Jump to content
brutos

Τι έκανες με/για την μηχανή σου σήμερα;

Recommended Posts

Εξαρτάται από τα Ah κ το ρεύμα εκκίνησης.

Στο YBR έχει YTX7L BS που παίζει από 20€ ως το 40αρι.

Υποθέτω κάπου στο 30αρι με 35αρι θα παίξω. 

https://www.skroutz.gr/c/1224/moto_batteries.html?keyphrase=ytx7l-bs&from=autocomplete

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Είναι και πολλά τα άλογα που χρειάζεται να γυρίσει η μίζα, πάρε καλή μπαταρία Τζον :baby: :wub:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 18 ώρες, το μέλος ksino1100 έγραψε:

Εξαρτάται από τα Ah κ το ρεύμα εκκίνησης.

Στο YBR έχει YTX7L BS που παίζει από 20€ ως το 40αρι.

Υποθέτω κάπου στο 30αρι με 35αρι θα παίξω. 

https://www.skroutz.gr/c/1224/moto_batteries.html?keyphrase=ytx7l-bs&from=autocomplete

Και τελικά ναι.

Επέλεξα κάτι επώνυμο, έβαλα μια καινούρια GS.

Κρυφομπεμβεδίζω σιγά σιγά :tooth::tooth:

20181001_142320.jpg

H "μαμά" Yuasa άντεξε 9 χρόνια.

Για να δούμε η GS.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

διαροη βενζινης εκει που ενωνεται το σωληνακι με το ρουμπινετο , δυστηχως φουσκωσε το χρωμα , οποτε μαντεψτε ποιανου το πλαισιο θελει βαψιμο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μιας και τα φλας μπροστά θαμπώσανε λιγάκι άκουσα την συμβουλή του Papa ShapeShifter. Μου είπε να δοκιμάσω να βάλω οδοντόκρεμα και να τρίψω καλά. Στην αρχή λεω "ναι σίγουρα" αλλά τελικά το δοκίμασα. Τα κάλυψα το άφησα λιγάκι να ξεραθεί και μετά με ένα βρεγμένο πανάκι τα καθάρισα. Και όμως! Δεν είναι σαν καινούρια σίγουρα ωστόσο δεν δείχνουνε τόσο άσχημα δείχνουμε πιο καθαρά. Το ίδιο έκανα και στο κοντέρ και γυάλισε αρκετά και αυτό.

Ελληνική πατέντα power! :laugh:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 8 ώρες, το μέλος ShapeshifterGR98 έγραψε:

Μιας και τα φλας μπροστά θαμπώσανε λιγάκι άκουσα την συμβουλή του Papa ShapeShifter. Μου είπε να δοκιμάσω να βάλω οδοντόκρεμα και να τρίψω καλά. Στην αρχή λεω "ναι σίγουρα" αλλά τελικά το δοκίμασα. Τα κάλυψα το άφησα λιγάκι να ξεραθεί και μετά με ένα βρεγμένο πανάκι τα καθάρισα. Και όμως! Δεν είναι σαν καινούρια σίγουρα ωστόσο δεν δείχνουνε τόσο άσχημα δείχνουμε πιο καθαρά. Το ίδιο έκανα και στο κοντέρ και γυάλισε αρκετά και αυτό.

Ελληνική πατέντα power! :laugh:

Βαζεις και τριβεις αμεσως...  Στεγνωνεινμε την χρηση. 

Ξεπλενεις με νερο και ετοιμο. 

Προσωρινα καθαριζει,  αλλα αν το βαράει  ο ηλιος πχ στο parking και επιπλεον η πολυκαιρια λογω ηλικιας του φαναριου,  συντομα εμφανιζεταινπαλι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

@HLIAS το ξέρω μου το είπε ο πατέρας μου και αυτό οτι όσο πιο πολύ το χτυπάει ο ήλιος τόσο πιο γρήγορα θαμπώνει πάλι, αρα το άλλαξα θέση και το βάζω σε μέρος που είναι μόνιμα σκιά. Κάποια στιγμή θα παραγγείλω ένα σετ γνήσια φλας μπροστά να είναι σαν καινούρια πάλι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 6 ώρες, το μέλος ShapeshifterGR98 έγραψε:

@HLIAS το ξέρω μου το είπε ο πατέρας μου και αυτό οτι όσο πιο πολύ το χτυπάει ο ήλιος τόσο πιο γρήγορα θαμπώνει πάλι, αρα το άλλαξα θέση και το βάζω σε μέρος που είναι μόνιμα σκιά. Κάποια στιγμή θα παραγγείλω ένα σετ γνήσια φλας μπροστά να είναι σαν καινούρια πάλι.

Γυαλόχαρτο 800 μετα 1000 πετας ενα βερνίκι και είναι πιπίλα. Έκανα τα φανάρια σε μαζντα 3 ενός φίλου και είναι factory job ναουμε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 2 ώρες, το μέλος achilleasv έγραψε:

Γυαλόχαρτο 800 μετα 1000 πετας ενα βερνίκι και είναι πιπίλα. Έκανα τα φανάρια σε μαζντα 3 ενός φίλου και είναι factory job ναουμε

Το εχω κανει αυτο μαζι με αλοιφη γυαλισματος.  

Μιλαμε για αριστο αποτελεσμα. 

Αλλα δεν εβαλα βερνικι.  Το φοβαμαι ρε γαμωτο....  Πιστευω οτι και παλι θα ξανα θαμπωσουν μετα απο μήνες 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 1 ώρα, το μέλος HLIAS έγραψε:

Το εχω κανει αυτο μαζι με αλοιφη γυαλισματος.  

Μιλαμε για αριστο αποτελεσμα. 

Αλλα δεν εβαλα βερνικι.  Το φοβαμαι ρε γαμωτο....  Πιστευω οτι και παλι θα ξανα θαμπωσουν μετα απο μήνες 

Μπαα με την αλοιφη θα θαμπωσει γιατι είναι προσωρινό. Το βερνίκι μένει.. Τουλάχιστον 3 4 χρόνια θα κρατήσει

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χωρίς βερνίκι δεν επρόκειτο να αντέξει το αποτέλεσμα. Στην ουσία αφαιρείς το παλιό, οξειδωμένο και κιτρινιασμένο πλαστικό για να αποκαλύψεις το καινούριο, το γυαλίζεις για να επαναφέρεις τη διαφάνεια και το προστατεύεις με το βερνίκι. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κάνα link για καλό, δοκιμασμένο βερνίκι (clear-coat) υπάρχει και αν ναι κάνει για όλες τις πλαστικές επιφάνειες; (κράνος, πλαστικά μέρη μηχανής κλπ)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 11 ώρες, το μέλος The Dread Rider έγραψε:

Χωρίς βερνίκι δεν επρόκειτο να αντέξει το αποτέλεσμα. Στην ουσία αφαιρείς το παλιό, οξειδωμένο και κιτρινιασμένο πλαστικό για να αποκαλύψεις το καινούριο, το γυαλίζεις για να επαναφέρεις τη διαφάνεια και το προστατεύεις με το βερνίκι. 

Αγαπημένος Κριςς!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πρόκα στο πίσω λάστιχο από προχθές τουλάχιστον και πήγα σήμερα για επισκευή.

Ρε μανία να βάλουν κορδόνι τα βουλκανιζατέρια, τι στην ευχή;

Μανιτάρι του έβαλα αλλά έπρεπε να το ζητήσω.

10 με 15 λεπτά χρόνος επισκευής και 10 ευρώ κόστος.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ορεινη βολτα στο στρυμονικο σερρων με @pitapola οι υπολοιποι φανερωθειτε χαχα :mB_kalo_e:

2vsp8nn.jpg

28bs5kl.jpg

2zp5ifo.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 1 ώρα, το μέλος theophilos13 έγραψε:

ορεινη βολτα στο στρυμονικο σερρων με @pitapola οι υπολοιποι φανερωθειτε χαχα :mB_kalo_e:

2vsp8nn.jpg

28bs5kl.jpg

2zp5ifo.jpg

α ρε γτ δεν ειπατε τπτ σε μας τους σερραιους να βρεθουμε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 9 λεπτά, το μέλος Antreasss έγραψε:

α ρε γτ δεν ειπατε τπτ σε μας τους σερραιους να βρεθουμε

εγω τελευταια στιγμη μπορεσα να παω αλλα και την διαδρομη την επιλεξαμε με βαση τον καιρο υπηρχε σαν σκεψη η κλασσικη αναβαση στο λιβαδι-πετροκερασα

αλλα εδειχναν ολα οτι θα εβρεχε το μεσημερι οποτε κανονισαμε αυτην

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 4 ώρες, το μέλος koukou έγραψε:

Βαλιτσάκι για καλλυντικά?

Ναι ναι καλλυντικα.... ξέρεις τώρα τα απολύτως απαραίτητα!!!

Τροποποιήθηκε από τον giorgos.boun

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχθές το βράδυ έβγαλα τα πλαστικά από το ινοβα και τον κουβα της σέλας. Με μια λιμα άνοιξα λιγάκι περισσότερο την τρύπα όπου περνάνε τα καλώδια που μπαίνουν μέσα για να χωρέσει να βγει το φισακι.

Βγάζω ανορθωτη και κάποια καλώδια που ενοχλούσαν.. 

Γυαλοχαρτο και ετριψα όπου είχε επιφανειακή σκουριά. Του έριξα ασταρι και χρώμα. Πλέον δεν υπάρχει ίχνος σκουριάς στο μηχανάκι..  

Για το τέλος έτριψα με λάδι σιλικόνης ότι καλώδιο υπήρχε και είναι σαν καινούριο από μέσα!!!! 

Μένει να διορθώσω κάποιες σπασμένες βάσεις σε 2 πλαστικά.. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 37 λεπτά, το μέλος achilleasv έγραψε:

Εχθές το βράδυ έβγαλα τα πλαστικά από το ινοβα και τον κουβα της σέλας. Με μια λιμα άνοιξα λιγάκι περισσότερο την τρύπα όπου περνάνε τα καλώδια που μπαίνουν μέσα για να χωρέσει να βγει το φισακι.

Βγάζω ανορθωτη και κάποια καλώδια που ενοχλούσαν.. 

Γυαλοχαρτο και ετριψα όπου είχε επιφανειακή σκουριά. Του έριξα ασταρι και χρώμα. Πλέον δεν υπάρχει ίχνος σκουριάς στο μηχανάκι..  

Για το τέλος έτριψα με λάδι σιλικόνης ότι καλώδιο υπήρχε και είναι σαν καινούριο από μέσα!!!! 

Μένει να διορθώσω κάποιες σπασμένες βάσεις σε 2 πλαστικά.. 

Μιας και ο Αχιλλέας δεν είχε χρόνο να ανεβάσει φωτογραφίες μου τις έστειλε και της ανέβασα εγω γι αυτόν

MDn7jiP.jpg

iOSiGeX.jpg

grgIQRT.jpg

@achilleasv καλή δουλειά έγινε φίλε :D 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σήμερα το πήγα μια χαλαρή βόλτα για να ξεμπουκώσει λιγάκι. Το fuel injection cleaner φαίνεται να έκανε κάτι μιας και σήμερα δεν ήτανε τόσο πνιγμένο το μοτεράκι του. Μόνο προς την μέση απο το άνοιγμα να το πω κάνει ένα ελάχιστο μπούκωμα πλέον αλλά μετά αποδίδει κανονικά. Τον καθαρισμό δεν τον γλιτώνει ωστόσο.

Απλά μια ερώτηση μόνο: το Address έχει φίλτρο βενζίνης; Γνωρίζει κάποιος; Άλλοι μου λένε ναι και άλλοι μου λένε οχι, δεν το έχω λύσει ποτέ για να το δω η αλήθεια είναι και δεν έχω και χρόνο πλέον να το κάνω αυτό.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα