Di_Manolio 2.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2015 To τελεις; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
freediver73 1.025 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2015 Άντε πάλι με τα βίντεο της Πάνιας :pSuper τιμή , μόνο το μεγάλο service να έχεις υπόψιν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elprimerozen 4.154 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2015 Εμένα, χωρίς να είμαι ειδικός στις λαδιέρες, αυτό το Duc μου μοιάζει μεγάλο χρεπι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2015 Εμένα, χωρίς να είμαι ειδικός στις λαδιέρες, αυτό το Duc μου μοιάζει μεγάλο χρεπι.εγω ετσι οπως το βλεπω δεν μπορω να κρινω και ουτε ειμαι ειδικος. οποιος βλεπει κατι ας το πει , μπορει να μην ειναι ευκαιρεια!!απλα μου εκανε τεραστια εντυπωση η τιμη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
shumi 64 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2015 http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/6898463/ 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kpapageo 4.302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2015 Αμαρτία μπαγκαζιέρα σε τέτοιο μηχανάκι, ξένο σώμα εντελώς. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2015 Εδώ έχουμε τυπά στην Θεσσαλονίκη που κυκλοφορεί GSXR 750 K7 με μπαγκαζιέρα. Αυτό σε πείραξε; :P 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Africaptan 406 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2015 Εγω παλι, πολυ χαιρομαι που υπαρχουν ανθρωποι που κανουν αυτο που γουσταρουν (αφου δεν βλαπτουν κανεναν παρα μονο την οπτικη καποιων...) και δεν πανε σαν τα προβατα επειδη καποιος ειπε οτι τα ss ΔΕΝ πρεπει να φερουν extra βοηθητικο εξοπλισμο... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kpapageo 4.302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2015 Καλά προφανώς και αν βολεύεται ο άνθρωπος με την μπαγκαζιέρα καλά κάνει και την έχει. Δεν συζητάμε καν για την χρηστικότητα της. Στο αισθητικό κομμάτι τώρα, 9/10 θα συμφωνήσουν ότι δεν ταιριάζει σε ss. Δεν νομίζω αυτό να τους κάνει πρόβατα, δεν συμφωνείς? Άσε που στην τελική σε φόρουμ είμαστε και απλά λέμε την άποψη μας, δεν σταυρώσαμε κανέναν να την ενστερνιστεί... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Africaptan 406 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2015 Καλά προφανώς και αν βολεύεται ο άνθρωπος με την μπαγκαζιέρα καλά κάνει και την έχει. Δεν συζητάμε καν για την χρηστικότητα της. Στο αισθητικό κομμάτι τώρα, 9/10 θα συμφωνήσουν ότι δεν ταιριάζει σε ss. Δεν νομίζω αυτό να τους κάνει πρόβατα, δεν συμφωνείς? Άσε που στην τελική σε φόρουμ είμαστε και απλά λέμε την άποψη μας, δεν σταυρώσαμε κανέναν να την ενστερνιστεί...Ασφαλως. Μα κι εγω τη αποψη μου ειπα οπως και οι υπολοιποι.Και θα συμφωνησω κι εγω οτι αισθητικα ειναι εντελως μπλιαξ μια βαλιτσα σ ενα ss, ομως τους γουσταρω αυτους τους τυπους που κανουν αυτο που γουσταρουν και δεν ακολουθουν τη γνωμη των αλλων... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giannis176 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2015 παντως ρε παιδια αυτο με την αποχωρηση στο εξωτερικο...δεν θα μεινει κανενας στο τελος στη Ελλαδα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaG3 1.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2015 (τροποποιήθηκε) http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/6489849/ Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 14 , 2015 από τον VaG3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xStefanosx 686 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2015 Του 8 στην καλύτερη ίσως και πιο πίσω....πολλά ζητάει...με 3,500-4000 βρίσκεις του 10-11 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tammy 198 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2015 να κ το husqy sm610http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/6913464/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2015 (τροποποιήθηκε) Εδώ έχουμε τυπά στην Θεσσαλονίκη που κυκλοφορεί GSXR 750 K7 με μπαγκαζιέρα. Αυτό σε πείραξε; :P βγαλε φωτο οταν το δεις παρκαρισμενο! να κ το husqy sm610http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/6913464/επιτελους ενα σε λογικη τιμη! οι περισσοτεροι ζητανε 3.5κ για 05-06 παντως ρε παιδια αυτο με την αποχωρηση στο εξωτερικο...δεν θα μεινει κανενας στο τελος στη Ελλαδα αν φευγανε ολοι αυτοι που το γραφουν στις αγγελιες τωρα θα ημασταν 5.5 εκατομμυρια ελληνες εδω. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 15 , 2015 από τον noodles Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Κουρσάρος 973 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2015 αν φευγανε ολοι αυτοι που το γραφουν στις αγγελιες τωρα θα ημασταν 5.5 εκατομμυρια ελληνες εδω. Ισχύει... Εχουνε βρει το κόλπο για να πουλάνε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2015 (τροποποιήθηκε) Εγω παλι, πολυ χαιρομαι που υπαρχουν ανθρωποι που κανουν αυτο που γουσταρουν (αφου δεν βλαπτουν κανεναν παρα μονο την οπτικη καποιων...) και δεν πανε σαν τα προβατα επειδη καποιος ειπε οτι τα ss ΔΕΝ πρεπει να φερουν extra βοηθητικο εξοπλισμο...Παρών. Πρώτος! :P Αλλά νταξ, όχι και μπαγκαζιέρα. Και μάλιστα μόνιμα πάνω. Χειμώνα καλοκαίρι πάνω την έχει ο άλλος. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 15 , 2015 από τον Schumi Λάθος στο πρώτο λινκ φωτογραφίας 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
snow 1.164 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2015 Παρών. Πρώτος! :PΑλλά νταξ, όχι και μπαγκαζιέρα. Και μάλιστα μόνιμα πάνω. Χειμώνα καλοκαίρι πάνω την έχει ο άλλος.σεντονακι με καρδουλες ρε μλκ?!χαχααγορινα μου εσυ! ;) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Κουρσάρος 973 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2015 Γάμος Schumi, αυτό είναι το πιο σωστό, θα χαιρόμαστε τα εργαλεία μας παντού και πάντα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2015 (τροποποιήθηκε) http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/6778885/ ουυυυυυυυυυυυυυ... μοναδικο, αλλα 10k ρε ψηλε?http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/6711905/ Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 15 , 2015 από τον Νικολακης_Husq 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
The Dread Rider 4.303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2015 να κ το husqy sm610http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/6913464/Τα λάστιχα όμως είναι τα pirelli diablo του 2008 που έχει και το δικό μου και είναι για πέταμα.(Άκυρο: Μέχρι και το κοντέρ είναι ίδιο με το δικό μου ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2015 (Άκυρο: Μέχρι και το κοντέρ είναι ίδιο με το δικό μου ) Απ'το ιδιο εργοστασιο βγηκαν 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2015 Wow!http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/6523467/ 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
originalksd 1.995 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2015 Κυνουρία ΛαστιχαΑπό το Άστρος ???? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tammy 198 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2015 επαιζε ανετα στο mad max αυτο το εργαλειο 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες