Jump to content
Παναγιώτης Κ.

Νέα Africa Twin το 2015............ρε λές;

Recommended Posts

Σύμφωνα με δηλώσεις του Γενικού Διευθυντή της Honda Ιταλίας Vitto Cicchetti, η νέα Africa θα παρουσιαστεί μάλλον στο σαλόνι της Intermot στην Κολωνία ενώ θα διατίθεται στις εκθέσεις από το 2015. Ο κινητήρας αναμένεται να είναι δικύλινδρος και πάλι, η μοτοσυκλέτα θα έχει πολλές καινοτομίες ενώ η εμφάνιση της θα έχει πολλά στοιχεία off-road.

από εδώ: http://www.moto-choi...n-by-2015!.html

Επίσης αλίευσα και ετούτο: Vito Cicchetti, direttore generale di Honda Italia, nel corso di un'intervista a Motociclismo: "Arriverà la nuova Africa Twin e avrà un motore bicilindrico" è senza dubbio una delle migliori notizie che potesse arrivare per tutti i motociclisti!

Αν καταλαβαίνω καλά αναφέρεται σε "δίδυμο" μοντέλλο; Ένα πιό ΟΝ και ένα πιό OFF............

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία. Ας είναι made in Japan (όπως κάνει ο Χόντα με τα μοντέλα-ορόσημα) και πάλι με βλέπω να το παραγγέλνω από τις φωτογραφίες.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εδώ ήμαστε να το δούμε... Δυστυχώς δε περιμένω πολλά κρίνοντας από ενα βαραντερο που βγαλανε στα χρώματα του AT κάποτε... Ειδομεν...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Sarà svelata al pubblico nel corso dell'Intermot di Colonia del 2014 ma entrerà nel mercato nel corso del 2015.

A detta delle parole di casa Honda, sarà una moto molto votata all'off.

Speriamo di avere dettagli maggiori a breve!

Προβλέπεται να παρουσιαστεί στην Κολωνία το 2014 και να βγεί στην αγορά το 2015. Θα έχει πολλύ off χαρακτήρα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παναγιωτη λες να ειναι made in japan? Γιατι βγηκε τοτε ανακοινωση απο τον προεδρο της HONDA Ιταλιας?

Ενδιαφερον ακουγεται . Πολυ μου αρεσει να ξαναβγαινουν στην παραγωγη μοντελα βγαλμενα απ τα παλια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σύμφωνα με δηλώσεις του Γενικού Διευθυντή της Honda Ιταλίας Vitto Cicchetti, η νέα Africa θα παρουσιαστεί μάλλον στο σαλόνι της Intermot στην Κολωνία ενώ θα διατίθεται στις εκθέσεις από το 2015. Ο κινητήρας αναμένεται να είναι δικύλινδρος και πάλι, η μοτοσυκλέτα θα έχει πολλές καινοτομίες ενώ η εμφάνιση της θα έχει πολλά στοιχεία off-road.

:punk: :punk: :punk:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν ειναι αληθεια ομως, λυπαμαι την καημενη την BMW. Αν λεω αν, οι δικηγορογιατροι-γιαπηδες-για καφε στην πλατεια κολωνακιου που αποτελουσαν την συντριπτικη πλειοψηφια του αγοραστικου κοινου της Αφρικα και τωρα του 1200GS επιστρεψουν στην πρωτη τους αγαπη...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπα χλωμο,καθιερωθηκε ο ελικας..honda πλεον βγαζει μια μιζερια,μια μπαναλιτε...

τον κινητηρα του NC θα βαλουν αραγες;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Off topic

Ωχ, Χάμπο τι σε είπεεεε, δικηγορογιατρός-γιάπης;;; Τα μισά να μου λεγε... :P :P άσχετα που το δωσες τώρα! χαχααχαχ

On topic

Η Africa πάντα μου άρεσε σαν μηχανή κι ας μην το έλεγα εδώ για να μην... με κοροιδέψουν... χαχαχααχ

Αν κινηθεί στα χνάρια του παλιού με μοντέρνες πινελιές και σωστό μοτέρ θα είναι μία ενδιαφέρουσα επιλογή...

Μην κάνει 10 χιλιάρικα όμως... Αν και πολύ έντονα, νομίζω, ότι εκεί θα πάει, αν το Forza κάνει κοντά στα 6 και το NC πάνω από 8... Μια νέα Africa να μην έχει 10;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν ειναι αληθεια ομως, λυπαμαι την καημενη την BMW. Αν λεω αν, οι δικηγορογιατροι-γιαπηδες-για καφε στην πλατεια κολωνακιου που αποτελουσαν την συντριπτικη πλειοψηφια του αγοραστικου κοινου της Αφρικα και τωρα του 1200GS επιστρεψουν στην πρωτη τους αγαπη...

Και πες οτι γινεται αυτο (πολυ δυσκολα) θα γινει μονο στην καημενη την Ελλαδα παλι που εχει το 1% του αγοραστικου κοινου.Χεστηκαν στην BMW φιλε :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγώ δε θέλω πολλά

800 κυβικά 75-85 άλογα, ροπάκλα, λίγα μπιμπλίκια και αναρτησούμπες

αλλά για να ανέλαβε (λέμε τωρα υποθετικά) η ιταλία το σχεδιαστικό κομμάτι την κάτσαμε την βάρκα(ντέρο)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ηξεραν οι Χονταιοι κ τοσα χρονια δεν εβγαζαν στην παραγωγη το νεο μοντελο.περιμεναν την αναπτυξη στην Ευρωζωνη να ερθει το 2015 :kaaaala: κ μολις το εμαθαν εσπευσαν να διαδοσουν το νεο... :wallbash:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

με το καλο να βγει και να ερθει.. Ας ελπισουμε να αξιζει.

Αν και μεσα μου κατι μου λεει οτι δεν θα μεινουμε ευχαρηστημενοι.

Πολυ απλα γιατι οι Ιαπωνες εχουν την συνηθεια, οταν βγαζουν την 3η γενια απο ενα μοντελο να το χαντακωνουν....

Μακαρι να βγω ψευτης. Αλλα βλεπω να θελει να χτυπησει μονο το Τενερε 1200...

Τα αλλα ειναι απιαστα απο τωρα

Τροποποιήθηκε από τον HLIAS

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλα το made in Japan μου μοιαζει λιγο ανεκδοτο ,αλλα για μενα το καορυφαιο μηχανακι της Honda αυτην την στιγμη(cb1000r) ειναι made in Italy ,οποτε μικρο το κακο

Μακαρι να βγει ,μακαρι να ειναι μαχιμο κα μακαρι να ειναι κ αξιοπιστο ,πρεπει να βγει ενα μηχανακι τυπου f800gs για μενα...

Να ξυπνησει λιγο αυτη η εταιρεια γιατι με τα περασμενα μεγαλεια κ τις διηγησεις τους εχει πεσει πολυ κλαμα :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πρεπει να ξεστοκάρουν τα ράφια...κ να δουν τι αλλο μπορουν να κάνουν με πλαστικά πασπαρτου....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μονο Africa να μη το πουν...

Ηθελα να το γραψω και εγω,αλλα φοβηθικα μην με πειτε κακο :grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα