετε τον πληρώνεις εσύ που άλλαξες πορεία θεωρώντας οτιδήποτε είναι πίσω σου ότι δεν έχει προτεραιότητα σε τέτοιες καταστάσεις.

Και πέρα από του ότι λέω τα έχει γραμμένα ο Κ.Ο.Κ σε 2 τέτοιες περιπτώσεις που μου έχουν τύχει (ευτυχώς με αμάξι) δικαιώθηκα και τις 2 φορές και ας ήμουν ο πίσω.

Ναι, σ' αυτά που γράφεις έτσι που τα γράφεις είναι απολύτως σωστά.

Και μια και πιάσαμε τον ΚΟΚ όπου λέει σαφώς ότι για ν' αλλάξεις λωρίδα / προσπεράσεις / αποφύγεις εμπόδιο, πρέπει και έχεις υποχρέωση να ελέγξεις πίσω και να μην δημιουργήσεις πρόβλημα (το κάνω ΠΑΝΤΑ, δεν το συζητάμε καν), επίσης απαγορεύεται να οδηγάς μέσα στην πόλη με 100+ (που το κάνει περισσότερο επικίνδυνο όταν η διαφορά σχετικής ταχύτητας με τα άλλα οχήματα απέχει σημαντικά), να οδηγάς επιθετικά, να οδηγάς με ελιγμούς δίχως αύριο και όλα αυτά απλά και μόνο "για να μην πατήσεις φρένο".

Τα γράφω έτσι για να δείξω πώς μπορεί εύκολα να παραποιηθεί μια σωστή (σε σκεπτικό) διάταξη και να γίνει "όπλο" του κάθε μλκ που νομίζει ότι είναι ο Rossi κι εμείς τα φυσικά εμπόδια που πρέπει να προσπεράσει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Κώστα, ναι έτσι είναι και για να λέμε του στραβού το δίκιο άμα σου έρχεται ο από πίσω με 200 ότι και να λέει ο ΚΟΚ τα αναιρεί το αποτέλεσμα.

Γιώργη δεν χρειάστηκε να πάμε σε δικαστήρια και τις 2 φορές, απλά όταν έκανε την καταγραφή η τροχαία είπαμε τι ακριβώς έγινε, σε ποιο σημείο του δρόμου ήμασταν κλπ. μετά ήταν πολύ απλό για τις ασφαλιστικές.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κώστα, ναι έτσι είναι και για να λέμε του στραβού το δίκιο άμα σου έρχεται ο από πίσω με 200 ότι και να λέει ο ΚΟΚ τα αναιρεί το αποτέλεσμα.

Γιώργη δεν χρειάστηκε να πάμε σε δικαστήρια και τις 2 φορές, απλά όταν έκανε την καταγραφή η τροχαία είπαμε τι ακριβώς έγινε, σε ποιο σημείο του δρόμου ήμασταν κλπ. μετά ήταν πολύ απλό για τις ασφαλιστικές.

Κοινώς το παραδέχτηκαν οι από πίσω... Αν έκαναν τον κινέζο όμως να ξέρεις πως θα την πλήρωνες εσύ!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το παραδέχομαι σαν λέξη είναι πολύ ευγενές για να περιγράψει το τι έγινε την 2η φορά χα,χα,χα.

Νόμιζε ότι είχε δίκιο 1000% δεν παραδεχόταν το λάθος του (άγνοια του) αλλά τουλάχιστον είπε στο όργανο με το Ν και με το Σ το τι έγινε στον δρόμο.

Ε το έμαθε το μάθημα στην γραμμή του συνολικού ποσού από το τιμολόγιο του φαναρτζή, όταν πλήρωσε τις ζημιές του.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτό είναι σίγουρο. Αλλά ενδιαφέρον έχει να μάθουμε ποιες ήταν οι θέσεις των οχημάτων.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα στα στείλω μετά όταν πάω σπίτι γιατί θα με φυστικώσει ο Κωστάκης που του μάμησα το thread.

Ε είμαι και στην δουλειά :blush2: στα κλεφτά το κάνω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τη φράση " φταίει πάντα ο πίσω " την ακούω χρόνια τώρα και πάντα μου φαινόταν τεράστιος παππάς αφού μπορεί να συμβούν χίλια δύο πράγματα για τα οποία να φταίει είτε αυτός που προπορεύεται είτε και οι δύο, Καλό είναι λοιπόν που μαθαίνουμε πως δεν ισχύει πάντα αυτός ο τόσο γενικός κανόνας.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αλήθεια, όταν κάποιος κινείται με την μηχανή του πάνω σε πεζόδρομο/πεζοδρόμιο και εγώ ας πούμε «τρομάξω» και «κατά λάθος» τον σπρώξω και πέσει τι μπορεί να μου κάνει;

Το λέω γιατί η μ@λ@κία έχει φτάσει στα κόκκινα. Χθες, στον πεζόδρομο της Φωκίωνος στην Αθήνα, ένας @#$^&*^@ κόντεψε να με πάρει σβάρνα και εμένα και τον σκύλο μου που βολτάραμε ανέμελοι. Και σαν να μην έφτανε αυτό αντί να γυρίσει να πει ένα συγνώμη μου λέει «πρόσεχε ρε που πας»… ΣΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΠΑΝΩ, Ο Μ@Λ@Κ@Σ. :wallbash::shoot:

μπαίνεις στη διπλανή καφετέρια, παίρνεις ένα φραπέ γλυκό γάλα σε πλαστικό ποτηράκι, περιμένεις να ξαναπεράσει, ξαναπερνάει, του το πετάς στη μάπα, τσακίζεται με το μηχανάκι στο πεζόδρομο, του κάνεις μήνυση.

Τροποποιήθηκε από τον Ο ΦΡΟΥΚΟΥΜΠΙΚΟΥ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αφου σχεδον γυρισαν ολοι ας πουμε καλο χειμωνα και προσοχη γιατι τωρα θα κυκλοφορουν οι περισσοτεροι σαν υπνωτισμενοι. :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λίγο υπομονή να κρυώσει λίγο ο καιρός και τις πρώτες βροχούλες και θα εξαφανιστούν οι περισσότεροι απο αυτούς.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπορεί νά 'χεις δίκιο και νά 'ναι παροδικό καλοκαιρινό "φαινόμενο". :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οι πιτσιρικάδες μπορεί να κάνουν ότι κάνουν, αλλά συνήθως είναι γατιά και έχουν τα μάτια τους 14, παρότι φαίνεται να οδηγούν ριψοκίνδυνα.

Προσωπική μου άποψη, μακράν οι πιο επικίνδυνοι είναι κάτι σιτεμένοι από 40 εώς 60 χρονών με παπιά. Κυκλοφορούν παντού και πάντα, οδηγικές ικανότητες άθλιες, αντανακλαστικά χειρότερα από ναρκομανή, μισόκουφοι ενίοτε, και έχουν και πάντα δίκιο.

Τροποποιήθηκε από τον Nihil004

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οι πιτσιρικάδες μπορεί να κάνουν ότι κάνουν, αλλά συνήθως είναι γατιά και έχουν τα μάτια τους 14, παρότι φαίνεται να οδηγούν ριψοκίνδυνα.

Δεν έχεις άδικο, αλλά εμπιστεύεσαι ότι θα γλιτώνει τα πάντα? Και τί είμαι εγώ? Φυσικό εμπόδιο για να ελέγχει τα αντανακλαστικά και τις ικανότητές του? Μ' αυτό το σκεπτικό δε μπορώ να τον διαχωρίσω. Απλά ίσως κινδυνεύσω λιγότερο.

Μια παροιμία λέει: "Μην εμπιστεύεσαι ούτε τον πισινό σου. Την τελευταία φορά που πήγα να κλ^σω, χέ :shit:κα πάνω μου. :tooth:

Προσωπική μου άποψη, μακράν οι πιο επικίνδυνοι είναι κάτι σιτεμένοι από 40 εώς 60 χρονών με παπιά. Κυκλοφορούν παντού και πάντα, οδηγικές ικανότητες άθλιες, αντανακλαστικά χειρότερα από ναρκομανή, μισόκουφοι ενίοτε, και έχουν και πάντα δίκιο.

Συμφωνώ, κυρίως όταν τα πάνε γρήγορα.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να παρατηρήσουμε βέβαια πως όλα αυτά τα μπετά απλά περιμένουν δικαίως τον νόμο του Δαρβίνου και του κάρμα να χτυπήσει, και κάποια στιγμή θα φάνε τα μούτρα τους. Οι μ#$%$^κίες πληρώνονται.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ενώ όλοι οι υπόλοιποι ζούμε αιώνια, και κάθε μέρα περνάει ξέγνοιαστα και ευτυχισμένα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ενώ όλοι οι υπόλοιποι ζούμε αιώνια, και κάθε μέρα περνάει ξέγνοιαστα και ευτυχισμένα.

Δεν έχεις κι άδικο, αλλά θέλω να πιστεύω πως από κάπου θα τους έρθει κι αυτούς.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να παρατηρήσουμε βέβαια πως όλα αυτά τα μπετά απλά περιμένουν δικαίως τον νόμο του Δαρβίνου και του κάρμα να χτυπήσει, και κάποια στιγμή θα φάνε τα μούτρα τους. Οι μ#$%$^κίες πληρώνονται.

Και θα φταίει "η κακιά η ώρα" όπως πάντα, μαζί με "τους δρόμους καρμανιόλες"..... μην ξεχνιόμαστε. :uglystupid2:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χθες περασε ενας με Ζ750 σε δρομο που εχει οριο 30 με πανω απο 80-100 στο μισο μετρο απο εμενα .Πραγματικα ειναι στιγμες που θελεις τοσο πολυ να σαπισεις στο ξυλο κατι ατομα αλλα ευτυχως σκεφτομαι γυναικα παιδια κλπ και δεν κανω τιποτα.Απλα μερικοι ειναι ΜΑΛΑΚΕΣ και ΜΑΛΑΚΕΣ θα συνεχισουν να ειναι ειτε τους μιλησεις ειτε τους σαπισεις στο ξυλο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λίγο υπομονή να κρυώσει λίγο ο καιρός και τις πρώτες βροχούλες και θα εξαφανιστούν οι περισσότεροι απο αυτούς.

Μεγαλη αληθεια!

Τα υπολοιπα τα εχουμε σχολιασει αρκετες φορες,για τους ανεγκεφαλους που πιανουνε τα τιμονια...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οι κάγκουρες γυρίζουνε σε εσάς και φεύγουν από εμάς :mB_kalo_e:

Τροποποιήθηκε από τον stavros-2stroker

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πετυχα χθες ενα μπαρμπα χοντρο πανω σε ενα 50αρι να πηγαινει σα το χαρο.ακρανωτος φυσικα λες και ειναι στο χωριο του.γελαγα απο μεσα μου και λεω,να τον χτυπησεις αυτον με το αυτοκινητο,περισσοτερη ζημια θα παθεις απο το μπαρμπα παρα το παπι που θα ερθει πανω σου

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Α-ΚΡΙ-ΒΩΣ!!!!!!

στο καλό και να μας γράφουν, του χρόνου πάλι!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να τους πάρετε πίσω ρε.

Μια χαρά ήμουν τόσο καιρό να κυκλοφορώ ανέμελα και άνετα μέσα στη πόλη.

Στα διάλα.

Σας τους χαρίζουμε...

:D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα