St4this 344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2015 Ψάχνω παιδιά σωστές και οικονομικές. Ζητάνε τρελά ποσά για δύο κομμάτια πλαστικό. Ελπίζω αυτή την βδομάδα να έρθουν κάτι ωραίες που παρήγγειλα μέσω ενός μάστορα στα 30 ευρώ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CrazyTsach 1.377 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2015 Φωτο, πληροφορίες τίποτα? βαλε απλα ενα ηχητικο ντοκουμεντο. Η μηχανή έχει άθλιο χρώμα σε φάση να ντρέπομαι να την κυκλοφορήσω, είναι για σέρβις λάδια κλπ, φλας και κάποιοι στιγμή θα δώσω τα πλαστικά για βάψιμο, εγώ γαλάζια μηχανή βαμμένη, δεν καβαλάω :P . 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mindattack21 391 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2015 Η μηχανή έχει άθλιο χρώμα σε φάση να ντρέπομαι να την κυκλοφορήσω, είναι για σέρβις λάδια κλπ, φλας και κάποιοι στιγμή θα δώσω τα πλαστικά για βάψιμο, εγώ γαλάζια μηχανή βαμμένη, δεν καβαλάω :P . :lol: οκ περιμένουμε τοτε :-D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2015 το xr που πήρες πρόσφατα έδωσες βρε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elprimerozen 4.154 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2015 Πούλησα τη μία, πήρα την άλλη.. Γαλάζια? Είναι Honda? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
650Markos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2015 Βάλαμε βενζίνη και κάναμε 10 χλμ χαλαρή τσάρκα και μετά ένα πλυσιματακι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2015 Δοκιμασα να βαψω με σπρευ το σταντ που εχει ξεβάψει, και εινα καλυτερο απο οτι περιμενα... μολις αραξω και εχει λιγη λιακαδα, βουρ για τα ασημενια μερη.. και μετα βουρ για τα μαυρα ;p Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CrazyTsach 1.377 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2015 το xr που πήρες πρόσφατα έδωσες βρε? Ναι, έκαιγε τον πάτο του για 250.. Γαλάζια? Είναι Honda? Γιαμάχα είναι :P . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos_pc 2.871 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2015 Μετά την δουλεία η ημέρα είχε βόλτα από Αγ. Βασίλειο-Χορτιάτη μερικά χλμ. χώμα και πίσω. Για κάτι τέτοια φτιάχνονται η μηχανές μου φαίνετε. 13 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2015 πλυσιμο γιατι ειχε γεμισει λασπη απο νυχτερινη βροχινη βολτα. καθαρισμα αλυσιδας και γρασαρισμα. ετοιμη να υποδεχθει το καλοκαιρακι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
seatcowl 1.632 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2015 πλυσιμο γιατι ειχε γεμισει λασπη απο νυχτερινη βροχινη βολτα. καθαρισμα αλυσιδας και γρασαρισμα. ετοιμη να υποδεχθει το καλοκαιρακι Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις?? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ghostkon 8.431 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2015 σημερα φορεθηκαν τα Dunlop D212 GP Pro εχοντας στην πλατη τους μερικα sessions στις Σερρες πρεπει να πλυνω το μηχανακι καποια στιγμη 8 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Toni Shark 1.300 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2015 SERVICE- Λάδια-φίλτρα-εξαέρωση πίσω φρένο-ευθυγράμμιση τιμόνι-συντήρηση αλυσίδας :shoot: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktasos 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2015 Αλλαγή ελαστικών. Έβαλα σούπερ φρέσκο (1115 το εμπρός και 0115 το πίσω) Anakee 2. Προηγούμενο ελαστικό Metzeler Tourance exp. Άλλαξε τελείως η μηχανάρα μου. Καλές μου βόλτες!!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jpn_sakis 697 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2015 (τροποποιήθηκε) και μόλις την είχα κερώσει... edit: εχθές το τράβηξα αλλά σήμερα το μοντάρισα Τροποποιήθηκε Απρίλιος 13 , 2015 από τον jpn_sakis 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
markos34 47 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2015 Απλα την έβαλα μπροστά και απολαυσα το φραπεδακι τσιγαρακι παρέα μιας και απο την χτεσινη οινοπωσια δεν είμαι και πολύ καλά. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BabisStinson 928 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2015 Βόλτα μέχρι την Κινέτα για καφέ από την παλιά Εθνική! Πολλά μηχανάκια στον δρόμο, χαιρετηθήκαμε με αρκετούς, κανείς από εδώ? B) Απόλυτη ηρεμία στην Κινέτα, λάδι η θάλασσα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Wolf1138 2.924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2015 Καθαρίσαμε αλυσίδα Καθαρίσαμε λαιμούς και γενικά καθαρίσαμε μετά από πολύ καιρό. και με την ευκαιρία βάλαμε ένα αυτοκόλλητο έτσι γιατί ξυνόμαστε 8 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2015 να βγαλεις το αυτοκολλητο κατω απ το unleaded only 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Wolf1138 2.924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2015 Ναι πρέπει... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2015 Γενικά βγάλε τα περιττά αυτοκόλλητα από το ντεπόζιτο... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dogonala 233 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2015 Βολτα Σουνιο και καφεδακι κατω απ τον ναο του Ποσειδωνα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Toni Shark 1.300 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2015 Bολτίτσα ξεμπούκωμα :shoot: με καλή παρέα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2015 Γυρος της λιμνης πλαστηρα με αλλους 3 συντοπιτες. Στριψιμο, ημιχρονο για καφε στην πεζουλα και ξανα στριψιμο και πισω.... απο τις καλυτερες βολτες εως τωρα. Φωτο εχουμε στο θεμα "καφες λαρισαιων" :P 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2015 (τροποποιήθηκε) Εγω σουνιο πηγα προχτες... χτες και σημερα βολτες εδω κοντα... Ταχυμετρο γιοκ γενικοτερα, παω να βαλω ποδηλατοκοντερ μπας και εχω και ωρα.. Ηθελα να πλυνω αλλα παλι δε το κανα, αυτα. Edit: χαλβαδιαζα μια hypermotard και παρολο που δε μου αρεσουν αυτα, ηταν σα γλυπτο η ατιμη.... Τροποποιήθηκε Απρίλιος 13 , 2015 από τον GavriilVet Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες