pitapola 3.498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2017 Όπως μάλλον θα κατάλαβες μιλάμε και για το ίδιο συνεργείο. Τι να πω, μπορεί εμένα να με έκοψε για φτωχό και προσπάθησε να μου κάνει οικονομία. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elprimerozen 4.154 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2017 πριν 6 ώρες, το μέλος pitapola έγραψε: Όπως μάλλον θα κατάλαβες μιλάμε και για το ίδιο συνεργείο. Τι να πω, μπορεί εμένα να με έκοψε για φτωχό και προσπάθησε να μου κάνει οικονομία. χαχα! Όχι εγώ του το ζήτησα. Το ποστ που είχα κάνει τότε για τα λάδια είχε ένα λινκ από το japan site. Είχα ψάξει πολύ για να το βρω, ιδιαίτερα για να βρω αναφορά στους τριπλ της. Εκεί μέσα έγραφε που πρότεινε πιο από τα λάδια της και γιατί. Επίσης διευκρίνισε ότι τα λάδια που έχει στην Αμερική κτλ είναι της καστολ αν θυμάμαι καλά και Ευρώπη Ιαπωνία διαφορετικά. Αυτά. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elprimerozen 4.154 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2017 Εδώ γράφει που χρησιμοποιούνται τα φουλ, στο ιαπωνικό σάιτ έγραφε και τις μηχανές, δεν το βρίσκω τώρα. http://www.yamaha-motor.eu/uk/accessories/yamalube/yamalube-land/land-4-stroke-oil/yamalube-4-fs-15w-50/YMD-65012-01-03/details.acc?overviewhash=%23%2Fservice%2F533559%2F0%2F Πάντως με το παραπάνω λινκ νομίζω είσαι καλυμμένος στο τι πρέπει να βάλεις... ------- Εδώ θα δεις άλλα λάδια , πάλι και καλά της γιαμαχα στην Αμερική, αλλά δεν.. είναι τα καστρολ with Ester.. https://www.shopyamaha.com/yamalube-products/engine-oils?ls=yamalube&taxo_productdepartment_ss_facet=30&taxo_productcategory_ss_facet=93&dealernumber= Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2017 Custom conversion kits only for Japan! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2017 Υπερπαραγωγη εαν ειχε δισκους μαργαριτες!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mi_ka 2.388 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2017 ε, ναι, σε αυτό το στυλ Ρομποτέκ ταιριάζουν καλύτερα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2018 Ξέρουμε αν υπάρχει κάποια επίσημη προσφορά της Yamaha ή είναι μεμονωμένη προσφορά για περιορισμένο αριθμό μοτοσυκλετών από τον συγκεκριμένο έμπορο μέχρι τα τέλη του μήνα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2018 MT-09 SP διαθέσιμο στα 10.700€ 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgos.boun 665 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2018 πριν 26 λεπτά, το μέλος efkola έγραψε: MT-09 SP διαθέσιμο στα 10.700€ Και λεω εγω τωρα... Γιατι να μην παρεις το απλο 9450 και κατευθειαν να βαλεις αυτο? https://www.car.gr/parts/view/7212673/ Καλυτερο δεν ειναι αυτο το κιτ απο οτι το sp? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pitapola 3.498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2018 πριν 42 λεπτά, το μέλος giorgos.boun έγραψε: Και λεω εγω τωρα... Γιατι να μην παρεις το απλο 9450 και κατευθειαν να βαλεις αυτο? https://www.car.gr/parts/view/7212673/ Καλυτερο δεν ειναι αυτο το κιτ απο οτι το sp? Μόνο το πίσω αμορτισέρ του sp κάνει 1200€ (google YA535). Δεν έχει καμία σχέση με αυτό που έβαλες από το car George. Σαν τιμή δηλαδή το sp είναι καλή προσφορά για το πακέτο. Ουσιαστικά πληρώνεις το πίσω αμορτισέρ και η Yamaha σου δίνει τα υπόλοιπα δώρο. Αλλά θα συμφωνήσω πως με 1250€+ ο περισσότερος κόσμος θα προτιμήσει να πάρει το απλό μοντέλο και να κάνει μετά τις μετατροπές που θέλει μόνος του. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgos.boun 665 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2018 πριν 3 λεπτά, το μέλος pitapola έγραψε: Μόνο το πίσω αμορτισέρ του sp κάνει 1200€ (google YA535). Δεν έχει καμία σχέση με αυτό που έβαλες από το car George. Σαν τιμή δηλαδή το sp είναι καλή προσφορά για το πακέτο. Ουσιαστικά πληρώνεις το πίσω αμορτισέρ και η Yamaha σου δίνει τα υπόλοιπα δώρο. Αλλά θα συμφωνήσω πως με 1250€+ ο περισσότερος κόσμος θα προτιμήσει να πάρει το απλό μοντέλο και να κάνει μετά τις μετατροπές που θέλει μόνος του. Εχεις δικιο Πετρο λαθος μου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pitapola 3.498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2018 πριν 2 λεπτά, το μέλος giorgos.boun έγραψε: Εχεις δικιο Πετρο λαθος μου. Μπα, οπως εγραψα κι εγω συμφωνω μαζι σου. Ειναι συμφερουσα σαν προταση μεν, αλλα προσωπικα δε θα το επαιρνα. Σε review που ειδα γκρινιαζαν παλι για το μπροστινο της KYB. Με τα λεφτα αυτα υπαρχουν πολλες λυσεις. Μπορεις να βαλεις ενα πιο απλο σετ οπως αυτο που ποσταρες και να σου μεινουν και λεφτα για κατι αλλο, πχ επεμβαση σε ecu. Το μονο θετικο που βλεπω ειναι η limited edition φαση, που το κανει να ξεχωριζει στο δρομο και φανταζομαι θα δωσει και καλυτερη μεταπωλητικη αξια. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giannis_81 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2018 (τροποποιήθηκε) απορία:μόνο εγώ έχω την εντύπωση ότι η μόνη μοτοσικλέτα που ανήκει στην ίδια κατηγορία ,είναι το nuda 900? (το οποίο αν δεν κάνω λάθος δεν παράγεται πια). Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 7 , 2018 από τον giannis_81 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
seatcowl 1.632 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2018 (τροποποιήθηκε) Και πως ορίζεις την κατηγορία του? Ένα νορμαλ γυμνό είναι και υπάρχουν αρκετά. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 7 , 2018 από τον seatcowl Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
The Dread Rider 4.303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2018 πριν 7 λεπτά, το μέλος giannis_81 έγραψε: απορία:μόνο εγώ έχω την εντύπωση ότι η μόνη μοτοσικλέτα που ανήκει στην ίδια κατηγορία ,είναι το nuda 900? (το οποίο αν δεν κάνω λάθος δεν παράγεται πια). Το Nuda πιστεύω παραείναι ψηλό για να θεωρηθεί ίδια κατηγορία με το MT-09. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giannis_81 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2018 πριν 12 λεπτά, το μέλος seatcowl έγραψε: Και πως ορίζεις την κατηγορία του? Ένα νορμαλ γυμνό είναι και υπάρχουν αρκετά. μου δίνει την εντύπωση γυμνού, με θέση οδήγησης που παραπέμπει σε motard Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
The Dread Rider 4.303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2018 (τροποποιήθηκε) πριν 2 λεπτά, το μέλος giannis_81 έγραψε: μου δίνει την εντύπωση γυμνού, με θέση οδήγησης που παραπέμπει σε motard Το MT-09; Κλασσικό σπορτ γυμνό τύπου street triple δεν είναι; Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 7 , 2018 από τον The Dread Rider Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2018 Τώρα δα, το μέλος The Dread Rider έγραψε: Το MT-09; Κλασσικό σπορτ γυμνό τύπου street triple δεν είναι; Δειχνει ετσι αλλα οταν οδηγησα το 765 και στα καπακια το μτ 09 πραγματικα η διαφορα θεσης ηταν οπως την παρουσιαζει ο φιλος. Νομιζω πως το ΜΤ εχει αισθητα πιο ορθια θεση. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giannis_81 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2018 πριν 1 λεπτό, το μέλος The Dread Rider έγραψε: Το MT-09? Κλασσικό σπορτ γυμνό τύπου street triple δεν είναι; παρακολούθησα video στο youtube στο οποίο ανέφερε, ότι η θέση οδήγησης μοιάζει πιο πολύ με motard 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
The Dread Rider 4.303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2018 Α οκ, πάω πάσο τότε, δεν έχω εμπειρία από κανένα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giannis_81 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2018 (τροποποιήθηκε) στο 0:33 αναφέρει "it was a naked supermoto style ...." (βρίσκω τις παρουσιάσεις του "the bike show" πολύ ενδιαφέρουσες) Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 7 , 2018 από τον giannis_81 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
seatcowl 1.632 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2018 Καλά το ότι ειναι πιο όρθιο απο ένα άλλο συγκεκριμένο γυμνό δεν το κάνει να αλλάζει και κατηγορία. Άλλοι βάζουν clip on σε mt09... δεν γίνονται όμως supersport :P Σε οποιαδήποτε περίπτωση όμως, αν κάποιος ψάχνει γυμνό με όρθια θέση οδήγησης για να νιώθει οτι έχει supermoto υπήρχαν πάντα επιλογές. Πέρα απο το nuda που αναφέρθηκε υπήρχε το hypermotard, το dorsoduro, και μάλλον θα υπάρχουν και άλλα αν το ψάξουμε λίγο. Και τα τρία αυτά όμως αν τα συγκρίνει κάποιος με το mt09, είναι ξεκάθαρη η διαφορά η οποία κάνει το mt09 μια naked μηχανή. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2018 +999 στον αποπανω! naked ειναι, απλα εχει λιγο ψηλοτερη-χαμηλοτερ θεση οδηγησης σε συγκριση με αλλα. πχ 10ss υπαρχουν και ολα εχουν διαφορετικη θεση οδηγησης, ολα ειναι ss ομως Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giannis_81 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2018 Την 28/1/2018 at 9:49 ΜΜ, το μέλος efkola έγραψε: MT-09 SP διαθέσιμο στα 10.700€ εκτός από την πίσω ανάρτηση και τη σέλα(και το χρώμα φυσικά) έχει και άλλες διαφορές με το απλό? πριν 20 ώρες, το μέλος seatcowl έγραψε: Καλά το ότι ειναι πιο όρθιο απο ένα άλλο συγκεκριμένο γυμνό δεν το κάνει να αλλάζει και κατηγορία. Άλλοι βάζουν clip on σε mt09... δεν γίνονται όμως supersport :P Σε οποιαδήποτε περίπτωση όμως, αν κάποιος ψάχνει γυμνό με όρθια θέση οδήγησης για να νιώθει οτι έχει supermoto υπήρχαν πάντα επιλογές. Πέρα απο το nuda που αναφέρθηκε υπήρχε το hypermotard, το dorsoduro, και μάλλον θα υπάρχουν και άλλα αν το ψάξουμε λίγο. Και τα τρία αυτά όμως αν τα συγκρίνει κάποιος με το mt09, είναι ξεκάθαρη η διαφορά η οποία κάνει το mt09 μια naked μηχανή. πριν 17 ώρες, το μέλος noodles έγραψε: +999 στον αποπανω! naked ειναι, απλα εχει λιγο ψηλοτερη-χαμηλοτερ θεση οδηγησης σε συγκριση με αλλα. πχ 10ss υπαρχουν και ολα εχουν διαφορετικη θεση οδηγησης, ολα ειναι ss ομως και όμως.... "The MT-09's product manager, Shun Miyazawa, said Yamaha had considered in-line twins, triples and fours, and V-twins; but that the in-line triple gave the "best solution" of power, torque and low weight. Comparing the MT-09 to the Triumph Street Triple, he said the Triumph was a streetfighter, but the Yamaha was a "roadster motard".[12]" πηγή :wikipedia Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2018 @giannis_81 καλά τα λέει ο Κινέζος ( σιγά ρε που καταλαβαίνετε την διαφορά από τον Ιαπωνέζο ) αλλά μας έχουν πρήξει τα ούμπαλα όλοι τους με την υποκατηγορία της υποκατηγορίας και τα @@ μας κουνιούνται. Η διαδρομή των αναρτήσεων, οι τροχοί και το βάρος του παραπέμπουν σε γυμνό και ως τέτοιο λογίζεται. Αν τώρα η θέση οδήγησης είναι ( που είναι ) πιο όρθια από άλλα γυμνά δεν λέει και κάτι. Θυμάμαι που περιέγραφαν το Μουλτιστράντα ως μοτάρντ λόγω θέσης οδήγησης και με πιάνουν τα γέλια. Ναι ρε μαλάκες , μοτάρντ διακοσίων σαράντα κιλών με μπαγαζιέρα εξήντα λίτρων και ανεμοθώρακα δύο μέτρα επειδή κάθεσαι λίγο πιο πάνω απ ότι σ ένα gs. 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες