Surveyor 314 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2013 (τροποποιήθηκε) Μιας και φτάσαμε αισίως με τον Ακάκιο (το bandit ντε!) τα τρία χρόνια και 50.000χλμ συμβίωσης είπα να γράψω ένα μικρό review για το αγαπημένο μου GSF650. Αντί προλόγου: Κατέληξα στο ληστή γιατί έχω ένα προβληματάκι στη μέση που δεν επιτρέπει πολύωρα ταξίδια σε όρθια στάση σώματος (βλέπε ON-OFF). Από την άλλη δεν ήθελα να μπλέξω με SS για τον ίδιο λόγο. Η ενδιάμεση θέση οδήγησης είναι κάπου σε αυτήν την κατηγορία. Sport-Touring λοιπόν… Η συμβίωσή μας ξεκίνησε 12 Απριλίου του 2010 (εξ ου και το «Ακάκιος»). Όταν τον παρέλαβα ήταν και η πρώτη φορά που καβάλησα το συγκεκριμένο μηχανάκι. Προερχόμενος από TDM 850 ’97 η πρώτη εντύπωση με το που πήρε μπροστά ο κινητήρας ήταν «ρε πστη μου το έβαλα μπροστά??». Στο ψητό: Ο Ακάκιος ήταν για πολλά χλμ το μοναδικό μου μέσο μετακίνησης. Στο πήξιμο του κέντρου ομολογώ ότι τα κιλά του δε μου φάνηκαν ποτέ. Η κλιμάκωση του κιβωτίου και η ροπή που έχει βοηθάνε στο να κοτσάρεις μια σχέση και να ξεχνάς να αλλάξεις ταχύτητα. Στο ταξίδι είτε σε επαρχιακό, είτε στην εθνική όλα γίνονται ξεκούραστα. Στην εθνική με Μ.Ω.Τ. γύρω στα 135-140 καίει 5.5λτ/100χλμ. Σε επαρχιακό με στροφιλίκι παίζει με μία σχέση πάνω από ότι είχα οδηγήσει μέχρι στιγμής. Δε θα πει όχι και σε πίεση, αλλά θα τον προδώσουν οι αναρτήσεις του με αποτέλεσμα ελεγχόμενα ντριφταρίσματα. Φρένα (4πίστονες Tokico) άγκυρες (για τα δικά μου δεδομένα). Τα λάστιχα της μαμάς του (BT-021 αν θυμάμαι καλα) μου έβγαλαν 24Κ χλμ και άφηναν ουδέτερη εντύπωση. Με τα PilotRoad3 βρήκα το λάστιχο που μου ταιριάζει. Ζεσταίνεται εύκολα, στρίβει, κρατάει στο βρεγμένο και βγάζει χιλιόμετρα. Τα άλλαξα στα 44Κ χλμ και έβαλα τα ίδια. (Έβγαλαν 20Κ και είχαν ακόμα λίγο ψωμάκι). Εξοπλισμός: Ταξιδιωτικός! H πρώτη αγορά ήταν αυτό το Tankbag της Kappa. Τα έχει βγάλει τα λεφτά του και βολεύει αφάνταστα. Είναι μαγνητικό αλλά έχει και ιμάντες στήριξης. Αργότερα πήρα ένα ζευγάρι σαμάρια τα οποία και χρησιμοποίησα ένα καλοκαίρι στην Κρήτη, αλλά στην προετοιμασία για το ταξίδι στας Ευρώπας αντικαταστάθηκαν από πλαϊνές βαλίτσες 33lt της Kappa και προστέθηκε top-case 48lt. Πρόσφατα πέρασα μια βόλτα και από το Σάκη και μου έκανε τη σέλα τούμπανο και ολοκληρώθηκε το πακέτο... Σερβις - Αναλώσιμα: Όπως λέει το μανουάλι θέλουμε κάθε 6000χλμ λαδάκια και 12000χλμ όλο το πακέτο. Για το μικρό σέρβις δίνω περίπου 50€ και για το μεγάλο 180€. (Ρύθμιση βαλβίδων). Στο πρώτο μεγάλο αλλάχτηκε το φίλτρο αέρα με πλενόμενο και το έχω ήδη αποσβέσει. Έχω αλλάξει τακάκια μπρος-πίσω δύο φορές. Αλυσιδογράναζα μία. Λάστιχα επίσης δύο φορές. Συμπέρασμα: Αν έπρεπε με το στανιό να αλλάξω μηχανή, πάλι το ίδιο θα έπαιρνα! Κάνει αυτά που θέλω με υποφερτό κόστος και πανω απ'όλα (ειδικά οταν ειναι φρεσκοπλυμμένο) κάθομαι και το χαζεύω. Μου αρέσει ρε αδερφέ! Μπορεί να με πάει από τη δουλειά μέχρι 15ήμερο ταξίδι στην Ευρώπη. Θα μου ζητήσει μόνο τα σέρβις του, τα αναλώσιμά του και βενζίνη. Θα τον γαϊδουροφορτώσω και δε θα παραπονεθεί... Αν έπρεπε να δώσω θετικά-αρνητικά αυτά θα ήταν: + Ελαστικότητα κινητήρα Επιδόσεις (για τα δικά μου "θέλω") Δυνατότητες φορτώματος Ανετη θέση οδήγησης Φρένα - Αναρτήσεις Βάρος (στατικό) Αντί επιλόγου: Ως γνωστόν μια εικόνα χίλιες λέξεις... Ακάκιε το ξέρεις ότι δύσκολα θα σε αλλάξω. Οι 50 θα γίνουν πολλές χιλιάδες... Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 1 , 2013 από τον innova 04 Προσθήκη ετικετών. 31 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ibar132 1.685 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2013 πω πω ερωτας..!!! κ στις 200.000 να φτασετε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Akisjg 82 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2013 σου εύχομαι σε άλλα τόσα χλμ η μηχανή να είναιοπως ακριβώς στη φωτό (πράγμα εύκολο νομίζω) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostas_s 117 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2013 (τροποποιήθηκε) πολύ καλή moto και για μένα πολύ όμορφη.... να τα εκατοστίσεις τα χιλιόμετρα κι ακόμα παραπέρα.... Τροποποιήθηκε Απρίλιος 22 , 2013 από τον kostas_s Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2013 Να το χαιρεσαι το εργαλειο σου για πολλες χιλιαδες χιλιομετρα ακομα.......... Το χεις στην πενα.......μπραβο σου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vassilis79 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2013 Να το χαρεις για πολλα πολλα χιλιομετρα ακομα . Οπως ακριβως τα γραφεις ειναι ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2013 Πάρα πολύ ωραία.. Πολλά καλά ακόμα χλμ εύχομαι..Συμφωνώ απόλυτα στα +-. Για πες μας και κάτι. Αλυσιδ/ζα άλλαξες μία φορά στα πόσα κμ? Είχε γίνει σώβρακο η αλυσίδα ή την είχα ακούσει περισσότερο τα γρανάζια? Βαλβίδες επίσης η Suzuki Λέει κάθε 24.000. Εσύ πότε το άνοιξες για έλεγχο και με δεδομένο οτι έχει καπελότα χρειάστηκε τελικά κάποια διόρθωση ή ήταν μέσα στις ανοχές? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Panag 677 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2013 Να χαιρεσαι τον Ακακιο για πολλες χιλιαδες χιλιομετρων ακομη !! Πες μας μονο που κανεις service !! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2013 ....... Μπορεί να με πάει από τη δουλειά μέχρι 15ήμερο ταξίδι στην Ευρώπη. Δηλαδη, αν γουσταρεις 16 ημερες; Θα γυρισεις με οδικη;; :tease: Ωραιος ρε Αλεξανδρε, να τα τριπλασιασετε τα χιλιομετρα με τον Λησταρχο σου!! Παντα ορθιοι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mansag 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2013 Να το χαιρεσαι...πολλα χιλιαδες χιλιομετρα,,παντα ορθοι και οι δυο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
woulverin 180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2013 Πανέμορφος ο ληστής σου φιλε ! ! ! Οχι μονο 15ημερο Ευρωπη σε παει . αλλα γυρνας ολη την Ευρωπη για πλακα... Τωρα αμα θες να γυρισεις τον κοσμο, δεν νομιζω να σου πει οχι... Καλα χιλιομετρα να εχεις και να το χαιρεσαι οσο δεν παει!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johnjohn2 749 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2013 Κουκλί το μοτόρι λέμε.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
intruder 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2013 καλα κ πολλα χιλιομετρα με τον σκληροτραχηλο λησταρχο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2013 να τον χαιρεσαι τον Ακακιο και να τον φορτωσεις κι αλλα πολλα χιλιομετρα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tdemonas 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2013 Καλα τα πες κατι που ακουγετε λιγο για αυτο το μηχανακι.περα απο αυτο να σε παει στα καλυτερα ταξιδιωτικα σου ονειρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Di_Manolio 2.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2013 Ωραίο θέμα, καλά χιλιόμετρα εύχομαι και πάντα όρθιος! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
simeon 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2013 αυτό είναι όταν λέμε οτι κάποιος γουστάρει την μηχανή του και χαίρεται το κάθε λεπτό πάνω της... (μπορείς να δώσεις πληροφορίες για την σέλα...) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2013 Να "κλεβετε" παντα πολλα πολλα χιλιομετρα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
funk 971 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2013 Ωραίος φίλε! Και ωραίος και ο ληστής! Ζηλευτή μοτοσυκλέτα και παρά λίγο θα την είχα πάρει και εγώ αν ο "μανούλα μου" στην Πάτρα ήταν λίγο πιο γεναιώδορος έμπορος. Καλά χιλιόμετρα να έχετε και πάντα όρθιοι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Surveyor 314 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2013 Σας ευχαριστώ ολους για τις ευχές. Αλυσιδ/ζα άλλαξες μία φορά στα πόσα κμ? Είχε γίνει σώβρακο η αλυσίδα ή την είχα ακούσει περισσότερο τα γρανάζια? Εσύ πότε το άνοιξες για έλεγχο και με δεδομένο οτι έχει καπελότα χρειάστηκε τελικά κάποια διόρθωση ή ήταν μέσα στις ανοχές? Ειχε αρχίσει να γίνεται ψιλοσώβρακο η αλυσίδα και αλλαχτηκε προληπτικα πριν το ταξίδι περιπου στις 26000χλμ. Στις 24000 δύο και στις 48000 τρια καπελοτα (απ' οτι μου ειπε ο Χρηστος που τον εμπιστευομαι) Πες μας μονο που κανεις service !! Έχεις pm (δεν ξέρω αν θεωρηθει διαφήμιση) μπορείς να δώσεις πληροφορίες για την σέλα... Την έφτιαξα (φουσκωσα) στο Σάκη στον Κεραμικό. Εχουν παει πολλα παιδιά απο το myBike και ειναι ολοι ευχαριστημενοι. 30€ μου πηρε μονο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Panag 677 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2013 (τροποποιήθηκε) Ειχε αρχίσει να γίνεται ψιλοσώβρακο η αλυσίδα και αλλαχτηκε προληπτικα πριν το ταξίδι περιπου στις 26000χλμ. Στις 24000 δύο και στις 48000 τρια καπελοτα (απ' οτι μου ειπε ο Χρηστος που τον εμπιστευομαι) Aυτο με τις βαλβιδες , εχει γινει ποιο μυστηριο και απο τα xfiles . Εξω που διαβαζω σε φορουμ ολοι λενε οτι μετα τα 40+ χιλιαδες χλμ χρειαζονται ρυθμιση και οτι κατα κανονα οτι ανοιγεται στις 24000 δεν χρειαζεται καθολου . Και το Hayabusa που πηγα εγω στις 30000 για ρυθμιση τελικα δεν ηθελε. Ημουν μπροστα και το ειδα . Θα μπορουσε να μου πει ηθελε κ.λ.π κ.λ.π Τι να πω τωρα ...δεν βγαζεις ακρη με "δάυτους" Τροποποιήθηκε Απρίλιος 23 , 2013 από τον Panag Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2013 Κι εμένα μου κάνει εντύπωση το θέμα με τις βαλβίδες.. 2 καπελότα τη μία, τρία την άλλη. Κι εγώ όπου έχω διαβάσει ή κουβεντιασει σπάνια να υπάρχει ξερύθμιστη βαλβίδα. προσωπικά δεν σκεφτόμουν να ανοίξω πριν τις 30.000km,με προβλημάτισες λίγο. Ακουστικά είχες κάποια διαφορά στην λειτουργία του μοτέρ? ΑΚούγονταν δηάδή οι βαλβίδες καθόλου? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bandakias 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2013 Γενικα τα καπελωτα πολυ δυσκολα θελουν ρυθμιση. Τα 24000 πολυ λιγα μου φαινονται. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Masif 385 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2013 Αλέξανδρε μπράβο που έκατσες και το έγραψες. Να την χαίρεσαι την κούκλα σου και να έχεις πολλά χιλιόμετρα ακόμα μαζί της. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Surveyor 314 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2013 Οι βαλβίδες δεν ακούγονταν καθόλου. Πριν τις 24Κ ακουγόταν η καδένα όταν ήταν κρύο, κάτι που λύθηκε μετά το σέρβις. Από τότε δεν έχει κάνει κιχ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες