hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2015 Μιας και τυγχανω μεγαλος σεφ, δεν μπορουσε να λειπει απο την κοζινα μου... Μολις κανω λοκανικα, κανονιζουμε πανελλαδικη σπιτι μου! 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2015 εγω τσιμπησα για δωρακι γιορτων αυτα http://www.dainese.com/eu_en/street-rocker-d-wp-74190.html 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Anestis 46 337 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2015 εγω τσιμπησα για δωρακι γιορτων αυτα http://www.dainese.c...d-wp-74190.html φοβερά τα μποτάκια καλορίζικα...πολύ μπάνικα.... με ψήνουν κι'εμένα άγρια λέμε... :think: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2015 φιλε ακομα δεν το δοκιμασα και πολυ αλλα οι πρωτες εντυπωσεις ειναι αριστες ζεστα οπως πρεπει ωραια εφαρμογη νιωθεις ωραια ταχυτητες και πισω φρενο Για το ποσο αδιαβροχα ειναι θα δειξει στο μελλον στα 129 που τα πηρα για urban μποτακι δεν θελω να φαινεται μηχανης ειναι τελεια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2015 Μιας και τυγχανω μεγαλος σεφ, δεν μπορουσε να λειπει απο την κοζινα μου... Μολις κανω λοκανικα, κανονιζουμε πανελλαδικη σπιτι μου! Για το όμικρον και μόνο πάρε ένα λίκε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2015 Για το όμικρον και μόνο πάρε ένα λίκε... Θυμιζω πατριδα??? :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2015 Pacco Rabanne Milion 100ml 3η φορά που την παίρνω και πεθαίνω για το άρωμα της... Νομίζω ότι είναι η κολώνια μου... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ziaba 356 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2015 πολυ γαματη την εχω και γω τωρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
seatcowl 1.632 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2015 Παρακαλούνται οι moderators οπως μεταφέρουν τα δύο τελευταία post στην κατηγορία "Cosmopolitan" :crazy: 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2015 Μιας και τυγχανω μεγαλος σεφ, δεν μπορουσε να λειπει απο την κοζινα μου... Μολις κανω λοκανικα, κανονιζουμε πανελλαδικη σπιτι μου! Αν χρειαστεις κανα tip καμμια συνταγη κλπ, εδω ειμαι εγω, ο κρεοπωλης της διαδικτυακης γειτονιας σας με ειδικευση στην λουκανολογια! 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2015 Αν χρειαστεις κανα tip καμμια συνταγη κλπ, εδω ειμαι εγω, ο κρεοπωλης της διαδικτυακης γειτονιας σας με ειδικευση στην λουκανολογια! ειχαμε φτιαξει λουκανικα χειροποιητα στη σχολη, ακομα τα θυμαμαι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2015 Χρηστο η μανα ειναι απ´τα μερη σου κι οι παππουδες προσφυγες μικρασιατες. Πιστευω καταλαβαινεις τι προκειται να γινει... :D 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2015 Χρηστο η μανα ειναι απ´τα μερη σου κι οι παππουδες προσφυγες μικρασιατες. Πιστευω καταλαβαινεις τι προκειται να γινει... :D Της π**τανας!!!! :grin: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2015 (τροποποιήθηκε) εγώ βάζω τον αρτοπαρασκευαστή για το ψωμί, και τις μπύρες! Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 3 , 2015 από τον Apisteftos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2015 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ο ΦΡΟΥΚΟΥΜΠΙΚΟΥ 1.766 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2015 ROADSTAR HIF-1800 Vintage Πικάπ με CD/USB/Κασετόφωνο Πικάπ με ενισχυτή και ραδιόφωνο FM/ΑΜ Κασετόφωνο Αναπαραγωγή αρχείων MP3/WMA από CD ή USB Υποστήριξη CDA/CD-R/CD-RW και MP3 Στροφές: 33 / 45 με λειτουργία Auto Stop Ψηφιακή οθόνη LCD Ενσωματωμένα ηχεία ισχύος 35W PMPO Είσοδος AUX IN Τηλεχειριστήριο 11 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2015 Αν χρειαστεις κανα tip καμμια συνταγη κλπ, εδω ειμαι εγω, ο κρεοπωλης της διαδικτυακης γειτονιας σας με ειδικευση στην λουκανολογια! μαλλον μπερδευτηκες. θες να πεις λουκανικο-λογια :tooth: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
τσιε 211 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2015 (τροποποιήθηκε) ROADSTAR HIF-1800 Vintage Πικάπ με CD/USB/Κασετόφωνο Πικάπ με ενισχυτή και ραδιόφωνο FM/ΑΜ Κασετόφωνο Αναπαραγωγή αρχείων MP3/WMA από CD ή USB Υποστήριξη CDA/CD-R/CD-RW και MP3 Στροφές: 33 / 45 με λειτουργία Auto Stop Ψηφιακή οθόνη LCD Ενσωματωμένα ηχεία ισχύος 35W PMPO Είσοδος AUX IN Τηλεχειριστήριο εχω δουλέψει με την εταιρια πυο τα εισαγει στην μιχαλακοπούλου. περιττό να σου πω οτι το 1/3 (μην σου πω και παραπανω) τους τα γυρνάνε πίσω με βλάβες :Ρ γενικα αμα σου χαλάσει να το πας πισω, μην το αμελήσεις, θα σου δώκουν αλλο τουλαχιστον Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 4 , 2015 από τον τσιε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ο ΦΡΟΥΚΟΥΜΠΙΚΟΥ 1.766 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2015 εχω δουλέψει με την εταιρια πυο τα εισαγει στην μιχαλακοπούλου. περιττό να σου πω οτι το 1/3 (μην σου πω και παραπανω) τους τα γυρνάνε πίσω με βλάβες :Ρ γενικα αμα σου χαλάσει να το πας πισω, μην το αμελήσεις, θα σου δώκουν αλλο τουλαχιστον Αν τους τα γυρνάνε πίσω γιατί συνεχίζουν τις πωλήσεις ? Χαλασμένο και σπασμένο μου έστειλαν και το vintage τηλέφωνο και το αντικατέστησαν. Ελπίζω να μην είναι και αυτό το ίδιο.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
τσιε 211 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2015 δεν εννουσα το συγκεκριμένο προιόν. κινέζικα πουλάνε. ολα τα προιόντα σε αυτο το ποσοστο που σου ειπα τους τα γυρνάνε πίσω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mario27 1.346 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2015 Κύριοι, πήρα αυτό για το fiesta μου, έχει θύρα εισόδου aux αλλά όχι usb. γνωρίζετε αν θα δουλέψει ή τσάμπα τα 0,70 ευρώ..; :P :P Τελικα τι εγινε ? Δωσε ινφο.... Αρπαξε φωτια το κινητο ή το φιεστα , ή οντως δουλευει, απορια το εχω τοσες μερες. :P 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
telephoner 2.250 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2015 (τροποποιήθηκε) Βασικά αυτό που έχεις πάρει είναι για να φορτίζεις συσκευές που φορτίζουν από την υποδοχή 3.5mm (όπως το iPod Shuffle). Κανονικά θες θυληκό USB και όχι δε νομίζω να δουλέψει. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 4 , 2015 από τον telephoner Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2015 Βασικά αυτό που έχεις πάρει είναι για να φορτίζεις συσκευές που φορτίζουν από την υποδοχή 3.5mm (όπως το iPod Shuffle). Κανονικά θες θυληκό USB και όχι δε νομίζω να δουλέψει. ναι οντως συμφωνω με τον απο πανω. δεν πιστευω να δουλεψειμαλλον κατι τετοιο ηθελες http://www.ebay.com/itm/3-5mm-AUX-USB-Male-Mini-USB-Portable-Speaker-Audio-Cable-USA-Seller-/151297377399?pt=US_MP3_Player_Cables_Adapters&hash=item233a06c477http://www.ebay.com/itm/Portable-Speaker-Audio-Cable-USB-Male-Mini-5pin-3-5mm-AUX-/281550500662?pt=US_Radio_Comm_Coaxial_Cables_Connectors&hash=item418db7b336 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stantonop 3.474 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2015 Λοιπόν κύριοι, πήρα ΑΥΤΟ, απο αρσενικό aux σε θυληκό usb για να δέχεται το φλασάκι, απ' ότι διάβασα και ψάχτηκα λιγάκι δουλειά δεν κάνει τελικά. Το ήθελα για να βάζω τραγουδάκια. Απο το εργοστάσιο η ford το έχει σε ορισμένα μοντέλα, εγώ το είχα μάθει εκ των υστέρων, αφού το πήρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dimitrismaxrpm 944 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2015 AKG K5500. Είναι τόσο άνετα, όσο τα διαφημίζουν! Συνδεδεμένα πάνω στον portable ενισχυτή e17 της FiiO. Αυτό που ήθελα να πετύχω μ' αυτό το setup είναι το να μην χρειάζεται να παίζω με τα βύσματα, κάθε φορά που θα θέλω να γυρίσω τον ήχο από τα ηχεία στα ακουστικά. Οπότε με ένα script για το Autohotkey AppsKey:: toggle:=!toggle Run, mmsys.cpl Winhide,Sound ; Change "Sound" to the name of the window in your local language WinWait,Sound ; Change "Sound" to the name of the window in your local language if toggle ControlSend,SysListView321,{Down 1} ; This number selects the matching audio device in the list, change it accordingly Else ControlSend,SysListView321,{Down 2} ; This number selects the matching audio device in the list, change it accordingly sleep 50 ControlClick,&Set Default,Sound,,,,na ; Change "&Set Default" to the name of the button in your local language sleep 50 ControlClick,OK,Sound,,,,na sleep 50 WinClose,Sound Return πατώντας ένα πλήκτρο, αλλάζει το playback device στα windows. Οπότε είναι όλα μόνιμα συνδεδεμένα στο pc και με ένα κουμπί επιλέγω έξοδο ήχου! 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες