freediver73 1.025 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2015 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
barticiani 1.034 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2015 (τροποποιήθηκε) Πως να βελτιώσετε τον ήχο σε ένα Scooter Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 14 , 2015 από τον barticiani 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimip 386 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2015 οποτε το οδηγαω η το βλεπω αυτο το μηχανακι με ενθουσιαζει ολο και περισσοτερο!ο τυπος ειναι ΤΟ τιμονι @GeorStrat 4 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2015 4 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2015 οποτε το οδηγαω η το βλεπω αυτο το μηχανακι με ενθουσιαζει ολο και περισσοτερο!ο τυπος ειναι ΤΟ τιμονι @GeorStratΟντως ειναι δυνατος ο τυπος..... Δες και αυτον.....ακου αλλαγες με το shifter 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2015 Τι κανεις ρε μεγαλε... 6 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
leosake 1.089 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2015 Μου αρεσει το οδηγικο του στυλ, και yamaha ειχα και kawasaki ειχα, δεν μου αρεσουν ιδιαιτερα τα honda απλα δεν εφταναν τα λεφτα για 675...βάλτε ένα fairing ρε παιδιά... worlds most something, και οικονομία στα πλαστικά? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Xlitos 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2015 (τροποποιήθηκε) foot fetish Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 16 , 2015 από τον Xlitos Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ghostkon 8.431 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2015 (τροποποιήθηκε) Tokyo Motor Show 2015 Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 16 , 2015 από τον ghostkon 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2015 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
scorpion92 1.127 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2015 και λιγο απο στροφέςμπαινεις πολυ νωρις στις στροφες και παει να σε πεταξει απεναντι και σε συνδυασμο με την ασπρη γραμμη ισως σου γλιστρησει, και μενα τα ιδια μου λενε γιαυτο στο λεω... 3 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2015 να με πετάξει απέναντι τι εννοείς?να φύγεις αντίθετο ρεύμα. 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
scorpion92 1.127 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2015 δες εδω, ταλενταρα ο μικρος, εχει αρκετο μπλα μπλα αλλα δεν χανεις και τπτ... 3 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kpapageo 4.302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2015 Βλέπω ότι ο Γερμανός αναφέρει συχνά ότι φρενάρει μέσα στην στροφή. Αυτό δεν είναι λάθος? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Fan1s 309 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2015 Θελεις πολυ δουλεια με τις γραμμες που παιρνεις, Φιλικα παντα! 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
scorpion92 1.127 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2015 (τροποποιήθηκε) βγαινεις πολυ στο αντιθετο ρευμα(στις αριστερες), περα οτι ειναι επικινδυνο απο την γραμμη σου φαινεται οτι αναγκαζεσαι να βγεις γιατι ετσι οπως μπαινεις στην στροφη εχεις φυγει ευθεια εξω στην μεση της αν κρατηθεις εντος του δικου σου ρευματος, για αρχη προσπαθησε να μεινεις στην ρευμα σου χωρις να πατας την ασπρη γραμμη, ετσι πιστευω σιγα σιγα θα αναγκαστεις να "ριχνεις" την μηχανη πιο "βαθεια" μεσα στην στροφη και να παιρνεις καλυτερη γραμμη.Κωστα, το φρεναρισμα μεσα στην στροφη(trail breaking) ειναι καλο αν εχεις καλα λαστιχα, καλη ασφαλτο και πολυ εμπειρια. Η λογικη ειναι οτι μικραινει η αποσταστη των τροχων επειδη η αναρτηση μπροστα πιεζεται και αρα μπορεις να διαγραψεις κυκλο μικροτερης ακτινας, επισης επειδη φρεναρεις πιο βαθεια μεσα στην στροφη, φρεναρεις και πιο αργα πριν απο αυτην οποτε μπορεις να περασεις καποιον στα φρενα κτλ .Τωρα για αναβατες οπως εμεις περα οτι δεν μπορουμε ειναι και επικινδυνο και σε ελληνικο δρομο αστα να πανε.... Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 17 , 2015 από τον scorpion92 3 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kpapageo 4.302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2015 Ωραίος Άλεξ τώρα κατάλαβα την λογική του, έτσι όπως τα έλεγε ο άλλος δεν το είχα πιάσει. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2015 κατάλαβα τι λες, βοήθησε και το βίντεο, θα το προσπαθήσω. εχω και αλλο ενα βιντεο την ιδια διαδρομη αναποδα, κατηφορικά, υποθετω το κανω κα ιεδω αυτο που λες. πιστευω αν το δω μερικες φορες να δω το λαθος σε καθε στροφη, σε μερικες τα ειδα φαινεται ακθαρα εχεις πολυ λαθος γραμμη. βγαινεις αντιθετο χωρις απολυτος κανενα λογο, ενω εχεις ορατοτητα. "πεφτεις" στη στροφη νωριτερα απο οτι πρεπει. πηγαινε σε σχολειο η πες καποιον εμπειρο να σου δειξει. @Morx το βρηκα... τι κανει ο χαζος??? ροσσι και μαλακιες... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2015 Τιμονι ο τυπος! Και χαζος ενοειται αλλα γι'αυτο μας αρεσει... Ρε συ του λες του ανθρωπου για το λαθος που κανει οτι βγαινει στο αντιθετο ρευμα καταλαθος και ποσταρεις βιντεακι που ο τυπας βγαινει στο αντιθετο ρευμα επιτηδες στη μια ροδα χωρις ορατοτητα... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2015 (τροποποιήθηκε) εννοειται με ηχο... Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 17 , 2015 από τον Χ 3 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2015 (τροποποιήθηκε) εχεις πολυ λαθος γραμμη. βγαινεις αντιθετο χωρις απολυτος κανενα λογο, ενω εχεις ορατοτητα. "πεφτεις" στη στροφη νωριτερα απο οτι πρεπει. πηγαινε σε σχολειο η πες καποιον εμπειρο να σου δειξει. @Morx το βρηκα... τι κανει ο χαζος??? ροσσι και μαλακιες... ρε μπαγασα μ εσκασες κι με κανες να ψαχνω 1 ωρα να βρω ενα βιντεακι που νομιζω ιενια απ την ιδια διαδρομη (για καποιο λογο οταν εια το βιντεο θημυθηκα τον δρομο)ευτυχως το βρηκα :D Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 17 , 2015 από τον Αλομπαρ προσθηκη βιντεο 3 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
S*izo_Vn 340 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2015 κατάλαβα τι λες, βοήθησε και το βίντεο, θα το προσπαθήσω. εχω και αλλο ενα βιντεο την ιδια διαδρομη αναποδα, κατηφορικά, υποθετω το κανω κα ιεδω αυτο που λες. πιστευω αν το δω μερικες φορες να δω το λαθος σε καθε στροφη, σε μερικες τα ειδα φαινεται ακθαρα Παει το εργαλείο παει... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2015 Τιμονι ο τυπος! Και χαζος ενοειται αλλα γι'αυτο μας αρεσει... Ρε συ του λες του ανθρωπου για το λαθος που κανει οτι βγαινει στο αντιθετο ρευμα καταλαθος και ποσταρεις βιντεακι που ο τυπας βγαινει στο αντιθετο ρευμα επιτηδες στη μια ροδα χωρις ορατοτητα... ο τυπος με το s1000rr ειναι τρελος, αλλα ξερει τι κανει, ενω ο νικος οχι. δειτε εδω που σπαει τον καθρευτη 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2015 Απιστεφτος... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
manosfr 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2015 όχι οτι λεει κατι, μέχρι να ανεβει το επομενο ομωςΔεχομαι οτι μπορει να μην σε ενδιαφερει να κλεισεις το σπιτι σου ομως ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ! Σοβαρεψου λιγο αγορι μου, βαλε μυαλο στο κεφαλι σου και μαζεψου. Δεν αντεχω να βλεπω τον καθε παλιοκαγκουρα να το παιζει οδηγος με μηδενικη εμπειρια και να περναει με 200+ αναμεσα απο αυτοκινητα με οικογενειες και παιδια. Εαν δεν σεβεσαι τον εαυτο σου σεβασου του αλλους.!!! ΕΛΕΟΣ!όχι οτι λεει κατι, μέχρι να ανεβει το επομενο ομως δεν εχει πιο αποτομο γκαζι απο το χωματινο που ειχα για να με τρομαξει. δε βλεπω το λογο να πάω σε κάτι που σε 1-2 μήνες θα θέλω να το δώσω για να παρω πάλι το ίδιο. tiger το παλιο-tdm δε μου εκξαναν καμμια αισθηση οταν τα οδηγησα πριν παρω το ρ1. το Ζ750 κάτι έκανε αλλα γιατί να έπερνα κατί που δε μου αρέσει καθόλου, μα καθολου ομως και να μην παρω το μηχανακι που παντα ηθελα να παρω αλλα το απεφευγα μεχρι που οδηγησα αντιστιχο και την καταβρήκα? btw, κοίταξα για R6 αλλά έπρεπε να ανέβω πολύ σε budget για να πάρω αυτό που μου άρεσε. και ναι, παιζει τεραστιο ρόλο το να μου αρέσει.ευελπιστώ να είμαι ο πρώτος :)ευχαριστώΕσυ εισαι υπερ του εξουσιοδοτημενου με γνησια ανταλλακτικα και μονο?όχι οτι λεει κατι, μέχρι να ανεβει το επομενο ομως όχι οτι λεει κατι, μέχρι να ανεβει το επομενο ομως 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες