Jump to content
brutos

Τι έκανες με/για την μηχανή σου σήμερα;

Recommended Posts

Πολυχρονος κι ευτυχισμενος παντα Λια!!

Εχεις βαλει καποιο προστατευτικο μεσα απ τις βαλιτσες για να μην "τριβονται" στα πλαινα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
πριν 9 λεπτά, το μέλος GeorStrat έγραψε:

Πολυχρονος κι ευτυχισμενος παντα Λια!!

Εχεις βαλει καποιο προστατευτικο μεσα απ τις βαλιτσες για να μην "τριβονται" στα πλαινα?

Ευχαριστώ  Γιώργη.  

Οχι δεν εβαλα. Και ειναι λαθος που δεν εβαλα.  Τουλάχιστον  οταν ξεφορτωσα δεν βρηκα καποιο σημαδι,  ευτυχως

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 12 ώρες, το μέλος HLIAS έγραψε:

Ευχαριστώ  Γιώργη.  

Οχι δεν εβαλα. Και ειναι λαθος που δεν εβαλα.  Τουλάχιστον  οταν ξεφορτωσα δεν βρηκα καποιο σημαδι,  ευτυχως

Να ρωτήσω τώρα εγώ άσχετο με τις υπόλοιπες ερωτήσεις;; πως και πήγες σε σκούτερ;; Αν θες απαντάς εδω, αν θες πμ αν θες και καθόλου. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χθες ξεκινήσαμε από Ζαγορά και πήγαμε Ποτιστικά για μπάνιο (Καθόλου ωραία, θα το ξέρουμε από δω και πέρα). Συνεχίσαμε για έναν απογευματινό καφέ στη Μηλίνα και επέστρεψα χωριό. Σύνολο κάπου στα 170 χλμ. Εγώ με το innova οι  φίλοι μου με το αγροτικο! Πολύ ωραία τοπία σε όλο το Πήλιο αλλά για μπάνιο, οι ωραιότερες παραλίες είναι οι δικές μας (από Χορευτό, Αγίους Σαράντα, Παπά νερό, Νταμούχαρη μέχρι Μυλοπόταμο) από κει και πέρα είναι ξεραίιιιλα.

Εδώ μόλις πριν φύγουμε. 

PAQh7oD.jpg

Τροποποιήθηκε από τον achilleasv

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σωραιος που επιμένεις να σαι με εξοπλισμό για μπανάκι, είναι παίδεμα με τα αλάτια ομολογουμένως.

Ωστόσο, ΠΟΣΟ ΧΟΝΤΡΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΕΧΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ;:mB_kalo_e:

(θα με πεθάνουν στην καζουρα οι υπόλοιποι τωρα που το σχολίασα αυτό:laugh:)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ήρθε η βίδα του κάρτερ αλλά είχα κάνει ήδη αλλαγή λαδιών.

Τα λέμε στο επόμενο σέρβις :yes:

Ο μαγνήτης που έχει πολύυυυ δυνατός.

eypbAFR.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μου έφυγε η μηχανή σε μια στροφή γαμώ το κέρατό μου και ακόμη δεν έχω καταλάβει γιατί. Ο δρόμος μια χαρά είναι (τρόπος του λέγειν), αργά πήγαινα στη στροφή, χαλίκια/σκόνες/λάδια δεν υπήρχαν, αλλά σα να κλώτσησε η πίσω ρόδα και έφυγε.

Το καλό είναι ότι δεν έπαθαν τίποτα τα πλαστικά μέρη. Μόνο λίγο γδάρσιμο ο μοχλός του φρένου και η άκρη του γκαζιού που είναι μεταλλική κι ελάχιστη ζημιά το μαρσπιέ του οδηγού από δεξιά. Το πετάλι του πίσω φρένου δεν έπαθε τίποτα, που το περίμενα να έχει μπει κινητήρα. Ίσως λίγο ξύθηκε και το προστατευτικό της εξάτμισης. Ίσως.

Αλλά πως κατάφερα ρε και η μηχανή έφυγε ευθεία κι εγώ πάτησα με τα πόδια και συνέχισα τη γραμμή της στροφής... Τι σόι επιστήμη είναι πάλι αυτή;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 36 λεπτά, το μέλος TheReaper έγραψε:

Μου έφυγε η μηχανή σε μια στροφή γαμώ το κέρατό μου και ακόμη δεν έχω καταλάβει γιατί. Ο δρόμος μια χαρά είναι (τρόπος του λέγειν), αργά πήγαινα στη στροφή, χαλίκια/σκόνες/λάδια δεν υπήρχαν, αλλά σα να κλώτσησε η πίσω ρόδα και έφυγε.

Το καλό είναι ότι δεν έπαθαν τίποτα τα πλαστικά μέρη. Μόνο λίγο γδάρσιμο ο μοχλός του φρένου και η άκρη του γκαζιού που είναι μεταλλική κι ελάχιστη ζημιά το μαρσπιέ του οδηγού από δεξιά. Το πετάλι του πίσω φρένου δεν έπαθε τίποτα, που το περίμενα να έχει μπει κινητήρα. Ίσως λίγο ξύθηκε και το προστατευτικό της εξάτμισης. Ίσως.

Αλλά πως κατάφερα ρε και η μηχανή έφυγε ευθεία κι εγώ πάτησα με τα πόδια και συνέχισα τη γραμμή της στροφής... Τι σόι επιστήμη είναι πάλι αυτή;

Θα άνοιξες απότομα το γκάζι.Shit happens,αφού δεν πάθατε τίποτα όλα καλά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 18 ώρες, το μέλος estebahn έγραψε:

ΠΟΣΟ ΧΟΝΤΡΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΕΧΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ;:mB_kalo_e:

Φιλαράκι, ό,τι χρειάζεσαι, αυστηρά μέσω viber παρακαλώ

:tooth::tooth::grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Την 22/7/2019 at 0:51 ΠΜ, το μέλος strokt up έγραψε:

Να ρωτήσω τώρα εγώ άσχετο με τις υπόλοιπες ερωτήσεις;; πως και πήγες σε σκούτερ;; Αν θες απαντάς εδω, αν θες πμ αν θες και καθόλου. 

Σορρυ για την καθυστέρηση.

Για να μην γραφω σεντόνια  τωρα,  δες παραπανω στο θεμα που ειχα κανει και καπου το αναφερω.  

Φυσικα αν θες  κατι παραπανω το συζηταμε ειτε εδω ειτε εδω ειτε με πμ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Την 22/7/2019 at 5:50 ΜΜ, το μέλος estebahn έγραψε:

Σωραιος που επιμένεις να σαι με εξοπλισμό για μπανάκι, είναι παίδεμα με τα αλάτια ομολογουμένως.

Ωστόσο, ΠΟΣΟ ΧΟΝΤΡΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΕΧΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ;:mB_kalo_e:

(θα με πεθάνουν στην καζουρα οι υπόλοιποι τωρα που το σχολίασα αυτό:laugh:)

Χαχαχαχα είναι μπόλικο!

Ναι πάντα είμαι όπως με βλέπεις! Απλά όταν δεν έχω παρέα με αυτοκίνητο ώστε να αφησω μέσα τα πράγματα θέλω 5 λεπτά ώστε να ετοιμάσω το μπουφάν στην τσάντα και να κρατάω και το κράνος... Μπουφάν δε βάζω όταν πηγαίνω στο Χορευτό που είναι 8 χλμ μακριά.. είναι μπελας.

Εννοειται οτι κάνω ντουζ (ή ντους) μετά το μπάνιο ώστε να μη γεμίζουν αλάτια κρανος γαντια και μπουφαν, αλλά και για μένα επειδή με ενοοχλεί όταν φοράω όλα αυτα να έχω αλάτια..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σήμερα είπα να βγάλω βόλτα την ακράπα. Μπορεί να μην είναι μηχανή αλλά το τελικό Akrapovic του δίνει τουλάχιστον 200 κυβικά! :biggrin:

q3WdfZW.jpg

2RwHDRI.jpg

a5wgySr.jpg

y6wjBnW.jpg

Θα θελήσει λίγο ακόμα κόψε-ράψε στον μάστορα κλπ για να κοντίνει μερικά εκατοστά ο λαιμός της (ο οποίος είναι απο την NOB1 που είχα και το τελικό παράγγειλα μόνο) και να βάλουμε ελατήρια, μετά να συγκολήσσουμε λιγάκι 1-2 σήμερα για να έρθει 100% στα ίσα τους ωστόσο και τώρα παραμένει σταθερή. Απο ήχο τυπικός ήχος απο 125 με τριοβάλ εξάτμιση, αφήνει αρκετούτσικα ντεσιμπέλ παραπάνω να φύγουνε. Απο γκάζι το μηχανάκι ανοίγει πιο απλωτά. Τελική απο 105 που σταμάταγε το κοντέρ με την στοκ εξάτμιση πλέον φτάνει 110 σταθερά. Not great, not terrible.

Τροποποιήθηκε από τον ShapeshifterGR98

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 12 λεπτά, το μέλος ShapeshifterGR98 έγραψε:

Σήμερα είπα να βγάλω βόλτα την ακράπα. Μπορεί να μην είναι μηχανή αλλά το τελικό Akrapovic του δίνει τουλάχιστον 200 κυβικά! :biggrin:

q3WdfZW.jpg

2RwHDRI.jpg

a5wgySr.jpg

y6wjBnW.jpg

Θα θελήσει λίγο ακόμα κόψε-ράψε στον μάστορα κλπ για να κοντίνει μερικά εκατοστά ο λαιμός της (ο οποίος είναι απο την NOB1 που είχα και το τελικό παράγγειλα μόνο) και να βάλουμε ελατήρια, μετά να συγκολήσσουμε λιγάκι 1-2 σήμερα για να έρθει 100% στα ίσα τους ωστόσο και τώρα παραμένει σταθερή. Απο ήχο τυπικός ήχος απο 125 με τριοβάλ εξάτμιση, αφήνει αρκετούτσικα ντεσιμπέλ παραπάνω να φύγουνε. Απο γκάζι το μηχανάκι ανοίγει πιο απλωτά. Τελική απο 105 που σταμάταγε το κοντέρ με την στοκ εξάτμιση πλέον φτάνει 110 σταθερά. Not great, not terrible.

Καλύτερη επιλογή! 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 27 λεπτά, το μέλος achilleasv έγραψε:

Καλύτερη επιλογή! 

Την Motorsport την έδωσα 65€ σε ένα φιλαράκι γιατί η δικιά του η στοκ στο Address του τρύπισε. Θα την έδινα έτσι κι αλλιώς δεν μου άρεσε ούτε σαν σχέδιο ούτε σαν ήχος (έβγαζε ένα GLXιστικο ήχο να το πω). Η Akrapovic δείχνει πολύ πολύ καλύτερη πάνω στο παπί.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

@Tasos Meli 55€ μαζί με μεταφορικά πήγε στα 60€. Απο τον Κατσαντώνη το παράγγειλα Δευτέρα και ήρθε σήμερα πρωί. Μόνο το τελικό πήρα ουσιαστικά μιας και λαιμό είχα ήδη...έψαχνα για φουλ εξάτμιση για Address αλλά έβλεπα κάτι τιμές άνω των 100€ και απλά έκλεινα την σελίδα στο Google...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τόσες όμορφες εξατμίσεις ρε συ,πήγες και πήρες αυτήν; Ακόμα και σε V4R να την δω την συγκεκριμένη θα ξενερώσω,μου βγάζει μια προχειρότητα.Μου άρεσε πολύ αυτή που είχες πριν,ήταν τόσο όσο θεωρώ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

@ΤάκηςΜπ κοίτα όσον αφορά αυτό είναι καθαρά υποκειμενικό θέμα πιστεύω. Εμένα προσωπικά μου αρέσουνε πιο πολύ οι τριοβάλ εξατμίσεις κλπ κλπ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Της έβαλα λάστιχα, φίλτρο ΚΝ, λάδια, υγρα φρένων και συμπλέκτη και παραφλου. Αν προλάβω θα ανεβάσω θέμα στα ευχάριστα αργότερα. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καθώς πήγαινα στη δουλειά σήμερα μου έφυγε η καινούργια κουκούλα του κράνους από την τσάντα κάπου στην Εγνατία, αλλά αφού σχόλασα και μετά από κάνα 40 λεπτό ψάξιμο κατάφερα και την εντόπισα :) 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παρατήρησα ότι η πτώση εν τέλει μόνο αψεγάδιαστο δεν άφησε το πετάλι του πίσω φρένου. Έχει μπει λίγο προς τα μέσα, καθώς έχει λυγίσει και λίγο προς τα πάνω. Το πήγα σε ένα συνεργείο για να φτιάξουν το λύγισμα τουλάχιστον, ώστε να πατάω με ευκολία το φρένο τουλάχιστον.

Να πέσει κεραυνός στην στροφή εκείνη, δεν ξαναπάω από εκείνο το δρόμο ούτε με ποδήλατο!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα