zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2013 (τροποποιήθηκε) Πάρτε την αυθεντική... αθανατο κ απ τα λιγα νορμαλ!! οταν θα σε αφησει το σουτζουκι, αυτο εδω θα συνεχισει να σε πηγαινει... :P Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 26 , 2013 από τον zentakias Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2013 άχουυυυ τι είπε ο βέβηλοοοοοοςςς :mB_kalo_e: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2013 Δεν φέρνεις το βαν κατα εδώ μεριά να φορτώσω ένα χμμμμμμμ honda? Σε αυτο το βαν μπαινουν μονο Suzuki , Kawasaki , Yamaha αντε κι ενα ΚΤΜ , διαφορετικα μουλαρωνει και δε κουναει.. :P 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MentalRay 2.839 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2013 Σε αυτο το βαν μπαινουν μονο Suzuki , Kawasaki , Yamaha αντε κι ενα ΚΤΜ , διαφορετικα μουλαρωνει και δε κουναει.. :P Δεν μπορώ να σου πω "να σου μείνει το σουτζούκι στην επόμενη βόλτα ρε", γιατί σε λυπάμαι όλο αυτό τον καιρό με την ατυχία σου. Αλλά να σου μείνει το σουτζούκι απο του χρόνου ρε, που θα έχεις κάνει μπόλικες βόλτες. Ακούς εκεί δεν φορτώνεις χόντα..... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stuntboy 2.327 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2013 την πλυναμε,γυαλισαμε μπηκαν πανω τα πλαστικα απο το polish.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2013 την πλυναμε,γυαλισαμε μπηκαν πανω τα πλαστικα απο το polish.... Επρεπε να συνεχιζει καπως ετσι: "..... την βγαλαμε και φωτογραφιες, και οριστε! Θαυμαστε την!" 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Easy_Rider_Gr 3.654 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2013 Τον εκανα 25 χιλιομετρα και τον επλυνα την πλυναμε,γυαλισαμε μπηκαν πανω τα πλαστικα απο το polish.... no φωτο?? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stuntboy 2.327 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2013 παιιιιδια ημουν πτωμα για φωτογραφιες λυπμαι :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2013 Δεν μπορώ να σου πω "να σου μείνει το σουτζούκι στην επόμενη βόλτα ρε", γιατί σε λυπάμαι όλο αυτό τον καιρό με την ατυχία σου. Αλλά να σου μείνει το σουτζούκι απο του χρόνου ρε, που θα έχεις κάνει μπόλικες βόλτες. Ακούς εκεί δεν φορτώνεις χόντα..... Έχουμε 27/11.Ο μήνας αυτός φεύγει σε 3 μέρες. Ο επόμενος (και τελευταίος μήνας γι'αυτή τη χρονιά) έχει 31 μέρες. Ο Βασίλης θα μπορεί να οδηγήσει σε 58 μέρες. Κάνε τις πράξεις.Θα δεις ότι και να ήθελε να μείνει αυτή τη χρονιά,δεν θα μπορούσε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2013 Από του χρόνου, μπορεί να μην εννοεί και από την πρώτη μέρα βρε συ Μανωλάκη. Τα ψειρίζεις όλα. :P Από του χρόνου, μπορεί να είναι και την 231η μέρα του επόμενου χρόνου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2013 (τροποποιήθηκε) χιλιομετρα καπου στα 165 μηχανακι YAMAHA crypton r 115 Αθηνα-ΑΙΓΙΟ. 2:25:43σεκ. Mε σταση.. αθανατη η κρυπτοναραρα . μονο μπιτζινα ηθελε 1,5 ντεποζιτο για να ερθει, 10 ευρως δλδ.. B) Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 27 , 2013 από τον PanosDenzo 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2013 Βασίλη,βλέπεις τι κάθονται και γράφουν ;;; Φίλοι είναι αυτοί ; :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2013 165 χλμ σου έκαψε 1.5 ντεπόζιτο; Εμένα βγάζει γύρω στα 165-175 με ένα. Με ενάμιση ντεπόζιτο πάει γύρω στα 240... :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2013 (τροποποιήθηκε) κοιτα εχω θλαση στον δεξι καρπο .. γενικα με την οικονομικη οδηγηση ειμαστε τσακωμενοι χρονια τωρα.. αλλα με το που ακουμπισει κοκκινο ο δεικτης, εχει γυρω στα 20-30 χλμ ακομα.οποτε τα βγαζει. απλα εγω ξανα γεμισα για να εχω μεσα. κρυφτο ρουλζ Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 27 , 2013 από τον PanosDenzo 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2013 165 χλμ σου έκαψε 1.5 ντεπόζιτο; Εμένα βγάζει γύρω στα 165-175 με ένα. Με ενάμιση ντεπόζιτο πάει γύρω στα 240... :P Πόσα;;;εγώ αν πηγαίνω με 80-90 σταθερά μου βγάζει 100-110 το πολύ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Joe15 557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2013 ΚΛΕρη is back!! Η επισκευή έγινε,έβαλα καθρέφτες,μανέτες,τιμόνι,σωληνάκι υψηλής μπροστά,καπάκι σέλας,υγρά φρένων,μεταλλικά τακάκια πίσω. Πάει μια χαρά και τα φρένα βελτιώθηκαν πολύ!! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον φίλο R3DSTAR για τον κόπο και τα ανταλλακτικά που μου έδωσε!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2013 εβαλα το παπί στις αγγελιες του mybike κ στο car. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Hokori 214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2013 τι-πο-τα !! ούτε βολτίτσα, ούτε πλύσιμο, ούτε ένα φιλάκι βρε παιδί μου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CrazyTsach 1.377 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2013 τι-πο-τα !! ούτε βολτίτσα, ούτε πλύσιμο, ούτε ένα φιλάκι βρε παιδί μου Τότε γιατί έγραψες; :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Aggeloskos 83 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2013 Εδώ και 2μιση εβδομάδες τπτ...Έκανα μια επέμβαση στο ματι και δεν μπορώ να οδηγήσω...ΠΦΦΦ ούτε 150χμ δεν έκανα με τα καινούρια λάστιχα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2013 Πόσα;;;εγώ αν πηγαίνω με 80-90 σταθερά μου βγάζει 100-110 το πολύ. Ποιο μωρέ; Το παπί; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2013 (τροποποιήθηκε) Ποιο μωρέ; Το παπί; ναι το παπί.Εγώ έχω το προηγούμενο απο σένα με τα πιο τετράγωνα πλαστικά. Μιλάω για μονοκοπανιά 110 χιλιόμετρα έτσι; Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 27 , 2013 από τον Gen.Markus Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DIAMAPA 1.059 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2013 Εδώ και 2μιση εβδομάδες τπτ...Έκανα μια επέμβαση στο ματι και δεν μπορώ να οδηγήσω...ΠΦΦΦ ούτε 150χμ δεν έκανα με τα καινούρια λάστιχα... ελα καλα εισαι, εγω καθομαι ενα μηνα τωρα μεσα και θα καθομαι για αλλες 2 βδομαδες μαλλον. Που και που το βαζω μπρος για να μην χρειαστει να αλλαξω και μπαταρια... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2013 ναι το παπί.Εγώ έχω το προηγούμενο απο σένα με τα πιο τετράγωνα πλαστικά. Μιλάω για μονοκοπανιά 110 χιλιόμετρα έτσι; Πολύ λίγα μου φαίνονται και πάλι. Πόσο μεγάλη διαφορά μπορεί να έχει; Το μοτέρ μας το ίδιο είναι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2013 εγω εχω το επομενο και απο τους 2 σας δλδ? παντως στα 105 ιδιο ηταν, τα καρμπ σας μηπως εχουν διαφορες? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες