Jump to content
g1ann1s

Ωραίες αγγελίες (μοτοσυκλετών) που πετυχαίνουμε

Recommended Posts

Παιδιά για να μην παρεξηγηθώ δεν σύγκρινα το 690 με τον DRZ απλώς ρώτησα αν είναι καλό γιατί φαίνεται value for money και ειδκά για όσους έχουν Α2 είναι λουκούμι!Τέλος μου φαίνεται αξιοπρεπές μοτάρντ και παιχνιδιάρικο. :D

Ειναι απλα ενα πολιτικο μοταρ, δεν ειναι πισταδικο αλλα στο δρομο βγαζεις γουστα.

Τροποποιήθηκε από τον dEvilKinG

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Παιδιά για να μην παρεξηγηθώ δεν σύγκρινα το 690 με τον DRZ απλώς ρώτησα αν είναι καλό γιατί φαίνεται value for money και ειδκά για όσους έχουν Α2 είναι λουκούμι!Τέλος μου φαίνεται αξιοπρεπές μοτάρντ και παιχνιδιάρικο. :D

why not σχεδον στην ιδια κατηγορια ειναι ειδικα με τον προηγουμενο δουκα

Τροποποιήθηκε από τον ziaba

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

θα προτιμουσα αυτο..

http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/4504169/

Αμα ειναι να το κανεις 462.. ισως να ειναι μια καλη συγκριση.

Τροποποιήθηκε από τον PanosDenzo

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

why not σχεδον στην ιδια κατηγορια ειναι ειδικα με τον προηγουμενο δουκα

Εντάξει ίσως με το CCM να έκανα τη σύγκριση.Πριν βιαστείς έχω οδηγήσει τον δεύτερο δούκα.Το ccm όχι αλλά νομίζω ότι αυτό μπορεί να σταθεί ίσως δίπλα στον αλήτη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το drz με τα απαραιτητα εξτρα ή το ccm με μια καλη ολοσωμη εξατμιση ,ειναι απ'τις τοπ επιλογες για καποιον με Α2 εφοσον τον καλυπτει.ειδικα το ccm τα εχει ολα και συμφερει.και τις αναρτησαρες τις ευρωπαικες και το μοτερ το σκυλι.ΑΛΛΑ! επειδη ειναι μηχανακια αρκετα μεταχειρισμενα,εχουν περασει διαφορα χερια και επειδη ο καθε ιδιοκτητης τεινει να το μονταρει,δεν μπορεις να εισαι σιγουρος ποτε για το τι φουρτουνες εχει περασει.

το λεω εγω που μεχρι πριν 3μερες ειχα ενα ccm 435 το οποιο με καλυπτε μεχρι πριν καποιο καιρο για αυτα που εκανε.

απαντωντας στον ziaba : το CCM (ποσο μαλλον το drz) αν δεν εχει τα παντα πανω του (υπερκυβισμο,fcr,εξατμιση,εκκεντροφορους,βαλβιδες,στροφαλομπιελα,ροικη) δεν μπορει να σταθει διπλα ουτε σε ενα 640 ουτε σε ενα 690.και οσον αφορα φρενα+αναρτησεις + οσον αφορα γκαζια. εγω οταν το ειχα το ccm μου φαινοταν διαολακι , ε και μια φορα σκασανε κατι καγκουρια με duke2 και 640 ,ανοιξαμε και τα εχασα αρκετα γρηγορα..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ε και μια φορα σκασανε κατι καγκουρια με duke2 και 640 ,ανοιξαμε και τα εχασα αρκετα γρηγορα..

Δεν τους περασες στο πρωτο συνεργειο που συναντησατε;; :think: :think: :think:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βγαλε καμια φωτογραφια να το δούμε!

Μάλλον είναι περισσότερα απο δύο και είχε δίκιο ο Karavidas!

oταν ξανακατεβω αθηνα μετα τις γιορτες θα το βγαλω. αλλα το βλεπω συνεχως στο ιδιο σημειο παρκαρισμενο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

http://www.car.gr/classifieds/bikes/vie

κοσμα ακους???

ασε με κατω ρε αλλο θελω εγω χαχα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Άλλη μια λεπτομέρεια ιδιοφυΐας....οι Σουηδοί πώς δεν το σκέφτηκαν?

4328685_1_b.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πως να κάνεις γύφτικο ένα Fireblade...

Αλλά...

Εδώ δεν είναι οι καλές αγγελίες; Υπάρχει άλλο ποστ για τις αστείες, γελλοίες, περίεργες, έτσι δεν είναι;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Άλλη μια λεπτομέρεια ιδιοφυΐας....οι Σουηδοί πώς δεν το σκέφτηκαν?

4328685_1_b.jpg

Είναι ελληνική η πατέντα για λόγω βάρους...κοιτα την ταινία στην σέλα και τα tie wrap σε όλα τα πλαστικά.....μιλάμε για αεροδυναμική και εξοικονόμηση βάρους με ότι συνεπάγεται αυτό....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλά τα λέει ο άνθρωπος. It's only for race. Με τα tie wraps για μια γύρα στην πίστα κρατάει μόνο. Μετά pit stop για μάζεμα απ'την πίστα των μερών που χύθηκαν κάτω και ξαναδέσιμο με λαστιχάκια σούπερ μάρκετ και τσίχλες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ο ορισμος της σκοτωστρας. καλα μια μανετα δεν μπορει να αλλαξει, ποσο πιο μπαμ να κανει οτι εχει φαει σαβουρντα?

καλα για τα δε μονοπιστονα φρενα δεν το συζητω....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ο ορισμος της σκοτωστρας παει στον οδηγο του.....που δεν θα σεβαστει το γκαζι,την ροπη και την τεχνολογια του μηχανηματος αυτου και θα το πηγαινει τερμα μεχρι να καρφωθει καπου κατηγορωντας μετα την "σκοτωστρα".

Τροποποιήθηκε από τον GeorStrat

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ο ορισμος της σκοτωστρας. καλα μια μανετα δεν μπορει να αλλαξει, ποσο πιο μπαμ να κανει οτι εχει φαει σαβουρντα?

καλα για τα δε μονοπιστονα φρενα δεν το συζητω....

αν ο κατοχος ηταν οντως γνωστης των 2 τροχων κ μερακλης, θα ειχε φροντισει να αναβαθμισει ορισμενα πραγματα και θα το ειχε προσεγμενο, εδω βλεπουμε ζωντανο παραδειγμα κουλαδιου...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν είναι μόνο θέμα κουλαμάρας.

Το μηχανάκι είναι εμφανώς αφρόντιστο-παρατημένο.

Δεν το έπλενε έστω;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα