Jump to content
brutos

Τι έκανες με/για την μηχανή σου σήμερα;

Recommended Posts

Όχι, από κατάστημα που τα είχε προσφορά στην Κάτω Τούμπα. Δεν τα μπερδεύω απλά πήρα ένα για τώρα και ένα για το καλοκαίρι.. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

RVF σε ρόλο βυτιοφόρου βενζίνης.

:laugh:

Όταν έχεις το αυτοκίνητο στο λαμπάκι ρεζέρβας εδώ και 20 μέρες και λες ''ελα μωρέ έχει ακόμα'' και τελικά μένεις σε ξεπαρκάρισμα έξω απο το σπίτι σου, και βαριέσαι το περπάτημα μέχρι το βενζινάδικο με το μπιτονάκι ανά χείρας.... Τι κάνεις;

17192345_383659928672204_749393037684142

Η έκφραση της βενζινούς στο βενζινάδικο, που με είδε να φουλάρω το ίδιο μοτό ΔΥΟ φορές μέσα σε 15' >>> :blink:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με γειες, με γειες! Μεταχείρω;

Ναι. Από αγγλία 290 £ . Kαινούργιες δεν υπάρχουν πια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι. Από αγγλία 290 £ . Kαινούργιες δεν υπάρχουν πια.

Τις πάτησε το τρένο; :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Eκτος της ομορφης βολτουλας στην εξοχη με το freewind μου, εφτασαν σημερα και τα πακετακια λοιπον λαδακι motoul 2T, μπουζι,μπαταρια,τακακια ferodo μπρος πισω για το souper motard και 3 λιτρα Motoul 5000, φιλτρο λαδιου,μπουζι  και αλυσιδα για το suzuki freewind προσεχως θα περαστουν απο ενα καλο σερβις δηλαδη ετοιμα για καλοκαιρινες περιπετιες..Αλυσιδα πηρα μια ενισχυμενη γιαπωνεζικη οχι o ring (λογο πολλων εξοδων τεελυταια) θα χω κανα θεμα??ας βγαλει ενα μιση χρονο αντι για 3 δε με πειραζει αυτο

Τροποποιήθηκε από τον Antreasss

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

η αλυσιδα ειναι απλη ΕΚ ειδα αυτη που φοραει τωρα(λογικα ειναι η μαμα στο μανουαλ γραφει ο-ριγκ) δεν ειδα οπτικη διαφορα αναμεσα τσπ θα τη λαδωνω πιο συχνα και οσο βγαλει

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μετά από άπειρο ψάξιμο στο νετ επιτέλους στα χέρια μου!

WP_20170316_12_12_32_Pro_zpsviltjtlj.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να προσθέσω ότι μπορώ να στείλω το PDF σε όποιον τυχόν το χρειαστεί (να δω άνθρωπο που έχει το ίδιο μηχανάκι στο φόρουμ και θα πεθάνω ολοκληρωμένος :tooth::tooth:).

Τροποποιήθηκε από τον The Dread Rider

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν και έλεγα να το κάνω Σαββάτο, σήμερα έβγαλα τα κάγκελα, την καρίνα και άδειασα το παραφλού από το δοχείο διαστολής. Αύριο αν πάνε όλα καλά έχει βγάλσιμο όλα τα υπόλοιπα πλαστικά άλλαγμα όλο το παραφλού και καλό πλύσιμο της μηχανής και βλέπουμε.

ΥΓ. Δεν μπορώ να εκφράσω τον θαυμασμό μου σε όσους κάνουν δουλειά στην μηχανή και βγάζουν και φωτογραφίες, απλά ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σήμερα είπα να πάω παλαιά εθνική οδό που δεν την είχα ξαναδεί. Ο δρόμος με έβγαλε Νέα Πέραμο στη πολύ όμορφη και ήρεμη περατζάδα στη παραλία.

2zpo1u9.jpg

21kkocm.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

IMG_20170326_170835.jpg

Μετα απο καιρο μια μικρη βολτα προς Μπαφι!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

έτσι για να πατήσουμε τον καινούργιο δρόμο Άρτας-Ιωαννίνων.. 324 χιλιόμετρα βολτούλα αυθημερών..

photo DSC09615_zpsnpv95uyz.jpgphoto DSC09624_zpsebqo2wom.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Την Παρασκευή που μας πέρασε έκανα σέρβις την GP12. Με 120.000 χλμ πλέον άλλαξα λάδια, έβγαλα ένα κρίκο από την αλυσίδα και την τέντωσα. Μετά την έκανα και ένα ωραίο μπάνιο.

ΠΡΙΝ:

DSC_1207_zpsnfvvgyom.jpg

DSC_1208_zpshgtdgvaj.jpg

ΜΕΤΑ:

DSC_1209_zpsinwmi3cy.jpg

DSC_1210_zpsjpogg5dv.jpg

Και προχθές την Κυριακή, κάναμε ωραία βολτούλα 400 χιλιομέτρων στην Β. Ελλάδα με τον Τίγραρο, παρέα με το Tracer του Monte Christo.

Ακολουθόντας αυτή τη διαδρομή:

https://goo.gl/maps/zFNurexnCH42

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Eιδα μεχρι που φτάνει το σακβουαγίαζ αν το βάλω παράλληλα με τη σέλα.. 

Αυριο εχει προβα τα πραγματα, πεμπτη πλύσιμο, γιατι το σάββατο φευγουμεεεεεεεεεεεεεεε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επειδή ήταν να παραλάβω ένα φίλο από το αεροδρόμιο και θα ξεπερνούσαμε το μέγιστο φορτίο είπα να ρυθμίσω τις αναρτήσεις. Η προφόρτιση εμπρός-πίσω ήταν στο τέρμα (ο μηχανικός μου όταν δεν σκάμπαζα τπτ μου είχε πει ότι "στην αύξησα λίγο γιατί είσαι βαρύς") αλλά η απόσβεση επαναφοράς ήταν σε πιο μαλακή ρύθμιση από την εργοστασιακή κατά μισή περιστροφή.

Θέλοντας να δω την διαφορά που θα έχει την πήγα στο τέρμα (2 περιστροφές από πριν) και ναι τώρα όταν είμαι μόνος μου "χτυπάει" η πίσω ανάρτηση στις ανωμαλίες (σαμαράκια πχ), αλλά έχω την αίσθηση ότι δεν "ανοίγει" τόσο η πορεία της μοτό στο γκάζι κατά την μέση και έξοδο της στροφής (γκάζι περιστροφής και εξόδου).

Η απορία μου είναι πως γίνεται αυτό γιατί από ότι έχω διαβάσει η "υποστροφή" οφείλεται σε λάθος ελατήριο ή πολύ μαλακή απόσβεση συμπίεσης πίσω. Εκτός και εάν η μία ρύθμιση στη δικιά μου είναι και για συμπίεση και επαναφορά (μόνο αυτήν έχει και προφόρτιση).

Έχει κανείς καμιά ιδέα;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα