FlyingInADream 10.380 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2016 Τι κλίμακα ταχύτητας λάστιχα φοράει;Κλίμακα Η; Ή μικρότερη; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giannis cbf1000 129 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2016 πολυ ευχαριστημενος απο τα rosso 2 . παρα πολυ καλο κρατημα. μου εμπνεει σιγουρια. και κορυφη στο φρεναρισμα. 15.000 χλμ δινει ο κατασκευαστης.εγω για τα sportsmart πηγαινα. αλλα εχουν πιο γρηγορη κορωνα κ τα απεφυγα. σε προηγουμενο μηχανακι παντως ηταν κορυφαια σε κρατημα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BabisStinson 928 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2016 Το ΜΤ-07 φοράει από το εργοστάσιο Pilot Road 3 και όταν θα αλλάξω είμαι ή για τα Road 4 ή για τα S21. Από διάρκεια πάντως μια χαρά είναι τα Road 3, έχω 16.000 χλμ και έυκολα θα βγάλω ακόμα 4Κ με την χρήση που κάνω, την ιπποδύναμη της μηχανής κλπ. ;-) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giannis cbf1000 129 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2016 Ήρθε η ώρα μου και μένα όπως σε πολλούς εδώ μέσα, για την πρώτη αλλαγή ελαστικών. Μιας και η μοτοσικλέτα είναι σχετικά καινούρια λίγα έχουν γραφτεί σχετικά με τα λάστιχα και δεν υπάρχει κάποιο σιγουράκι που να βάζεις με κλειστά τα μάτια. Εξαίρεση αποτελεί ο φίλος Γιάννης με το παραπάνω post http://www.mybike.gr/forums/topic/65399-honda-cb500x/?do=findComment&comment=2097007.'Όλοι σίγουρα συμφωνούμε πως τα μαμά δεν ήταν κάτι αξιόλογο και αναζητούμε κάτι αρκετά καλύτερο στην πρώτη αλλαγή. Κάτι που να εμπνέει περισσότερη σιγουριά...Διαβάζοντας για λάστιχα μπορείς εύκολα να βρεις πολλές καλές επιλογές. Το θέμα είναι ποια κάθονται καλά στο μηχανάκι και κουμπώνουν στα άλογα του και στο βάρος του. Λάστιχα που θέλουν δύναμη για να ζεσταθούν δεν ταιριάζουν στα 47 άλογα του CB. Ψάχνω κάτι για δρόμο πόλης, που να ζεσταίνεται εύκολα και έχει καλή απόδοση σε βρεγμένο και νορμάλ κλίσεις. Διαβάζοντας έχω κατά νου τα υποψήφια:1) Michelin Pilot Road 42)Pirelli Diablo Rosso II3)Pirelli Diablo Rosso III4)Dunlop Sportsmart5)Bridgestone S20Τα έγραψα όλα μήπως και κάποιος που τα έχει βάλει μας πει δυο λόγια από την προσωπική του εμπειρία. Μάλλον κλίνω προς τα Road Pilot 4. Σε κριτικές και review φαίνονται άψογα. Το θέμα είναι τι συμπεριφορά έχουν στη μηχανή μας. Ως Michellin θα έχουν πολύ καλό κράτημα αλλά θα φαγώνονται γρήγορα (υπόσχονται 20% περισσότερο ζωή από τα Road Pilot 3). Και ένα ωραίο μαρκετίστικο βιντεάκι: Κάθε γνώμη μετράει μπας και γίνει η αλλαγή πριν ξαναπιάσουν οι μπόρες! εχει ανοιξει αν θυμαμαι καλα ο φιλος X ενα θεμα για ελαστικα. Γομες για το θεριο . για ψαξτο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
t_h_a_n_o_s 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2016 Ήρθε η ώρα μου και μένα όπως σε πολλούς εδώ μέσα, για την πρώτη αλλαγή ελαστικών. Μιας και η μοτοσικλέτα είναι σχετικά καινούρια λίγα έχουν γραφτεί σχετικά με τα λάστιχα και δεν υπάρχει κάποιο σιγουράκι που να βάζεις με κλειστά τα μάτια. Εξαίρεση αποτελεί ο φίλος Γιάννης με το παραπάνω post http://www.mybike.gr/forums/topic/65399-honda-cb500x/?do=findComment&comment=2097007.'Όλοι σίγουρα συμφωνούμε πως τα μαμά δεν ήταν κάτι αξιόλογο και αναζητούμε κάτι αρκετά καλύτερο στην πρώτη αλλαγή. Κάτι που να εμπνέει περισσότερη σιγουριά...Διαβάζοντας για λάστιχα μπορείς εύκολα να βρεις πολλές καλές επιλογές. Το θέμα είναι ποια κάθονται καλά στο μηχανάκι και κουμπώνουν στα άλογα του και στο βάρος του. Λάστιχα που θέλουν δύναμη για να ζεσταθούν δεν ταιριάζουν στα 47 άλογα του CB. Ψάχνω κάτι για δρόμο πόλης, που να ζεσταίνεται εύκολα και έχει καλή απόδοση σε βρεγμένο και νορμάλ κλίσεις. Διαβάζοντας έχω κατά νου τα υποψήφια:1) Michelin Pilot Road 42)Pirelli Diablo Rosso II3)Pirelli Diablo Rosso III4)Dunlop Sportsmart5)Bridgestone S20Τα έγραψα όλα μήπως και κάποιος που τα έχει βάλει μας πει δυο λόγια από την προσωπική του εμπειρία. Μάλλον κλίνω προς τα Road Pilot 4. Σε κριτικές και review φαίνονται άψογα. Το θέμα είναι τι συμπεριφορά έχουν στη μηχανή μας. Ως Michellin θα έχουν πολύ καλό κράτημα αλλά θα φαγώνονται γρήγορα (υπόσχονται 20% περισσότερο ζωή από τα Road Pilot 3). Και ένα ωραίο μαρκετίστικο βιντεάκι: Κάθε γνώμη μετράει μπας και γίνει η αλλαγή πριν ξαναπιάσουν οι μπόρες! Τα έχω από τον Απρίλιο έχοντας κάνει περίπου 3000 χλμ. Είμαι πολύ ικανοποιημένος με το φρενάρισμα και την πρόσφυση του ελαστικού στους ελληνικούς δρόμους. Δεν μου 'χει γλιστρήσει μέχρι στιγμής χωρίς όμως να τα έχω ζορίσει. Το μόνο που σκέφτηκα όταν τα έβαλα ήταν η τσιμπημένη τιμή τους και η αναμονή αρκετών μηνών λόγω μη διαθεσιμότητας της πίσω διάστασης. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
enterprise-psi 1.083 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2016 Με περικύκλωσαν τα NC 9 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giannis cbf1000 129 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2016 Με περικύκλωσαν τα NC αυτη την φωτο ανετα μπορει να την παρει η honda για καρτ ποσταλ..!!! 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
enterprise-psi 1.083 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2016 να πω επίσης, οτι πάνω στα βουνά , Πάρνωνας , το πλάγιασα όσο μπορούσα, δηλαδή βρήκε δυο φορές η μύτη του παπουτσιού μου κάτω , και τα μαμά dunlop ήταν οκ, γλίστρησε μόνο μια φορά , αλλά είχε πετραδάκια κάτω. Και προχθές είχε βρέξει, όπου είχε σκιά, είχε φουλ υγρασία κάτω . Οπότε λάστιχα μετά τα 12000 . (τώρα έχω 7000. ) 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2016 Παληκαρια αν καποιος τυχαινει να ενδιαφερεται δινω την ψηλη ζελατινα της givi που ειχα πρωτοπαρει σχεδον μιση τιμη. Εχει μονο την μικρη ζημια που περιγραφω εδω. Αν καποιος ενδιαφερεται ας στειλει πμ να δωσω πληροφοριες και λεπτομερεις φωτο.(Δεν βαζω αγγελια ακομα να την παρει κανα δικο μας παιδι αν και εφοσον...) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
enterprise-psi 1.083 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2016 Μια πιο καλλιτεχνική, και καλά : και η βόλτα μας Και τώρα , πλένουμε.... 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giannis cbf1000 129 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2016 καλησπερα στους γκαζιαρηδες. λοιπον. εχω ενα προβλημα. τον τελευταιο μηνα εχω παρατηρησει μια ανοδο της καταναλωσης. οχι της στιγμιαιας αλλα της μικτης. απο εκει που επαιζε απο 4.5 εως 5.2 περιπου αποκλειστικα εντος αττικης. τωρα δεν κατεβαινει για κανενα λογω κατω απο τα 5.5. ανεβαινει κ 5.7...στην αρχη ειπα οτι θα ειναι λογω οδηγησης. το πηγα λιγο χαλαρα. πιο χαλαρα δεν μπορω να παω. αλλαγες σε χαμηλες στροφες κ τετοια. εκει 5.5η βενζινη ειναι απο το ιδιο βενζιναδικο. η διαδρομη κ η συνθηκες κινησης οι ιδιες.το μονο που αλλαξα πριν ενα μηνα ηταν τα ελαστικα. τι πιθανοτητες υπαρχουν να ανεβηκε η καταναλωση απο τα λαστιχα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2016 Αποκλειεται να φταινε τα λαστιχα.Στην θεση σου πριν να κοιταξω για τιποτα πιο σοβαρο θα εκανα και ενα φουλαρισμα απο αδειο τεποζιτο σε αλλο πρατηριο για να δω μπας και...Τετοια νουμερα δεν εχουν ξανακουστει παντως! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos_pc 2.873 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2016 Τον τελευταίο μήνα άλλαξε κάτι πολύ σημαντικό για την κατανάλωση μας Ο ΚΑΙΡΟΣ. Θέλουμε το καλοκαίρι πίσω για να καίμε λιγότερο. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2016 Σωστο και αυτο...Αλλα 1 λιτρο πανω...;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giannis cbf1000 129 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2016 Τον τελευταίο μήνα άλλαξε κάτι πολύ σημαντικό για την κατανάλωση μας Ο ΚΑΙΡΟΣ. Θέλουμε τ απο οτι εχω παρατηρησει. σε ευθεια νε 40-60 σταθερα. η στιγμιαια δεν εχει αλλαξει καθολου. μετα σκεφτηα οτι εχω 23.100χλμ.σερβις σε λιγο. λετε αν αλλαχθουν μπουζι. λαδια κ ξυδια να ερθει στα ισα του το πραγμα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2016 Χειμώνα ΠΑΝΤΑ έχουμε μεγαλύτερη κατανάλωση όλοι μη σκάτε. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
enterprise-psi 1.083 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2016 ΚΑι μένα έχει ανέβει γύρω στα 5 μ.ο, αλλά και το citycom έτσι έκανε, 4λ/100 το καλοκαίρι 5λ/100 το χειμώνα μ.ο. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
RAFI 23 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2016 Καλησπερα, επειδη σκεφτομαι να αλλαξω τους καθρεπτες τους εργοστασιακους (λογω design), εχει βαλει κανεις aftermarket που να ειναι ευχαριστημενος απο την αντανακλαση?? γιατι ειδα κατι barracuda και μαλιστα 140 ευρω ζευγαρι, που με ξετρελαναν αλλα μου ειπαν οτι ειναι χαλια απο αντανακλαση..τα βλεπεις πολυ μεγαλυτερα τα αυτοκινητα.. συγκεκριμενα ηθελα αυτους https://www.barracudamoto.gr/universal/isi-i-i-i-i-i-i-i/street-indicator.html Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
trelompalitsa 54 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2016 Στο YouTube αν πληκτρολογησετε honda vfr 800 θα δείτε ένα βίντεο 1 λεπτο κ 21 δευτερόλεπτα δείχνει το καινούργιο cb500x για το 2017 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2016 (τροποποιήθηκε) Νεα χρωματα για το 2017 (ασημένιο και πορτοκαλί απ'οτι γραφεται εδώ) τα οποια απ' οτι φαινεται θα προστεθουν στα ηδη υπάρχοντα.Επισης το cb παιρνει πλεον και αυτο την νεα εξατμιση που φοράνε τα cb500f και cbr500r του 2016. (Απορω γιατι δεν την ειχαν βαλει και σε αυτο...)Αφαιρεθηκε η καρίνα-ποδιά Προδιαγραφές Euro 4Φωτο απο τα άλλα νεα χρωματα δεν εχω βρει ακομα...(Το ασημενιο παιζει να γκ@μαει...) Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 16 , 2016 από τον Χ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2016 Νεα χρωματα για το 2017 (ασημένιο και πορτοκαλί απ'οτι γραφεται εδώ) στα οποια απ' οτι φαινεται θα μπουν στα ηδη υπάρχοντα.Επισης το cb παιρνει πλεον και αυτο την νεα εξατμιση που φοράνε τα cb500f και cbr500r του 2016. (Απορω γιατι δεν την ειχαν βαλει και σε αυτο...)Αφαιρεθηκε η καρίνα-ποδιά Προδιαγραφές Euro 4Φωτο απο τα άλλα νεα χρωματα δεν εχω βρει ακομα...(Το ασημενιο παιζει να γκ@μαει...)οντως η εξατμιση ειναι πιο ωραια ,την αφαιρεση της "καρινας" δεν την καταλαβα προσφερει κατι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
enterprise-psi 1.083 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2016 ΤΟ ασημένιο παίζει να είναι σαν το NC. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giannis cbf1000 129 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2016 βρε κουταααα.... βρε κουτααα... αν εχει καρινα απο την μανα του. δεν μπορεις να αγορασεις εξτρα...!!!!! σοβαρα τωρα. θελω να πιστευω οτι δεν ειναι αυτος ο λογος που προανεφερα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2016 οντως η εξατμιση ειναι πιο ωραια ,την αφαιρεση της "καρινας" δεν την καταλαβα προσφερει κατι?Καθαριζεις πιο ευκολα λαιμους-καταλυτη... ΤΟ ασημένιο παίζει να είναι σαν το NC.Σαν χρωμα σιγουρα θα ειναι το ιδιο. Σαν ασχημια δεν νομιζω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
enterprise-psi 1.083 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2016 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες