Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2018 πριν 2 λεπτά, το μέλος Gouky7 έγραψε: +1200. Υπαρχει καπου στο mybike, αν θυμαμαι καλα, ενα "σεντονακι" καμποσων σελιδων,γραμμενο απο τον τοτε αρχι-μηχανικο της Χονδα (οι παλιοι θα θυμαστε ) που εξηγει αναλυτικα το τι εστι αλλαγη γραναζωματος. Βεβαια και τοτε υπηρχαν και οι αντιθετες φωνες (που φυσικα ειναι σεβαστες) αλλα κουβεντα να γινεται. Anyway, καθε δοκιμη κρινεται απο το τελικο αποτελεσμα Αυτο δεν ειναι που στο τελος αποδεικνυε οτι αν αλλαξεις γραναζωμα υπαρχει σοβαρη πιθανοτητα μπιελας στο μισο του προβλεπομενου της μεσης ζωης ενος κινητηρα; 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mitsos59 65 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2018 πριν 1 λεπτό, το μέλος sotoskon έγραψε: Αστο χεστο...Οπως και να εχει το ζουμι ειναι οτι με οποιαδηποτε αλλαγη (μπρος,πισω για τα νουμερα που σηζηταμε) στα ιδια κοντερισια χιλιομετρα θα πηγαινεις πιο γρηγορα απο οτι πηγαινες πριν. Σημαντικοτερα ΟΛΩΝ Μακρυτερες 1η 2α Φασμα στροφων σημαντικα πιο κατω πιο ξεκουραστο μοτο-οικονομια καυσιμων Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kpapageo 4.302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2018 πριν 2 λεπτά, το μέλος Χ έγραψε: Αυτο δεν ειναι που στο τελος αποδεικνυε οτι αν αλλαξεις γραναζωμα υπαρχει σοβαρη πιθανοτητα μπιελας στο μισο του προβλεπομενου της μεσης ζωης ενος κινητηρα; Μπράβο κάτι τέτοιο έλεγε, που το θυμηθήκατε ρε θηρία? Δεν μπορώ να το βρω όμως και δεν έχω και χρόνο, αν θέλουν ας το ψάξουν τα παιδιά που τους ενδιαφέρει. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2018 170+ σελιδες ωριμης διαφωνιας δ2ν ξεχνιουνται ευκολα. Ωραιοι καιροι,δυνατες εποχες και σουπερ ατομα. Που θα παει,θα το βρω. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sotoskon 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2018 πριν 33 λεπτά, το μέλος Χ έγραψε: Αυτο δεν ειναι που στο τελος αποδεικνυε οτι αν αλλαξεις γραναζωμα υπαρχει σοβαρη πιθανοτητα μπιελας στο μισο του προβλεπομενου της μεσης ζωης ενος κινητηρα; Αμα ειναι για τετοια... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mitsos59 65 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2018 Παρακατω μην βιαστητε να κρινετε Ουτε να χλευασω θελω καποιον ποσο δε μαλλον εναν αρχιμηχανικο ή καποια μελη. Επικοδομητικη συζητηση να γινετε τιποτε αλλο Για το δικο μας μοτό το ζητουμενο ειναι πως θα μπορουσε να τσουλήσει πιο "ξεκουραστα" σε χαμηλότερες στροφες σε ολο το φασμα τους δινοντας μας ομαλότερη "πορεία" ειδικα μεσα στη πόλη και εστω τις ιδιες τελικές πχ 140 χλμ/ω Αυτο νομιζω εγω πως συζηταμε κι οχι ισως κατι που ψαχνουν πιο στρητ-σπορ μοτο με φασμα στροφων σχεδον διπλάσιο για να πηγαινουν πιο τσιτα και που κατα καιρους διαβαζω "παω με 227 θα αλλαξω γραναζια να παω με 231" κλπ κλπ Αναρωτιεμαι γιατι αγνοώ για ποσες χιλ χλμ ειναι φτιαγμενος ο κινητηρας μας; Ποσο πιθανο ειναι το ενδεχομενο ενω η προσπαθεια ειναι να παει πιο γλυκά να "παθει" η μπιέλα; Το "σεντονι" αν θυμαται καποιος αναφεροταν σε τετοια περιπτωση ή η αφορμή ηταν τα "τσιτα-ρίσματα" και οι κινδυνοι τους; Η γενικως άλλαξες γραναζια-ριχνεις ζάρια; Για παράδειγμα υπάρχει αρθρογραφία που ισχυριζεται-αναλύει πως ακομα και μια αλλαγή ιξώδους λαδιού πχ απο 10/30 σε 15/50 επιρεαζει αρνητικά αντλίες λαδιου(ειδικά στις συγχρονες μοτό) με κινδυνο βλάβης και μη σωστης λειτουργιας με οτι αυτο συνεπαγεται. Επιρεάζει ακομα και τον στροφαλο και τις μπιέλες την κατανάλωση και τα ρουλεμάν. Κι εδω μεσα διαβαζουμε για χρηση λαδιων απο 10/30 10/40 15/50 και κανεις μας δεν το εχει αποφασισει αφου πρωτα μετρησει με την μεθοδο ASTM D 4683 που προσομειωνει τις συνθηκες που επικρατουν στον "κινητηρα" σε διαφορες θερμοκρασιες απο κρυο μεχρι νταλα ζεστο με 35c στο κεντρο της Αθηνας. Πόσο αραγε διαφορετικες και δεν ξερω πως να το πω "πιο ανθεκτικές" ειναι οι μπιέλες του NC 700 που φοραει 16/39 Κι ενταξει διαβασαμε καποιους αγνωστους ταυλανδοκαναδοεγγλεζοουαλούς που εκαναν καποια γραναζωματα κι εγραψαν καποια αποσπασματικα σχολια Τον μηχανικο μας δεν θα τον ρωτησουμε; Σκεφτομαι αν βρω τον κ Μπατη χαλαρο να του κανω μια κουβεντα διοτι τον θεωρω σοβαρο χοντοσυνομιλητη κι αν περασει καποιος απο εκει νωριτερα ας του κανει την ερωτηση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.380 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2018 Εσύ θέλεις να μακρύνεις ή να κοντύνεις γρανάζωμα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A-nik-i 1.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2018 Κάπου και πού το χαζεύω αυτό το thread και πρέπει να είναι από τα πιο όμορφα του site. Βασικά 3ο μετά τα "τί ποτό να πάρω στο κλαμπ" 1 & 2 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2018 Ρε παιδια, ρε παιδια.................... Αληθεια τωρα δηλαδη πιστεψατε οτι ενω στεγνωσα μεχρι και το σαλιο μου για να παρω το μηχανακι, θα του εκανα κατι που θα ειχε εστω και μικρη πιθανοτητα να μου αφησει την μπιελα στο κομοδινο....;;; Σοβαρα τωρα...; Ηταν τετοια η υπερβολη και τα υπονοουμενα που αφησαμε πριν που ηταν προφανες οτι επεφτε το τρολαρισμα του αιωνος και πως αστειευομασταν............................ Γραναζωμα ειναι παιδια....χαλαρωστε! Η πιο συνηθισμενη και απλη "βελτιωση" απο εφευρεσεως τροχου.... (Μετα την suono στα tdm ή την αφαιρεση χουφτας στα tracer ...) Δεν θα ανατιναχτει τιποτα. 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mitsos59 65 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2018 Προσωπικα ισως λόγω ηλικιας η και διαφορας ηλικιας εχασα με τα χρονια και τις εγνοιες την "καποια" αισθηση του χιουμορ η τρολαρισματος (τσιγκλίσματος ελληνιστι) Νομιζα οτι αυτο το κανουν στο τουίτερ ισως και στο φεησμπουκ που βλέπω καμμια φορα τον πιτσιρικά μου και κοιταζοντας την οθονη του "πελαγώνω" διοτι δεν διαθετω-χρησιμοποιω αυτη την επικοινωνια μονο τηλεφωνο και δια ζωσης υποχρεωτικά με μεζε και μπυρα η ουζακια ενιοτε και καλο τσιπουρο Εδω δεν πήρα χαμπάρι λέμε και τσιμπησα Οκευ 2-0 Αν οντως κανετε κατι "βελτιωτικο" για το μοτο ευχαριστως να το διαβασω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2018 Στο κλιμα της εστω διαδικτυακης παρεας, καλα ειναι και αυτα και παντα γινονται καλοπροαιρετα. Και για να δεις τι καλο πιντι που ειμαι επικοινωνησα με honda αμερικης (αυτην βρηκα τι να κανουμε) και τους ρωτησα για τα λαδια....... Παμε τωρα....Αφου το λυσαμε με τα γραναζια....δωστε και λιγο λαδι, ετσι γιατι καιρο εχω να τα πιασω και τα πεθυμησα σαν θεμα... (θα τον ρωτουσα τον Μαρσαλακο και για γραναζωμα αλλα τελευταια στιγμη λυγισα... ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
doctoras9 1.755 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2018 Αυτο που έγραψε και ο αποπανω το μοτερ του θα μπορουσε να στροφαρει παρπανω και να παράξει ευκολα 60hp οπως το στρογγυλοφαναρο cb500 του '00. Ομως η χοντα επέλεξε να παιξει μεχρι Α2 και 47hp στης 8500rpm που μπορεις να το έχεις ταπα ολημερα και να μη παθει τίποτα. Το μονο που επιρεαζεται ειναι η αίσθηση απο την ανεση η απο τους παραγόμενους κραδασμούς.Το μοτερ κάθε αυτού δεν μασάει. Η συζήτηση μονοπωλεί γιατι το αισθητικά πανέμορφο cb500x ειναι το ελληνικό best seller και τείνει να αποκτήσει την αίγλη του xt600e των 90ties. Γνωμη μου ειναι να βελτιώσετε στα σημεια που τεριαζουν σε εσας. Αυτοι που ειναι ελαφριοι και παιζουν περισσοτερο μονοκαβαλα μπορει να παιξει ευκολα με το γρανάζωμα χωρις ρισκα, αλλοι πιο μεγαλοσωμοι μπορουν να φτιαξουν μια ανετοτερη σελα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mitsos59 65 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2018 (τροποποιήθηκε) πριν 45 λεπτά, το μέλος Χ έγραψε: Στο κλιμα της εστω διαδικτυακης παρεας, καλα ειναι και αυτα και παντα γινονται καλοπροαιρετα. Και για να δεις τι καλο πιντι που ειμαι επικοινωνησα με honda αμερικης (αυτην βρηκα τι να κανουμε) και τους ρωτησα για τα λαδια....... Παμε τωρα....Αφου το λυσαμε με τα γραναζια....δωστε και λιγο λαδι, ετσι γιατι καιρο εχω να τα πιασω και τα πεθυμησα σαν θεμα... (θα τον ρωτουσα τον Μαρσαλακο και για γραναζωμα αλλα τελευταια στιγμη λυγισα... ) Για μενα Γιωργο δεν λυσαμε κανενα θεμα με τα γραναζια Απόψεις ιδεες γνωμες και τα γραπτά μερικων 5-6 "ξενων" που γραφουν οτι το εκαναν διαβασαμε Κι επειδη λογω ελευθερου χρονου τους ιδιους τους (ξενους)εχω διαβασει και σε αλλα θεματα λυπάμαι αλλά δεν με εμπνεουν Κι επειδη οπως ξαναειπα σε θεωρω ψαγμενο αν κανεις κατι θεωρω οτι θα το ποσταρεις εμπεριστατωμενα οπως και με τα S20 κι οχι μονο πιστευω πως αρκετοι απο εδω μεσα θα το καλωσορισουν κι ορεξη ναχεις να γραφεις Για τα λαδια πάλι τι αλλο να πουμε εσυ στα 30.000+ προτιμησες και κρινεις καλα τα 15/50 μπελρεη ο Θοδωρης εβαλε αμσοηλ 10/40 και προχωραει ακαθεκτος εμενα δεν μου εκατσαν μπορει να κανω και λαθος τα αλλαξα με χοντολαδα μου καθησαν καλυτερα κατ εμε ισως και λογω λιγων χλμτων Οι μηχανικοι μας εχουν διάφορες αποψεις στο θεμα οποτε περι ορεξεως..... Για το γραναζωμα ομως δεν διαβασα πουθενα αν ρωτησε κανεις καποιον μηχανικο και τι ακουσε περι αυτου Δεν θα ηταν κακο ε; Ακομα τι ακριβως σκεφτεσαι να κανεις(απο αυτα που εκαναν στο ξενο φορουμ) εγω δεν εχω καταλάβει ακριβως κι οσο θελετε τρολάρετε Τροποποιήθηκε Ιούνιος 7 , 2018 από τον mitsos59 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mitsos59 65 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2018 Βεβαια τον Μαρσαλάκο καλο θα ηταν να τον ρωτουσες γιατι δεν βαζουν στο χοντολαδο στο αυτοκολητο με τις οδηγιες την ενδειξη JASO MA 2 που εχει να κανει με τους ρυπους και τα καταλοιπα και ποσο επιρεαζει την γιουρο4 ή γιουρο 3 εξατμηση(καταλυτη) το χοντολαδο με JASO MA που εχει αλλάξει απο το 2006 Κι ισως το κατα ποσο ζοριζετε αν ζοριζετε η αντλια λαδιου με διαφορετικης ρευστοτητος λαδια περα απο τα "συνιστωμενα" Αν και νομιζω πως μια καραμελα πιπιλανε οι Μαρσαλακιδες και περα απο τυπικες απαντησεις δεν θα επαιρνες κατι διαφορετικο πριν 28 λεπτά, το μέλος doctoras9 έγραψε: Αυτο που έγραψε και ο αποπανω το μοτερ του θα μπορουσε να στροφαρει παρπανω και να παράξει ευκολα 60hp οπως το στρογγυλοφαναρο cb500 του '00. Ομως η χοντα επέλεξε να παιξει μεχρι Α2 και 47hp στης 8500rpm που μπορεις να το έχεις ταπα ολημερα και να μη παθει τίποτα. Το μονο που επιρεαζεται ειναι η αίσθηση απο την ανεση η απο τους παραγόμενους κραδασμούς.Το μοτερ κάθε αυτού δεν μασάει. Η συζήτηση μονοπωλεί γιατι το αισθητικά πανέμορφο cb500x ειναι το ελληνικό best seller και τείνει να αποκτήσει την αίγλη του xt600e των 90ties. Γνωμη μου ειναι να βελτιώσετε στα σημεια που τεριαζουν σε εσας. Αυτοι που ειναι ελαφριοι και παιζουν περισσοτερο μονοκαβαλα μπορει να παιξει ευκολα με το γρανάζωμα χωρις ρισκα, αλλοι πιο μεγαλοσωμοι μπορουν να φτιαξουν μια ανετοτερη σελα Πραγματικα Γιατρέ μου ο μικρος μου επέλεξε και το πιο ομορφο χρωμα silver sword κι ασε μερικους με μαυρα να τρεφουν αυταπατες. Οπου σκαω μυτη τραβαει βλεματα σαν μαγνητης Προβληματιζομαι αν πρεπει να πάρω ενα φυλαχτό φτου φτου φτου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2018 Ε εννοειται ρε Μητσαρα..."παρε 30αρια και μην με ζαλιζεις..." τι θα λεγε. Τα 15w-50 τα βαζω απο τα 21000, εδω και 10.000 δλδ. Δεν αποκλειεται να ξαναγυρισω αν βρω πειστικα δεδομενα για κατι τετοιο. Απο εκει και περα αληθεια δεν καταλαβαινω τι σε προβληματιζει τοσο πολυ με το γραναζωμα που θελεις να ρωτησεις μηχανικο και που δεν το λυσαμε κιολας.. Τα ιδια μπερδεμενα (και αβασιμα μερικα) που σου ειχαν πει με τα λαδια θα ακουσεις. Ειδικα οι εξουσιοδοτημενοι (και καλα κανουν) σου λενε "ετσι βγαινει, αυτο ειναι, αυτο συνισταται, απο εκει και περα δεν ξερω τι μου λες εσυ" (μου τα 'χουν πει αυτολεξι). Εχω ζητησει σε εξουσιοδοτημενο να ρυθμισουμε sag βασει του βαρους μου και μου λεει "δεν ειναι πουθενα γραμμενο αυτο και η Honda δεν το λεει καπου. Ειναι θεμα γουστου ποσο θα σφιξεις". Οποτε μονο αν εχεις τζιμανι μηχανικο που εμπιστευεσαι κανε κουβεντα. (που παλι τα ιδια θα πειτε και θα μεινει στην κριση σου) Περιμενεις πως και πως να σου πω την ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΗ μου γνωμη, με την δικη μου οδηγηση και τα δικα μου γουστα...οταν ειδικα δεν το εχεις καν ταξιδεψει με 140-150 για να κρινεις ΜΟΝΟΣ σου (μπορει και να σε καλυπτει...) Ειπαμε 2 πραγματα εδω και κατευθειαν αγχος, το πουλαω, δεν ταξιδευει, οι ξενοι λενε μισολογα, να ρωτησουμε μηχανικους. Και εσυ δεν το εχεις κρινει καν για τον εαυτο σου. Αληθεια υπαρχει κοσμος που το εκανε και μια χαρα το περιεγραψε σε 5 σειρες (γιατι τοσο θελει) δεν ξερω τι περιμενεις να ακουσεις. Φυσικα και θα ακουσεις ΓΝΩΜΕΣ και οχι ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ. Το τι θα συμβει ακριβως με νουμερα στο λεει το gearcommander. Nα παθει ζημια κατι αποκλειεται. Το πως θα συμπεριφερθει η μοτο ειναι σαφες. Θα μακρυνουν οι σχεσεις και θα πεσουν οι στροφες στις ιδιες ταχυτητες. Ολα τα παραπανω ειναι δεδομενα οχι υποθεσεις. Αρα το μονο που μενει ειναι τα (καθαρα υποκειμενικα) κατα ποσο θα παραμεινει ικανοποιητικη η επιταχυνση και το τραβηγμα και το τι αισθηση θα εχει η μηχανη και το αν ειναι μια αλλαγη που χρειαζεται. Τα ειπες αψογα μονος σου σε 2 σειρες πριν. Προσωπικα κουραστηκα. Μολις το βαλω θα γραψω την γνωμη μου. Αλλα κατι αλλο για γραναζια δεν εχω να πω...που και να παθουμε καμια ζημια τι εχει να γινει δηλαδη. Δεν θα τρωμε για να γραφουμε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mitsos59 65 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2018 Γιωργο απο οσο εχω διαβασει εδω εισαι ο μονος που σκεφτεσαι η θα κανεις την αλλαγη γρ. Σχωρα με που δεν κατανοώ γιατι πρεπει να εμπιστευτω εναν Καναδο κι όχι εσενα (την εστω υποκειμενικη σου άποψη) Γνωριζω οτι μονος και διπλος ειμαι βαρυτερος απο εσενα-εσας Ο πιτσιρικάς μου όχι ειστε στα ιδια +- Βρε φιλε μεχρι να ερθει η ωρα που θα γραψεις μια εμπεριστατωμενη αποψη κανοντας τις αλλαγες σου και τις βολτες σου γιατι εισαι τοσο σιγουρος πως δεν θα εχω κανει τα ανοιγματα που πρεπει για να δω τα όρια μου και του μοτο και συμφωνα με τα οσα περιγραφεις κι εσυ κι ο Τζωνυ κι αλλοι συντροχοι; Ακομα κι ετσι ναναι γιατι σε χαλάει οτι θελω(και μαλλον θελουμε) την υποκειμενικη σου αποψη Ολα καταγραφοντε στο μυαλο και σε word κι ερχεται η ωρα που θα υλοποιηθουν ή οχι. Νομίζεις οτι δεν εχει καταγραφει η επιλογη των ελαστικων για παραδειγμα; Σου εχει δημιουργηθει η εντυπωση πως ότι σας ρωταω και μου απαντατε αιτιολογοντας το πάει στο βροντο; Οχι Γιωργο ουτε φανταζεσαι ποσο σεβομαι τις αποψεις σας για ενα μοτο που τωρα μαθαινω Κι ακριβως γιατι πιστευω πως παιρνω σαφεις κι ευθειες απαντησεις κι όχι "εξουσιοδοτημενων μηχανικών" Και ειμαι τοσο ειληκρινης και τα παιρνω με το μεσα μυαλο που και στο τρολάρισμα μασησα δεν τρεχει τιποτα φυσικα Τωρα αν για σενα το θεμα ειναι λυμενο δρομολογημενο κι εμεις οι "νεώτεροι" ιδιοκτητες εχουμε ακομα αποριες ενταξει ρε Γιωργο δεν εγινε κατι επιτηδες για να σε κουρασουμε η να στα κανουμε τσουρέκια. Κι επειδη "νοιωθω" για δευτερη φορά οτι εγινα κουραστικος δεν ξαναρωταω τιποτα "το δις εξαμαρτειν............." Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2018 πριν 6 λεπτά, το μέλος mitsos59 έγραψε: Γιωργο απο οσο εχω διαβασει εδω εισαι ο μονος που σκεφτεσαι η θα κανεις την αλλαγη γρ. Σχωρα με που δεν κατανοώ γιατι πρεπει να εμπιστευτω εναν Καναδο κι όχι εσενα (την εστω υποκειμενικη σου άποψη) Επισης σχωρα με που δεν καταλαβαινω γιατι ο Καναδος να υπολειπεται εγκυροτητος απο εμενα. Γνωριζω οτι μονος και διπλος ειμαι βαρυτερος απο εσενα-εσας Ο πιτσιρικάς μου όχι ειστε στα ιδια +- Βρε φιλε μεχρι να ερθει η ωρα που θα γραψεις μια εμπεριστατωμενη αποψη κανοντας τις αλλαγες σου και τις βολτες σου γιατι εισαι τοσο σιγουρος πως δεν θα εχω κανει τα ανοιγματα που πρεπει για να δω τα όρια μου και του μοτο και συμφωνα με τα οσα περιγραφεις κι εσυ κι ο Τζωνυ κι αλλοι συντροχοι; Δεν ειπα πουθενα οτι ειμαι τοσο σιγουρος για το τι ΘΑ κανεις. Ειμαι σιγουρος ομως οτι το παρασκεφτεσαι χωρις καν να εχεις δοκιμασει ΠΡΙΝ και αυτο περιεγραψα. Μην διαστρεβλωνεις οτι ειπα ή εγινε. Ακομα κι ετσι ναναι γιατι σε χαλάει οτι θελω(και μαλλον θελουμε) την υποκειμενικη σου αποψη Ολα καταγραφοντε στο μυαλο και σε word κι ερχεται η ωρα που θα υλοποιηθουν ή οχι. Δεν με χαλαει καθολου που θελετε να μαθετε την αποψη μου. Ανεφερα τα δεδομενα.Τα ανεφερες κι εσυ. Ε και μου λες δεν το λυσαμε. Τι να λυσουμε αλλο;;;; Και πως;;; Νομίζεις οτι δεν εχει καταγραφει η επιλογη των ελαστικων για παραδειγμα; Σου εχει δημιουργηθει η εντυπωση πως ότι σας ρωταω και μου απαντατε αιτιολογοντας το πάει στο βροντο; Ευθεως σου απανταω ΝΑΙ. Με ρωτας γιατι 15w-50 ενω σου εχω στειλει ολοκληρο θεμα αφιερωμενο σε αυτο. Και τωρα μου λες οτι δεν εχεις ακριβως καταλαβει τι θελω να κανω ενω ΠΑΛΙ σου ειχα στειλει λινκ απο δικο μου ποστ που παρουσιαζει τα δεδομενα του μαμα γραναζωματος σε σχεση με το 16-39 και ολη την συζητηση που προηγηθηκε και ακολουθησε. Οχι Γιωργο ουτε φανταζεσαι ποσο σεβομαι τις αποψεις σας για ενα μοτο που τωρα μαθαινω Κι ακριβως γιατι πιστευω πως παιρνω σαφεις κι ευθειες απαντησεις κι όχι "εξουσιοδοτημενων μηχανικών" Και ειμαι τοσο ειληκρινης και τα παιρνω με το μεσα μυαλο που και στο τρολάρισμα μασησα δεν τρεχει τιποτα φυσικα Τωρα αν για σενα το θεμα ειναι λυμενο δρομολογημενο κι εμεις οι "νεώτεροι" ιδιοκτητες εχουμε ακομα αποριες ενταξει ρε Γιωργο δεν εγινε κατι επιτηδες για να σε κουρασουμε η να στα κανουμε τσουρέκια. Κι επειδη "νοιωθω" για δευτερη φορά οτι εγινα κουραστικος δεν ξαναρωταω τιποτα "το δις εξαμαρτειν............." Ωραιο αυτο Μητσο να με παρουσιασεις οτι σας αντιμετωπιζω ξαφνικα με ορους στρατου σαν "νεοτερους" αλλα δεν πιανει... Ουτε καν θα απαντησω σε αυτο. Ειδικα οταν οι γνωσεις μου για τα τεχνικα περιοριζονται στο πως παιρνει μπροστα το cb... Οπως και το "συγγνωμη κιολας που ρωταμε" και "δεν ξαναλεω τιποτα" που λες μετα... Αληθεια περιμενα πιο ωριμες συμπεριφορες. Μπορει να σεβεσαι τις αποψεις μου οπως λες, αλλα αυτα τα τερτιπια με κανουν να νοιωθω πως δεν με σεβεσαι σαν συνομιλητη. Σου απευθυνομαι με επιχειρηματα. Μην μου απαντας με ντεμεκ επικληση στο συναισθημα και σαλτανατια. Και για να το ληξω εδω, αυτο που σου εξηγησα πριν ειναι πως δεν υπαρχει πλεον κατι αλλο να ερωτηθει ή να συζητηθει. Ειναι ΔΕΔΟΜΕΝΑ που τα αναλυσαμε ολα. Απο εκει και περα ειναι θεμα ΓΟΥΣΤΟΥ. Παρολαυτα αν εμενα οπως λες με κουρασες κτλ κτλ μπορεις καλλιστα να συνεχισεις να συζητας τις οποιες αποριες σου με τα υπολοιπα μελη που πιστεψε με με εχουν χιλιοβοηθησει. Γιατι κατεβαζεις ρολα; Μπορει μονο εγω να θελω να το κανω οπως λες (δεν το ξερεις) αλλα ΟΛΟΙ ΜΑΣ θεωρητικα μιλαμε. Οποτε; Καλη συνεχεια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mitsos59 65 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2018 Τελικα ειχε δικιο ο Θοδωρης ο γραπτος λογος ειναι μεγαλο ρισκο Δηλώνω ευθαρσώς ότι καμμια προθεση οποιασδηποτε "παρουσιασεως" υπηρξε. Εκτιμώ και σεβομαι την παρουσια του συντροχου Χ και σαφως τις αποψεις του Αν δεν μπορεσα να το εκφρασω γραπτώς μαλακια μου και σιγουρα εγω δεν νοιωθω καλα οταν κατι που γραφω δημιουργει οτιδηποτε αρνητικο σε οποιονδηποτε συνομιλητη Οπως επισης με τα τοσα που εχω καθημερινα στο "δικο" μου μυαλο ξεχασα κατι που ειπαμε πριν μερικες μερες και βαρεθηκα να παω πισω να το ψαξω και ξαναρωτησα Πως αλλιως να το περιγραψω δεν ξερω Παντως ειληκρινα κανεις μεγαλο λάθος πιστευοντας ολα αυτα για μενα ειδικα προς εσενα Γεια σου συντροχε και σου ευχομαι τα καλυτερα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BOLDOR 900 F1 131 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2018 Έχω την εντύπωση ότι το thread έχει εκτροχιαστεί γιά τα καλά. Φίλε X μπράβο γιά το κουράγιο σου να κάθεσαι να απαντάς όλη μέρα και στά πλέον απίθανα. Αυτό όμως έχει σαν συνέπεια να έχει χαθεί το απολαυστικό σου χιούμορ! Κάποια στιγμή θα κάνω μιά σούμα με τις μετατροπές - εμπειρίες - βελτιώσεις που έκανα ή πρόκειται να κάνω. Πρός το παρόν περιμένω και εγώ το γρανάζι από Αγγλία που παρήγγειλα. Κάτι διαφορετικό από ότι συζητείται. Δεν είμαι σίγουρος αν θα ταιριάξει. Ναι, είμαι και εγώ ένας από τους χιλιάδες "μοναδικούς" που ...τόλμησαν το ριψοκίνδυνο αυτό εγχείρημα. Να αποκτήσουν ένα CB 500 X με έξη ταχύτητες. Αντί γιά πέντε. (το μηχανάκι μας τώρα έχει δύο πέμπτες). Ελπίζω να επιζήσω. Εξάλλου είναι γνωστό ότι η μεγάλη Honda είναι αλάνθαστη. Ούτε λάθος τοποθετημένο μπουτόν κόρνας έχει (όπως έχουν επισημάνει ΟΛΟΙ οι δοκιμαστές, ακόμα και οι πλέον φιλικά προσκείμενοι), ούτε συρματόσχοινο συμπλέκτη από Garelli του 72, ούτε αμορτισέρ εξώπορτας αντί γιά μοτοσυκλέτας, ούτε λάστιχα (και μάλιστα συνιστώμενα!!!) mape, ούτε ζελατίνα φαίρινγκ που δεν έχει μελετηθεί επισταμένα σε αεροσήραγγα. Τίποτα δεν είναι κακοσχεδιασμένο και τίποτα δεν επιδέχεται βελτίωση. Έχουμε αγοράσει το μοναδικό τέλειο μηχανάκι που υπάρχει. Προς Θεού, μην αλλάξετε κάτι και εκραγεί... Φίλε mitsos59 σου στέλνω pm. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2018 Που 'σαι βρε ανθρωπε...!!! πριν 21 λεπτά, το μέλος BOLDOR 900 F1 έγραψε: Φίλε X μπράβο γιά το κουράγιο σου να κάθεσαι να απαντάς όλη μέρα και στά πλέον απίθανα. Αυτό όμως έχει σαν συνέπεια να έχει χαθεί το απολαυστικό σου χιούμορ! Τι να σας κανω που ειστε νιατα και ερωτευεστε και ξεχνατε τα password... Σας παιρνει κανα 6μηνο να ξαναμπειτε... Αντε βοηθα λιγο γιατι ειμαι σαν cb με 25αρι πισω σε ανηφορα με 6η.... πριν 25 λεπτά, το μέλος BOLDOR 900 F1 έγραψε: Κάτι διαφορετικό από ότι συζητείται. Δεν είμαι σίγουρος αν θα ταιριάξει. Πας για 17αρι μπροστα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
enterprise-psi 1.083 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2018 Καλά 2 μέρες μπήκα νοσοκομείο, και σας έπιασε λογοδιάρροια Αυτο με το γρανάζι θέλω να το δοκιμάσω και εγώ. Αλλά θέλω να δω πρώτα τι θα γίνει στου @Χ Οπότε όταν θα αλλάξεις γρανάζι, θα βάλεις δυο 50 κιλα σακιά τσιμέντο, στην σέλα, και δες αν κρεμαει ή όχι 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2018 περαστικα Τεο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2018 Το να αλλάξεις γρανάζι και δη μπροστινό είναι η απολαυστικότερη ασχολία και μητέρα της μεγαλύτερης προσμονής! Ανυπομονείς να δεις πως πάει η μοτοσυκλέτα εν σχέσει με πριν 10 λεπτά (τόσο παίρνει μια αλλαγή),κυκλοφορείς στην πόλη,αν είναι δε και μικρότερο κάνεις και τις σουζίτσες σου,το βγάζεις λίγο εθνική να δεις το ταξίδι του κλπ.Επαναλαμβάνεις για 2-3 μέρες και αν το αποτέλεσμα δεν σου αρέσει γυρνάς πάλι στο ίδιο και πειραματίζεσαι με το πίσω. Εντάξει,εκεί είναι πιο δύσκολα τα πράγματα. Χρειάζεσαι 15 λεπτά! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2018 Περαστικα Τεο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
enterprise-psi 1.083 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2018 πέτρα στην χολή , το βγάλαμε το θηρίο , πρέπει να κέρδισα μερικά αλογάκια άνετα 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες