Jump to content
ALX™

Το Thread των σύντομων (off topic) απαντήσεων!

Recommended Posts

Την 2/1/2018 at 8:26 ΜΜ, το μέλος noodles έγραψε:

@Στέργιος Βήχος απλο σπρέυ για σιδερα-μεταλλα θελεις. τριβεις με 600-800 νερου και βαφεις. με 3-4ευρω σπρευ τις ειχα βαψει ασιμι το 2010, ακομα ειναι σαν καινουριες. βερνικι δεν ειχα ριξει. ολη η πικρα ειναι να μονωσεις τα λαστιχα γυρω-γυρω :biggrin:

σιδερενιες,για αλουμινενιες?

ασταρι δεν εβαλες ετσι?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Παιδια γνωριζει κανεις καποιο μαγαζι για επιδιορθωση φερμουαρ σε δερματινο τζακετ μηχανης στη Θεσσαλονικη; Να παω σε οποιοδηποτε καταστημα επιδιορθωσης ρουχων ή ξερουμε καποιον που να ειδικευεται;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 3 ώρες, το μέλος pitapola έγραψε:

Παιδια γνωριζει κανεις καποιο μαγαζι για επιδιορθωση φερμουαρ σε δερματινο τζακετ μηχανης στη Θεσσαλονικη; Να παω σε οποιοδηποτε καταστημα επιδιορθωσης ρουχων ή ξερουμε καποιον που να ειδικευεται;

Πιταπολα ειχα βρει εναν ψηλα πανω απ τον περιφερειακο,καπου πανω απ το παπαγεωργιου που

μπορει να στο κανει.Αλλα εγω επειδη ηθελα πιο δυσκολη δουλεια στη δερματινη στολη

την εστειλα τελικα στο Art&craft.Αθηνα Γιαννης κ Τινα(νομιζω).

Εμεινα  πολυ ευχαριστημενος γι αυτο στο λεω κ εξοδα αποστολης 2-3ευρω με ταχυδρομειο κλαιν

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 5 ώρες, το μέλος Krosfala έγραψε:

Πιταπολα ειχα βρει εναν ψηλα πανω απ τον περιφερειακο,καπου πανω απ το παπαγεωργιου που

μπορει να στο κανει.Αλλα εγω επειδη ηθελα πιο δυσκολη δουλεια στη δερματινη στολη

την εστειλα τελικα στο Art&craft.Αθηνα Γιαννης κ Τινα(νομιζω).

Εμεινα  πολυ ευχαριστημενος γι αυτο στο λεω κ εξοδα αποστολης 2-3ευρω με ταχυδρομειο κλαιν

Επειδή πρόκειται για το χειμωνιάτικο τζάκετ δυστυχώς δεν έχω περιθώριο αναμονής. Αν θυμηθείς το πρώτο θα με βοηθούσε, με βολεύει κιόλας σαν περιοχή.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 9 ώρες, το μέλος pitapola έγραψε:

Πήγα τελικά στις επιδιορθώσεις ρούχων της γειτονιάς και μου είπε πως μπορεί να το κάνει. Ήταν λίγο επείγον γιατί είναι και αργία αύριο και δεν έλεγε να μείνω χωρίς το τζάκετ όλο το τριήμερο. Ευχαριστώ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε παιδιά τέθηκαν πάλι τίποτα capital controls και δεν το πήρα χαμπάρι; Φόρτωσα σήμερα την prepaid που έχω συνδεδεμένη στο Paypal, πάω ebay να αγοράσω κάτι, και μου πετάει an error occurred, try a different payment method, χωρίς καν να μου λέει το error. Χρειάζεται να τα περνάμε και στο balance του Paypal;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν έχω μεταφέρει ποτέ ούτε € στο balance του paypal και δεν είχα ποτέ πρόβλημα , σήμερα έκανα μια αγορά από το ebay (μικροποσό , ούτε 10€ αν έχει σημασία ) και έγινε κανονικά η συναλλαγή. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 3 λεπτά, το μέλος stavros-2stroker έγραψε:

Δεν έχω μεταφέρει ποτέ ούτε € στο balance του paypal και δεν είχα ποτέ πρόβλημα , σήμερα έκανα μια αγορά από το ebay (μικροποσό , ούτε 10€ αν έχει σημασία ) και έγινε κανονικά η συναλλαγή. 

Ναι τελικά έβγαλα άκρη, ήταν ο seller προβληματικός και δεν δεχόταν την κάρτα, δοκίμασα σε άλλο seller και έγινε κανονικά η συναλλαγή :v:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Την 3/1/2018 at 9:25 ΜΜ, το μέλος Στέργιος Βήχος έγραψε:

σιδερενιες,για αλουμινενιες?

ασταρι δεν εβαλες ετσι?

σιδερενιες. στοκ εργοστιακο ασιμι χρωμα του 1999 ειχαν (+ καποιες επιφανειακιες σκουριες).

τις ετριψα καλα ομως. οχι δεν εβαλα ασταρι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κάποια πρόταση για σέρβις αναρτήσεων στην Θεσσαλονίκη; Κοιτάω για πίσω αμορτισέρ από ΖΧ6R που μπαίνει στο μηχανάκι μου αλλά βρίσκω από παλιότερα μοντέλα, δεκαετίας. Αν προχωρήσω τελικά θα χρειαστεί να της κάνω ένα σέρβις πρώτα οπότε θέλω να δω το κόστος για να υπολογίσω αν συμφέρει ως κίνηση.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και επανερχομαι με νεα κουλη ερωτηση της ημερας.

εκανα ενα εμβολιο σημερα και ποναει το χερι μου στο σημειο που εγινε. μηπως ξερει κανεις ποσο κραταει ο πονος?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ανάλογα. Μπορεί και κάνα 2 εβδομάδες. Πριν 2 χρόνια έκανα 5 μαζεμένα. Μουδιασμένος ήμουν για 2 εβδομάδες και ελαφρύ πόνο και ευαισθησία για ένα μηνα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το λοιπον......

νομιζατε θα γλιτωνατε χωρις sos ερωτηση ημερας? χαχα αμ δε....

θελω να βαλω τεντες στο ενα μπαλκονι πιο πολυ για ηλιο , οταν βρεχει δεν εχω θεματα, ενω στο αλλο μπαλκονι που θελω να βαλω εχω θεμα με βροχη . και φυσικα δεν εχω ιδεα απο πανια . σιγουρα θα βαλω με αντιριδες αλλα απο πανια δεν εχω ιδεα.

μπορει καποιος να μου δωσει μια ιδεα γιατι ο καθε μαστορας βγαζει τα προιοντα του κορυφαια , αλιμονο!

καποιος μου προτεινε και pvc μουσαμα για το μπαλκονι που βρεχεται .

τι λετε?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε παιδες εχω αυτον τον φορτιστη αυτοκινητου.

http://www.e-shop.gr/samsung-ep-ln915u-fast-car-charger-black-bulk-p-TEL.024552

Οσο ειχα το lumia μου το φορτιζε κανονικα, τωρα που αλλαξα κινητο και πηρα το xiaomi redmi note 4 δεν μου το φορτιζει.

Μηπως ξερετε τι μπορει να φταιει?

Εγω υποψιαζομαι οτι επειδη το xiaomi εχει 4100mah μπαταρια, ο φορτιστης δεν μπορει να ανταπεξελθει.

Λετε να παιζει τιποτα τετοιο?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το μεγεθος της μπαταριας δεν εχει να κανει με το αν ο φορτιστης μπορει να ανταπεξελθει. Μαλλον πως το xiaomi δεν του αρεσει το ρευμα που δινει ο φορτιστης (δεν ειναι καθαρο ή δεν ειναι αρκετο) ή χαλαει ο φορτιστης. Σιγουρα ομως δεν φταιει το μεγεθος της μπαταριας.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μάικ μερικοί κατασκευαστές πλυντηρ... εεε...κινητών ενσωματώνουν ένα σύστημα ασφαλείας στις συσκευές τους ώστε να μην αναγνωρίζουν μούφα φορτιστές ή ενίοτε διαφορετικής μάρκας,με την αιτιολογία ότι προστατεύουν το κινητό από φτηνο-φορτιστές (δεν έχουν και άδικο).

Τροποποιήθηκε από τον karellen

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παιδια ερωτηση..

πριν κανα 8 μηνο βαλαμε καινουριο τελικο εξατμισης στο αμαξι και εχει πιασει σκουρια γυρω γυρω απο κει που φευγουν τα καυσαερια.

να παω στο εξατμισα που το αγορασα η ειναι φυσιολογικο? μου φαινεται πολυ καινουρια για να σκουριασει .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 1 ώρα, το μέλος spiros!!! έγραψε:

παιδια ερωτηση..

πριν κανα 8 μηνο βαλαμε καινουριο τελικο εξατμισης στο αμαξι και εχει πιασει σκουρια γυρω γυρω απο κει που φευγουν τα καυσαερια.

να παω στο εξατμισα που το αγορασα η ειναι φυσιολογικο? μου φαινεται πολυ καινουρια για να σκουριασει .

Κανει μικρες διαδρομες το αμαξι ή μεγαλες και σε τι ταχυτητες?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 45 λεπτά, το μέλος Verbal Kint έγραψε:

Κανει μικρες διαδρομες το αμαξι ή μεγαλες και σε τι ταχυτητες?

κανει απο ολα. συνηθως γραφει 10 15 χλμ την ημερα. αλλα μπορει  και παραπανω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 7 ώρες, το μέλος spiros!!! έγραψε:

κανει απο ολα. συνηθως γραφει 10 15 χλμ την ημερα. αλλα μπορει  και παραπανω

Κραταει νερα στο καζανακι γιατι δεν προλαβαινει να ζεσταθει και να τα εξατμισει. Για τον ιδιο λογο αλλαζω καθε 2-3 χρονια εξατμιση (τελικο καζανακι) στο αμαξι-εργατη που εχω, με το εχει πει εξατμισας. Σπανε το οταν ζεσταινεται λιγο-λιγο για να πεταει-εξατμιζει τα νερα και ισως σε βγαλει λιγο παραπανω.

Τροποποιήθηκε από τον Verbal Kint

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 4 ώρες, το μέλος Verbal Kint έγραψε:

Κραταει νερα στο καζανακι γιατι δεν προλαβαινει να ζεσταθει και να τα εξατμισει. Για τον ιδιο λογο αλλαζω καθε 2-3 χρονια εξατμιση (τελικο καζανακι) στο αμαξι-εργατη που εχω, με το εχει πει εξατμισας. Σπανε το οταν ζεσταινεται λιγο-λιγο για να πεταει-εξατμιζει τα νερα και ισως σε βγαλει λιγο παραπανω.

πηγα στο εξατμισα. αυτα μου ειπε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οταν γινεται γονικη παροχη ακινητου , ξερω οτι εχω 30 μερες διορια να δηλωσω το ακινητο στην εφορια αλλα τι θα χρειαστει να προσκομισω εκει για να περαστει στο Ε9 μου πλεον ( εστω οτι δεν εχω κανενα ακινητο αρα πρωτη φορα Ε9).

Συμβολαιο? τοπογραφικα σχεδια τι?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα