geokaf 760 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2015 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2015 Ερωτηση. Ξερουμε το κόστος μιας RC213V που συμμετεχει στο πρωταθλημα ? Η κανονικη αγωνιστικη μοτό, εννοώ. Πόσο έχει ? Ή τελος παντων, κατα προσέγγιση, πόσο κοστίζει ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
freediver73 1.025 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2015 (τροποποιήθηκε) Ερωτηση. Ξερουμε το κόστος μιας RC213V που συμμετεχει στο πρωταθλημα ? Η κανονικη αγωνιστικη μοτό, εννοώ. Πόσο έχει ? Ή τελος παντων, κατα προσέγγιση, πόσο κοστίζει ? MotoGP Bikes Cost in 2014Honda production RC213V: For example Honda will be supplying their production RC213V at a cost of around 1m Euros (£835,000) per rider. http://www.tsmplug.c...ogp/bikes-cost/ 1 μύριο Τροποποιήθηκε Ιούνιος 15 , 2015 από τον freediver73 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2015 Ερωτηση. Ξερουμε το κόστος μιας RC213V που συμμετεχει στο πρωταθλημα ? Η κανονικη αγωνιστικη μοτό, εννοώ. Πόσο έχει ? Ή τελος παντων, κατα προσέγγιση, πόσο κοστίζει ? Επειδή είσαι μεγάλο λαμόγιο.... Φαντάζομαι που το πας, μου έχει περάσει από το μυαλό το εξής: Δεν είναι το μηχανάκι του Marc κυρίως λόγω σασμάν (δεν είναι seamless) και πνευματικών βαλβίδων. Δηλαδή το μηχανάκι είναι σχετικά κοντά στα μηχανάκια των δορυφορικών ομάδων. Μήπως με το μεγάλο κόστος «προστατεύουν» την εταιρία από τις γκρίνιες των δορυφορικών? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2015 Επειδή είσαι μεγάλο λαμόγιο.... Φαντάζομαι που το πας, μου έχει περάσει από το μυαλό το εξής: Δεν είναι το μηχανάκι του Marc κυρίως λόγω σασμάν (δεν είναι seamless) και πνευματικών βαλβίδων. Δηλαδή το μηχανάκι είναι σχετικά κοντά στα μηχανάκια των δορυφορικών ομάδων. Μήπως με το μεγάλο κόστος «προστατεύουν» την εταιρία από τις γκρίνιες των δορυφορικών? Αμαν, μη γραψουμε κατιαμεσωςπλακωνει τοcsi. :P Θελω να εχω ενα μετρο συγκρισης ορέ ybr lover. Τα 200Κ, ειναι το 1/5 της αξιας του real thing. Ξερό το νούμερο. Αυτό μόνο. (Ισως μας χρειαστει στην συνεχεια) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.380 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2015 (τροποποιήθηκε) Τελειώνουν οι γραφικοί σιγά σιγά, να γράψω κι εγώ το τεχνικό-ιστορικό μου, να προστεθεί κάτι χρήσιμο στο ποστ; Ή να περιμένω λίγο ακόμα; Όποιου δεν του αρέσει το μοτό, δηλώνει δεν του αρέσει , λέει και τον λόγο αν θέλει, και πάει στο καλό. Δεν χρειάζεται να λέει την ίδια και την ίδια χολή επί τόσες σελίδες... Τροποποιήθηκε Ιούνιος 15 , 2015 από τον FlyingInADream 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2015 πωλειται συκωτι,νεφρο,σπληνα,χολη και οτι αλλο βγαινει σε τιμη ευκαιριας.......... Με λενε Robocop Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2015 Είπαμε: Το τεραστιο φαουλ της Χονδα και εξαιτιας του οποιου γινεται η ολη συζητηση (απο τους λογικους, οι εμπαθεις κατι θα βρισκανε να κραξουνε :P) ειναι που χρεωνει το κιτ. Οχι για τα λεφτα (τι εινια 12κ για καποιον που χει δωσει 188?) για το γαμωτο. Τα λέει και ο Γιάννης, αλλά μερικοί δεν... ώρες ώρες νιώθω οτι μερικοί χονταιοι είναι ο,τι πρέπει για αφιέρωμα σε βιντεο του Μπραφ...! Αν έβγαινε ένα τέτοιο μηχανάκι από Απρίλια, Ντουκάτι, Μπεμβέ, θα είχαμε ουρανομήκεις ιαχές από τους "ψαγμένους". Τώρα που το έβγαλε η Χόνδα, μέχρι και άκυρες οικονομοτεχνικές συγκρίσεις με Μπούσα διαβάσαμε, έλεος. Παναγιώτη εγώ πιστεύω το ακριβώς αντίθετο :lol: , το έχουμε δει ξανά το έργο εξάλλου σε ..."ευρωπαϊκά" θέματα. Τους ψαγμένους "ευρωπαιους" που λες, δεν τους είδα καν να ασχολούνται με το rc213v-s, αντιθέτως ψαγμένοι χονταίοι περίμεναν με το δίκανο να ανοίξει θέμα για Ducati κλπ για να κράξουν και να πουν ότι η άποψη τους είναι και η μια και μοναδική/σωστή, και οι υπόλοιποι δεν ξέρουν τι τους γίνεται Το πόστ έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο όριο γραφικότητας, άσχετων και ''εμείς οι πικραμένοι κράζουμε την Honda''. Συνεχίστε, αλλά να ξέρετε, ούτε καν πλάκα δεν έχετε πια. Τελειώνουν οι γραφικοί σιγά σιγά, να γράψω κι εγώ το τεχνικό-ιστορικό μου, να προστεθεί κάτι χρήσιμο στο ποστ; Ή να περιμένω λίγο ακόμα; Όποιου δεν του αρέσει το μοτό, δηλώνει δεν του αρέσει , λέει και τον λόγο αν θέλει, και πάει στο καλό. Δεν χρειάζεται να λέει την ίδια και την ίδια χολή επί τόσες σελίδες... Κανε μας μήνυση :rotfl: 9 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2015 Παίδες μη κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας. Όλοι μας Χονδαίοι και μη περιμέναμε να ακούσουμε ιπποδύναμη που θα μας έπεφταν τα σαγόνι,το υπόλοιπο πακέτο έτσι και αλλιώς το έχει. Και μας έπεσαν...Αλλά αρνητικά.Που πας με τα 159 άλογα κυρία μου;Πως τα δικαιολογείς; Εκτός αν έχεις βάλει 159 άλογα σαν το άσπρο άλογο του Γκάνταλφ που ξεκινούσε 3 μέρες μετά από σένα και στο δρόμο σου έριχνε στα αυτιά. Βέβαια σε αυτό το τόπικ διαβάσαμε και κάτι άκυρες και κουλές συγκρίσεις,αλλά αυτό το λες και αναμενόμενο. Επίσης θέλω να πιστεύω πως και άλλης εταιρίας να ήταν το ίδιο θάψιμο θα έπεφτε,becouse...ελλάδαρα είσαι. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2015 ΠΑΟΚ ρε μου..α!!! Λοιπόν αφήστε να πει τώρα και ο φλάινγκ τα οικονομοτεχνικοκαμγκιαρτρεινά του τώρα για το μηχανάκι γιατί δεν λέει μόνο να το κράζουν κάποιοι. Ας το εκθειάσουν κάποιοι κιόλας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2015 Το αν είμαι Χοντάκιας ή αν τρέφω έστω και μια ικμάδα συμπάθειας γι αυτήν είναι γνωστό τοις πάσι όμως συνεχίζω να μην αντιλαμβάνομαι κάποιο φάουλ της εταιρίας με το συγκεκριμένο μοντέλο. Θέμα τιμής δεν υφίσταται διότι πολύ απλά δεν απευθύνεται σε καταναλωτές αλλά σε συλλέκτες. Θέμα ιπποδύναμης επίσης δεν υφίσταται διότι με 215 ανακοινώσιμα άλογα και 160 κιλά πιστεύω πως στις πίστες θα κόβει και θα ράβει κουστουμάκια. Αν αποδειχθεί ( που μακάρι δηλαδή :P ) το αντίθετο τότε θα είμαι ο πρώτος που θα βγω και θα "κατουρήσω" το εν λόγω μηχανάκι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2015 .....Αν το βράδυ πέσω για ύπνο και ονειρευτώ NC, αει στ διάλα, να έρθει ο χάρος να με πάρει να ησυχάσω...... :rotfl: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2015 Το αν είμαι Χοντάκιας ή αν τρέφω έστω και μια ικμάδα συμπάθειας γι αυτήν είναι γνωστό τοις πάσι όμως συνεχίζω να μην αντιλαμβάνομαι κάποιο φάουλ της εταιρίας με το συγκεκριμένο μοντέλο. Θέμα τιμής δεν υφίσταται διότι πολύ απλά δεν απευθύνεται σε καταναλωτές αλλά σε συλλέκτες. Θέμα ιπποδύναμης επίσης δεν υφίσταται διότι με 215 ανακοινώσιμα άλογα και 160 κιλά πιστεύω πως στις πίστες θα κόβει και θα ράβει κουστουμάκια. Αν αποδειχθεί ( που μακάρι δηλαδή :P ) το αντίθετο τότε θα είμαι ο πρώτος που θα βγω και θα "κατουρήσω" το εν λόγω μηχανάκι. φάουλ είναι τα λίγα άλογα που βγάζει χωρίς το κιτ. Αφού λες πως είναι ένα ξουράφι αλά μοτο τζιπι,γιατι το βγάζεις με λιγότερα άλογα απο το απλό cbr1000rr της γκάμας σου; 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2015 φάουλ είναι τα λίγα άλογα που βγάζει χωρίς το κιτ. Αφού λες πως είναι ένα ξουράφι αλά μοτο τζιπι,γιατι το βγάζεις με λιγότερα άλογα απο το απλό cbr1000rr της γκάμας σου; Μλκ κατάφερες να σουμάρεις σε μία πρόταση αυτό που προσπαθούμε να πούμε σε καμια δεκαρία σελίδες 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2015 Μλκ κατάφερες να σουμάρεις σε μία πρόταση αυτό που προσπαθούμε να πούμε σε καμια δεκαρία σελίδες τα κάνω κάτι τέτοια. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2015 (τροποποιήθηκε) Εκτος απο τα λιγα αλογα χωρις το κιτ ,φαουλ ειναι και το οτι χρεωνει το κιτ. Το κιτ το δινεις μαζι και το χρεωνεις κατευθειαν 200Κ Ε και τελος. Εδω παιρνεις μηχανη με 25000Ε και σου δινουν δωρο εξατμισεις τιτανιου κτλ και στα 188000 δε σου δινουν? Τροποποιήθηκε Ιούνιος 16 , 2015 από τον Dant3 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2015 Εκτος απο τα λιγα αλογα χωρις το κιτ ,φαουλ ειναι και το οτι χρεωνει το κιτ. Το κιτ το δινεις μαζι και το χρεωνεις κατευθειαν 200Κ Ε και τελος. Εδω παιρνεις μηχανη με 25000Ε και σου δινουν δωρο εξατμισεις τιτανιου κτλ και στα 188000 δε σου δινουν? Να το πάμε και παρακάτω; το βγάζεις κατευθείαν με το κιτχωρίς κιτ βασικά,βγάλτο με 220 άλογα race ready.Κανείς δεν θα πει όχι.. Και μετά αν θες βγάζεις και μια μηχανή για το δρόμο λίγο φτηνότερη,αλλά και πάλι όχι με 159 άλογα.Βάλε 180 και δικαιολόγησε πως αλλιώς δε θα πάρει έγκριση τύπου και άλλες παπάτζες. Αυτές είναι κινήσεις που θα κάνουν και τον τελευταίο εγκάθετο να σου βγάλει το καπέλο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PaNick 557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2015 (τροποποιήθηκε) Άρα το λάθος είναι στον τρόπο ανοικοινωσης της Χοντα. Έπρεπε να ανακοινώσει 215 ίππους με 200 χιλιάρικα και να προσφέρει χωρίς κόστος την μείωση ιπποδύναμης για τους κουλούς :lol: :lol: Τώρα όλοι θα λέγαμε για το πόσο γαμάτο είναι, γιατί εμεις ως γνωστών είμαστε όλοι χεράδες και δεν μας αφορά η "αδύναμη" έκδοση. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 16 , 2015 από τον PaNick 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2015 Άρα το λάθος είναι στον τρόπο ανοικοινωσης της Χοντα. Έπρεπε να ανακοινώσει 215 ίππους με 200 χιλιάρικα και να προσφέρει χωρίς κόστος την μείωση ιπποδύναμης για τους κουλούς :lol: :lol: Τώρα όλοι θα λέγαμε για το πόσο γαμάτο είναι, γιατί εμεις ως γνωστών είμαστε όλοι χεράδες και δεν μας αφορά η "αδύναμη" έκδοση. Στεγνα, ναι. Στο κατω κατω χεραδες, ξεχεραδες, παρα πολλοι οδηγουν τα λαθος μηχανακια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alexia90 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2015 159 αλογα και 188.000 ευρω... κλαιω!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2015 Άρα το λάθος είναι στον τρόπο ανοικοινωσης της Χοντα. Έπρεπε να ανακοινώσει 215 ίππους με 200 χιλιάρικα και να προσφέρει χωρίς κόστος την μείωση ιπποδύναμης για τους κουλούς :lol: :lol: Τώρα όλοι θα λέγαμε για το πόσο γαμάτο είναι, γιατί εμεις ως γνωστών είμαστε όλοι χεράδες και δεν μας αφορά η "αδύναμη" έκδοση. όπως το πες. Γιατί και τώρα συμβαίνει αυτό που λες και φαίνεται από μερικά ποστ εδώ μέσα όπως τάφος,το δικό μου φπε εξάτμα το γ@μάει και πάει λέγοντας. Καταλαβαίνεις φαντάζομαι τον συλλογισμό μου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PaNick 557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2015 Στεγνα, ναι. Στο κατω κατω χεραδες, ξεχεραδες, παρα πολλοι οδηγουν τα λαθος μηχανακια. Ευτυχώς που το συγκεκριμένο θα το αποκτήσουν ελάχιστοι, λόγω τιμής και αριθμού παραγωγής. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2015 Το αν είμαι Χοντάκιας ή αν τρέφω έστω και μια ικμάδα συμπάθειας γι αυτήν είναι γνωστό τοις πάσι όμως συνεχίζω να μην αντιλαμβάνομαι κάποιο φάουλ της εταιρίας με το συγκεκριμένο μοντέλο. Θέμα τιμής δεν υφίσταται διότι πολύ απλά δεν απευθύνεται σε καταναλωτές αλλά σε συλλέκτες. Θέμα ιπποδύναμης επίσης δεν υφίσταται διότι με 215 ανακοινώσιμα άλογα και 160 κιλά πιστεύω πως στις πίστες θα κόβει και θα ράβει κουστουμάκια. Αν αποδειχθεί ( που μακάρι δηλαδή :P ) το αντίθετο τότε θα είμαι ο πρώτος που θα βγω και θα "κατουρήσω" το εν λόγω μηχανάκι. Γιάννο η δυσαρέσκια που έχουμε οι περισσότεροι είναι για αυτή την επιλογή της Honda ... εγω σε ένα σημείο μένω ακόμα, στο απαράδεκτο της υπόθεσης να χρεώνει έξτρα το κιτ, και 1000e να το χρέωνε για εμένα είναι ντροπή... Ασ το έδινε δώρο στα 188.000 ή ας έδινε τη μηχανή απευθείας 200.000 μαζί με το κιτ ... παρ' όλα ταύτα, είπαμε, είναι ντροπή να χρεώνεις το κιτ που κάνει τα σπεκ της μηχανής αυτά που πρέπει να είναι, σαν έξτρα ή το δίνεις τσάμπα στα 188.000 ή το βάζεις μέσα στα 200.000 και δε λες τίποτα κατά τα άλλα δεν νομίζω οποιοσδήποτε λογικός άνθρωπος να αμφισβητεί την τεχνογνωσία που κουβαλάει η Honda, άσχετα που μερικοί, ακόμα και αυτή την κριτική που κάνουμε στο θέμα της τιμολογιακής πολιτικής της Honda τη βλέπουν σαν επίθεση προς την εταιρία τους, και γράφουν αρλούμπες άλλα αντί να μιλήσουμε για το αν θα το ρίξει στα SBK, τι διαφορές έχει από το μηχανάκι του MotoGp κλπ κλπ, καθόμαστε και διαβάζουμε να μας λένε γραφικούς! Κατά τα άλλα εγώ με τα 215 αλογατα τα 160 κιλά και τα 200 χιλιάρικα, δεν έχω κανένα πρόβλημα! :D Τώρα όλοι θα λέγαμε για το πόσο γαμάτο είναι, γιατί εμεις ως γνωστών είμαστε όλοι χεράδες δεν είναι ανάγκη να είσαι ούτε χείρας, ούτε να έχεις 200k για να θαυμάσεις ένα μηχάνημα σαν αυτό 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PaNick 557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2015 όπως το πες. Γιατί και τώρα συμβαίνει αυτό που λες και φαίνεται από μερικά ποστ εδώ μέσα όπως τάφος,το δικό μου φπε εξάτμα το γ@μάει και πάει λέγοντας. Καταλαβαίνεις φαντάζομαι τον συλλογισμό μου. Φυσικά, το μηχανάκι είναι κόσμημα, αστέρι, ένα αγωνιστικό για τον δρόμο και έχει 215 άλογα για 165 κιλά βάρους. Αυτό μετράει. Το ότι η έκδοση δρόμου έχει μειωμένη απόδοση έχει σημασία μόνο για αυτούς που πρόκειται να την αγοράσουν και θέλουν να την κυκλοφορήσουν. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2015 Φυσικά, το μηχανάκι είναι κόσμημα, αστέρι, ένα αγωνιστικό για τον δρόμο και έχει 215 άλογα για 165 κιλά βάρους. Αυτό μετράει. Το ότι η έκδοση δρόμου έχει μειωμένη απόδοση έχει σημασία μόνο για αυτούς που πρόκειται να την αγοράσουν και θέλουν να την κυκλοφορήσουν. A γεια σου... Βέβαια και πάλι μόνο και μόνο για τις εντυπώσεις έπρεπε να είναι αρκετά μεγαλύτερο το νούμερο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες