Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2015 αυτες τις μερες εχω κανει μπολικα αλλαγη τρομπας και δαγκανων εμπρος φρενου λαδιων και φιλτρου ρυθμιση βαλβιδων αλυσιδογραναζα τοποθετηση βολτομετρου αλλαγη σε ολα τα ευαισθητα o-rings και τσιμουχακια που εχουν τα 990 αλλαγη ψυκτικου υγρου καταργηση φιλτροκουτιου και σημερα αλλαξα και λαστιχα με bridgestone s20 evo οποτε γενικα μαζεψα το μηχανακι και το εφερα σε ενα σημειο που θελω, τωρα θα πειραματιστω λιγο με καποια προγραμματα και βλεπουμε 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FunkyBear 211 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2015 Σήμερα είχε αλλαγή τον πετροβάμβακα. Καινούργιο πράμα,πιο ωραίος ήχος. Στην εργοστασιακή εξάτμιση την έκανες τη δουλειά; Είχε πριτσίνια ή ήταν μονοκόμματι και την έκοψες - έραψες; Γιατί στο μπρίκι μου αν δεν κοπεί (πριόνι ή ατσαλοψάλιδο) δεν ανοίγει αλλιώς, νομίζω και θέλω να κανω την αλλαγή γιατί πρέπει να έχει καεί το υπάρχον υλικό μέσα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2015 Την πρώτη φορά χρειάστηκε κόψιμο στην άκρη.Πριτσίνια μπήκαν εκ των υστέρων για να μπορώ να επεμβαίνω. Είσαι σίγουρος ότι θέλουν γέμισμα;Συνήθως οι εταιρίες βάζουν αυτό το χοντρό ατσαλόμαλλο που δεν καίγεται ούτε φθείρεται. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaG3 1.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2015 λαστιχα metzeler me22- σαμπρελες - αλυσιδογραναζα - λαστιχα ροδας - 2 γλωσσες που ελειπαν απο την αποθηκη μου (μια ειχα και αυτη για λαστοιχα φορτηγο :P ) - καινουργια καμπανα (ελεω καταστροφης της παλιας. με γιες σου παπιο μου tο ευκολο κοματι περασε (να αγοραστουν) το δυσκολο ερχετε (να βρω χρονο να τα βαλω :/ ) ισως καποια στιγμη αν εχω λεφτα για πεταμα να του βαλω καινουργια πλαστικα και μια ηλεκτροστατικη παντου. η μπορει απλα να το πουλησω και να παρω αλλο, ειδομεν Tα αλυσιδογραναζα ποσο τα πήρεs και τι μαρκα ειναι? Με έκαψες ή καμια γνωστη? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2015 Κάναμε βολτίτσα μέχρι το Λαύριο και πίσω για να αναθερμανθεί η σχέση μας. και ένα μικρό δείγμα: Αχά Ανάβυσσος σε τσάκωσα :D 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2015 Αχά Ανάβυσσος σε τσάκωσα :D και είχε και έναν αέρα στο γύρνα....άλλο πράμα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CrazyTsach 1.377 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2015 Κάναμε την πρώτη μας γνωριμία.. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2015 Tην απάτησα γιατι ξεροστάλιαζα και χαζευα με τα σάλια να μου τρέχουν ενα μαυρο 950 adventure που ηταν σα καινουριο 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
leosake 1.089 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2015 Πλυσιματάκι.. Φουλάρισμα και σε λίγο θα ξεχυθεί στην άσφαλδτρο... :shoot: :shoot: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2015 Βολταααααα!!!!!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΚΤΜ 1.376 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2015 πα να ρυθμίσω βαλβίδες και λέω από μέσα μου "σήμερα θα το κάνω σωστά, ΜΕ ΦΙΛΕΡΑΚΙ" τι το θελα ο μαλ@κας, μπελά βρήκα. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΚΛΑΙΩ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
punkabbestia 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2015 Είχα ένα USB καλώδιο φόρτισης για gps/κινητό κλπ. Το είχα στους πόλους της μπαταρίας και μου την έφαγε αυτή την βδομάδα που έκατσε η ρόδα :@. Γιατί γίνεται αυτό αφου δεν είχε τίποτα πάνω? Τέσπα σήμερα το πήγα σε φύσα η οποία δίνει ρεύμα μόνο με το ignition του κλειδιού στο on. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
estebahn 7.692 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2015 (τροποποιήθηκε) Το διάβαζα από τον Φώτο καιρούς πριν, τώρα το κατάλαβα. Ψάχνοντας κάτι εντελώς άλλο, άνοιξα εκείνο το ξεχασμένο φερμουάρ και ψαχούλεψα. Και να 'τα, εκεί. Τα δεύτερα κλειδιά από το CBFάκι μου. Τον τόπο γύρισα όταν την πούλησα να τα δώσω στον νέο ιδιοκτήτη, άφαντα. Και τώρα να'τα. Αμεταχείριστα, το μακρόστενο κλειδί που δεν μπήκε ποτέ στον κεντρικό διακόπτη, ακόμη στην προστατευτική θήκη του, μαζί με το μεταλλικό ταμπελάκι της Honda για αντικλείδια. Ο συναγερμός αμεταχείρηστος, χωρίς ξεβαμμένα γράμματα, με το νωχελικό κόκκινο LEDάκι του. Το κλειδί του disclock με αιχμές ακόμη, ούτε αυτό μπήκε σε κλειδαριά ποτέ. Ένα μπρελόκ κλώνος αυτού που είχα τόσα χρονια. Απο το οικείο βάρος του και μόνο πόσες αναμνήσεις. Α ρε μηχανάκι ΜΟΥ, μου λείπεις. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 7 , 2015 από τον estebahn 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Tavernier 756 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2015 Της αγόρασα ένα tank bag http://www.motoraid.eu/tankbag-louis75 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
strokt up 1.284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2015 Το διάβαζα από τον Φώτο καιρούς πριν, τώρα το κατάλαβα. Ψάχνοντας κάτι εντελώς άλλο, άνοιξα εκείνο το ξεχασμένο φερμουάρ και ψαχούλεψα. Και να 'τα, εκεί. Τα δεύτερα κλειδιά από το CBFάκι μου. Τον τόπο γύρισα όταν την πούλησα να τα δώσω στον νέο ιδιοκτήτη, άφαντα. Και τώρα να'τα. Αμεταχείριστα, το μακρόστενο κλειδί που δεν μπήκε ποτέ στον κεντρικό διακόπτη, ακόμη στην προστατευτική θήκη του, μαζί με το μεταλλικό ταμπελάκι της Honda για αντικλείδια. Ο συναγερμός αμεταχείρηστος, χωρίς ξεβαμμένα γράμματα, με το νωχελικό κόκκινο LEDάκι του. Το κλειδί του disclock με αιχμές ακόμη, ούτε αυτό μπήκε σε κλειδαριά ποτέ. Ένα μπρελόκ κλώνος αυτού που είχα τόσα χρονια. Απο το οικείο βάρος του και μόνο πόσες αναμνήσεις. Α ρε μηχανάκι ΜΟΥ, μου λείπεις. Ξέρουμε που μένει ο ιδιοκτήτης; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
estebahn 7.692 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2015 Χαχα είσαι ο τρίτος που μου το λέει! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
strokt up 1.284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2015 Αν δεν θες να πεις στους αλλους, στειλ'το μου στο viber.....ή εστω δωσε μου διευθυνση και το κλειδι... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kafao1 305 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2015 Παραλαβή 7/3 και βόλτα το ίδιο βράδυ. Στην αρχή νόμιζα ότι την είχα αγοράσει το πρωί μιας και χρειαζόμουν reset σε αυτό που έβλεπα... ΟΕΜ τιμόνι, μανετες έκαναν τεράστια οπτική διαφορά. Επίσης με τις ΟΕΜ μανετες έχω καλύτερη αίσθηση από τις φτινες κινεζιες και μηδενικό τρέμουλο. Σήμερα λαδωθηκε η αλυσίδα, μπήκε fork slider και spools τα οποία είχα παραγγείλει πριν μου ξηλώσουν το τιμόνι... Πρέπει να πάμε για μπανακι τώρα και είμαστε κομπλέ. στάλθηκε από Nokia 3210 με sms 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2015 Λαδια ,φιλτρο,γρασαρισμα αλυσιδα, ελεγχος τακακια, υγρα ψυγειου, αερα λαστιχα και τεταρτη θα βαλω στο πισω λαιμο της εξατμισης,exhaust wrap Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spyprestige 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2015 Την ξεσκεπασα αργά και της είπα μην ανησυχεις θα ξαναπαμε βόλτα σύντομα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΤΤ 2.996 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2015 Εκμεταλεύτηκα την ηλιοφάνεια για μέτρηση επιδόσεων με το Pirelli super biker. Τελική 157με γρανάζια 15-47 και εντουρολάστιχα και τα 145 τα έχω σε 400 μέτρα περίπου. Μια χαρά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2015 Αλλαξα λαδια. Μπηκανε τα ipone10-40 φουλ συνθετικα. Αλλαξα τακακια,απο ebc h,εβαλα τα μεταλλικα της lucas την σειρα racing. αλλαξα και παραφλου,βαζοντας το ροζακι g12. Πηρα και πρεφα οτι εχει και δευτερο δοχειο παραφλου,σαν εφεδρικο? Διαβασα οτι στελνει εκει την ?υπερχειλιση? και αν ξαναχρειαστει τραβαει απο κει ξανα,δημιουργωντας κυκλωμα. Η νεκροψια θα δειξει. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2015 Εβαλα exhaust wrap στο πισω μερος του λαιμου που ειναι διπλα στην αναρτηση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΚΤΜ 1.376 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2015 Εβαλα exhaust wrap στο πισω μερος του λαιμου που ειναι διπλα στην αναρτηση. Πηγες βολτα? Σου εκανε το πρωτο αρπαγμα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2015 Οχι δε πηγα βολτα γιατι λεει πρεπει να αφησω να στεγνωσει το νερο. Αυριο θα το παω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες