Αιγαιοπλόος 1.661 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2013 Παίδες, τα στοιχεία δείχνουν περίπου δύο εκατομμύρια ανασφάλιστα οχήματα.................... Για το καλό όλων μας, αν ένα όχημα κυκλοφορεί πρέπει να έχει πινακίδες και είναι και ασφαλισμένο, τελεία και παύλα. Όλα τα άλλα είναι προφάσεις εν αμαρτίες. Όποιος δεν μπορεί να καλύψει αυτές τις προϋποθέσεις απλά δεν πρέπει να κυκλοφορεί. Στην όλη κουβέντα, συμφωνώ με την άποψη του Παναγιώτη. - Θέλω να κυκλοφορώ όλο το χρόνο? Πινακίδα και ασφάλεια όλο το χρόνο. - Θέλω να κυκλοφορώ 6 μήνες το χρόνο? 6 μήνες πινακίδα πάνω στη μηχανή + 6 μήνες ασφάλεια και αντίστοιχα 6 μήνες πινακίδα στην εφορία και 6 μήνες χωρίς ασφάλεια. Νόμιμα κι ωραία. Με μια σημείωση: Η κατάθεση πινακίδας και η επαναχρησιμοποίησή της να μην έχει κανένα (μα κανένα) κόστος, παράβολο, χαρτόσημο ή κόστος. Κανένα. Μηδέν. Αν ισχύει έτσι, τότε πού το πρόβλημα? Και σκεφτείτε τούτο: Πόσα οχήματα ΜΕ πινακίδες κυκλοφορούν ανασφάλιστα? Πάμπολλα, το ξέρουμε όλοι. Στις μικρές κοινωνίες μάλιστα είναι "κοινό μυστικό". Βγαίνει ο άλλος έξω και σου λέει "σιγά μη με σταματήσουνε". Πόσοι όμως θα τολμούσαν να βγουν έξω ΧΩΡΙΣ πινακίδες? Θα έκαναν μπαμ από χιλιόμετρα ότι είναι ανασφάλιστοι. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2013 δεν νομιζω πως λες τα ιδια με τον ALX. Αν ο Αλέξανδρος αναφέρεται σε περιπτώσεις "κακών" ασφαλιστικών εταιριών (και όλοι ξέρουμε πως υπάρχουν), η παρατήρησή μου είναι εξής: Η ασφάλιση είναι κάτι σαν το κράνος: Άλλοι το παίρνουν απλά για να μην τους γράψουν, άλλοι το παίρνουν για να τους προστατέψει "για την κακιά την ώρα". Αν λοιπόν πάρεις ένα κράνος με κριτήριο την πραγματική ασφάλεια, το ψάχνεις. Ψάχνεις προδιαγραφές, ακούς/διαβάζεις εντυπώσεις, λαμβάνεις υπ' όψη σου και το όνομα. Το ίδιο πρέπει να ισχύει και για την ασφάλιση. Αν θέλεις να είσαι πραγματικά ασφαλισμένος, ψάξε πού θα ασφαλιστείς. Όπως δεν αγοράζεις κράνος με κριτήριο την χαμηλή τιμή ή αν το πουλάει ο μπατζανάκης της κουνιάδας του κολλητού, έτσι δεν πρέπει ασφαλίζεσαι με παρόμοια κριτήρια. Αν λοιπόν πέσεις με ένα κακό κράνος και ανοίξει το κεφάλι σου, θα σου πούνε κρίμα ρε παιδί και τα λοιπά, αλλά θα σου πούνε και "ας πρόσεχες τί κράνος έπαιρνες". Το ίδιο και με τις ασφάλειες. Αν ασφαλιστείς στην "Ανύπαρκτος Σκορδομπούτσογλου ΕΠΕ", ε, ας πρόσεχες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Africaptan 406 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2013 Με τρελλες οικονομιες και με τον φοβο του διπλασιασμου των τελων λογο προστιμου, βρηκα λεφτα (ακομα και δανεικα, αφου ευελπιστω οτι θα βρω συντομα δουλεια) και πληρωσα τα τελη των οχηματων μου. ΔΕΝ εργαζομαι εναμιση χρονο. ΔΕΝ εχω λεφτα για βενζινη. ΔΕΝ εχω λεφτα για ασφαλεια. ΔΕΝ κινω τα οχηματα μου. ΔΕΝ εχω λεφτα να ταξιδεψω για να παω στην εφορια που ανηκω και να παραδωσω πινακιδες (ενω εχω πληρωσει ηδη τα τελη)... ΔΕΝ ΔΕΝ ΔΕΝ. ΤΙ ΚΑΝΩ ΓΑΜΩ ΤΟ ΦΕΛΕΚΙ ΜΟΥ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
africanos31 350 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2013 Se καμια χωρα δεν γινετε που καποιος δεν εχει λεφτα να ειναι και ιδιοκτητης οχηματων.............. η καταθετεις τις πινακιδες ή τα πουλας και οσα παρεις και κυκλοφορεις με 1 παπακι ή ΜΜΜεταφορας.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas_dev 564 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2013 Σωστή κίνηση αλλα..Οι τιμές στις ασφαλιστικές θα μειωθούν ποτε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2013 Se καμια χωρα δεν γινετε που καποιος δεν εχει λεφτα να ειναι και ιδιοκτητης οχηματων.............. η καταθετεις τις πινακιδες ή τα πουλας και οσα παρεις και κυκλοφορεις με 1 παπακι ή ΜΜΜεταφορας.... ;E Έτσι! Πολύ σωστά. Αφού έμεινες άνεργος και τυγχάνει να είχες μια μοτό κι ένα αυτοκίνητο, τα πουλάς για να έχεις να πληρώνεις τους φόρους που σου βάλανε αλλά και για να αγοράσεις καμιά φακή να τρως και παίρνεις κι ένα γάιδαρο για μετακίνηση, να εισπράττεις και την επιδότηση που δίνουν. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Africaptan 406 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2013 Se καμια χωρα δεν γινετε που καποιος δεν εχει λεφτα να ειναι και ιδιοκτητης οχηματων.............. η καταθετεις τις πινακιδες ή τα πουλας και οσα παρεις και κυκλοφορεις με 1 παπακι ή ΜΜΜεταφορας.... Α Αν αυτο το μυνημα απευθυνοταν σε μενα, εχω να πληροφορησω οτι ουτε παντα ημουν ανεργος, ουτε εχω σκοπο να συνεχισω να ειμαι. Ομως οτι κι αν ημουν/ειμαι, ολοι εχουν δικαιωμα να ελπιζουν σε μια καλυτερη ποιοτητα ζωης... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2013 Ωραια ολα αυτα αλλα ολα θα ειχαν λυθει με ενα απλο πραγμα... ΕΛΕΓΧΟΥΣ!!! Μια κωλο εντολη να εδιναν να... -εκοβαν τους κωλους σε οποιον επιαναν ανασφαλιστο(εδω δεν ζητανε καν ασφαλεια στον ελεγχο) -εκοβαν τους κωλους σε οποιον επιαναν χωρις πινακιδα(κυκλοφορουν αρκετοι) -εκοβαν ακομα περισσοτερο το κωλο σε οποιον κυκλοφορουσε με πλαστη πινακιδα η χαρτια κτλ. -εκοβαν τους κωλους σε οσους κοβουν κοκκινα,κανουν αναστροφες η γενικα χοντραδες που προκαλουν ατυχηματα και κατ επεκταση τραυματισμους και ζημιες. 25% να αυξαναν τους ελεγχους της τροχαιας αλλα και οταν σε σταματαγαν να ελεγχαν τα παντα και να σε εγραφαν θα σου ελεγα εγω αν υπαρχαν ανασφαλιστοι. Και αντε να μην αυξησουν τους ελεγχους,να ζηταγανε εστω ολα τα χαρτια και να γραφανε!! γιατι ξερουμε οτι 1 στις 3 ζητανε ασφαλεια και ειναι και παλι αμφιβολο αν σε πιασουν αν θα σε γραψουν. Τιποτα δεν θα γινει και το ξερουμε. οπως πολυ σωστα ειπε ο ALX παλι ο μαλακας ο νομοταγης πολιτης θα τη πληρωσει. Αντε 1 στους 10 απο τους παρανομους να ασφαλιστει.οι αλλοι στα παπακια τους.οταν εισαι παρανομος δεν σε νοιαζει αν εισαι λιγο η πολυ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
middlevillager 949 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2013 Μια χαρά το βρίσκω το μέτρο. Με την προϋπόθεση ότι θα καταθέτεις πινακίδες τζαμπέ. Έτσι τσακώνονται οι ανασφάλιστοι αμέσως. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2013 (τροποποιήθηκε) Eιλικρινα υπαρχει καποιος (εστω ενας) που να πιστευει πως οποιοδηποτε μέτρο στην ελλαδα του 2013 εχει κατι αλλο εκτος απο εισπρακτικο χαρακτηρα? Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 21 , 2013 από τον patapios 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
africanos31 350 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2013 Α Αν αυτο το μυνημα απευθυνοταν σε μενα, εχω να πληροφορησω οτι ουτε παντα ημουν ανεργος, ουτε εχω σκοπο να συνεχισω να ειμαι. Ομως οτι κι αν ημουν/ειμαι, ολοι εχουν δικαιωμα να ελπιζουν σε μια καλυτερη ποιοτητα ζωης... επειδη οι μισοι ''ενεργοι'' πολιτες αυτης της χωρας (εννοειται φανταροι +φοιτητες + 4ωριτες με μισθο 200με 300 ευρω που δεν τους μετρουν σκοπιμα στους ανεργους) ειναι ανεργοι και τα επομενα 5-10 χρονια δεν υπαρχει ελπιδα ...( να με συγχωρεσουν οι υπερασπιστες των μνημονιων) καλο ειναι να αναθεωρησουν τις ελπιδες τους για μια καλυτερη ποιοτητα ζωης... (σκληρο αλλα ειναι αληθεια). Eιλικρινα υπαρχει καποιος (εστω ενας) που να πιστευει πως οποιοδηποτε μέτρο στην ελλαδα του 2013 εχει κατι αλλο εκτος απο εισπρακτικο χαρακτηρα? ειναι εισπρακτικο φυσικα για τις ασφαλιστικες... αλλα δεν γινεται να κυκλοφορουν χιλιαδες ανασφαλιστα οχηματαεπειδη εχουν χιλιαδες μπατσους να φυλανε τη βουλη και το κολωνακι και να πλακωνουν το κοσμο στις πορειες..... Και να με μπλεκω σε ατυχημα και να πρεπει να περασουν 7-8 χρονια για να παρω τα χρηματα της ζημιας! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2013 Ωραια ολα αυτα αλλα ολα θα ειχαν λυθει με ενα απλο πραγμα... ΕΛΕΓΧΟΥΣ!!! Μια κωλο εντολη να εδιναν να... -εκοβαν τους κωλους σε οποιον επιαναν ανασφαλιστο(εδω δεν ζητανε καν ασφαλεια στον ελεγχο) -εκοβαν τους κωλους σε οποιον επιαναν χωρις πινακιδα(κυκλοφορουν αρκετοι) -εκοβαν ακομα περισσοτερο το κωλο σε οποιον κυκλοφορουσε με πλαστη πινακιδα η χαρτια κτλ. -εκοβαν τους κωλους σε οσους κοβουν κοκκινα,κανουν αναστροφες η γενικα χοντραδες που προκαλουν ατυχηματα και κατ επεκταση τραυματισμους και ζημιες. .......................... Μην το ψάχνεις. Το κράτος μας είναι του ι-----------> <-------------ι 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2013 Ειμαστε ενα κρατος! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ZoZeFiNa 115 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2013 Λοιπόν κύριοι κάνετε λάθος ότι η κατάθεση-παραλαβή πινακίδων δεν κοστίζει.... ξεχνάτε να υπολογίσετε τις χαμένες εργατοώρες... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
icelover 2.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2013 (τροποποιήθηκε) Έχω φίλο ασφαλιστή (μεγάλο κεφάλι μέσα στην Interamerican) που ασφαλίζει εταιρίες (μιλάμε για ασφάλιστρα εκατομμυρίων κι όχι ψιλολόγια) και μου τα έχει πει όλα αυτά. Προσέξτε πολύ όσοι είστε σε ασφαλιστικές μικρού βεληνεκούς. Κατά πάσα πιθανότατα σε ενδεχόμενο ατύχημά σας (χτυπάω ξύλο) που δεν είναι για μικροαποζημιώσεις υλικών ζημιών αλλά έχει να κάνει με υγεία του θύματος, δεν θα μπορεί να πληρώσει. Κι επειδή δεν θα πληρώσει και το επικουρικό, το θύμα θα κινηθεί δικαστικά να τα πάρει από την τσέπη σας! Έχουν αλλάξει οι νόμοι.... ενημερωθείτε λίγο τι παίζει πια με τις ασφάλειες. Αλεξ, θα στην ''βγω'',αλλα μην το παρεις προσωπικα,δεν ειναι αυτος ο σκοπος μου. Αυτες οι επικλησεις των φιλων και των μπατζανακηδων,τι σημασια εχουν ρε ψηλε,οταν γινονται χωρις στοιχεια και χωρις ονοματα??? Λοιπον...επειδη το μεγαλο κεφαλι δεν στα ειπε αναλυτικα -αδολα ή μη δεν το γνωριζω- θα συμπληρωσω και εγω ο ασφαλιστης που παιζω με ψιλολογια,με οση βαρυτητα και εγκυροτητα μπορουν να εχουν τα γραπτα μου. Το Επικ.Κεφαλαιο συνεχιζει να πληρωνει,αλλα υπαρχουν αλλαγες στο δια ταυτα. http://www.nextdeal....E%BA%CF%8C.html Περι ψυχικης οδυνης που μειωνεται η αποζημιωση,και τι ισχυει σε αλλες ευρωπαικες χωρες.......http://www.nextdeal.gr/%CE%95%CE%B9%CE%B4%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/%CE%99%CE%B4%CE%B9%CF%89%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%91%CF%83%CF%86%CE%AC%CE%BB%CE%B9%CF%83%CE%B7/item/13194-%CE%97-%CF%88%CF%85%CF%87%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BF%CE%B4%CF%8D%CE%BD%CE%B7,-%CE%B7-%CE%B5%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B1,-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BF%CE%B9-%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%81%CE%BF%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BF%CE%B9-%CE%B2%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%B5%CF%82.html Τις αποψεις της Ενωσης Ασφαλ,Εταιρειων,και των δικηγορων,επι του θεματος δεν τις παραθετω,γιατι ο καθενας φωναζει για τον κωλο του. Πληροφοριακα επισης,με προσφυγη που εγινε κατα των ρυθμισεων,εκδικαστηκε και εκδοθηκε αποφαση στις 29/11 του με αριθμο 3,941/2012 του Μονομελους Πρωτοδικειου Αθηνων που δικαιωνει μεχρι νεωτερας την προσφυγη κατα των μετρων. Οποτε βλεπουμε τι θα γινει τελικα,γιατι η υποθεση ειναι πολυ μπερδεμενη και με πολλαπλες ερμηνειες περι εγκυροτητας,ευρωπαικων κανονισμων κλπ. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 21 , 2013 από τον icelover 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Africaptan 406 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2013 επειδη οι μισοι ''ενεργοι'' πολιτες αυτης της χωρας (εννοειται φανταροι +φοιτητες + 4ωριτες με μισθο 200με 300 ευρω που δεν τους μετρουν σκοπιμα στους ανεργους) ειναι ανεργοι και τα επομενα 5-10 χρονια δεν υπαρχει ελπιδα ...( να με συγχωρεσουν οι υπερασπιστες των μνημονιων) καλο ειναι να αναθεωρησουν τις ελπιδες τους για μια καλυτερη ποιοτητα ζωης... (σκληρο αλλα ειναι αληθεια). Οσο δικιο η αδικο κι αν εχεις, εγω δεν θα κατσω με σταυρωμενα τα χερια και να περιμενω το τελος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2013 Αλεξ, θα στην ''βγω'',αλλα μην το παρεις προσωπικα,δεν ειναι αυτος ο σκοπος μου. Αυτες οι επικλησεις των φιλων και των μπατζανακηδων,τι σημασια εχουν ρε ψηλε,οταν γινονται χωρις στοιχεια και χωρις ονοματα??? Λοιπον...επειδη το μεγαλο κεφαλι δεν στα ειπε αναλυτικα -αδολα ή μη δεν το γνωριζω- θα συμπληρωσω και εγω ο ασφαλιστης που παιζω με ψιλολογια,με οση βαρυτητα και εγκυροτητα μπορουν να εχουν τα γραπτα μου. Το Επικ.Κεφαλαιο συνεχιζει να πληρωνει,αλλα υπαρχουν αλλαγες στο δια ταυτα. http://www.nextdeal....E%BA%CF%8C.html Περι ψυχικης οδυνης που μειωνεται η αποζημιωση,και τι ισχυει σε αλλες ευρωπαικες χωρες.......http://www.nextdeal....E%B5%CF%82.html Τις αποψεις της Ενωσης Ασφαλ,Εταιρειων,και των δικηγορων,επι του θεματος δεν τις παραθετω,γιατι ο καθενας φωναζει για τον κωλο του. Πληροφοριακα επισης,με προσφυγη που εγινε κατα των ρυθμισεων,εκδικαστηκε και εκδοθηκε αποφαση στις 29/11 του με αριθμο 3,941/2012 του Μονομελους Πρωτοδικειου Αθηνων που δικαιωνει μεχρι νεωτερας την προσφυγη κατα των μετρων. Οποτε βλεπουμε τι θα γινει τελικα,γιατι η υποθεση ειναι πολυ μπερδεμενη και με πολλαπλες ερμηνειες περι εγκυροτητας,ευρωπαικων κανονισμων κλπ. Δεν έχω πρόβλημα να μου τη βγει ο οποιοσδήποτε από την στιγμή που έχει δίκιο. Εμένα έτσι μου είπε... έτσι σας είπα. Αν ισχύουν διαφορετικά πράγματα (και είναι για "υπέρ" μας) μακάρι να κάνει λάθος ο "δικός μου"! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ypopsifios 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2013 Ειμαστε ενα κρατος! Αχ... μακάρι να ήταν τέτοιος κ...ς το κράτος μας... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Geo-Pap 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2013 Οσο περισσοτερα τα ανασφαλιστα οχηματα, τοσο πιο ανασφαλεις ειμασε ολοι μας. Κια οπως ειπωθηκε παραπανω, οποιος δεν εχει σαλιο δεν ειναι απαραιτητο να καβαλαει μηχανη. Αυτο το νεοελληνικο συνδρομο του "πτωχου πλην τιμιου βιοπαλαιστη" πρεπει καποια στιγμη να σταματησει να ειναι αλλοθι στην παρανομια. Το ψωμι μου βγαζω και δεν σταματαω στα φαναρια, μεροκαματο κυνηγαω και παω αναποδα στον μονοδρομο, ανεργος ειμαι και δεν πληρωνω τελη, το χαρτζηλικι δεν φτανει για ασφαλειες................ Λες και οι δρομοι ειναι φτιαγμένοι απο και μονο για αυτους που τους χρησιμοποιουν για το μεροκαματο, λες και σε ολους τους αλλους φτανουν και περισσευουν για να κυκλοφορεις και να παρκαρεις εσυ τζαμπα στους δρομους, για να σε πληρωσουν αν σε χτυπησουν αλλα να τρεχουν και να μην φτανουν αν του χτυπησεις εσυ. Α, ναι, ξεχασα. Ας φτιαχτουν οοοοοοοοοοοοολα τα άλλα και μετα ας χαλασουν την δικη μας βολεψη.Δεν θα φτιαξουμε ποτε ρε γαμοτο, πολυ τουρκιλα ακομα στο DΝΑ μας.......... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Oikopedofagos 73 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2013 Εγώ πάντως πήγα και έβγαλα φωτοτυπία τις άδειες πάτησα και δύο πλαστές πινακίδες πριν τις καταθέσω, λίγο photoshop στο ασφαλιστήριο της anytime που έρχονται μέσω mail και είμαι έτοιμος. Δεν μπορώ τον τόσο πολιτισμό Hoşça kalın 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yannisdoul 291 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2013 (τροποποιήθηκε) ειναι οτι νανε στο δημοσιο πηγα δυο φορες να καταθεσω πινακιδες και δεν τα καταφερα δεν ειχα και πολυ χρονο-υπομονη βεβαια αλλα παρατηρησα το εξης σημερα ενω στην αιτηση που εκτυπωσα απο το ιντερνετ δεν αναφερει τιποτα για καταστροφη στην δηλωση που πηρα απο την εφορια αναφερει χειρογραφα οτι μετα απο ενα χρονο οι πινακιδες καταστρεφονται ! τωρα ή δεν αλλαξαν τις δηλωσεις και απλως δινουν φωτοτυπιες ή πανε να κανουν λαμογια και να τις καταστρεψουν μετα απο ενα χρονο επισης δεν αναφερετει πουθενα η λεξη ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ακινησια το γελειο της υποθεσης ειναι οτι με ρωτουσαν γιατι θελω να τις καταθεσω αφου εχω πληρωσει τα τελη ανεβαζω και την δηλωση που μου δωσαν με τα "ψιλα γραμματα" Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 22 , 2013 από τον yannisdoul Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yannisdoul 291 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2013 με εχουν μπερδεψει οι παλιοκαρεκλοκενταυροι αρε προκρουστης που τους χρειαζεται Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2013 ειναι οτι νανε στο δημοσιο πηγα δυο φορες να καταθεσω πινακιδες και δεν τα καταφερα δεν ειχα και πολυ χρονο-υπομονη βεβαια αλλα παρατηρησα το εξης σημερα ενω στην αιτηση που εκτυπωσα απο το ιντερνετ δεν αναφερει τιποτα για καταστροφη στην δηλωση που πηρα απο την εφορια αναφερει χειρογραφα οτι μετα απο ενα χρονο οι πινακιδες καταστρεφονται ! τωρα ή δεν αλλαξαν τις δηλωσεις και απλως δινουν φωτοτυπιες ή πανε να κανουν λαμογια και να τις καταστρεψουν μετα απο ενα χρονο επισης δεν αναφερετει πουθενα η λεξη ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ακινησια το γελειο της υποθεσης ειναι οτι με ρωτουσαν γιατι θελω να τις καταθεσω αφου εχω πληρωσει τα τελη ανεβαζω και την δηλωση που μου δωσαν με τα "ψιλα γραμματα" Προσοχή. Το έντυπο που ειναι στη φωτό, μιλά για ακινησία. Εδω όμως μιλάμε για ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΑΚΙΝΗΣΙΑ ! Αλλο το ενα, αλλο το άλλο. Ξεκαθάρισε το οταν πας ξανά..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yannisdoul 291 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2013 Προσοχή. Το έντυπο που ειναι στη φωτό, μιλά για ακινησία. Εδω όμως μιλάμε για ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΑΚΙΝΗΣΙΑ ! Αλλο το ενα, αλλο το άλλο. Ξεκαθάρισε το οταν πας ξανά..... τι να τους ξεκαθαρισω δυο φορες πηγα και δεν εβγαλα ακρη γιατι κανουν τους χαζους και ετρεχα και πριν λιγο καιρο παλι στην εφορια για να αυτορουφιανευτω και να παρω τα τελη κυκλοφοριας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nxcbr 1.299 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2013 Στην όλη κουβέντα, συμφωνώ με την άποψη του Παναγιώτη. - Θέλω να κυκλοφορώ όλο το χρόνο? Πινακίδα και ασφάλεια όλο το χρόνο. - Θέλω να κυκλοφορώ 6 μήνες το χρόνο? 6 μήνες πινακίδα πάνω στη μηχανή + 6 μήνες ασφάλεια και αντίστοιχα 6 μήνες πινακίδα στην εφορία και 6 μήνες χωρίς ασφάλεια. Νόμιμα κι ωραία. Με μια σημείωση: Η κατάθεση πινακίδας και η επαναχρησιμοποίησή της να μην έχει κανένα (μα κανένα) κόστος, παράβολο, χαρτόσημο ή κόστος. Κανένα. Μηδέν. Αν ισχύει έτσι, τότε πού το πρόβλημα? Και σκεφτείτε τούτο: Πόσα οχήματα ΜΕ πινακίδες κυκλοφορούν ανασφάλιστα? Πάμπολλα, το ξέρουμε όλοι. Στις μικρές κοινωνίες μάλιστα είναι "κοινό μυστικό". Βγαίνει ο άλλος έξω και σου λέει "σιγά μη με σταματήσουνε". Πόσοι όμως θα τολμούσαν να βγουν έξω ΧΩΡΙΣ πινακίδες? Θα έκαναν μπαμ από χιλιόμετρα ότι είναι ανασφάλιστοι. Δεν νομίζω ότι ένας κατά συρροή παραβατικός άνθρωπος στην καθημερινότητά του, θα μπορούσε συνετιστεί με οτιδήποτε άλλο, εκτός από αυστηρό έλεγχο. Ο """"κλέφτης"""" είναι πάντα ένα βήμα εμπρός, από τις αστυνομικές αρχές. Μόνον η αυστηρή αστυνόμευση , μπορεί να αποτρέψει παραβατικές συμπεριφορές. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες