fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2018 Ο χαλκος γιατι να απαγορευτει σε ποσιμο νερο? Ισα-ισα κιολας που ισχυει το αντιστροφο λογω μη δημιουργιας βακτηριων και μικροοργανισμων εσωτερικα συν την αυτοπροστασια (πρασινισμα) που εχει ετσι κι`αλλιως. Δες εδω ενα αρθρο: http://www.sonne.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=28&Itemid=86&lang=el Την valsir μεχρι να την δουλεψεις και να εξοικειωθεις λιγο μαζι της στην αρχη ειναι, μετα θα καταλαβεις οτι ειναι απειρως καλυτερη απο τις p.v.c. Δεν σου εμπνεουν εμπιστοσυνη τα λαστιχα πραγμα που ειναι απολυτως φυσιολογικο και κατανοητο. Το μυστικο οπως και σε ολες φυσικα τις εγκαταστασεις ειναι να γινει σωστη τοποθετηση και μετα δεν εχει να φοβασαι τιποτα. Γιατι μηπως τις p.v.c. τις τοποθετουν ολοι οι μαστορες σωστα και ενδεδειγμενα οπως υφισταται? Καθαρισμα-ξυσιμο-primer και σε σωληνα και σε εξαρτημα-ξανακαθαρισμα-καλη κολλα, α' ποιοτητας με περασμα και περιστροφη και σε σωληνα και σε εξαρτημα. Δε νομιζω τακη. υ.γ. γραψε το μικρο σου να μην σε λεω συνεχεια trane στα γραπτα ρε`συ. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2018 πριν 4 ώρες, το μέλος -TRANE- έγραψε: Χαλκός αν δε κανω λάθος εχει απαγορευτει για ποσιμο νερο. Μπαααααα. Καποιοι τα λενε αυτα ντεμεκ λογω των οξειδιων, που εν γενει ισχυουν, αλλα οχι για το νερο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Krosfala 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2018 (τροποποιήθηκε) Στο χαλκο απλα πρεπει να χρησιμοποιησεις κολληση για ποσιμο νερο πραγμα που δεν κανουμε στις εγκαταστασεις θερμασης :) Σπυρο μια ευλογη απορια ρε μαν... πως βιδωσατε τη βρυση αλλα δεν μπορειτε να τη ξεβιδωσετε? Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 7 , 2018 από τον Krosfala 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2018 πριν 9 ώρες, το μέλος Krosfala έγραψε: Στο χαλκο απλα πρεπει να χρησιμοποιησεις κολληση για ποσιμο νερο πραγμα που δεν κανουμε στις εγκαταστασεις θερμασης :) Σπυρο μια ευλογη απορια ρε μαν... πως βιδωσατε τη βρυση αλλα δεν μπορειτε να τη ξεβιδωσετε? ημουν σιγουρος οτι θα ρωταγες. οταν την βιδωσαμε ο νιπτηρας δεν ηταν τοποθετημενος. δηλαδη την βιδωσαμε στον νιπτηρα και μετα τοποθετησαμε τον νιπτηρα. τωρα ετσι οπως ειναι θελει μπουζοκλειδο. δε χωραει απο κατω η τσιμπιδα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2018 Συγνωμη ρε σπυρο και χωρις να θελω να προσβαλλω τον μαστορα σου, αλλα αντε παει στο διαλο σωληνωτο 34αρι δεν εχει και ειναι λογικο να μην εχει ολα τα διαφορετικα νουμερα σε παξιμαδια που υπαρχουν, αντε παει στο διαλο παλι, βιδωσε την βρυση στο νιπτηρα οταν ηταν εξω και δεν μπηκε στην διαδικασια να σκεφτει οτι καποια στιγμη ισως χρειαστει να την λυσει (αν ειναι ο ιδιος μαστορας). Αλλα ρε φιλε, δεν εχει ουτε το γ@μιδι το ειδικο κλειδι νιπτηρων που ειναι γι`αυτη τη δουλεια και ειναι και παμφθηνο, ημαρτον. http://ypermarket.gr/oikodomika-ylika/ergaleia-xeiros/υδραυλικών/kleidia-niptira-pns-0047 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2018 Μιχάλη, αυτο το κλειδί που αναφερεις κανει για πιο δυνατα σφιξηματα; Τι εννοώ. Χωρις να ξερω το αντικειμενο των υδραυλικων στον τομεα σας, θεωρω οτι το σφιξιμο παξιμαδιων στον νιπτηρα δεν ειναι ιδιαίτερα δυνατο. Για παξιμαδια που σφιγγουν καλα μπορεις να τα λυσεις; Εστω να σπασεις στο σφιξιμο εκει που το κανονικο κλειδι μπορει να μην σου δινει προσβαση. Το εχω δει στα εργαλειομαγαζα και εχω σκεφτεί να το παρω για τα περονοφορα (κλαρκ) Για πολυ περιεργες φασεις που μου εχει βγει η πίστη για να λύσω ενα κομματι. Η πρεπει να ξηλωσω μεγαλύτερο μερος του μηχανηματος για νανεχω πρόσβαση εκει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2018 πριν 2 ώρες, το μέλος fasarias έγραψε: Συγνωμη ρε σπυρο και χωρις να θελω να προσβαλλω τον μαστορα σου, αλλα αντε παει στο διαλο σωληνωτο 34αρι δεν εχει και ειναι λογικο να μην εχει ολα τα διαφορετικα νουμερα σε παξιμαδια που υπαρχουν, αντε παει στο διαλο παλι, βιδωσε την βρυση στο νιπτηρα οταν ηταν εξω και δεν μπηκε στην διαδικασια να σκεφτει οτι καποια στιγμη ισως χρειαστει να την λυσει (αν ειναι ο ιδιος μαστορας). Αλλα ρε φιλε, δεν εχει ουτε το γ@μιδι το ειδικο κλειδι νιπτηρων που ειναι γι`αυτη τη δουλεια και ειναι και παμφθηνο, ημαρτον. http://ypermarket.gr/oikodomika-ylika/ergaleia-xeiros/υδραυλικών/kleidia-niptira-pns-0047 ομολογω οτι δε ξερω τι ειναι αυτο που μου δειχνεις. τι να σου πω . στην επαρχια συμβαινουν αυτα. κακως βεβαια αλλα συμβαινουν. μη νομιζεις οτι απο μαστορες γενικα ειμαι ευχαριστημενος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Krosfala 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2018 πριν 4 ώρες, το μέλος spiros!!! έγραψε: ημουν σιγουρος οτι θα ρωταγες. οταν την βιδωσαμε ο νιπτηρας δεν ηταν τοποθετημενος. δηλαδη την βιδωσαμε στον νιπτηρα και μετα τοποθετησαμε τον νιπτηρα. τωρα ετσι οπως ειναι θελει μπουζοκλειδο. δε χωραει απο κατω η τσιμπιδα Σωστα ναι,παιζει αυτο.Κι εγω ετσι τις βαζω οταν μπαινει κ καινουριος νιπτηρας. Fasaria ουτε το δικο μου πιανει 34ρι ρε,με τιποτα 26 με το ζορι.Αυτο του σπυρου ειναι γιγαντιο :) Φανταζομαι θα στραβωπατησε το λαστιχο κ βγαζει καμια σταγονα Στη θεση του μαστορα θα βριζα την τυχη μου :p Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2018 πριν 2 ώρες, το μέλος HLIAS έγραψε: Μιχάλη, αυτο το κλειδί που αναφερεις κανει για πιο δυνατα σφιξηματα; Τι εννοώ. Χωρις να ξερω το αντικειμενο των υδραυλικων στον τομεα σας, θεωρω οτι το σφιξιμο παξιμαδιων στον νιπτηρα δεν ειναι ιδιαίτερα δυνατο. Για παξιμαδια που σφιγγουν καλα μπορεις να τα λυσεις; Εστω να σπασεις στο σφιξιμο εκει που το κανονικο κλειδι μπορει να μην σου δινει προσβαση. Το εχω δει στα εργαλειομαγαζα και εχω σκεφτεί να το παρω για τα περονοφορα (κλαρκ) Για πολυ περιεργες φασεις που μου εχει βγει η πίστη για να λύσω ενα κομματι. Η πρεπει να ξηλωσω μεγαλύτερο μερος του μηχανηματος για νανεχω πρόσβαση εκει Μπα δεν νομιζω να σου κανει δουλεια ηλια, μια μαλακια και μιση ειναι αυτο το κλειδι ,λυση αναγκης ουσιαστικα. Αν θες παντως και σε παιρνει καμμια φορα ο δρομος προς τα`δω, ελα να σου δανεισω το δικο μου και αμα δεις οτι σου χρησιμευει, τραβα κι`αγορασε ενα δικο σου μετα. Εχει διαφορες ποιοτητες τετοια, εχει και πιο καλα και ακριβα που σε παιρνει να τους δωσεις καργα δυναμη, δεν ξερω βεβαια ποσο καλα σφιγμενες ειναι οι βιδες στα περονοφορα που λες. πριν 25 λεπτά, το μέλος Krosfala έγραψε: Σωστα ναι,παιζει αυτο.Κι εγω ετσι τις βαζω οταν μπαινει κ καινουριος νιπτηρας. Fasaria ουτε το δικο μου πιανει 34ρι ρε,με τιποτα 26 με το ζορι.Αυτο του σπυρου ειναι γιγαντιο :) Φανταζομαι θα στραβωπατησε το λαστιχο κ βγαζει καμια σταγονα Στη θεση του μαστορα θα βριζα την τυχη μου :p Ενταξει δεν ξερω ποσο ανοιγει, δεν θυμαμαι αλλα ειχα την εντυπωση οτι ανοιγει αρκετα. Εχω 2 τετοια, και ενα φθηνιαρικο σαν κι`αυτο που ποσταρα και ενα καλο-ακριβο νομιζω της virax, αλλα δεν τα δουλευω καθολου τα`χω πεταμενα στην αποθηκη και ετσι δεν θυμαμαι το ανοιγμα τους ακριβως. Εχω σωληνωτα διπλα νουμερα διαφορων μεγεθων μεσα στα εργαλεια μου και δουλευω μ`αυτα μονο, εχω φαει κι`εγω την φολα με τετοια παξιμαδια σε κατι τετοιες μπαταριες και την ξερω την πικρα. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2018 Ευχαριστω Μαικ αλλα δεν μπορω μα το δανειστω απο εσενα... Εγω μπορει να το παρω τώρα και να το χρειαστώ σε 3εις μηνες πχ.... Οποτε δεν παιζει. Εγω μιλαω για καργαρισματα καλα.... Δεν φοβαμαι να σπασει κατι (πορσελανη πχ) Θα παρω ενα να εχω. Και οταν χρειαστεί θα το δομιμασω 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2018 πριν 1 ώρα, το μέλος HLIAS έγραψε: Εγω μιλαω για καργαρισματα καλα.... Δεν φοβαμαι να σπασει κατι (πορσελανη πχ) Θα παρω ενα να εχω. Και οταν χρειαστεί θα το δομιμασω Σπαστός κάβουρας, είναι. Με μικρό Τ για να μπορεις να εφαρμόσεις τη δύναμη. Για τα υδραυλικά είναι οκ, για μηχανουργικά όμως δεν νομίζω να καταφέρει να λύσει μεγάλα παξιμάδια 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2018 Την 1/5/2018 at 0:07 ΠΜ, το μέλος spiros!!! έγραψε: 1ον δεν εχω καλοριφερ 2ον αυτοκτονια οχι αλλα για 2 μερες δε θα μιλιεμαι εχω θεμα ψυχολογικο. δε θελω να μου χαλαει κατι και οταν χαλαει θελω να το φτιαχνω επι τοπου. εξ ου και τα πολλα ερωτηματα που ανεβαζω σε τουτου δω το τοπικ , που θα μπορουσε ανετα να μετονομαστει σε 《 το θρεντ των συντομων του spiros off topic απαντησεων》 Μην πάρεις ποτέ σου ΚΤΜ... άκουσε με 8 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2018 πριν 2 λεπτά, το μέλος Ravendark έγραψε: Μην πάρεις ποτέ σου ΚΤΜ... άκουσε με φιλε αστο.... το τι τραβηξα με το polo μεχρι να μου αλλαξουν κινητηρα δεν περιγραφεται. μερες εκανα να κοιμηθω καλα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2018 παιδια τραγικα πραματα. εχουμε γυρισει ολα τα μαγαζια εχουμε γυρισει ολα τα μηχανουργεια συνεργεια αυτοκινητων μηπως δανειστουμε 34 σωληνωτο, και πουθενα δεν υπαρχει. 32 36 βρισκουμε 34 πουθενα. απιστευτο !! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2018 πριν 13 ώρες, το μέλος spiros!!! έγραψε: παιδια τραγικα πραματα. εχουμε γυρισει ολα τα μαγαζια εχουμε γυρισει ολα τα μηχανουργεια συνεργεια αυτοκινητων μηπως δανειστουμε 34 σωληνωτο, και πουθενα δεν υπαρχει. 32 36 βρισκουμε 34 πουθενα. απιστευτο !! 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
telixristos 231 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2018 Την 1/6/2018 at 1:14 ΠΜ, το μέλος Krosfala έγραψε: οχι ρε τρελε,αθηνα απ οσο ξερω χαλκο δουλευουνε αβερτα ΣΠΥΡΟΟΟ τι εγινε η σταγονα??Ανησυχουμε!!! :) Το μαρτύριο της σταγόνας! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2018 Παω που λες σημερα σπυρο, να δω απο περιεργεια τι νουμερα ειναι τα μεγαλα τα σωληνωτα που εχω μεσα στα εργαλεια μου. Και τι νουμερα φανταζεσαι πως ειναι? 32 και 36 χα χα χα!!! Αληθεια δεν κανω πλακα. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2018 πριν 1 ώρα, το μέλος fasarias έγραψε: Παω που λες σημερα σπυρο, να δω απο περιεργεια τι νουμερα ειναι τα μεγαλα τα σωληνωτα που εχω μεσα στα εργαλεια μου. Και τι νουμερα φανταζεσαι πως ειναι? 32 και 36 χα χα χα!!! Αληθεια δεν κανω πλακα. εμ το βλεπεις που σου λεω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2018 το κορυφαιο ειναι οτι δε βρισκω ουτε στο ιντερνετ. εχει ανεβει ο υδραυλικος αθηνα για δουλεια και ειπε θα ψαξει να το βρει μαζι με κατι αλλα που θελει να παρει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2018 Κανα νεο??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2018 πριν 37 λεπτά, το μέλος fasarias έγραψε: Κανα νεο??? ναι, θα προχωρησουμε σε πατεντα καθοτι ουτε στην αθηνα βρηκε και επισης εκεινο το ματζαφλαρι που ποσταρατε πιο πανω δε κανει δουλεια. αρα..... θα παρουμε ενα 34ρι καρυδακι θα το κοψουμε στη μεση και θα κολλησουμε σωληνα απο κατω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
-TRANE- 59 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2018 (Κωστας) τοσο μεγαλα σωληνωτα δεν εχω ουτε εγω. Εγω εχω μεχρι το 13 και μετά δουλευω μονο με το σπαστο κλειδι της stanley οπου σε τετοιες περιπτωσεις,βρυσες με ενα μεγαλο παξιδαμι ειναι το μοναδικο εργαλειο που βολευει! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2018 πριν 2 λεπτά, το μέλος -TRANE- έγραψε: (Κωστας) τοσο μεγαλα σωληνωτα δεν εχω ουτε εγω. Εγω εχω μεχρι το 13 και μετά δουλευω μονο με το σπαστο κλειδι της stanley οπου σε τετοιες περιπτωσεις,βρυσες με ενα μεγαλο παξιδαμι ειναι το μοναδικο εργαλειο που βολευει! αυτο το δοκιμασαμε αλλα δεν... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2018 λοιπον...... βρηκαμε σωληνωτο 34αρι μετα απο μεγαλη ταλαιπωρια. που καταληξαμε??? η μπαταρια για καποιο λογο δεν παταει καλα πανω στο νιπτηρα . δηλαδη οταν σφιγγουμε παταει κανονικα στο μπροστινο της μερος αλλα απο πισω ειναι 1- 2 χιλιοστα σηκωμενη. δε μπορω να καταλαβω πως γενεν ατο??? ο νιπτηρας καινουριος οπως και η μπαταρια. οποτε δε βλεπω αλλη λυση απο το να βαλουμε σιλικονη στη βαση της... αυτα. περισσοτερα αυριο 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2018 Την 16/1/2018 at 10:16 ΠΜ, το μέλος fasarias έγραψε: Κανα νεο??? να ρωτησω. το οτι η μπαταρια δεν παταει καλα πανω στο νιπτηρα, ειναι προβλημα του νιπτηρα η της μπαταριας? η δεν ειναι προβλημα απλα συμβαινει? ρωταω για να ξερω αν ειναι να παω τιποτα πισω να δω τι θα κανω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες