Jump to content
g.klomi13

ΝΕΑ ΜΟΔΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΩΝ

Recommended Posts

Οσο παντως κι αν τσακωνομαστε ή ανταλλασουμε κοσμιοτατες και χρησιμες αποψεις περι κρανους και χρησιμοτητας αυτου,ενα ειναι το ΒΕΒΑΙΟ.Οτι θα συνεχισουν ολοι να κανουν αυτο που θελουν...οποιο κι αν ειναι αυτο!

Το να αλλαξει νοοτροπια ο Ελληνας ή πρεπει να το μαθει απο μικρο παιδι ή μετα τα...10 ετη ζωης του, το θεωρει ηττοπαθεια και εγωιστικη υπαναχωρηση...δεν ειμαι καθολου σιγουρος αν βοηθαμε καν με το να πουμε σε καποιον "βαλε κρανος".Κι αυτο διοτι ο νοήμων το θεωρει αυτονοητο ενω ο ανοητος το θεωρει too much και επιλογη...αρα συνεχιζω να φοραω κρανος και λεω την αποψη μου γι'αυτο σε οποιον μου το ζητησει και δω οτι δεν το κανει απο ανία ή βλακεια...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Το ιδιο αντισυνταγματικος ειναι και ο νομος για την ζωνη? Η ζωνη δεν ειναι προσωπικη υποθεση?

Πως περιμενουμε να αλλαξουμε την κουλτουρα μας οταν μας βλεπουν τα παιδια μας χωρις ζωνη και κρανος? Οταν τα παιδια μας ειναι συνεπιβατες και εμεις δε θεωρουμε αναγκαια την ζωνη μιας και δεν θυμομαστς καν οτι υπαρχει. Ή το κρανος....

Αυτο το λες καταπατηση δικαιωματων ή εγκλημα?

(εκει κολλουσαν τα ανηλικα που προανεφερα. Και δεν αναφερομαι προσωπικα σε σενα)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πως περιμενουμε να αλλαξουμε την κουλτουρα μας οταν μας βλεπουν τα παιδια μας χωρις ζωνη και κρανος? Οταν τα παιδια μας ειναι συνεπιβατες και εμεις δε θεωρουμε αναγκαια την ζωνη μιας και δεν θυμομαστς καν οτι υπαρχει. Ή το κρανος....

Αυτο ακριβως, οταν ο γονιος μας εχει αγνοια πως εμεις θα μαθουμε να προστατευομαστε? Στην ιδια φαση ημουν και γω...

Η πλακα ειναι οτι ολοι που κανουν εντουρο φορανε το λιγοτερο ενα κρανος σε ενα περιβαλλον με μικροτερο συντελεστη επικινδυνοτητας γιατι φοβουνται μηπως πεσουν και χτυπησουν ενω η ταχυτητες που κινουνται εινα μικροτερες και το χωμα δεν ειναι τοσο καυτο οσο η ασφαλτος, μη μου πειτε οτι εχει πετρες.. στις πολεις εχει πεζοδρομια, σταθμευμενα + λακουβες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το ιδιο αντισυνταγματικος ειναι και ο νομος για την ζωνη? Η ζωνη δεν ειναι προσωπικη υποθεση?

Αυτο το λες καταπατηση δικαιωματων ή εγκλημα?

(εκει κολλουσαν τα ανηλικα που προανεφερα. Και δεν αναφερομαι προσωπικα σε σενα)

Ναι,ετσι οπως το θετεις εχεις δικιο.Δε γνωριζω ποσο χρονων εισαι φιλε μου απλα θελω να σου πω οτι σε σχεση

με πριν 10-15χρονια εδω στη θεσ/νικη,πλεον μου κανει εντυπωση ποσοι φορανε κρανος.Ειναι σιγουρα οι μισοι

και πολυ πιθανον και περισσοτεροι στο δρομο ενω παλιοτερα οι πιο πολλοι δεν ειχαν καν κρανος ουτε στον αγκωνα :)

Οποτε μαλλον σε καλο δρομο ειμαστε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Oντως έχει γίνει πολυ μόδα...γτ νομίζουν κάποιοι ότι δείχνουν κακοί....εγω τον χειμώνα φοραω μια μπαλακλαβα λαιμου μέχρι την μύτη για το κρύο και το κράνος εννοείται....

Τις προάλλες είδα ένα μπατσο να φεύγει απο το αστυνομικό τμήμα με την μηχανη του εδω στην καλαματα με μπαλακλαβα λαιμου μέχρι την μυτη,γυαλιά ήλιου και σκουφι απο πάνω και δεν φαινόταν το πρόσωπο του....

Πρότυπο...........

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ειμαι 30 φιλε μου και σιγουρα ειμαστε σε καλο δρομο. Τα ποσοστα οσων φορανε πλεον κρανος εχουν αυξητικη ταση. Απλα ειμαστε τοσοι πολλοι που οι ξεκρανωτοι ειναι σαν την μυγα μες το γαλα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ειμαι 30 φιλε μου και σιγουρα ειμαστε σε καλο δρομο. Τα ποσοστα οσων φορανε πλεον κρανος εχουν αυξητικη ταση. Απλα ειμαστε τοσοι πολλοι που οι ξεκρανωτοι ειναι σαν την μυγα μες το γαλα...

:tooth: :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σιγουρα εκεινο που μετραει πιο πολυ στην νεολαια ειναι η μουρη ,η μοδα , και η αποδοχη απο τον ατομικο περιγυρο του καθενος ,παρα η προστασια,και η νομιμοτητα.

Τι να την κανω -σου λεει - ο πιτσιρικας (και οχι μονο) ,την ασφαλεια, οταν οι φιλοι μου θα με πουν σπαστικο και φυτουλα,αν δεν ειμαι σαν κι αυτους??

Αυτη η συμπεριφορα βεβαια δεν συνανταται μονο στο κρανος,αλλα και σε αλλες περιπτωσεις μοδας και -πουλ-μουρ-(πουλαω μουρη),οπως π.χ τα σκισμενα τζιν,η κουκουλα(που πολλοι την φορανε ακομα και ιουλιο μηνα που σκαει ο τζιτζικας) και ποσα αλλα μοδατα αχρηστα κλπ που σκοπο εχουν μονο την μοδα και οχι την πρακτικοτητα.

Το φαινομενο με τις τασεις της μοδας και την ακολουθια της απο τον κοσμο δεν ειναι τωρινο αλλα διαχρονικο ,απλως οταν κατι γινεται επικινδυνο (οπως η μη χρηση κρανους)πρεπει να παρακολουθειται και να ελεγχεται απο την πολιτεια.Αυτα νομιζω οτι ειναι αυτονοητα και η περαιτερω αναφορα τους νομιζω οτι ειναι ασκοπη και ανουσια.ΑΥΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ γινονται κατανοητα απο τους τους μη χρηστες κρανους, κυριως εκ των υστερων ,και με τραγικο τροπο τις περισσοτερες φορες,απο αυτους και κυριως απο τις οικογενειες τους,-σε περιπτωσεις μονιμης ανικανοτητος λογω κρανιοεγκεφαλικης κακωσης-

Ο τροπος που οδηγουμε και που κινουμαστε με τα οχηματα μας δεν αφορα μονο εμας, αλλα και τους γυρω μας,και οι επιπτωσεις ειναι συλλογικες (οικονομικες και κοινωνικες) αρα οι δικαιολογιες του τυπου -δικο μου ειναι το κεφαλι και οτι θελω το κανω- ειναι τουλαχιστον αστειες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

@krosfala

Συμφωνουμε φιλε μου οτι ολα οσα οριζουν οι νομοι του κρατους εχουν ως πρωταρχικο στοχο το οικονομικο μεγεθος, γιαυτο εφερα το παραδειγμα με μια πιθανη νοσηλεια. Το κρατος δεν ενδιαφερεται για την υγεια μας γιατι τοτε θα μας εβαζε προστιμο και αν οδηγουσαμε φρεσκολουσμενοι στο καμπριο αμαξι μας και θα κινδυνευαμε απο κρυολογημα! Εδω ομως μιλαμε για τεραστια οικονομικα μεγεθη και γιαυτο τι κρατος βαζει προστιμα. Και αξιζει να σου πω οτι αυτο που λες πχ για το καπνισμα, εχει βρει εφαρμογη σε ενα μικρο βαθμο στην Αμερικη: Καποιος που παθαινει εμφραγμα, αν συνεχισει να καπνιζει, το κρατος σταματαει να του δικαιολογει ακομα και τις ασπιρινες! Σου λεει: επαθες κατι; Δεκτο. Αν εσυ ομως θες να ζεις ανθυγεινα ειναι δικαιωμα σου αλλα και υποχρεωση σου να το υποστηριξεις μονος σου! Δεν ειχα σκοπο στο φορουμ να θεσπισω νεο νομικο πλαισιο, ουτε λεω αν ειναι σωστη η λαθος η οικονομικη πολιτικη της Ελλαδας και των υπολοιπων κρετων πανω στο ζητημα. Απλα λεω οτι δεν μπορει καποιος να λεει "κανω οτι γουσταρω" οταν αυτο που κανει εχει απωτερες συνεπειες για τους υπολοιπους πολιτες.

Και στην τελικη ας ξεχασουμε λιγο το οικονομικο ζητημα. Πες πως ερχεται καποιος ξεκρανωτος και πεφτει και σκοτωνεται πανω στο αυτοκινητο σου απο καθαρα δικη του υπαιτιοτητα. Ποσο κοστολογουνται οι τυψεις και η ψυχολογικη σου πιεση οταν θα σκεφτεσαι "μηπως τον σκοτωσα εγω;" Κι ας μην εχεις φταιξει στο παραμικρο.

Τροφη για σκεψη...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πες πως ερχεται καποιος ξεκρανωτος και πεφτει και σκοτωνεται πανω στο αυτοκινητο σου απο καθαρα δικη του υπαιτιοτητα. Ποσο κοστολογουνται οι τυψεις και η ψυχολογικη σου πιεση οταν θα σκεφτεσαι "μηπως τον σκοτωσα εγω;" Κι ας μην εχεις φταιξει στο παραμικρο.

Τροφη για σκεψη...

Είναι ο βασικός λόγος που δεν κάνω ούτε καν φιλικά ανοίγματα με ξεκράνωτους.

Οκ, το μηχανάκι μου δεν είναι κανένα πιστόλι αλλα επειδή δείχνει κάπως, βλέπω πολλές φορές είτε πιο νεαρούς με πάπιες/σκούτερ είτε συνομήλικους, είτε και μεγαλύτερους από μένα με πιο τουριστικές μηχανές που τους τρώει ο δεξιός καρπός να το σπάσουν μέχρι το επόμενο φανάρι. Γενικά το μηχανάκι όταν είμαι μόνος μου το οδηγάω άτσαλα κι ας μην τρέχω υπερβολικά, απλά γεμίζω γρήγορα της ταχύτητες και μετά στο φανάρι θα φρενάρω κανονικά και θα σταματήσω.

Έχει τύχει πολλές φόρες να "παίζω" έτσι με άλλους μοτοσυκλετιστές αλλά χωρίς υπερβολές, απλά ποιος θα βγει μπροστά στην εκκίνηση και μετά πάμε χαλαρα με 40-50-60 ανάλογα το δρόμο και την κίνηση μέχρι να μας πιάσει το επόμενο κόκκινο, σταματάμε δίπλα δίπλα και γελάμε μέσα από τα κράνη μας.

Έχει όμως τύχει και φορές που βλέπω δικάβαλο σε παπί να ψήνεται να το ανοίξει και τουλάχιστον ένας στους δύο να είναι χύμα τελείως, ή ξεκράνωτους σε Z750 να περνάνε κόκκινα νυχτιάτικα. Δυστυχώς συνήθως αυτοί είναι που δεν ανοίγουν απλά για την εκκίνηση και την πλάκα, αλλά παραμένουν πλακωμένοι και τάπα εντός πόλης. Με αυτούς δεν ακολουθώ ποτέ. Δε θέλω αν χτύπα ξύλο γίνει κάτι, να σκέφτομαι ότι τον πίεσα τον άλλο, έστω και έμμεσα για την "κοντρίτσα", να φάει το κεφάλι του.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

υπαρχουν κ χειροτερες κ πιο ακραιες περιπτωσεις δυστυχως!ο ξαδερφος μου οδηγαει 2 χρονια μηχανακι.παει σε ολες του τις μετακινησεις με αυτο και δεν εχει αγορασει καν κρανος,οποτε δε διακοσμει ουτε καν τη βιβλιοθηκη.μαλιστα οταν με βλεπει με τη μηχανη και φοραω κρανος μου λεει:που πας ρε μ@λ@κ@ με το κρανος?σαν αστροναυτης εισαι,βγαλτο!αυτο το μαλλι βεβαια το χει μοϊκανα,πως να παει το παιδι στο γηπεδο να σηκωσει το πανο χωρις μοϊκάνα κ με κρανος?ντροπη!εχει φαει δυο 350άρες για κρανος κ 2 δικαστηρια για διπλωμα (γιατι δεν εχει) αλλα μυαλο δε βαζει.γιαυτο σας λεω δεν ειναι λυση οι κλησεις για να φοραμε κρανος αλλα να καταλαβουμε οτι το φοραμε για να σωσουμε το κεφαλι μας!

Δικαστής Ντρεντ χρειάζετε παιδιά.Τι;;Έκανες παρανομία;;Δεν φορούσες κράνος,πέρασες με κόκκινο κλπ;;;Του βάζει φωτιά το μηχανάκι και τελείωσε.Ούτε πρόστιμα ούτε φυλακές ούτε αφαίρεση διπλώματος,μετά σου λέω γω ξανακάνεις μ@#$κια;;;;

Ξέρω ακούγομαι ακραίος αλλά έτσι είναι,έχασα ανιψιό 24 ετών και γνωρίζω....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε μάγκες και καλά ο ξεκρανοτος, δεν τον ενδιαφέρει ούτε ο εαυτός του ούτε για την οικογένεια του ούτε τίποτα. Το θέμα είναι όμως ότι επηρεάζει και εμάς.

Ποιος σου είπε ρε φίλε ξεκρανοτε οτι εγώ δεν θα κάνω μαλάκια για τον Α η Β λόγο και δεν θα πέσω πάνω σου? Άνθρωπος είμαι και εγώ και μπορεί να κάνω λάθος, μπορεί κάτι να τύχη κτλ κτλ.

Τι φταίω να κουβαλάω κάθε μέρα της ζωής μου το βάρος οτι σε έστειλα στα θυμαριακια? τι φταίω να σε πληρώνω για μια ζωή?

Παιδιά το άθλημα είναι ομαδικό. Όλοι για έναν και ένας για όλους. Πότε θα το καταλάβουμε δεν ξέρω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε μάγκες και καλά ο ξεκρανοτος, δεν τον ενδιαφέρει ούτε ο εαυτός του ούτε για την οικογένεια του ούτε τίποτα. Το θέμα είναι όμως ότι επηρεάζει και εμάς.

Ποιος σου είπε ρε φίλε ξεκρανοτε οτι εγώ δεν θα κάνω μαλάκια για τον Α η Β λόγο και δεν θα πέσω πάνω σου? Άνθρωπος είμαι και εγώ και μπορεί να κάνω λάθος, μπορεί κάτι να τύχη κτλ κτλ.

Τι φταίω να κουβαλάω κάθε μέρα της ζωής μου το βάρος οτι σε έστειλα στα θυμαριακια? τι φταίω να σε πληρώνω για μια ζωή?

Παιδιά το άθλημα είναι ομαδικό. Όλοι για έναν και ένας για όλους. Πότε θα το καταλάβουμε δεν ξέρω.

Α μπράβο. Γιατί εσύ φιλέ ξεκρανωτε κάνε το κεφάλι σου οτι θες. Αλλά αν ανεβάσεις πάνω τη γκομενα σου και της άνοιξεις το κεφάλι επειδή δεν Φοραγες κρανος (πχ μέλισσα στο μάτι) μετα θα θες κράνος για να γλιτώσει απο τους συγγενείς της..

Μια ερώτηση στον φιλο Kristal: δηλαδή για πιο λογο μια κοινωνία να μην σου επιβάλει να ζήσεις παραπανω; Ειτε είναι κράνος, ειτε τσιγάρο ειτε οτιδήποτε. Εσύ όταν δεν φοραγες κράνος παλιά, ειλικρινά πες μου, ήθελες να πέθανεις στα 20 σου; πέρναγες ασχημα και δεν ήθελες να γλιτώσει ενος ατυχήματος; Γιατί, συγχωρα με, αλλά η δικαιολογία "δικο μου κεφάλι είναι οτι θέλω το κάνω" είναι μεγαααλη μούφα. Ξέρεις γιατί; γιατί όσοι την λένε, στη εντατική μετα σίγουρα δεν παρακαλανε να πεθάνουν, αλλά να ζήσουν...........

Τροποποιήθηκε από τον eftaxias

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η μπαλακλάβα φοριέται και εντός καφετέριας δλδ ?? Τη βγάζουν όταν πάνε σπίτι το βράδυ...νομίζω το ίδιο κάνει αν βάλεις και ένα απλό σώβρακο στο κεφάλι...δεν χρειάζεται να είναι αξεσουάρ μηχανής αρκεί να είναι μαύρο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μόλις απο τα τελευταία πόστ επιβεβαίωσα οτι η μπαλακλάβα είναι όντως το σκουφάκι που μου βγάζει το γουγλι!

Νταξ, δεν διανοούμαι την αντικατάσταση του κράνους απο το σκουφί... Το συνδυασμό τους ίσως...

Θέτοντας ο καθένας την άποψη του στο θέμα, να την θέσω και εγω λέγοντας οτι με τις περισσότερες αντιδράσεις διαφωνώ...

Υπάρχει μιά τέτοια στάση απέναντι στους ξεκράνωτους, επειδή είναι τόσο φανερό το θέμα...

Τώρα για να μην αερολογούμε, το μεγαλύτερο κακό θα το προκαλέσει στον ίδιο και την οικογένεια του...

Ατύχημα απο ζουζούνι που μπήκε στο μάτι ξεκράνωτου μοτοσυκλετιστή και και...

Ακόμα δεν έχω ακούσει και εύχομαι να μην ακούσω κιόλας...

Αλλα ρε παιδιά...

Τί είναι αυτά που λέτε; 98798099889€ πρόστιμο, αφαίρεση διπλώματος για πάντα, 48 χρόνια φυλακή, μήπως να ξαναφέρουμε την θανατική ποινή στην Ελλάδα;

Άποψη μου είναι ένα αρκετά μικρότερο πρόστιμο, στο οποίο όμως να μην υπάρχει η ελαστικότητα του στύλ "Κάντε φρρρ κυρ. Αστυνόμε..."

Αλλά ότι και να λέμε, και ότι και να κρίνουμε, μην ξεχνάτε αυτούς που προκαλούν τα ατυχήματα...

Η ασφάλεια του καθήμενου είναι πολλές φορές και η πηγή της αδιαφορίας του...

Βλέπετε ξεκράνωτους και κρίνεται...

Τον μεθυσμένο;

Τον αφηρημένο;

Τον μαστουρωμένο;

Ξέρετε ο δίπλα σας οδηγός σε τί κατάσταση οδηγεί;

Όχι...

Η ζωνούλα; Σώζει ζωές;

Πόσοι βάζουν; Αλλά ακόμη καλύτερα, πόσοι τιμωρούνται;

Εχω να δω αμαξόβιο κάποιον να τον σταματάει για ζώνη, χρόνια τώρα...

Τα λόγια μου δεν είναι διαφωνία στο να φοράει ο κάθε μηχανόβιος το κράνος, ίσα ίσα...

Τα λόγια μου είναι διάφωνα με την 2η γκιλοτίνα που βάζουμε εμείς τώρα, μιάς και την 1η την έχουν βάλει μόνοι τους...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ σας το είπα. Πάτε να πατήσετε εκεί που ΔΕΝ νιώθουμε. Νόμος? Επιβολή? Ηθική? Καλά, γειαχαραντάν. Εάν θες αποτελέσματα με οποιονδήποτε τρόπο πάτα στη μούρη στη μαγκιά στην αυτοπροβολή κλπ. Άσε που εάν βάλεις πρόστιμο χιλιάρικων για έλλειψη κράνους σε αυτή την περίοδο που πολλοί δεν έχουν νερό για το παξιμάδι τους, θα σε κρεμάσουν στο Σύνταγμα.

Στην τελική, εάν αφήσεις απ'έξω τους ΚΑΠΗκάγκουρες, απευθύνεσαι στα νέα παιδιά. Και όπως θυμάστε όταν είσαι νέος το να ανήκεις και να έχεις τον σεβασμό/θαυμασμό των ομοίων σου είναι πολύ ψηλά στις προτεραιότητες. Πόσοι δεν έχουμε κάνει ΧΟΝΤΡΕΣ μαλακίες σαν πιτσιρίκια επειδή "ήταν η φάση έτσι"?

Το ζήτημα είναι το κράνος να 1) σε κάνει αναγνωρίσιμο. Οι παρέες και τα γκομενάκια να ξέρουν ακριβώς ποιός περνούσε με το εργαλείο απ'εξω 2) να πλασάρεται ως μαγκιά/lifestyle 3) να πλασάρεται ως (ρηχή) ανωτερότητα. δηλαδή όχι "είμαι ανώτερος επειδή είμαι υπεύθυνος" αλλά "είμαι ανώτερος επειδή έχω κρανάρα 500ε ενώ εσύ φτωχομπινέ κυκλοφορείς ξεκράνωτος". Τόσες άλλες μαλακίες (iphone κλπ) χρησιμοποιούνται ως status symbol, γιατί όχι το κράνος?1000φορές καλύτερα να ποζερεύεις προστατεύοντας ταυτόχρονα και τον εαυτό σου.

Ηθικά? Όμορφα? Πολιτισμένα? Αξιέπαινα? Όχι βέβαια, ΤΡΑΓΙΚΟ είναι, αλλά imho έτσι γίνεται γρήγορη δουλειά για τους κάγκαρους. Οι άλλοι έχουν βρει ήδη την άκρη τους, τις παρέες στα φόρουμ, το νιονιό τους, και φοράνε ήδη.

Όπως πάντα, μπορεί να λέω μαλακίες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ σας το είπα. Πάτε να πατήσετε εκεί που ΔΕΝ νιώθουμε.

............................

Όπως πάντα, μπορεί να λέω μαλακίες.

Διόλου.

Προτείνεις ομως κάτι, που απαιτεί φαντασία.

Υπάρχει ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω εχω μια απορια...δεν στραβωνονται απο τα μυγακια σκονες η δεν τους ενοχλει ο αερας δεν κρυωνει το κεφαλι τους?. εγω μια φορα εκανα 1 χλμ χωρις κρανος και στραβωθηκα απο μυγακια δακρισαν τα ματια μου απο αερα και με εκοψε κιολας το κρυο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω εχω μια απορια...δεν στραβωνονται απο τα μυγακια σκονες η δεν τους ενοχλει ο αερας δεν κρυωνει το κεφαλι τους?. εγω μια φορα εκανα 1 χλμ χωρις κρανος και στραβωθηκα απο μυγακια δακρισαν τα ματια μου απο αερα και με εκοψε κιολας το κρυο

Ρε σύ αυτό είναι το θέμα. Επίτηδες το κάνουν για να σκληραγωγηθούν και να την πούνε σε εμάς εάν τύχει καμιά φορά και πρέπει να πάμε οπως δήποτε κάπου και δεν έχουμε κράνος, να μας κοροϊδεύουν που θα δακρύζουν τα μάτια μας ενω αυτοί το έχουν συνηθήσει :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παντως το αστειο της υποθεσης ειναι οτι μπορει να ξεχνανε να φορεσουν το κρανος αλλα το μπουφαν δεν το ξεχνανε ποτε. :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παντως το αστειο της υποθεσης ειναι οτι μπορει να ξεχνανε να φορεσουν το κρανος αλλα το μπουφαν δεν το ξεχνανε ποτε. :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Μα το θέμα είναι τι φαινεται!

Να δείχνεις ότι έχεις μηχανή, αλλά να φαίνεται και η φάτσα σου για να μπανίζει το κοριτσόπουλο.

Πως αλλιώς εξηγείται το μπουφάν; Ή το κράνος στον αγκώνα (αφου δεν θα το φορέσεις, τι το κουβαλας;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα