Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2013 Σύμφωνα με δηλώσεις του Γενικού Διευθυντή της Honda Ιταλίας Vitto Cicchetti, η νέα Africa θα παρουσιαστεί μάλλον στο σαλόνι της Intermot στην Κολωνία ενώ θα διατίθεται στις εκθέσεις από το 2015. Ο κινητήρας αναμένεται να είναι δικύλινδρος και πάλι, η μοτοσυκλέτα θα έχει πολλές καινοτομίες ενώ η εμφάνιση της θα έχει πολλά στοιχεία off-road. από εδώ: http://www.moto-choi...n-by-2015!.html Επίσης αλίευσα και ετούτο: Vito Cicchetti, direttore generale di Honda Italia, nel corso di un'intervista a Motociclismo: "Arriverà la nuova Africa Twin e avrà un motore bicilindrico" è senza dubbio una delle migliori notizie che potesse arrivare per tutti i motociclisti! Αν καταλαβαίνω καλά αναφέρεται σε "δίδυμο" μοντέλλο; Ένα πιό ΟΝ και ένα πιό OFF............ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2013 Τιποτα δεν θα ειναι το ιδιο... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2013 Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία. Ας είναι made in Japan (όπως κάνει ο Χόντα με τα μοντέλα-ορόσημα) και πάλι με βλέπω να το παραγγέλνω από τις φωτογραφίες..... 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lachaniaris 2.272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2013 Εδώ ήμαστε να το δούμε... Δυστυχώς δε περιμένω πολλά κρίνοντας από ενα βαραντερο που βγαλανε στα χρώματα του AT κάποτε... Ειδομεν... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2013 Sarà svelata al pubblico nel corso dell'Intermot di Colonia del 2014 ma entrerà nel mercato nel corso del 2015. A detta delle parole di casa Honda, sarà una moto molto votata all'off. Speriamo di avere dettagli maggiori a breve! Προβλέπεται να παρουσιαστεί στην Κολωνία το 2014 και να βγεί στην αγορά το 2015. Θα έχει πολλύ off χαρακτήρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2013 Παναγιωτη λες να ειναι made in japan? Γιατι βγηκε τοτε ανακοινωση απο τον προεδρο της HONDA Ιταλιας? Ενδιαφερον ακουγεται . Πολυ μου αρεσει να ξαναβγαινουν στην παραγωγη μοντελα βγαλμενα απ τα παλια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Captain Slow 987 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2013 Σύμφωνα με δηλώσεις του Γενικού Διευθυντή της Honda Ιταλίας Vitto Cicchetti, η νέα Africa θα παρουσιαστεί μάλλον στο σαλόνι της Intermot στην Κολωνία ενώ θα διατίθεται στις εκθέσεις από το 2015. Ο κινητήρας αναμένεται να είναι δικύλινδρος και πάλι, η μοτοσυκλέτα θα έχει πολλές καινοτομίες ενώ η εμφάνιση της θα έχει πολλά στοιχεία off-road. :punk: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2013 Ελπιζω να μην την βγαλουν παλι με 60 μουλαρια και τρεις βαλβιδουλες.... :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2013 Να παταει ομως χωμα και λασπουρα οχι σαν τα καινουρια ON/off 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nippon Denso 1.443 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2013 Να το δώ και να μην το πιστέψω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2013 http://youtu.be/iApSRR9frCk 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2013 Αν ειναι αληθεια ομως, λυπαμαι την καημενη την BMW. Αν λεω αν, οι δικηγορογιατροι-γιαπηδες-για καφε στην πλατεια κολωνακιου που αποτελουσαν την συντριπτικη πλειοψηφια του αγοραστικου κοινου της Αφρικα και τωρα του 1200GS επιστρεψουν στην πρωτη τους αγαπη... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tsak8 237 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2013 Μπα χλωμο,καθιερωθηκε ο ελικας..honda πλεον βγαζει μια μιζερια,μια μπαναλιτε... τον κινητηρα του NC θα βαλουν αραγες; 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2013 Off topic Ωχ, Χάμπο τι σε είπεεεε, δικηγορογιατρός-γιάπης;;; Τα μισά να μου λεγε... :P :P άσχετα που το δωσες τώρα! χαχααχαχ On topic Η Africa πάντα μου άρεσε σαν μηχανή κι ας μην το έλεγα εδώ για να μην... με κοροιδέψουν... χαχαχααχ Αν κινηθεί στα χνάρια του παλιού με μοντέρνες πινελιές και σωστό μοτέρ θα είναι μία ενδιαφέρουσα επιλογή... Μην κάνει 10 χιλιάρικα όμως... Αν και πολύ έντονα, νομίζω, ότι εκεί θα πάει, αν το Forza κάνει κοντά στα 6 και το NC πάνω από 8... Μια νέα Africa να μην έχει 10; 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bill_daytona 924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8 , 2013 τον κινητηρα του NC θα βαλουν αραγες; τουλαχιστον χωρις dct κατι γίνεται 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8 , 2013 Αν ειναι αληθεια ομως, λυπαμαι την καημενη την BMW. Αν λεω αν, οι δικηγορογιατροι-γιαπηδες-για καφε στην πλατεια κολωνακιου που αποτελουσαν την συντριπτικη πλειοψηφια του αγοραστικου κοινου της Αφρικα και τωρα του 1200GS επιστρεψουν στην πρωτη τους αγαπη... Και πες οτι γινεται αυτο (πολυ δυσκολα) θα γινει μονο στην καημενη την Ελλαδα παλι που εχει το 1% του αγοραστικου κοινου.Χεστηκαν στην BMW φιλε :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mars 538 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8 , 2013 Ειπα κι εγω τι θα τα κανουν τοσα μοτερ απο TRANSALP 700 που εμειναν στο ραφι... 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stratos 650 858 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8 , 2013 εγώ δε θέλω πολλά 800 κυβικά 75-85 άλογα, ροπάκλα, λίγα μπιμπλίκια και αναρτησούμπες αλλά για να ανέλαβε (λέμε τωρα υποθετικά) η ιταλία το σχεδιαστικό κομμάτι την κάτσαμε την βάρκα(ντέρο) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8 , 2013 ηξεραν οι Χονταιοι κ τοσα χρονια δεν εβγαζαν στην παραγωγη το νεο μοντελο.περιμεναν την αναπτυξη στην Ευρωζωνη να ερθει το 2015 κ μολις το εμαθαν εσπευσαν να διαδοσουν το νεο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8 , 2013 (τροποποιήθηκε) με το καλο να βγει και να ερθει.. Ας ελπισουμε να αξιζει. Αν και μεσα μου κατι μου λεει οτι δεν θα μεινουμε ευχαρηστημενοι. Πολυ απλα γιατι οι Ιαπωνες εχουν την συνηθεια, οταν βγαζουν την 3η γενια απο ενα μοντελο να το χαντακωνουν.... Μακαρι να βγω ψευτης. Αλλα βλεπω να θελει να χτυπησει μονο το Τενερε 1200... Τα αλλα ειναι απιαστα απο τωρα Τροποποιήθηκε Αύγουστος 8 , 2013 από τον HLIAS Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8 , 2013 Καλα το made in Japan μου μοιαζει λιγο ανεκδοτο ,αλλα για μενα το καορυφαιο μηχανακι της Honda αυτην την στιγμη(cb1000r) ειναι made in Italy ,οποτε μικρο το κακο Μακαρι να βγει ,μακαρι να ειναι μαχιμο κα μακαρι να ειναι κ αξιοπιστο ,πρεπει να βγει ενα μηχανακι τυπου f800gs για μενα... Να ξυπνησει λιγο αυτη η εταιρεια γιατι με τα περασμενα μεγαλεια κ τις διηγησεις τους εχει πεσει πολυ κλαμα :P 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kleanthis 923 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8 , 2013 Πρεπει να ξεστοκάρουν τα ράφια...κ να δουν τι αλλο μπορουν να κάνουν με πλαστικά πασπαρτου.... 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αιγαιοπλόος 1.661 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8 , 2013 Κυβισμό και διάταξη κυλίνδρων ξέρουμε; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Africaptan 404 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8 , 2013 Μονο Africa να μη το πουν... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8 , 2013 Μονο Africa να μη το πουν... Ηθελα να το γραψω και εγω,αλλα φοβηθικα μην με πειτε κακο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες