Jump to content
GHOST

να το πω ???

Recommended Posts

αυτή η σκέψη με βασάνιζε τρεις μήνες τώρα ... ο λόγος για την νέα παρουσία στοπ γκαράζ !! πανευτυχής κάτοχος ενός kawasaki zx6r (636) του 2006 !! ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή ... μόλις έχω δώσει το aprilia και κοιτάω για το επόμενο η μάνα μου ούτε να ακούσει δεν ήθελε ''τι να το κάνεις τώρα το άλλο πάρε ένα αμάξι και είσαι εντάξει μου έλεγε'' παρ'ολα αυτά το μικρόβιο και η ιδέα είχε μπει και δούλευα και μάζευα λεφτά .. κοιτούσα και έψαχνα για την επόμενη κυρία που θα έβαζε φωτιά στην καρδιά μου ! εντωμεταξύ έκανα βόλτα την μηχανή του πατέρα μου και διάφορα που περνούσαν κατά καιρούς από τα χέρια μου χωρίς να μου τραβήξει κάποιο το ενδιαφέρον !! πρώτη σκέψη το ninja 250 !!!μου άρεσε δεν είχα τα λεφτά και τότε.. έφτασα 19 είχα μαζέψει κάποια χρήματα με λίγο ζόρι θα μπορούσα να το πάρω αλλά έλεγα του χρόνου με το απεριόριστο θα θέλω να το δώσω για κάτι μεγαλύτερο.. ήταν και λίγο έκρυθμη η κατάσταση εκείνη τη εποχή στο σπίτι οπότε περίμενα και έκανα υπομονή και μάζευα λεφτά τα ''λεφτά της μηχανής όπως έλεγα και με κορόιδευαν οι φίλοι μου :P αποφάσισα να κοιτάξω σε κάτι μεγαλύτερο αν και πάντα φοβόμουν αν θα μπορούσα να το οδηγήσω :secret: !! στο πίσω μέρος του μυαλού μου είχα το μεγάλο αδερφάκι του 250 αλλά δεν το έλεγα.. ήταν και ακριβό.. κοίταξα και τα υπόλοιπα της κατηγορίας αλλά ο έρωτας είναι έρωτας και επικράτησε δεν είχα μάτια για άλλη... περιορίστηκα λοιπόν σε αυτό το μοντέλο και συγκεκριμένα στο μοντέλο του 05-06 !! κοιτούσα διάφορα αλλά είχα ξεχωρίσει ένα.. ήταν ακριβό για την τσέπη μου το είχα στο μυαλο μου όμως !! το κοιτούσα ο καιρός περνούσε ώσπου ένα απόγευμα ξαφνικά αποφάσισα να πάρω αυτόν που το έχει να του πω ότι το θέλω !! :peep: μιλούσαμε για καιρό με το παιδί για την μηχανή και σχεδίαζα πως θα την πάρω.. ήταν θεσσαλονίκη και δεν είχα ξαναπάει ποτέ ούτε για βόλτα !! τον Φεβρουάριο είχα πήρα κάτι λεφτά που περίμενα και εκ θαύματος συμπλήρωσα όσα χρειαζόμουν !! το αποφάσισα θα την πάρω !!!! όλα έγιναν γρήγορα.. είπα στην μάνα μου ότι θα ανέβαινα την πέμπτη θεσσαλονίκη να την πάρω .. μεχρι τελευταία στιγμή προσπαθούσε να με μεταπήσει αλλα μάταια στο τέλος αρκέστηκε στο ένα ''να προσέχεις παιδι μου'' !! πέμπτη πρωί κατεβαίνω αθήνα για νέο κράνος .. το shark που είχα δεν μου γέμιζε το μάτι και αγόρασα ένα agv grid !! το βράδυ στο τραίνο για θεσσαλονίκη .. το πρωί βρήκα το παιδι και έιδα την μηχανη.. η καρδια μου χτυπούσε σαν τρελή.. τι κάνω ?? σκεφτόμουν συνέχεια.. την έκανα βόλτα ταιριάξαμε... χωρίς δεύτερη σκέψη κάναμε τα χαρτιά και έγινε δικιά μου !! ναι και φωτος :wub:http://imageshack.us...s/543/pxb0.jpg/ με καινούργια λάστιχα αλυσογράναζα βιβλίο σέρβις και αγρατζούνιστη πραγματικά !!!

ΥΓ. ο λόγος που δεν το έγραφα πιο νωρίς είναι φοβόμουν την κατακραυγή γιατί αφού την πήρα έμαθα ότι ο νόμος άλλαξε και ότι δν μπορώ να βγάλω απεριόριστο !!! είχα βιαστεί ?? μάλλον... μεγάλη πίκρα... είχα ρωτήσει σε τόσες σχολές οδηγων πριν την πάρω και με είχαν διαβεβαιώσει ότι θα το κάνω απεριόριστο κανονικά αλλα όλα άλλαξαν.. τεσπα ξέρω τον κίνδυνο και το ρίσκο αλλα δεν μου πάει η καρδιά να την δώσω ακόμα ελπίζω !! είναι η πρώτη που αγόρασα με δικά μου λεφτά και που στερήθηκα ένα σωρό πράγματα να την πάρω !! έχω διαβάσει ένα σωρό θέματα για το δίπλωμα αλλα τι να κάνω είμαι αμρτωλός :blush2: ελπίζω να μην υπάρξουν τσακωμοί για αυτό το θέμα ... κάθε γνώμη δεκτή πάντως !!! :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Οτι και να σου πουμε δεν προκειτε ουτε να την πουλησεις, ουτε να μην την καβαλας απ'την στιγμη που την πηρες. Ξερεις οτι καθε φορα που βγαινεις ρισκαρεις την οικογενεια σου, εννοωντας οτι σε περιπτωση ατυχηματως(μακρια φτου φτου φτου) θα δουλευεται ολοι μια ζωη για μια μαλακια..

Περα απ'αυτα προσοχη, παντα ορθιος και καλα χιλιομετρα. Κουκλι ^_^

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οτι και να σου πουμε δεν προκειτε ουτε να την πουλησεις, ουτε να μην την καβαλας απ'την στιγμη που την πηρες. Ξερεις οτι καθε φορα που βγαινεις ρισκαρεις την οικογενεια σου, εννοωντας οτι σε περιπτωση ατυχηματως(μακρια φτου φτου φτου) θα δουλευεται ολοι μια ζωη για μια μαλακια..

Περα απ'αυτα προσοχη, παντα ορθιος και καλα χιλιομετρα. Κουκλι ^_^

Συμφωνώ

Η φωνή της λογικής λέει ή άστην και πάρε μικρότερη ή πούλα την και πάρε μικρότερη.

Η καρδιά σου σίγουρα λέει άλλα. Από εκεί και πέρα η απόφαση μεταξύ καρδιάς και λογικής είναι στο ζύγι του κάθε ανθρώπου να διαλέξει.

Εμείς οφείλουμε να στηρίξουμε τουλάχιστον τη φωνή της λογικής (όχι πως αν ήταν στο δικό μας χέρι θα την ακολουθούσαμε απαραίτητα...)

Αν σε πιάσει τροχαία τρως προστιματάκι (δεν θυμάμαι το ποσό)

Το πιο άσχημο σενάριο είναι αν εμπλακείς σε ατύχημα (φτου μακριά) όπου η ασφαλιστική δεν θα σε καλύψει. Εκεί η μόνη λύση που έχεις (που θα πρέπει να το δεχτεί και ο άλλος) είναι να έρθει κάποιος με δίπλωμα απεριόριστο να πει ότι οδηγούσε αυτός. Πίστεψέ με, επειδή ξέρω άτομο που οδηγούσε χωρίς δίπλωμα αυτοκίνητο, όταν ενεπλάκη σε ατύχημα (που έφταιγε ο άλλος) χέστηκε πάνω του έχασε πόσα χρόνια από τη ζωή του. Και πάλι καλά έγινε αυτό που σου είπα από πάνω -πήρε δηλαδή άλλο την ευθύνη ότι οδηγούσε. Είναι κρίμα να κρέμεσαι από τα @@ του άλλου ακόμα και αν ο άλλος φταίει.

Τεσπά αυτή ήταν η φωνή της λογικής που λέει να το πουλήσεις και να πάρεις κάτι που να μπορείς να οδηγήσεις. Η φωνή της καρδιάς φαντάζομαι λέει άλλα :uglystupid2:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τί να ευχηθείς τώρα..... δύσκολες καταστάσεις πραγματικά. :(

Καλορίζικο, αν μπορείς να το χαρείς με τέτοιες συνθήκες. :)

Αλήθεια, σε πόσο καιρό μπορείς να πας για απεριόριστο?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν κατάλαβα καλά θέλεις 4-5 χρόνια (και είναι πολλά) για το απεριόριστο …….

1. Μην το πουλήσεις
  2. Μεγάλο το ρίσκο να το οδηγείς χωρίς δίπλωμα (δώσε πινακίδες να μην πληρώνεις κερατιάτικα )και κράτα το μόνο για πίστα (τουλάχιστον μέχρι να έχεις το δίπλωμα)
  3. Πάρε ένα μικρό (να σε καλύπτει το δίπλωμα σου ) για να κάνεις τη δουλειά σου

Γνώμη πάντα τα παραπάνω ότι και να αποφασίσεις να κάνεις σου εύχομαι τα καλύτερα!!!!!

Πόσο το αγόρασες;

Τροποποιήθηκε από τον cris_cb

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλοριζικο ,καλα χιλιομετρα.

Μην το διανοηθεις να το πουλησεις.

Οπως λεει και ο παραπανω,τα λεφτα για τις βολτες φατα στη πιστα να μαθεις να το οδηγας κιολας.

κριμα ειναι να γινει κατι και να τρεχεις...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλοτάξιδη να είναι και σου εύχομαι ολόψυχα πάντα όρθιος. Στην θέση σου θα την πουλούσα , θα έκλεινα τα λεφτά σε μια τράπεζα να τοκίζονται μέχρι το απεριόριστο και στην συνέχεια θα αγόραζα το ίδιο ή ακόμα καλύτερο μηχανάκι. Το αίμα σου βράζει αλλά προσπάθησε να σκεφτείς ψύχραιμα. Ακόμα και κομήτης να πέσει πάνω σου , φταις!! Αν πιστεύεις πως αξίζει το ρίσκο να τρέχεις εσύ μα πάνω απ όλα η οικογένειά σου για την παραμικρή μαλακία που μπορεί να σου κάτσει τότε κράτα την. Ό,τι και να κάνεις να είσαι πάντα καλά.

Καλοριζικο ,καλα χιλιομετρα.

Μην το διανοηθεις να το πουλησεις.

Οπως λεει και ο παραπανω,τα λεφτα για τις βολτες φατα στη πιστα να μαθεις να το οδηγας κιολας.

κριμα ειναι να γινει κατι και να τρεχεις...

Απ όσο κατάλαβα το παιδί δουλεύει άρα χρειάζεται και την μηχανή σαν μεταφορικό μέσον. Δεν υπάρχει μια στο εκατομύριο να την κρατήσει κλεισμένη στο γκαράζ για δύο(μίνιμουμ) χρόνια και να την βγάζει μόνο για πίστα. Από το να σαπίσει το μηχανάκι σε ένα υπόστεγο , να είναι ανασφάλιστος και να διατρέχει και τον κίνδυνο της κλοπής για κάτι που δεν μπορεί να ευχαριστηθεί είναι σαφώς προτιμότερο να την δώσει ωστέ αφενός να μην έχει άμεση χασούρα και αφετέρου σε βάθος χρόνου να έχει ακόμα μεγαλύτερο μπάτζετ για μια ακόμα πιο φρέσκια μηχανή. Στην Ελλάδα της κρίσης οι προσφορές όλο και αυξάνονται. Είναι τεράστια μαλακία να παίζει κορώνα γράμματα το μέλλον του κάθε φορά που καβαλάει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Νομιζω εκανες χαζομαρα. Εκτος του οτι δεν εχεις διπλωμα με ο,τι αυτο συνεπαγεται, νομιζω οτι και δε θα το ευχαριστηθεις, ουτε να το αξιοποιησεις, αφου το πηρες σαν πρωτο μηχανακι -νομιζω ξαναλεω-. Για μενα περασες πολλα ενδιαμεσα σταδια, που το καθενα εχει τη χαρα του. Και ειναι και πολλα τα χρονια μεχρι να βγαλεις και διπλωμα ρε γαμωτο... Θα σου προτεινα να το κανεις ανταλλαγη με κανενα μικροτερο (νιντζα 250) και κρατα και τα υπολοιπα λεφτα για τις βενζινες, ολοκληρο εξοπλισμο και παει λεγοντας. και θα εχεις και το κεφαλι σου ησυχο. Μπορει να ξενερωσεις μετα απο κανενα μισο χρονο που δεν τραβαει χαμηλα, αλλα οκ... :P Μεχρι να βγαλεις απεριοριστο θα εχεις μαζεψει αλλα τοσα λεφτα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιλε μου απ τα 50cc πηγες στα 636 και μαλιστα οχι τυπου χτ κτλ, αλλα σε οτι πιο γρηγορο κι ακραιο υπαρχει σ αυτα κυβικα. Μεγα λαθος!!! Πολυ πιθανον να μην μαθεις να το οδηγας οπως του αρμοζει + οτι θα εισαι αρκετα σφιγμενος απο την ελλειψη διπλωματος, ασφαλειας, εμπεριας, πολιτισμου σοκ που θα παθαινεις καθε φορα που θα ανοιγεις το γκαζι, με αποτελεσμα η σαβουρντιστα να μην αργησει να ερθει. Διαβασε κι αυτο το θεματακι αν δεν το εχεις κανει ηδη κι απο κει και περα οτι και να λεμε εμεις εδω, ειναι καθαρα στο χερι σου να κανεις αυτο που θεωρεις σωστο, με την αναλογη αναληψη των ευθυνων φυσικα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

με υγεια και καλοταξιδη ευχομαι φιλε.δεν σου κανω κυρηγμα κανε οτι θελει η καρδια σου.

παντα ορθιος καλες βολτες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Kαλοταξιδη και ελπιζω συντομα να τηνς χαρεις οπως πρεπει.....

Ποτε βγαζεις διπλωμα?

Τροποποιήθηκε από τον GeorStrat

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Διάβασε εδώ.

Ελπίζω να είσαι τρολλ αλλιώς πούλα.

Γιατι να ειναι τρολλ?ξερεις ποσοι την επαθαν και δε το λενε?

εγω παντως ξερω αρκετους.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καταρχήν σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές για την μηχανή :D !!!!! δεκτά και τα θετικά σχόλια και τα αρνητικά !! για'αυτό άλλωστε έγραψα και εδώ για να μοιραστώ τις σκέψεις μου μαζί σας !!! θα προσπαθήσω να απαντήσω σε όλες τις απορίες... καταρχίν δεν είμαι τρολ αυτό που γράφω ισχύει και το έχω στο γκαράζ μου :P ! λοιπόν με την σειρά... δίπλωμα βγάζω σε εναμιση χρόνο περίπου καθώς είμαι ήδη 20 και με τον νέο νόμο φαίνεται αφού άλλαξε μόνο του ότι κατεχω πλέον το Α2 από Ιανουάριο οπότε μετράει από τότε για τα δυο χρόνια και μετά απεριόριστο (άλλο που η απόφαση για όσους τους έπιασε πάρθηκε αργότερα και το έμαθα και εγώ αργότερα καθως έιπα μέχρι και φεβρουάριο ρωτούσα σε σχολές οδηγών και μου έλεγαν να μην ανησυχώ).. η μηχανή είναι γραμμένη στο όνομα μου και έχει και ασφάλεια στην ιντερσαλόνικα αν θυμάμαι καλά με 120 ευρώ/εξάμηνο (το γράφω γιατί υπάρχει και ένα θέμα για τις ασφάλειες οπότε να ενημερώσω και εγώ , αλλά το ξέρω οτι δεν με καλύπτει σε περίπτωση που γίνει ατύχημα και φταίω ) .. το θέμα που μου παραθέσατε κάποιοι σύντροχοι το έχω διαβασει αρκετές φορές και συμφωνώ σε πολλά από αυτά που λέει με έχει βάλει σε σκέψεις και έχω διαβάσει τις απόψεις όλων !! ναι από τότε που έμαθα για το δίπλωμα υπάρχει ένας πόλεμος μεταξύ καρδιάς και λογικής όπως λέει και ένας συμφορουμιτής παραπάνω !!! δεν ξέρω από την μια λέω να την δώσω γιατί ουσιαστικά δεν την χαίρομαι όσο πρέπει ενώ την βγάζω βόλτες και παλι... από την άλλη μόλις την βλέπω αλλάζω γνώμη !! είμαι χαλκίδα σπουδαζω και δουλεύω (όποιος έρθει προς τα εδώ θα χαρώ να τα πούμε και από κοντά) και η μηχανή είναι επαρχία οπότε δεν την χρησιμοποιώ εδώ.. την βγάζω όταν ανεβαίνω χωριό... η αλήθεια είναι ότι φοβάμαι εδώ μην μου την κλέψουν ή την χτυπησουν !! νομίζω απάντησα σε όλα... αν ξέχασα κάτι να μου το επισημάνετε και πάλι εδώ είμαστε να κουβεντιάσουμε :D α επειδή τώρα το είδα το αγόρασα 3900 δεν ξέρω αν ήταν πολλά 'η λίγα για το συγκεκριμένο αλλα ήταν το πιο καλοσυντηρημένο που είχα δει !!!

Τροποποιήθηκε από τον GHOST

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παντως για κατι πιτσιρικαδες με 125 αντι για 100cc πχ τους στηνατε στον τοιχο.χωρις πολλα πολλα..εδω οι ευχες δινουν και περνουν...τεσπα (ο ξυνος κ ετς)

τωρα στον φιλο αν δεν ειναι τρολ..δυστυχως ανθρωπε,εκανες πατατα και μαλιστα μεγαλη...ειναι σοβαρο το ατοπημα και ατυπα,λογο εμπειριας κτλ κτλ αλλα και τυπικα λογω διπλωματος,ασφαλειας κοκ..

εγω δε βλεπω αλλη λυση απο το πουλημα και υπομονη..κριμα ναι δε λεω,και οσα στερηθηκες και περασες..αλλα...θα επρεπε να ειναι ο λογος ολα αυτα να το ψαξεις οσο πιο πολυ γινεται...αυτα τα ψαχνεις διεξωδικα πριν κανεις τετοια κινηση.ησουν επιπολεος και να τα τα μαντατα τωρα...

με λιγα λογια εμπλεξες..και τι θα σου σουρει και η μανα σου μολις ανακαλυψει τι παιχτικε..υπομονη και ωριμη σκεψη

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να το χαίρεσαι το μηχανάκι σου φίλε μου!! Πάντα όρθιος εύχομαι..

Ξέρω πόσο δύσκολο είναι να το δώσεις τώρα.. Έως αδύνατο..

Αν είσαι κοντά στην Θεσσαλονίκη θα σου πρότινα μια καλούτσικη στολή και βουρ για Σέρρες να κάνεις κάποια μαθήματα.!!!

Θα δεις τρελή διαφορά στην βελτίωση της οδήγησής σου σε σχέση με το να μάθεις μόνος σου!!

Όλα αυτά βέβαια απαιτούν χρήματα και χρόνο που όμως δεν θα πάνε χαμένα!!

Όσο δύσκολο και να είναι προσπάθησε να οδηγάς με σύνεση και κατανόηση της δύναμης που έχεις κάτω από τα πόδια σου...

Το ότι το πήρες με δικά σου λεφτά θα σε βοηθήσει πολύ στο να σεβαστείς πρώτα εσένα και μετά και το μηχανάκι!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω παντως δε θα το εδινα για κανενα λογο αν ηταν το ονειρο μου.

και αλλο το 17χρονο με το 125αρι και αλλο 20 χρονων που μεχρι πριν κατι μηνες μπορουσε να το εχει νομιμα και τα εκαναν αχταρμα και εγινε τωρα παρανομος.

Εφοσον το εχεις στο χωριο,αστο εκει ενα χρονο και πηγαινε μετα βουρ για το διπλωμα.υπομονη,τι να κανεις.εγω δε θα μπαινα στο τρυπακι,πουλημα και αγορα παλι του χρονου(για αυτο και εγω απο παπι πηγα κατευθειαν σε 650αρι και δεν εχω σκοτωθει ακομα)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το ξέρω οτι δεν με καλύπτει σε περίπτωση που γίνει ατύχημα και φταίω ) ..

Σε περίπτωση που φταίει ο άλλος νομίζεις θα σε καλύψει; Δε θα ψάξουν το δίπλωμά σου;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

...ειναι σοβαρο το ατοπημα και ατυπα,λογο εμπειριας κτλ κτλ αλλα και τυπικα λογω διπλωματος,ασφαλειας κοκ..

Εγω εδω θα σταθω και ο "Στεργιος" εχει απολυτο δικιο. Δεν ειναι οτι σε 1,5 χρονο θα μπορεις να κινηθεις με ασφαλεια πανω στο 636.

Οκ, νομικα θα εισαι κατοχυρωμενος και σε πιθανο τροχαιο θα ειστε οικονομικα καλυμμενοι, αλλα σκεψου, μηπως ειναι και παρα παρα πολυ πιθανο ναχτυπησεις εσυ ο ιδιος μονος σου πανω στο ninjaκι. Τα περι ποσο στοιχειζει ενας σοβαρος τραυματισμος (οχι δεν μιλαω για ευρω τωρα) σ εσενα και στους δικους σου τα γραφει καλυτερα ο ksino1100 στο αλλο θεμα που ηδη διαβασες και πρεπει να τα λαβεις σοβαρα υπ οψιν νομιζω.

Ειχα διαβασει κατι πριν χρονια στο mybike οταν και εγω αρχιζα να σκεφτομαι την αγορα πρωτης μηχανης και καποιος ειχε γραψει το πολυ σωστο: "Δωσε σ εναν πρωταρη την Belucci. Ε και; τι να της κανει; Ενω αν του δωσεις την Αννουλα της γειτονιας θα μαθει... τα κολπα μαζι της ωστε σιγα σιγα να θελει και περισσοτερα" κλπ κλπ κλπ.... (μην με κατηγορεισετε ρε μαλλιαδες οτι βλεπω την Αννουλα σαν μεταβατικο σταδιο).

Δηλαδη, αν ο σκοπος που αγοραζει καποιος μοτοσυκλετα ειναι για να την χαιρεται ο ιδιος και οχι για να ζηλευουν οι γυρω του που κυκλοφορει την Monica, νομιζω οτι κατι μικροτερο θα το ευχαριστηθεις περισσοτερο, θα νιωσεις οτι το στιβεις και οταν καποια στιγμη μεγαλωσεις ο... ανεκπληρωτος ποθος της Ιταλιδας, εκτος απο τον μυθο του απωθημενου, θα ειναι και κατι που θα μπορεις να απολαυσεις.

Ενω αν τωρα σε τρομαξει το ninja και μετα θες μονο... την Μαρια την ασχημη;;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

η αλλη λυση ειναι οντως κλειδωμα-κουκουλωμα κ υπομονη...οσο σκληρη και επωδυνη να ειναι...

μιας και η πιστα δεν ερχετε σ εσενα πρεπει να πας εσυ σ αυτην,αρα και αυτοκινητο με τρεηλερ κατι που το κανει κ αυτο οχι τοσο ευκολο,μιας και δε μπορεις απλα να πεταχτεις οδικως,αφου ειναι διπλα οι Σερρες...

στην παρουσα φαση δυστυχως ειναι μεγαλα τα ρισκα,και δεν ειναι εποχες για τζογαρισμα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

.....................λοιπόν με την σειρά... δίπλωμα βγάζω σε εναμιση χρόνο περίπου καθώς είμαι ήδη 20 ........................

1,5 χρόνος περνάει γρήγορα..... για κάποιον που δεν έχει κάτι τέτοιο να τον ξελογιάζει μες τα πόδια του.

Αν αντέχεις, βγάλε βενζίνες, λάδια, μπαταρία, κουκούλωσέ την για να μην τη βλέπεις και σου κλείνει το μάτι, :shades: και όταν βγάλεις το δίπλωμα με το καλό, θα σου φανεί σαν να την αγόρασες πάλι. :D

Υ.Γ.

Έχε υπόψη σου ότι όσο προσεκτικός κι αν είσαι, υπάρχει μια καταχθόνια ψυχή που είναι απανταχού παρών και τους πάντες βασανίζων (εμένα με έχει σκίσει κυριολεκτικά, καθημερινώς μου κάνει το βίο αβίωτο σε ό,τι κάνω). :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

1,5 χρόνος περνάει γρήγορα..... για κάποιον που δεν έχει κάτι τέτοιο να τον ξελογιάζει μες τα πόδια του.

Αν αντέχεις, βγάλε βενζίνες, λάδια, μπαταρία, κουκούλωσέ την για να μην τη βλέπεις και σου κλείνει το μάτι, :shades: και όταν βγάλεις το δίπλωμα με το καλό, θα σου φανεί σαν να την αγόρασες πάλι. :D

Υ.Γ.

Έχε υπόψη σου ότι όσο προσεκτικός κι αν είσαι, υπάρχει μια καταχθόνια ψυχή που είναι απανταχού παρών και τους πάντες βασανίζων (εμένα με έχει σκίσει κυριολεκτικά, καθημερινώς μου κάνει το βίο αβίωτο σε ό,τι κάνω). :lol:

Μόνο που δεν χρειάζεται 1 χρόνο για το απεριόριστο αλλά τέσσερα.

Φίλε μου που ξεκίνησες το θέμα τι να σου πω πέρα από το να μην την καβαλάς παράνομα.

Τώρα τι θα την κάνεις για τα επόμενα 4 χρόνια...έπιπλο στο σαλόνι, πιστάδικο ή πούλημα είναι δικό σου θέμα.

Τροποποιήθηκε από τον wolf31

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα