al_tzamp 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2013 Δημήτρη τρομερός ο προορισμός σου! Είμαι κ εγώ μαγεμένος από τα τοπία αυτά και ήδη σχεδιάζω να ανέβω προς τα εκεί. Έχω λίγη ακόμη άδεια για φέτος και αν όλα πάνε καλά θα ξεκινήσω από Aachen στις 19 Αυγούστου και θα έχω 10 μερες. Εχω κάνει μια μικρή προεργασία με τις ημερήσιες διαδρομές μου και αυτό που με απασχολεί περισσότερο ειναι η διαμονή... είναι λίγο ακριβά εκεί πάνω! Λέω να δοκιμάσω την λύση Β&Β με ψάξιμο επιτόπου όπως έμαθα απο φίλους κ οδοιπορικά αλλά δεν είμαι σίγουρος κατά πόσο αποδίδει. Μια και πηγαίνεις πριν από εμένα οι πληροφορίες σου θα ειναι πολύτιμες! Εύχομαι να περάσετε τέλεια και θα περιμένω να διαβάσω για το ταξίδι σου! Ελπίζω να μπορέσω να σε βρώ online κάποια στιγμή πρίν ξεκινήσω για μια-δυο ερωτησούλες! :) Καλούς δρόμους! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2013 Πολυ σε παω ρε φιλε και καποτε θελω να φτασω στο ''δικο σου επιπεδο'' ταξιδιου, αυτο το 20-25 μερες και 7 - 8 000 χιλιομετρα πολυ με φτιαχνει !!!! Θελω πολυ καποτε να φτασω σ αυτο το επιπεδο και να κανω τετοια ταξιδια!! Προς το παρον θελω να πιστευω πως κανω προπονηση για το μελλον ! Καλους δρομους και καλη επιστροφη ευχομαι ! Τα λεμε !! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2013 Xαζευα λιγο τη Σκωτια... ευχομαι να τις ξαναδω απο εσας τετοιες φωτο...απιθανο μερος ειδικα με μοτο!!! 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tsak8 237 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2013 ΜΠΡΑΒΟ ρε Μαγγελανε, ταξίδι -σκοπός και για εμένα, είχα αρχίζει να το κανονίζω για πρόπερσι αλλα μας πρόλαβε ο μπεμπης! Θα ξεπιαστει το 1300 για τα καλα! Η νότια Γαλλία υπεροχή, θα σας περιμένει οταν πρέπει. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Maggellanos 1.549 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2013 Δημήτρη τρομερός ο προορισμός σου! Είμαι κ εγώ μαγεμένος από τα τοπία αυτά και ήδη σχεδιάζω να ανέβω προς τα εκεί. Έχω λίγη ακόμη άδεια για φέτος και αν όλα πάνε καλά θα ξεκινήσω από Aachen στις 19 Αυγούστου και θα έχω 10 μερες. Εχω κάνει μια μικρή προεργασία με τις ημερήσιες διαδρομές μου και αυτό που με απασχολεί περισσότερο ειναι η διαμονή... είναι λίγο ακριβά εκεί πάνω! Λέω να δοκιμάσω την λύση Β&Β με ψάξιμο επιτόπου όπως έμαθα απο φίλους κ οδοιπορικά αλλά δεν είμαι σίγουρος κατά πόσο αποδίδει. Μια και πηγαίνεις πριν από εμένα οι πληροφορίες σου θα ειναι πολύτιμες! Εύχομαι να περάσετε τέλεια και θα περιμένω να διαβάσω για το ταξίδι σου! Ελπίζω να μπορέσω να σε βρώ online κάποια στιγμή πρίν ξεκινήσω για μια-δυο ερωτησούλες! Καλούς δρόμους! Σε ευχαριστω πολυ!Μιας και ειμαι δουλεια,δεν μπορω να γραψω πολλα..Οταν βρω λιγο χρονο,θα σου γραψω τι καταλαβα εγω απο την δικη μου ερευνα,σε οτι αφορα τις διαμονες εκει πανω..Παντως απο το Εδιμβουργο και πανω,ειναι δυσκολο.. Πολυ σε παω ρε φιλε και καποτε θελω να φτασω στο ''δικο σου επιπεδο'' ταξιδιου, αυτο το 20-25 μερες και 7 - 8 000 χιλιομετρα πολυ με φτιαχνει !!!! Θελω πολυ καποτε να φτασω σ αυτο το επιπεδο και να κανω τετοια ταξιδια!! Προς το παρον θελω να πιστευω πως κανω προπονηση για το μελλον ! Καλους δρομους και καλη επιστροφη ευχομαι ! Τα λεμε !! Ο πρωτος κανονας ειναι να μην κανεις τιποτε αλλο ολη την προηγουμενη χρονια,και να μαζευεις χρηματα... Περαν της πλακας,το εχω φιλοσοφησει πολυ το θεμα ταξιδι/χρονος...Ειναι αρκετος καιρος τωρα,που εχω αποφασισει οτι εαν μπω σε διαδικαδια ''φευγω'' καλο ειναι να γυρισω πισω οσο πιο ''χορτατος'' μπορω απο τα παντα..Χιλιομετρα,εικονες,και οτι αλλο..Να επιστρεφω και να σκεφτομαι οτι ειμαι οκ τωρα...θελω να παω σπιτι..Δεν ξερω εαν ειχες διαβασει,αλλα καποια στιγμη εγραφα εδω..: Στο τελος της ημερας και ενώ θα πιναμε μπυρες στο Bolzano,θα ελεγα στον Γιαννη πως ΄΄τωρα ειμαι ετοιμος να επιστρεψω Ελλαδα.Δεν εχω κατι άλλο να δω η να κανω εδώ για φετος. Αυτο ακριβως ειναι αυτο που θελω,επιστρεφοντας απο καθε ταξιδι.. Βλεπεις,το νταλικιερικο ταξιδι δεν ηταν ποτε του γουστου μου..Παντως,σε ευχαριστω πολυ,και πραγματικα σου ευχομαι να κανεις οτι ακριβως επιθυμεις.. Xαζευα λιγο τη Σκωτια... ευχομαι να τις ξαναδω απο εσας τετοιες φωτο...απιθανο μερος ειδικα με μοτο!!! Ωραιος ρε Κωστη!!Για να δουμε,θα καταφερουμε κανενα κλικ το ιδιο καλο..? ΜΠΡΑΒΟ ρε Μαγγελανε, ταξίδι -σκοπός και για εμένα, είχα αρχίζει να το κανονίζω για πρόπερσι αλλα μας πρόλαβε ο μπεμπης! Θα ξεπιαστει το 1300 για τα καλα! Η νότια Γαλλία υπεροχή, θα σας περιμένει οταν πρέπει. Πολλες μπυρες για τον μπεμπη λοιπον!!! Χαλαλι του η Σκωτια!! :lol: Ακριβως οπως το ειπες ομως..θα γινουν ολα οταν πρεπει.. Να εισαι καλα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FZMAN 1.693 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2013 Πανέμορφα μέρη είμαι σίγουρος ότι θα καταευχαριστηθείτε. Καλό ταξίδι. ΥΓ. Προσοχή στα όρια ταχύτητας. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2013 .............. οπωσδήποτε την Α84-85-82 για mallaig και στην συνέχεια το isle of sky στο οποίο μείναμε στο dunvegan ............. Διαβασμένος ο δόκτωρ........ Άκουσέ τον και δεν θα χάσεις, κάνε γύρα του νησιού και βγές πιο βόρεια από την γέφυρα στο Kyle Akin. Καλούς δρόμους 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Maggellanos 1.549 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2013 Πανέμορφα μέρη είμαι σίγουρος ότι θα καταευχαριστηθείτε. Καλό ταξίδι. ΥΓ. Προσοχή στα όρια ταχύτητας. Ευχαριστω πολυ Γιωργο!! Διαβασμένος ο δόκτωρ........ Άκουσέ τον και δεν θα χάσεις, κάνε γύρα του νησιού και βγές πιο βόρεια από την γέφυρα στο Kyle Akin. Καλούς δρόμους Παναγιωτη πιστευω ειμαι κομπλε..Στο νησι θα μεινω δυο ημερες ωστε να το δω ολο..Ειπαμε...νταλικιερικο ταξιδι,δεν.. Να εισαι καλα!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Maggellanos 1.549 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2013 (τροποποιήθηκε) ....Για αλλη μια φορα ειμαι στον δρομο,για μερη ξενα,χιλιαδες χιλιομετρα μακρια...Τι και αν ξερω που θελω να παω..δεν εχει κανενα νοημα.. Ετσι και αλλιως να ξερετε.. Καθε ταξιδι εχει μυστικους προορισμους που ουτε ο ταξιδιωτης δεν γνωριζει.. Καλο καλοκαιρι σε ολους!!! ''I am the passenger and I ride and I ride I ride through the city's backsides I see the stars come out of the sky Yeah, the bright and hollow sky You know it looks so good tonight'' Τροποποιήθηκε Αύγουστος 2 , 2013 από τον Maggellanos 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
al_tzamp 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2013 Καθε ταξιδι εχει μυστικους προορισμους που ουτε ο ταξιδιωτης δεν γνωριζει.. Αυτά είναι τα καλύτερα!!!! Καλούς δρόμους να έχετε, και να γυρίσετε πίσω "χορτάτοι" από εικόνες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
al_tzamp 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2013 Αύριο ξεκινάω και εγώ να ανηφορίζω! Για το ανέβασμα θα προτιμήσουμε το Eurotunnel και πρώτη διανυκτέρευση στο Cambridge.. Δημήτρη, ελπίζω το ταξιδι σου να ξεπέρασε τις προσδοκίες σου και όλα να σας πήγαν καλά μέχρι τώρα! Κανένα last minute tipp πρίν ξεκινήσω???? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Maggellanos 1.549 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23 , 2013 (τροποποιήθηκε) Αύριο ξεκινάω και εγώ να ανηφορίζω! Για το ανέβασμα θα προτιμήσουμε το Eurotunnel και πρώτη διανυκτέρευση στο Cambridge.. Δημήτρη, ελπίζω το ταξιδι σου να ξεπέρασε τις προσδοκίες σου και όλα να σας πήγαν καλά μέχρι τώρα! Κανένα last minute tipp πρίν ξεκινήσω???? Ξερω οτι αργησα να απαντησω,αλλα μολις σημερα επεστρεψα...Το πιο σημαντικο για εκει πανω..? παρε ζεστα ρουχα... Επισης εισιτηριο για Eurotunnel,μονο απο νετ μια ημερα πριν...εχει μιση τιμη.. Αν χρειαζεσαι κανα εξτρα ινφο,γραψε εδω και θα απαντησω..καλο δρομο.. Τροποποιήθηκε Αύγουστος 23 , 2013 από τον Maggellanos 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23 , 2013 ισως οτι καλυτερο μπορω να σκεφτω σε ταξίδι με μηχανη... αλλα λογια περιττα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Maggellanos 1.549 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2013 ισως οτι καλυτερο μπορω να σκεφτω σε ταξίδι με μηχανη... αλλα λογια περιττα :cheers: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2013 welcome Δημητρη...ελπιζω να πηγαν ολα καλως.οταν ξαποστασετε κ βρεις χρονο ξερεις εσυ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Maggellanos 1.549 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2013 welcome Δημητρη...ελπιζω να πηγαν ολα καλως.οταν ξαποστασετε κ βρεις χρονο ξερεις εσυ... Ευχαριστω Γιωργο...μολις χαλαρωσω λιγο,κατι θα γραψω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NIKOLAS L 509 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2013 Καλώς ήρθες πίσω..Δημήτρη ελπίζω να ευχαριστήθηκες στο πανέμορφο Λουξεμβούργο..Καλά για Σκωτία δεν έχω να πω τίποτα ...απλά όνειρο.. Περιμένουμε ...ξέρεις.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Maggellanos 1.549 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2013 Καλώς ήρθες πίσω..Δημήτρη ελπίζω να ευχαριστήθηκες στο πανέμορφο Λουξεμβούργο..Καλά για Σκωτία δεν έχω να πω τίποτα ...απλά όνειρο.. Περιμένουμε ...ξέρεις.. Νικο σε ευχαριστω πολυ! Ολα τα μερη ηταν πολυ ομορφα,και καποια απλα καταπληκτικα..Θα τα πουμε στην πορεια.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2013 καλως ηρθες Δημητρη! οποτε μπορεσεις, ταξιδεψε μας και εμας στα επομενα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FZMAN 1.693 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2013 Καλώς ήρθες Δημήτρη, περιμένω και εγώ τα νέα σου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Maggellanos 1.549 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2013 (τροποποιήθηκε) καλως ηρθες Δημητρη! οποτε μπορεσεις, ταξιδεψε μας και εμας στα επομενα Καλώς ήρθες Δημήτρη, περιμένω και εγώ τα νέα σου. Ευχαριστω παιδες!!Θα τα πουμε εν καιρω.. Τροποποιήθηκε Αύγουστος 25 , 2013 από τον Maggellanos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2013 Ελπίζω όλα να πήγαν καλά στο ταξίδι σου Δημήτρη. Όποτε βρεις χρόνο και έχεις όρεξη δώσε υλικό γιατί η Σκωτία ιντριγκάρει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Maggellanos 1.549 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2013 Ελπίζω όλα να πήγαν καλά στο ταξίδι σου Δημήτρη. Όποτε βρεις χρόνο και έχεις όρεξη δώσε υλικό γιατί η Σκωτία ιντριγκάρει. :cheers: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αιγαιοπλόος 1.661 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2013 Καλώς όρισες, Maggellane. Άξιος. Περιμένουμε κείμενο και φωτογραφίες για να συνταξιδέψουμε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hideto 151 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2013 Καλώς επέστρεψες Maggelanos! Αναμένω ΚΑΙ εγώ το ραπόρτο σου! ;-) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες