ger_zoym 372 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2015 Παιδια επειδη εμεις του συμπλεκτη φοβομαστε να το κανουμε αυτο και επειδη μερικοι απο εμας ειμαστε ΣΤΟΚΟΙ εντελως και δεν προκειται να μαθουμε αυτη την τεχνικη,θα ηθελα απο εσας που το κανετε συνεχεια να κανετε ενα θεμα με την εξης φαση:Να κανετε μια αλλαγη λαδιων με χρηση συμπλεκτη και μια αλλαγη λαδιων χωρις χρηση συμπλεκτη να δουμε και κατα ποσο υπαρχουν φθορες.Αν εχετε και ταπα λαδιων με μαγνητη θα ηθελα να δω αν εχει και ρινισματα με και χωρις χρηση συμπλεκτη,να δουμε κατα ποσο αυτο γκρατσ γκρουτσ η το τσικ τσακ κανει ζημια η οχι. Επισης εαν υπαρχει καποιος που χτυπα ξυλο βγαλει προβλημα στο σασμαν αφου δουλευε το κιβωτιο χωρις συμπλεκτη να μας δειξει λιγο σε φωτογραφιες τα γραναζια,να δουμε και μεις οι συμπλεκτοφαγοι τι παιζει. A επισης και μια φωτογραφια απο τα δισκακια του συμπλεκτη μαζι με τα φελα και την καμπανα δεν θα ηταν ασχημη ιδεα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
takis1964 57 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2015 Για οσους κανουν εντουρο μοτο κρος οι καρφωτες ειναι μονοδρομος,τωρα για χρηση δρομου δεν εχω δοκιμασει ποτε,μονο σε χωματερα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.986 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2015 Για οσους κανουν εντουρο μοτο κρος οι καρφωτες ειναι μονοδρομος,τωρα για χρηση δρομου δεν εχω δοκιμασει ποτε,μονο σε χωματερα! Οταν δεν μπορω για καποιο λογο να αλλαξω με συμπλεκτη την αλλαζω χωρις και γω, εξαλλου σιγουρα εχει τυχει να κοπει η ντιζα του συμπλεκτη σε μερικους, τι εκαναν το παρατησαν εκει που κοπηκε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2015 Οταν δεν μπορω για καποιο λογο να αλλαξω με συμπλεκτη την αλλαζω χωρις και γω, εξαλλου σιγουρα εχει τυχει να κοπει η ντιζα του συμπλεκτη σε μερικους, τι εκαναν το παρατησαν εκει που κοπηκε? Πηραν οδικη...απο εξαρχεια περιστερι. Και δωσανε 50 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.986 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2015 Πηραν οδικη...απο εξαρχεια περιστερι. Και δωσανε 50 Ουτε για πλακα... Εγω εχω οδικη στο αμαξι μου αλλα 2 φορες που ειχα θεμα με το συμπλεκτη μια χαρα εμπαιναν και χωρις αυτον.. Ειναι λιγο πιο δυσκολο απ το μηχανακι αλλα γινεται δουλεια.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolakiss 944 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2015 Παιδια επειδη εμεις του συμπλεκτη φοβομαστε να το κανουμε αυτο και επειδη μερικοι απο εμας ειμαστε ΣΤΟΚΟΙ εντελως και δεν προκειται να μαθουμε αυτη την τεχνικη,θα ηθελα απο εσας που το κανετε συνεχεια να κανετε ενα θεμα με την εξης φαση:Να κανετε μια αλλαγη λαδιων με χρηση συμπλεκτη και μια αλλαγη λαδιων χωρις χρηση συμπλεκτη να δουμε και κατα ποσο υπαρχουν φθορες.Αν εχετε και ταπα λαδιων με μαγνητη θα ηθελα να δω αν εχει και ρινισματα με και χωρις χρηση συμπλεκτη,να δουμε κατα ποσο αυτο γκρατσ γκρουτσ η το τσικ τσακ κανει ζημια η οχι. Επισης εαν υπαρχει καποιος που χτυπα ξυλο βγαλει προβλημα στο σασμαν αφου δουλευε το κιβωτιο χωρις συμπλεκτη να μας δειξει λιγο σε φωτογραφιες τα γραναζια,να δουμε και μεις οι συμπλεκτοφαγοι τι παιζει. A επισης και μια φωτογραφια απο τα δισκακια του συμπλεκτη μαζι με τα φελα και την καμπανα δεν θα ηταν ασχημη ιδεα ta εχω κανει ολα αυτα που λες... δεν εχω παρει ποτε κιβωτιο στο χερι ...τα οποια κιβωτια εχει τυχει να λυθουν για να γινει γενικο στο μοτερ ,και μετρηθηκαν απο γραναζια και καρεδακια μεχρι δισκους ... τα γρατς γκρουτς που λες ,παιζουν και συμπλεκτη να χρησιμοποιεις ,αν πατας την μανετα λες και ειναι σκατουλα και φοβασαι μην λερωσεις τα χερια σουη αν σταματας στα φαναρια με ταχυτητα μεσα και κρατημενο συμπλεκτη δυο ωρες και μαρσαρεις κιολας ,γιατι εισαι ακρατητος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Easy_Rider_Gr 3.654 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2015 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sorath 1.112 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2015 Δεν νομίζω οτι βιάζομαι τόσο ώστε να χρειάζεται να γλυτώσω τα milisecond μη πατώντας συμπλέκτη. Εντάξει ακόμα, δεν τρέχω σε αγώνες. Οι αλλαγές μια χαρά γρήγορες γίνονται και με συμπλέκτη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos_pc 2.873 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2015 (τροποποιήθηκε) Σήμερα το δοκίμασα να αλλάξω ταχύτητα χωρίς συμπλέκτη, κανονικά η αλλαγή είναι σχετικά αθόρυβη, η αλλαγή χωρίς συμπλέκτη ήταν ακόμα ποιο αθόρυβη. Μια που το δοκίμασα και μια που δεν θα το ξανά κάνω. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 15 , 2015 από τον nikos_pc Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2015 Σήμερα το δοκίμασα να αλλάξω ταχύτητα χωρίς συμπλέκτη, κανονικά η αλλαγή είναι σχετικά αθόρυβη, η αλλαγή χωρίς συμπλέκτη ήταν ακόμα ποιο αθόρυβη. Μια που το δοκίμασα και μια που δεν θα το ξανά κάνω. γιατι νοιωθεις οτι κανεις χοντρη αταξια ε; (και γω αυτο επαθα) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolakiss 944 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2015 Δεν νομίζω οτι βιάζομαι τόσο ώστε να χρειάζεται να γλυτώσω τα milisecond μη πατώντας συμπλέκτη. δεν κρινουμε την χρησιμοτητα του ... αλλα το εαν ειναι σωστο η ΛΑΘΟς ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
telephoner 2.250 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2015 Δεν νομίζω οτι βιάζομαι τόσο ώστε να χρειάζεται να γλυτώσω τα milisecond μη πατώντας συμπλέκτη. Εντάξει ακόμα, δεν τρέχω σε αγώνες. Οι αλλαγές μια χαρά γρήγορες γίνονται και με συμπλέκτη. Μα το όλο θέμα της αλλαγής χωρίς συμπλέκτη είναι ότι γίνεται η βόλτα πιο απολαυστική/ξεκούραστη/μπλα μπλα. Αν κυνήγαγες χρόνους, θα συζητάγαμε για Quick Shifter που δεν χρειάζεται να κλείσεις το γκάζι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hraklis 494 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2015 Μιας και εθεσες την χρησημοτιτα.... Αμα με το αριστερο χερι κανεις δουλεια βολευει..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2015 Μιας και εθεσες την χρησημοτιτα.... Αμα με το αριστερο χερι κανεις δουλεια βολευει..... Η χαιδευεις το ποδι της απο πισω σου 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hraklis 494 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2015 Η χαιδευεις το ποδι της απο πισω σου Εχω κοντεψει να σαβουριαστω ετσι γαμω το ποδι της γαμω( ε και λιγο το μπουτι νταξ!....)..... φρεναρα με μπροστα φρενο και παραλιγω να μου διπλωσει το τιμονι...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2015 Για πραγματικη αυξηση ταχυτητας αλλαγων, με και χωρις συμπλεκτη, δοκιμαστε να αναστρεψετε το σασμαν (1η πανω, υπολοιπες κατω). Κανει ΘΑΥ ΜΑ ΤΑ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sorath 1.112 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2015 (τροποποιήθηκε) δεν κρινουμε την χρησιμοτητα του ... αλλα το εαν ειναι σωστο η ΛΑΘΟς ... Για να υπάρχει συμπλέκτης και για να λέει το κάθε manual μοτοσυκλέτας οτι τον πατάμε πριν αλλάξουμε ταχύτητα, προφανώς είναι λάθος η μη χρήση του. Το αν και πόσο φθορά προκαλεί, δεν το ξέρω, αλλά δεν το ρισκάρω κιόλας για να μάθω. Ναι κι εγώ κάποιες φορές έχω αλλάξει ταχύτητα έτσι, και ειδικά μια μέρα που μου κόπησε η ντίζα, μου φαινόταν οτι μια χαρά κουμπώνανε κι έτσι, αλλά προτιμώ να χρησιμοποιώ τον συμπλέκτη. Μα το όλο θέμα της αλλαγής χωρίς συμπλέκτη είναι ότι γίνεται η βόλτα πιο απολαυστική/ξεκούραστη/μπλα μπλα. Αν κυνήγαγες χρόνους, θα συζητάγαμε για Quick Shifter που δεν χρειάζεται να κλείσεις το γκάζι. Προσωπικά, ποτέ δεν με κούρασε ο συμπλέκτης. Όσο για την απόλαυση, θα έλεγα οτι μου αρέσει περισσότερο η χρήση του παρά η απουσία του, ειδικά στα κατεβάσματα! Τροποποιήθηκε Απρίλιος 15 , 2015 από τον sorath Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.986 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2015 Προσωπικά, ποτέ δεν με κούρασε ο συμπλέκτης. Όσο για την απόλαυση, θα έλεγα οτι μου αρέσει περισσότερο η χρήση του παρά η απουσία του, ειδικά στα κατεβάσματα! Δεν σε κουρασε γιατι καβαλας CBF, παρε κανενα Εντουρο ή MX και βγες για πραγματικη εντουραδα ή κανε μερικες γυρες σε πιστα και ελα πες το ξανα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Wolf1138 2.924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2015 Σας έχω όλους πάντως. Έχω αλλάξει ταχύτητα με συμπλέκτη σε NC700 DCT. 9 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sorath 1.112 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2015 Για χρήση δρόμου αναφέρομαι φίλε μου, και σε καμία περίπτωση για χρήση πίστας. Εκεί τα δεδομένα αλλάζουν. :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.986 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2015 Για χρήση δρόμου αναφέρομαι φίλε μου, και σε καμία περίπτωση για χρήση πίστας. Εκεί τα δεδομένα αλλάζουν. :) Για χρηση δρομου δεν βλεπω λογο να μην αλλαζει καποιος με συμπλεκτη οι αλλαγες δεν ειναι και τοσο συχνες αλλα ακομα και αν δεν τον χρησημοποιει δεν εχει και καμια επιπτωση οταν γινεται σωστα. Υ.Γ. Οποιος ειχε 3 ταχυτο Chappy ή Mate ξερει τι θα πει αλλαγη χωρισ συμπλεκταρισμα, αυτα τα μηχανακια γιατι δεν χαλουσαν σαζμαν? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΕΚΣΩΓΗΙΝΟΣ 952 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2015 Στο δικό μου το έχω δοκιμάσει και μπαίνουν σαν να είναι έτσι το φυσιολογικό. Σε κατέβασμα δεν το δοκίμασα. Δεν έχω την παραμικρή ιδέα τι είναι σωστό απλά λέω την εμπειρία μου. Γενικά δεν το ξαναδοκιμαζω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dim_RR 46 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2015 σε cbr 600RR τα ανεβασματα γινονται μονιμως ετσι τα τελευταια χρονια + αναποδος λεβιες τυφλα ναχει το shifter 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolakiss 944 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2015 Για να υπάρχει συμπλέκτης και για να λέει το κάθε manual μοτοσυκλέτας οτι τον πατάμε πριν αλλάξουμε ταχύτητα, προφανώς είναι λάθος η μη χρήση του. Το αν και πόσο φθορά προκαλεί, δεν το ξέρω, αλλά δεν το ρισκάρω κιόλας για να μάθω. Ναι κι εγώ κάποιες φορές έχω αλλάξει ταχύτητα έτσι, και ειδικά μια μέρα που μου κόπησε η ντίζα, μου φαινόταν οτι μια χαρά κουμπώνανε κι έτσι, αλλά προτιμώ να χρησιμοποιώ τον συμπλέκτη. το μανιουαλ καθε μοτοσυκλετας σου λεει πριν απο καθε βολτα να κοιτας λαδια αλυσιδα υγρα ψυγειο και φρενα ...ΚΑΘΕΕΕΕΕΕ μερα πριν καβαλησεις τα κοιθτας?????μαλλον οχι ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
πυξιδας990 1.212 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2015 αμα ξυνεις το ποδι ,γιατι οχι. δεν παθαινουν τιποτα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες