Le Tavernier 756 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2015 Χτες ήμουν και εγώ στο Παπά Νερό! Γυρνώντας από Χάνια το δάγκωσα από το κρύο... Εγώ κατέβηκα μετά εκεί για φαγητό Στάλθηκε από το GT-N7105 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
St4this 344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2015 Guys τοποθετησα κατω απο τη σελα μου φορτιστη usb και τον συνδεσα με την μπαταρια.Ενδιαμεσα εβαλα και μια ασφαλειοθηκη για καλο και για κακο. Ωστοσο θα χρησιμοποιειτε μονο οταν η μηχανη ειναι σβηστη για να φορτισει κινητο. Γνωριζεται εαν μπορει να αποδυναμωθει η μπαταρια της μοτο εαν φορτισω το κινητο μου?1850 mah μπαταρια εχει. Με το μικρο μου το μυαλο εαν το αφηνω κανενα μισαωρο πανω δεν θα εχω θεμα. Γνωριζει κανεις? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BabisStinson 928 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2015 Την έπλυνα και της πήρα τα λάδια της για την πρώτη αλλαγή στα 1000 χλμ την Δευτέρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2015 Νεο πισω λαστιχακι για το baby. 8 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bihlas87 732 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2015 (τροποποιήθηκε) Στατική πτώση έξω από περίπτερο τα ξημερώματα, τύφλα σουρωμένος, εγκλωβίστηκετο πόδι ανάμεσα στο καπάκι του μοτέρ και την γωνία του πεζοδρομίου, πάλι καλά πουέτυχε να περνάει ένας γνωστός και την σήκωσε. Γύρισα σπίτι, ανέβηκα κουτσαίνοντας,έπεσα στο κρεβάτι πτώμα και το μεσημέρι που ξύπνησα φώναξα κάποιον να με πάειστο νοσοκομείο. Μη μετατοπισμένο κάταγμα κνήμης, την υγειά μας, καλό Σεπτέμβρη...Το ''αστείο'' είναι ότι δανείστηκα πατερίτσες από έναν γνωστό φίλου που είχε σπάσειτο πόδι του επειδή σκάλωσε το μπατζάκι του στο μαρπιε και του το πλάκωσε. Τροποποιήθηκε Ιούλιος 26 , 2015 από τον bihlas87 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos_pc 2.871 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2015 Χθες πατώσαμε στην άμμο μιας και δικαβαλο στην άμμο δεν γίνετε, έτσι σήμερα έπαιξε καλό καθάρισμα και γυάλισμα!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kpapageo 4.302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2015 Στατική πτώση έξω από περίπτερο τα ξημερώματα, τύφλα σουρωμένος, εγκλωβίστηκετο πόδι ανάμεσα στο καπάκι του μοτέρ και την γωνία του πεζοδρομίου, πάλι καλά πουέτυχε να περνάει ένας γνωστός και την σήκωσε. Γύρισα σπίτι, ανέβηκα κουτσαίνοντας,έπεσα στο κρεβάτι πτώμα και το μεσημέρι που ξύπνησα φώναξα κάποιον να με πάειστο νοσοκομείο. Μη μετατοπισμένο κάταγμα κνήμης, την υγειά μας, καλό Σεπτέμβρη...Το ''αστείο'' είναι ότι δανείστηκα πατερίτσες από έναν γνωστό φίλου που είχε σπάσειτο πόδι του επειδή σκάλωσε το μπατζάκι του στο μαρπιε και του το πλάκωσε.Πάλι καλά να λες που έπαθες μόνο αυτό και όχι τίποτα χειρότερο αν ήσουν τύφλα... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2015 Επιτέλους μετά από 6 εβδομάδες αναμονής για απάντηση-έλεγχο, θα μου αλλάξουν το μπροστινό ελαστικό σήμερα - Dunlop sportsmart2Είχε πετάξει μια βυζάρα σαν της Πάμελα Άντερσον, στα 2,500 χλμ μέσα-έξω. 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2015 Θα με ξαναδεί η Dunlop όταν θα βάλω εγώ βυζιά, έτσι κι αλλιώς ποτέ δεν το συμπάθησα το λάστιχο ακόμα και μετά από 3000χλμΤο αρχαίο-μεταχειρισμένο bridgestone (BT-90) που έβαλα προσωρινά ήταν αισθητά καλύτερο παρά τα χρόνια του.Όταν πήγα στον λαστιχά μου πετάει ένα: "Δεν στα είπα όλα από το τηλέφωνο, η Dunlop δεν παραδέχεται ότι είναι αστοχία του ελαστικού"Μου ζήτησε 25 ευρώ για να βάλουμε καινούργιο και δέχτηκα για να ξεμπερδεύω, γιατί σε τελική θα το πλήρωνα κανονικά σε όποια άλλη εκδοχή εκτός της αντικατάστασης.Υποθέτω ότι μου το έδωσε σε τιμή κόστους δικού του, για να με εξυπηρετήσει. Α ρε michelin, sorry που ξεστράτισα αν και μετά το αναγκαστικό τεστ με τα Bridgestone με βλέπω για S-20 την επόμενη φορά. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
c.l.a.b. 1.084 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2015 Γερμανικές παπαριες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΚΤΜ 1.376 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 , 2015 Αλλαγη καλυματος σελας με αντιολισθητικο γιατι το προηγουμενο επριζε @@ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 , 2015 (τροποποιήθηκε) ειπα να βαλω ρολοι που δεν ειχα γκρρρ πως ποσταρουμε φωτο; τι κανω λαθος; Τροποποιήθηκε Αύγουστος 3 , 2015 από τον GavriilVet Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 , 2015 το ρολοι που λεγαμε 8 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KOSTASAG 193 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2015 Αγορά σακιδια πλαϊνά Colorακια μαζί με πλαϊνές βάσεις, δίχτυ για τεπόζιτο και επίσκεψη στον σελά για γέμισμα (μάλλον...παραγέμισμα τελικά ) Α....και σχεδιασμός googloδιαδρομών Καστοριά και πέριξ και Κέρκυρα 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolai 413 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2015 εβαλα καινουργιο πισω παπουτσι dunlop sportsmart 2 καμια σχεση με το προηγουμενο που μου ειχε σχεδον λιωσει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos_pc 2.871 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2015 Οργώσαμε σήμερα περιμετρικά της Θεσσαλονίκης.Σκέφτηκα να πάρω κανένα άλογο για το τρανσαλπ αλλά όχι έχει αρκετά. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gasrun 84 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2015 μικρα φλασακια μπρος-πισω...ταινια στις ζαντες...δεν φαινεται καθαρα γιατι η φωτο ειναι τραβηγμενη ξημερωματα...αυτοκολλητα bullet holes στο ντεποζιτο(λιγοτερο απο 1 ευρω στο ebay)...και ενα μικρο βιντεο πανω απο την μηχανη στην αττικη οδο καθοδον προς σουνιο για μπανιο την ωρα που ανατελει ο ηλιος(κλειστε τον ηχο γιατι εχει φυσημα απο τον αερα) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kpapageo 4.302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2015 Βόλτα για βουτιά στα παγωμένα νερά του Ενιπέα στον Όλυμπο! 9 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2015 Αλλαγη καλυματος σελας με αντιολισθητικο γιατι το προηγουμενο επριζε @@Ε βαλε και μια φωτο ρε ψηλε... Μισες δουλειες κανεις να 'ουμ'. Ποσο το μαλλι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2015 Βόλτα για βουτιά στα παγωμένα νερά του Ενιπέα στον Όλυμπο!εσύ έχεις αρχίσει να με αρέζειςςςςς! τι θα κάνεις στην άδεια σου είπαμε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kpapageo 4.302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2015 Βόλτα για βουτιά στα παγωμένα νερά του Ενιπέα στον Όλυμπο!εσύ έχεις αρχίσει να με αρέζειςςςςς! τι θα κάνεις στην άδεια σου είπαμε?Δεν ξέρω ακόμα το πλήρες πρόγραμμα, έχεις κάτι να προτείνεις?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2015 θα σε π.μ να τα πούμε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cloud_constructor 490 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2015 ΟΥυυ και τι δεν εκαναΑλλαξα λαστιχα , αλλαξα λαδια φιλτρο λαδιου , καθαρισα και λαδωσα το φιλτρο αερα , προσθαισα υγρα στη μπαταρια και τις εριξα ενα γρηγορο φορτισματακι , αλλαξα ψυκτικο υγρο , αλλαξα ντιζα συμπλεκτη , λαδωσα αλυσιδα και σημερα πρεπει να αλλαξω μια λαμπα γιατι εχει γινει σαν λαμπα σε ικα και να δω αν προλαβαινω να βαλω ενα βυσμα αναπτηρα για να φορτιζω καμια κινητουμπα στο ταξιδι.Και αν προλαβω ιιισως αλλαξω κ ενα μπουζι (αν κ εχω κανιε μονο 10.000 Km με αυτο..) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vkats 105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2015 Eπιτέλους αφαίρεσα τα 2/3 της προφόρτισης του πίσω αμορτισέρ που είχε ρυθμισμένη από τη μαμά του. Λόγω του οτι είμαι αδυνατούλης περίπου 100 κιλά, ακόμα και μονοκάβαλος είμαι σαν εναμισοκάβαλος. Οπότε κοπανούσε σαν κάρο το πίσω. Και φυσικά τις ελάχιστες φορές που είμαι δικάβαλος είμαι στην ουσία δυομισοκάβαλος και σιγά μην καθόμουν κάθε φορά με το κατσαβίδι να βάζω - βγάζω προφόρτιση..Τώρα επιτέλους έχω πίσω ανάρτηση... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2015 εβαλα τις βασεις για το διβαλιτσο. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες